tzoutzou
Διάσημο μέλος
Φτου μου και παλι φτου μου!!!Αλλα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη που τον επιασατε τον παλιογατο!!!!Τη Δευτερα θα ειμαι κι εγω εκει για την επιστροφη του και για να συμβαλλω και λιγο στα βασανιστηρια του(γιατι την τελευταια φορα πολυ με ταλαιπωρησε)!!!!
Μπραβο και παλι μπραβο!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Αλίνα το πορτοκαλόγατο που λέτε είναι εκείνο το φοβισμενο απο τη μεριά των κεφάλων,απέναντι στο δασάκι, που του πετάγαμε κομματάκια κονσέρβας για να φάει και ερχόντουσαν και τα αλλα? Που λέγαμε οτι τον εγκαταλείψανε απο σπίτι?
Ή το πορτοκαλόσπρο που λετε που δεν έχω δει εγω?

Αν όχι, αυτό το μικρό τι απέγινε????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Ή το πορτοκαλόσπρο που λετε που δεν έχω δει εγω?Αλίνα το πορτοκαλόγατο που λέτε είναι εκείνο το φοβισμενο απο τη μεριά των κεφάλων,απέναντι στο δασάκι, που του πετάγαμε κομματάκια κονσέρβας για να φάει και ερχόντουσαν και τα αλλα? Που λέγαμε οτι τον εγκαταλείψανε απο σπίτι?
Ναι Ελένη αυτός είναι.

Δυστυχώς αυτό έχουμε καιρό να το δούμεΑν όχι, αυτό το μικρό τι απέγινε????![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος

λιγουρευομαι πορτοκαλογατο τωρα τελευταια..

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

να κρατάγανε λίγο αυτόν? μήπως άγιες μέρες βρεθεί κανένα σπιτι έστω για φιλοξενία γι'αύτον

Αν είναι ήμερος λέω κρίμα να επιστρέψει, έχω την εντύπωση ότι είναι παρατημένος εκεί ε? άρα μάλλον από σπίτι τον πέταξαν
μήπως ηρεμήσει κ δωθεί για υιοθεσία ο καημενούλης. Μπορεί να αδειάσει κ καμιά θέση φιλοξενίας

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνημμένα
konstans
Περιβόητο μέλος
Επιπλέον, η Βασιλική έχει γεννήσει και η Γιωργία είναι μόνη της, οπότε δυνατότητα φιλοξενίας δεν παίζει, γιατί θα τα φτύσει στο τέλος η κοπέλα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

που ξέρεις ίσως να είναι τυχερό στο μέλλον το πορτοκαλάκιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Ο γιατρός μου είπε ότι και τα τρία γατόνια είναι ήρεμα σε γενικές γραμμές.
Από την άλλη σκέφτομαι ότι αυτά τα τρία είναι και τυχερά γιατί με τέτοιο ψόφο που κάνει στον Φλοίσβο αυτά θα την βγάλουν στην ζεστασια΄του κτηνιατρείου.
Τέλος πάντων, θέλω να τονίσω κάτι σε όλους και όλες. Η προσπάθεια στον Φλοίσβο συνεχίζεται παρά τις όποιες αντιξόοτητες που συναντάμε εκεί. Καιρικές συνθήκες, κούραση, πίεση χρόνου, άγχος, τρέξιμο να προλάβουμε, κουβάλημα γατιών και ότι άλλο μπορεί να βάλει το μυαλό σας.
Χθες καταφέραμε ότι καταφέραμε γιατί είμαστε 4 και καπως χωριστήκαμε. Όταν όμως είμαστε 2 άτομα είναι πολύ πολύ δύσκολα τα πράγματα.
Για να συνεχιστεί όμως και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα χρειαζόμαστε την δική σας οικονομική στήριξη.
Γι'αυτό παράκληση, αν νομιζετε ότι μπορείτε να προσφέρετε την οποιαδήποτε ενίσχυση για το Φλοίσβο, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.
Και επειδή πάντα μα πάντα αναμεσά μας υπάρχουν οι κακοπροαίρεται οι οποίοι μας την έχουν στήσει στην γωνία και περιμένουν την στιγμή για να μας την πουν, η απάντηση μας στις κακίες τους και στις κατινιές τους είναι ότι μέχρι αυτή την στιγμή μετράμε 36 γατιά στειρωμένα.
Και αυτό μας αρκεί.Σοφία δεν κάνω λάθος στο νούμερο έτσι ?
Hlianna
Διάσημο μέλος
..και σε κανα 10ημερο οταν θα μπορω και εγω καλυτερα(τρεχω και εγω με ενα αδεσποτακι εδω στην γειτονια μου
)θα ερθω και απο εκει να δω και φυσικα να βοηθησω
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

ας μην γίνω κουραστική να αναφέρω όλα όσα έχεται κάνει οι γνωστές πια εκεί
η κατάσταση είναι τόσο ξεκάθαρη στην περίπτωση του φλοίσβου που αν έχει ήδη συμβεί κάτι τέτοιο απλά ντρόπη τους

Στο θέμα το οικονομικό τώρα, νομίζω ότι λόγο κ των ημερών όλοι θα βοηθήσουμε, σε λίγες μέρες θα μπουν κ τα δώρα, όλο κ κάτι παραπάνω θα έχουμε
οπότε δεν θα ξεχάσουμε να κάνουμε ένα δώρο στα γατάκια του φλοίσβου. Μπορεί να μην μπορούμε να τους εξασφαλίσουμε σπίτι κ ζεστασιά δυστυχώς

αλλά μερικά ευρώ μας περισσεύουν για αυτές τις ψυχούλες. εγώ αναμένω να εξικονομήσω κάποια χρήματα κ θα τα πούμε σε πμ όταν σου τα βάλω

stellak
Διάσημο μέλος
Βούλα μου δεν νομίζω οτι θα βρεθεί κάποια τόοοοοσο κατίνα να πει κάτι αρνητικό για σας![]()
Χριστινάκι, πάμε ένα στοίχημα; Θα χάσεις!!!

Ωστόσο, τα κορίτσια το χειρίζονται άψογα, όπως ίσως εσύ κι εγώ θα αδυνατούσαμε λόγω χαρακτήρα. Έχουν βουλώσει τ'αυτιά τους και προχωρούν

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστινάκι, πάμε ένα στοίχημα; Θα χάσεις!!!
Ωστόσο, τα κορίτσια το χειρίζονται άψογα, όπως ίσως εσύ κι εγώ θα αδυνατούσαμε λόγω χαρακτήρα. Έχουν βουλώσει τ'αυτιά τους και προχωρούν![]()

γι'αυτό έγραψα παρακάτω, ότι αν έχει συμβεί, ότι κ να έχουν τολμήσει να έχουν πει εναντίον των κοριτσιών το λιγότερο ντροπή τους... αλλά να σου πω κ κάτι? στις μέρες μας κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί πια... οπότε όπως λένε κ οι σοφότεροι από εμάς λαοί απλά ας αφήσουμε το χρόνο να κάνει τι δουλειά του
κ να μας παρουσιάσει τους καλους από τους κακούς, ξεχωρίζουν μονοι τους κάποια στιγμή.Οσο για την προσπάθεια στο φλοίσβο, όσο κ να το θέλουν κάποιοι εσείς κορίτσια (με την υποστήριξή μας πάντα) keep walking

κ μη μασατε (υπάρχω εγώ κ η Στέλλα για τις βρώμικες δουλειές

) αντε καλημέρα σε όλους

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ.
ruko
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
anima αν θέλεις κάνε υπομονή μια-δυο ημέρες και θα σου στείλω π.μ. με νέο λογαριασμό που θα ανοιχτεί. Επειδή αρκετά "χώσαμε" την Βίκυ και επειδή κανείς μας δεν θέλει να κουβαλάει χρήματα πάνω του, αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα νέο λογαριασμό, ο οποίος θα είναι αποκλειστικά για τις γάτες του Φλοίσβου.
Σήμερα ή αύριο ο λογαριασμός θα ενεργοποιηθεί, οπότε θα σας ενημερώσουμε ανάλογα

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Τα γατάκια ευχαριστούν πολύ και όλες τις κοπέλες που προωθούν τα ημερολόγια, χωρίς εσάς όλη αυτή η υπόθεση δε θα είχε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα!
Όσες κι όσοι δεν έχετε προμηθευτεί ακόμη ημερολόγιο για το 2010 και είστε εκτός Αθήνας, σας το στέλνουμε και ταχυδρομικά.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Καλημέρα!
anima αν θέλεις κάνε υπομονή μια-δυο ημέρες και θα σου στείλω π.μ. με νέο λογαριασμό που θα ανοιχτεί. Επειδή αρκετά "χώσαμε" την Βίκυ και επειδή κανείς μας δεν θέλει να κουβαλάει χρήματα πάνω του, αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα νέο λογαριασμό, ο οποίος θα είναι αποκλειστικά για τις γάτες του Φλοίσβου.
Σήμερα ή αύριο ο λογαριασμός θα ενεργοποιηθεί, οπότε θα σας ενημερώσουμε ανάλογα![]()
ok θα περιμενω και εγω τοτε..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool