konstans
Περιβόητο μέλος
Τωρά για να το κρατήσεις θα είναι λίγο δύσκολο, θα γίνει και μεγαλούτσικο το άτιμο.
Σημασία έχει όμως ότι το έσωσες από το κρύο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερω τι να την κανω. δεν ξερω καν πως να την μεταφέρω σπίτι. Αρχισε και να κατουράει μεσα στο γραφειο. Θα χάσω την δουλεια μου αν αρχίσει να χ&ζει κιόλας.
Πελαγωσα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δεν μπορειτε να φανταστείτε πόση ώρα της πήρε για να ηρεμήσει και να σταματήσει να τρέμει. Η ψυχούλα μου ήταν τόσο τρομαγμενη.
Δεν ξερω τι να την κανω. δεν ξερω καν πως να την μεταφέρω σπίτι. Αρχισε και να κατουράει μεσα στο γραφειο. Θα χάσω την δουλεια μου αν αρχίσει να χ&ζει κιόλας.
Πελαγωσα....
ενα ''κακο'' με τα μικρα σκυλακια ειναι οτι δεν ελεγχουν την κυστη τους!
δεν θελω να σε αγχωσω αλλα δεν νομιζω να γλυτωσεις το χ@σιμο..

stellak
Διάσημο μέλος
Βρες εφημερίδες, στρώσ' τες σε μια γωνίτσα, ή καλύτερα σε μια κούτα που θα την ανοίξεις από το πλάι και δείξ'του πως να πάει εκεί για τσίσα. Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Κάτια sorry και πάλι.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
!Ναι, έχω ήδη πάρει γάντια και θα πάρω και απόχη, ελπίζω να τα καταφέρουμε!
chryssa
Διάσημο μέλος
Καλή ψαριά!!! Σας εύχομαι να πιάσετε έναν μεγάλο κέφαλο!Κι εγώ το ίδιο νομίζω!
Ναι, έχω ήδη πάρει γάντια και θα πάρω και απόχη, ελπίζω να τα καταφέρουμε!

Από ό,τι έχω καταλάβει τώρα έχουν μείνει τα πιο "δύσκολα" στην προσέγγιση γατιά, έτσι δεν είναι? Είναι πολλά ακόμα? Διαβάζοντας τον απολογισμό των στειρώσεων φυσικά χάρηκα πολύ, αλλά συνειδητοποίησα και το μέγεθος της αποικίας... Μακάρι να είστε τυχερές και να στειρωθούν και τα υπόλοιπα και να μείνει κάπως σταθερός ο πληθυσμός της περιοχής.

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
.Είμασταν η Βούλα, η Νίνα, η Χριστιάννα κι εγώ. Απ'την αρχή πήγαν τα κορίτσια στις κάτω "πτέρυγες" και έμεινα εγώ με την Χριστιάννα για τον κεφάλα. Ήρθε ο κύριος, πλησίασε, τον πιάσαμε με τα γάντια, αλλά δεν καταφέραμε να τον βάλουμε στην παγίδα
. Γλίστρησαν τα γάντια και μας ξέφυγε. Οι επόμενες προσπάθειες ήταν εντελώς αποτυχημένες. Το ματάκι του το ένα είναι κλειστό με τσίμπλες δυστυχώς
.Θα δούμε, ίσως πάμε και το Σάββατο με απόχη.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ, θα σε πάρω τηλ το απόγευμα να συννενοηθούμε. Πρέπει να πετύχουμε και καλό καιρό, να μην βρέχει δηλ, για να μην έχουν εξαφανιστεί όλα!
Οκ θα περιμένω! Όταν λέω πρωι να είμαστε εκεί κατά της 8 το πολύ 8:30 ε;

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δεν έχω facebook καρδιά μου![]()
Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό! Θα το δούμε κάποια στιγμή με τον δικό μου λογαριασμό.
konstans
Περιβόητο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αυτήν την φωτό έχει Βούλα![]()

αυτο το πλασμα χαριζεται??

konstans
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool