Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Mπράβο σου ρε Κάτια!!!
Τωρά για να το κρατήσεις θα είναι λίγο δύσκολο, θα γίνει και μεγαλούτσικο το άτιμο.
Σημασία έχει όμως ότι το έσωσες από το κρύο:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορειτε να φανταστείτε πόση ώρα της πήρε για να ηρεμήσει και να σταματήσει να τρέμει. Η ψυχούλα μου ήταν τόσο τρομαγμενη.
Δεν ξερω τι να την κανω. δεν ξερω καν πως να την μεταφέρω σπίτι. Αρχισε και να κατουράει μεσα στο γραφειο. Θα χάσω την δουλεια μου αν αρχίσει να χ&ζει κιόλας.
Πελαγωσα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορειτε να φανταστείτε πόση ώρα της πήρε για να ηρεμήσει και να σταματήσει να τρέμει. Η ψυχούλα μου ήταν τόσο τρομαγμενη.
Δεν ξερω τι να την κανω. δεν ξερω καν πως να την μεταφέρω σπίτι. Αρχισε και να κατουράει μεσα στο γραφειο. Θα χάσω την δουλεια μου αν αρχίσει να χ&ζει κιόλας.
Πελαγωσα....

ενα ''κακο'' με τα μικρα σκυλακια ειναι οτι δεν ελεγχουν την κυστη τους!:P δεν θελω να σε αγχωσω αλλα δεν νομιζω να γλυτωσεις το χ@σιμο..:rolleyes::rolleyes:

Έλα, ρε Κάτια, που θα σε πανικοβάλλει εσένα η κουτσουλιά:lol:
Βρες εφημερίδες, στρώσ' τες σε μια γωνίτσα, ή καλύτερα σε μια κούτα που θα την ανοίξεις από το πλάι και δείξ'του πως να πάει εκεί για τσίσα. Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά:/:

Καλώς τα δέχτηκες Κάτια. Είναι κουκλί. Αν το δώσεις για υιοθεσία πρόσεχε γιατί αυτά τα ψάχνουν κυνηγοί. Κι εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερο να το δώσεις και μάλιστα τώρα που είναι μικρό γιατί τα σκυλάκια θέλουν βόλτα 2 φορές τουλάχιστον την ημέρα και λίγο χρόνο ελεύθερο. Κι εγώ έχω σκυλίτσα αλλά τις βόλτες τις έχει αναλάβει η μαμά λόγω χρόνου. Αυτή την στιγμή η Σαρούλα είναι χωμένη κάτω από το πάπλωμα:)

Δεν μου αρέσει να γίνομαι σπαστικιά αλλά το θέμα 'γάτες Φλοίσβου' έχει βγει πλέον τελείως off. Yπενθιυμίζω ότι έχουμε φτάσει στις 203 σελίδες και τις οποίες ελάχιστοι τις διαβάζουν για να ξέρουν τι σκ@τά κάνουμε εκεί πέρα.
Κάτια sorry και πάλι.

Νομίζω πως ήρθε η ώρα του κεφάλα Α' να πάει στον γιατρό.Τι λές Κωνσταντίνα, θα κάνουμε προσπάθεια αποκλειστική σε αυτόν την Πέμπτη;;

Κι εγώ το ίδιο νομίζω:/:!
Ναι, έχω ήδη πάρει γάντια και θα πάρω και απόχη, ελπίζω να τα καταφέρουμε!

Κι εγώ το ίδιο νομίζω:/:!
Ναι, έχω ήδη πάρει γάντια και θα πάρω και απόχη, ελπίζω να τα καταφέρουμε!
Καλή ψαριά!!! Σας εύχομαι να πιάσετε έναν μεγάλο κέφαλο!:P
Από ό,τι έχω καταλάβει τώρα έχουν μείνει τα πιο "δύσκολα" στην προσέγγιση γατιά, έτσι δεν είναι? Είναι πολλά ακόμα? Διαβάζοντας τον απολογισμό των στειρώσεων φυσικά χάρηκα πολύ, αλλά συνειδητοποίησα και το μέγεθος της αποικίας... Μακάρι να είστε τυχερές και να στειρωθούν και τα υπόλοιπα και να μείνει κάπως σταθερός ο πληθυσμός της περιοχής.:)

Κορίτσιααααααααα τι ψάρια πιάσατε;

Τίποτα δυστυχώς:(.
Είμασταν η Βούλα, η Νίνα, η Χριστιάννα κι εγώ. Απ'την αρχή πήγαν τα κορίτσια στις κάτω "πτέρυγες" και έμεινα εγώ με την Χριστιάννα για τον κεφάλα. Ήρθε ο κύριος, πλησίασε, τον πιάσαμε με τα γάντια, αλλά δεν καταφέραμε να τον βάλουμε στην παγίδα:(. Γλίστρησαν τα γάντια και μας ξέφυγε. Οι επόμενες προσπάθειες ήταν εντελώς αποτυχημένες. Το ματάκι του το ένα είναι κλειστό με τσίμπλες δυστυχώς:/:.
Θα δούμε, ίσως πάμε και το Σάββατο με απόχη.

Συμφωνώ πάντως να πάμε το Σάββατο αλλά πρωι πρωι μην έχει κόσμο.

Οκ, θα σε πάρω τηλ το απόγευμα να συννενοηθούμε. Πρέπει να πετύχουμε και καλό καιρό, να μην βρέχει δηλ, για να μην έχουν εξαφανιστεί όλα!

Οκ, θα σε πάρω τηλ το απόγευμα να συννενοηθούμε. Πρέπει να πετύχουμε και καλό καιρό, να μην βρέχει δηλ, για να μην έχουν εξαφανιστεί όλα!

Οκ θα περιμένω! Όταν λέω πρωι να είμαστε εκεί κατά της 8 το πολύ 8:30 ε; :hmm:

Για οποιον έχει facebook μπορούν να δουν το φλοισβόγατο Piumpel Thoma Gkriniar (https://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?id=100000671460385&ref=nf) :D

Εγώ δεν έχω facebook καρδιά μου:(

Εγώ δεν έχω facebook καρδιά μου:(

Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό! Θα το δούμε κάποια στιγμή με τον δικό μου λογαριασμό.

Αυτήν την φωτό έχει Βούλα;)

Συνημμένα

• 17566_100108166688232_100000671460385_345_8253237_s.jpg
    17566_100108166688232_100000671460385_345_8253237_s.jpg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 53
Τωωωωώρα; Έχει χαριστεί εδώ και καιρό;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back