Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
πηρα και γω το μνμ παιδια..σιγουρα θελω λαμπαδιτσα..2-3 μαλλον..τα λεφτα μπορω να στειλω να τα βαλουν σε λογαριασμο..τις λαμπαδες που δουλευω απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ δεν ξερω πως θα παρω...αν παρει καποιος απο καλλιθεα ας το πει μηπως παρει και τις δικες μου...να ρωτησω και ποσο περιπου κανουν?και μεχρι το τελος του μηνα περιπου 25-26 που θα πληρωθουμε θα προλαβω τιποτις ή μπα..???????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοριτσια εγω θελω να μου κρατησετε 2, κ οσο για τα χρηματα, βουλα μου συγνωμη αλλα παλι εμπλεξα σημερα κ δν μπορεσα να κατεβω. παιζει κανενας καφες γιατι με τις τραπεζες δν ειναι το καλυτερο μου, κ επισης δουλευω ολες τι μερες που συναντιομαστε, κ στις 18 κ στις 22 ακομη κ 25η μαρτιου...... πως μπορει να γινει κ να τις παραλαβω κ να σας δωσω το κατιτις μου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δώρα και Στέλλα, σας συγχωρώ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ:mad::P:mad:

Χριστίνα, δυστυχώς η υιοθεσία της Τζούλιας δεν προχώρησε. Ξανα-προωθείς. Απόψε είχαμε και μια ευχάριστη έκπληξη.
Ένα από τα πραγματικά κουκλιά που υπάρχουν στον Φλοίσβο, προσεγγίστηκε με επιτυχία. Η Κωνσταντίνα το χάιδευε αρκετή ώρα. Μόλις το τραβήξουμε φωτό, στο στέλνουμε για προώθηση.
Όσο για την Ξανθίππη (την οποία δεν είδαμε απόψε:() περιμένουμε από την Σιμώνη να μας πει τι θα γίνει.
Για την min τιμή της λαμπάδας, νομίζω ότι το είπαμε προχθές. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Όποτε τις πάρουμε στα χέρια μας, θα συννενοηθούμε για την κατ'οίκον παράδοση:)

Ρία, μη αγχώνεσαι. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα στις κρατήσουμε για το τέλος του μήνα και θα βρεθούμε κάπου.
Νίνα, το ίδιο ισχύει και για σένα. Καταλαβαίνω ότι έχεις πήξει. Μέσα στην Μ.Εβδομάδα, θα μου πεις πότε μπορείς και θα κατέβω για να στις δώσω.

Για απόψε τέλος. Δεν απαντώ σε άλλες ερωτήσεις. :P

Πράγματι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ οι λαμπάδες !!!!:clapup: Η μία ωραιότερη από τήν άλλη !!!
Συμπτωματικά ,σήμερα κατέθεσα 20,00 Ε στόν λογαριασμό σας, με πολλή αγάπη,καί για άλλη μιά φορά ,να σας συγχαρώ γιά τίς ωραίες πρωτοβουλίες σας ,και το αμείωτο ενδιαφέρον σας ,και πράγματι λυπάμαι, που δέν μπορώ να σας γνωρίσω από κοντά !!!!:(

Όλγα μου πραγματικά σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τη στήριξη σου:).
Να μας στείλεις τη διεύθυνση σου να σου στείλουμε λαμπάδα:D.
Και αν ποτέ κατηφορίσεις προς τα μέρη μας με χαρά θα πιούμε ένα καφεδάκι στη καφετέρια του Φλοίσβου, να δεις και από κοντά τα γατάκια που βοηθάς!

Ααααα, να πούμε ότι εχτές είδαμε και τον κεφάλα μου, ο οποίος μόλις μας είδε έφυγε τρέχοντας:P.
Κεφάααααλα μου, σε αγαπάω κι ας μην με θες:teasing:.

Ααααα, να πούμε ότι εχτές είδαμε και τον κεφάλα μου, ο οποίος μόλις μας είδε έφυγε τρέχοντας:P.
Κεφάααααλα μου, σε αγαπάω κι ας μην με θες:teasing:.

Δεν θα σε συγχωρέσει ποτέ γι'αυτό που του 'κανες:P/του κάναμε τέλος πάντων..

Κορίτσια θέλω και εγώ λαμπάδα μάλλον -ες. Θέλω τουλάχιστον 3-4. Τα χρήματα θα τα βάλω κατά τις 25-26 που θα πληρωθώ. Γ'ινετε;;;;;

Ναι, απλώς πες μας αν μπορείς πόσες θα χρειαστείς για να στις κρατήσουμε;).

Τις λαμπάδες της Βασιλικής - flower μπορώ να τις πάρω εγώ μαζί με όσες έχω να πάρω για το γραφείο και να τη συναντήσω μιας και γειτονεύουμε. Βούλα, θα είμαστε έτοιμες το Σάββατο για τόσες πολλές;
Βασιλική, θέλεις να τις πάρω εγώ τις δικές σου;

Έχω μιλήσει έτσι ώστε το Σάββατο να έχω στα χέρια μου αρκετά κομμάτια.

Καλέ κοπέλαι, ψάχνω ψάχνω , αλλά, το γκαβό μου δεν βλέπει σε καμιά σελίδα λαμπάδαι!!:(:( Μπας και μπορει καμιά να με πληροφορήσει ασχετικά;:hmm::hmm::hmm::hmm:Αν προκάνω, να παραγγείλω δηλαδή:):)

Ελένη σελ.222 βιργ:)

Καλημέρα!!!
Εδώ και αρκετές ημέρες σκεφτόμαστε τι πασχαλινό δωράκι θα μπορούσαμε να κάνουμε σε όλους όσους μας βοηθούν οικονομικά.
Σκεφτήκαμε λοιπόν τι το καλύτερο από...........λαμπάδες. Το θέμα φυσικά.........γατούλες:D.
Όσοι λοιπόν θέλουν να συνεισφέρουν στη προσπάθεια μας θα λάβουν σαν δώρο τη λαμπάδα τους, με πολλή αγάπη από τις γατούλες του Φλοίσβου.:rolleyes:
Οι αποστολές θα γίνουν μάλλον στις 24/03, οπότε τρέξτε να προλάβετε:P. Επίσης να πω ότι επειδή οι λαμπάδες έχουν ήδη παραγγελθεί ασορτί και επειδή δεν τις φτιάχνουμε εμείς, τα σχέδια θα μπαίνουν τυχαία. Θα είναι όμως ένα από αυτά που βάζω παρακάτω. Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι τα εξής:
Τράπεζα Eurobank
Αριθμός λογαριασμού:00260175440101267246
Δικαιούχοι Ξένου Βούλα, Αλεξανδρή Κων/να.
Παρακαλώ όποιος κάνει κατάθεση να αναφέρει το όνομα του στο καταθετήριο και να στέλνει ένα π.μ. για να ξέρουμε.;)
Καλό πάσχα σε όλους μας και πιο πολύ σε όλα τα αδεσποτάκια:).
lampades.jpg
lampades1.jpg

lampades2.jpg
lampades3.jpg
ΑΥΤΕΣ

Καλημέρα σε όλους/ες. Και το ρωτάς Στελλίτσα μου; Και βέβαια να τις πάρεις,( θέλω τέσσερις). Πάρε με τηλέφωνο όταν τις πάρεις για να συναντηθούμε και να μου τις δώσεις. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τιν κόπο σου.
Φιλάκια στα όμορφα μωρά σου και φυσικά στην όμορφη μαμά τους.

Παιδια θελω και εγω!!Δυστυχως δεν εχω ομως βαφτιστηρακια (θελω να γινω νονααααα) αλλα θελω να μου κρατησετε για μενα μια!

Βουλίτσα, και της Χρύσας η λαμπάδα θα μπει στο δικό μου καλάθι, μιας και θα της την παραδώσω προσωπικώς (την ώρα που θα μου παραδίδει τα μπιχλιμπίδια που φτιάχνει κι όταν τα δείτε θα ζηλέψετε:P)

Καλημέρα σε όλες. Χρύσα δεν πειράζει που δεν έχεις βαφτιστήρι. Θα την κρατήσεις εσύ.:D

Μια μεγάλη παράκληση προ όλα τα κορίτσια που καταθέτουν χρήματα. Μην ξεχνάτε να στέλνετε pm ή σε μένα ή στην Κωνσταντίνα για να ξέρουμε ποιος έχει βάλει χρήματα. Βλέπουμε κάποιο ποσό, πχ. από Χαλάνδρι αλλά δεν ξέρουμε ποιο κοριτσάκι τα έχει βάλει.

Χθες βράδυ που πήγαμε στον Φλοίσβο, δεν κάναμε απολύτως τίποτα εκτός του ότι ψοφήσαμε (για άλλη μια φορά) στο κρύο και ταίσαμε. Είμαστε εγώ, η Κωνσταντίνα, η Αλίνα και η Χριστιάννα. Προσπαθήσαμε να πιάσουμε τον πορτοκαλόασπρο αλλά ο τύπος είναι παμπόνηρος και δεν τα καταφέραμε.
Κάτι άλλο που με στεναχώρησε πολύ είναι ο αγαπημένος μου τιγράκος, ο χοντροπόδαρος. Ή τον έχουν δαγκώσει ή έχει κτυπήσει το πόδι του και έχει πρηστεί. Προσπάθησα να τον πιάσω κι αυτόν για να τον πάω στο κτηνιατρείο αλλά τελευταία στιγμή ξέφυγε. Θα προσπαθήσω να κατέβω ξανά σήμερα το βράδυ ή αύριο, εφοδιασμένη με αντιβίωση και Betadin.
Όπως έχετε καταλάβει, η κάθε μια από μας έχει και τις αδυναμίες της. Η Κωνσταντίνα π.χ έχει τον κεφάλα Α, ο οποίος την φτύνει πλέον :P συστηματικά. Η Αλίνα έχει ένα μαυρόασπρο, τον 'you are beautiful:D', η Σοφία τον ηλίθιο μπούρδα, που ακόμα δεν μας έκατσε να τον πιάσουμε και πάει λέγοντας.
Ένα άλλο που με στεναχώρησε επίσης είναι ότι ούτε χθες είδαμε την Ξανθίππη:(

Ένα άλλο που με στεναχώρησε επίσης είναι ότι ούτε χθες είδαμε την Ξανθίππη:([/quote]
Πόσες μέρες λείπει? :ermm:Απο την προηγούμενη εβδομάδα?:(

Ναι ρε γμτ, έχουμε να την δούμε από την προηγούμενη Δευτέρα (8/3) :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back