ria23
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Χριστίνα, δυστυχώς η υιοθεσία της Τζούλιας δεν προχώρησε. Ξανα-προωθείς. Απόψε είχαμε και μια ευχάριστη έκπληξη.
Ένα από τα πραγματικά κουκλιά που υπάρχουν στον Φλοίσβο, προσεγγίστηκε με επιτυχία. Η Κωνσταντίνα το χάιδευε αρκετή ώρα. Μόλις το τραβήξουμε φωτό, στο στέλνουμε για προώθηση.
Όσο για την Ξανθίππη (την οποία δεν είδαμε απόψε
) περιμένουμε από την Σιμώνη να μας πει τι θα γίνει.Για την min τιμή της λαμπάδας, νομίζω ότι το είπαμε προχθές. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Όποτε τις πάρουμε στα χέρια μας, θα συννενοηθούμε για την κατ'οίκον παράδοση

Ρία, μη αγχώνεσαι. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα στις κρατήσουμε για το τέλος του μήνα και θα βρεθούμε κάπου.
Νίνα, το ίδιο ισχύει και για σένα. Καταλαβαίνω ότι έχεις πήξει. Μέσα στην Μ.Εβδομάδα, θα μου πεις πότε μπορείς και θα κατέβω για να στις δώσω.
Για απόψε τέλος. Δεν απαντώ σε άλλες ερωτήσεις.

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Η μία ωραιότερη από τήν άλλη !!!Συμπτωματικά ,σήμερα κατέθεσα 20,00 Ε στόν λογαριασμό σας, με πολλή αγάπη,καί για άλλη μιά φορά ,να σας συγχαρώ γιά τίς ωραίες πρωτοβουλίες σας ,και το αμείωτο ενδιαφέρον σας ,και πράγματι λυπάμαι, που δέν μπορώ να σας γνωρίσω από κοντά !!!!

konstans
Περιβόητο μέλος
.Να μας στείλεις τη διεύθυνση σου να σου στείλουμε λαμπάδα
.Και αν ποτέ κατηφορίσεις προς τα μέρη μας με χαρά θα πιούμε ένα καφεδάκι στη καφετέρια του Φλοίσβου, να δεις και από κοντά τα γατάκια που βοηθάς!
konstans
Περιβόητο μέλος
.Κεφάααααλα μου, σε αγαπάω κι ας μην με θες
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Ααααα, να πούμε ότι εχτές είδαμε και τον κεφάλα μου, ο οποίος μόλις μας είδε έφυγε τρέχοντας.
Κεφάααααλα μου, σε αγαπάω κι ας μην με θες.
Δεν θα σε συγχωρέσει ποτέ γι'αυτό που του 'κανες
/του κάναμε τέλος πάντων..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FLOWER
Νεοφερμένο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Βασιλική, θέλεις να τις πάρω εγώ τις δικές σου;
Voula
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Μπας και μπορει καμιά να με πληροφορήσει ασχετικά;

Αν προκάνω, να παραγγείλω δηλαδή

lilian
Δραστήριο μέλος

lilian
Δραστήριο μέλος
ΑΥΤΕΣΚαλημέρα!!!
Εδώ και αρκετές ημέρες σκεφτόμαστε τι πασχαλινό δωράκι θα μπορούσαμε να κάνουμε σε όλους όσους μας βοηθούν οικονομικά.
Σκεφτήκαμε λοιπόν τι το καλύτερο από...........λαμπάδες. Το θέμα φυσικά.........γατούλες.
Όσοι λοιπόν θέλουν να συνεισφέρουν στη προσπάθεια μας θα λάβουν σαν δώρο τη λαμπάδα τους, με πολλή αγάπη από τις γατούλες του Φλοίσβου.
Οι αποστολές θα γίνουν μάλλον στις 24/03, οπότε τρέξτε να προλάβετε. Επίσης να πω ότι επειδή οι λαμπάδες έχουν ήδη παραγγελθεί ασορτί και επειδή δεν τις φτιάχνουμε εμείς, τα σχέδια θα μπαίνουν τυχαία. Θα είναι όμως ένα από αυτά που βάζω παρακάτω. Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι τα εξής:
Τράπεζα Eurobank
Αριθμός λογαριασμού:00260175440101267246
Δικαιούχοι Ξένου Βούλα, Αλεξανδρή Κων/να.
Παρακαλώ όποιος κάνει κατάθεση να αναφέρει το όνομα του στο καταθετήριο και να στέλνει ένα π.μ. για να ξέρουμε.
Καλό πάσχα σε όλους μας και πιο πολύ σε όλα τα αδεσποτάκια.
![]()
![]()
![]()
![]()
FLOWER
Νεοφερμένο μέλος
Φιλάκια στα όμορφα μωρά σου και φυσικά στην όμορφη μαμά τους.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Μια μεγάλη παράκληση προ όλα τα κορίτσια που καταθέτουν χρήματα. Μην ξεχνάτε να στέλνετε pm ή σε μένα ή στην Κωνσταντίνα για να ξέρουμε ποιος έχει βάλει χρήματα. Βλέπουμε κάποιο ποσό, πχ. από Χαλάνδρι αλλά δεν ξέρουμε ποιο κοριτσάκι τα έχει βάλει.
Χθες βράδυ που πήγαμε στον Φλοίσβο, δεν κάναμε απολύτως τίποτα εκτός του ότι ψοφήσαμε (για άλλη μια φορά) στο κρύο και ταίσαμε. Είμαστε εγώ, η Κωνσταντίνα, η Αλίνα και η Χριστιάννα. Προσπαθήσαμε να πιάσουμε τον πορτοκαλόασπρο αλλά ο τύπος είναι παμπόνηρος και δεν τα καταφέραμε.
Κάτι άλλο που με στεναχώρησε πολύ είναι ο αγαπημένος μου τιγράκος, ο χοντροπόδαρος. Ή τον έχουν δαγκώσει ή έχει κτυπήσει το πόδι του και έχει πρηστεί. Προσπάθησα να τον πιάσω κι αυτόν για να τον πάω στο κτηνιατρείο αλλά τελευταία στιγμή ξέφυγε. Θα προσπαθήσω να κατέβω ξανά σήμερα το βράδυ ή αύριο, εφοδιασμένη με αντιβίωση και Betadin.
Όπως έχετε καταλάβει, η κάθε μια από μας έχει και τις αδυναμίες της. Η Κωνσταντίνα π.χ έχει τον κεφάλα Α, ο οποίος την φτύνει πλέον
συστηματικά. Η Αλίνα έχει ένα μαυρόασπρο, τον 'you are beautiful
', η Σοφία τον ηλίθιο μπούρδα, που ακόμα δεν μας έκατσε να τον πιάσουμε και πάει λέγοντας.Ένα άλλο που με στεναχώρησε επίσης είναι ότι ούτε χθες είδαμε την Ξανθίππη

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
[/quote]Πόσες μέρες λείπει?
Απο την προηγούμενη εβδομάδα?
Voula
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool