konstans
Περιβόητο μέλος

Παχουλό-Τιγρούλα στειρωμένη:
Σειριάκος στειρωμένος:
You are beautiful I love you, της Αλίνας, στειρωμένος:
Αδερφός σειριάκου και εξώφυλλο ημερολογίου-στειρωμένος:
Ασπρόμαυρος αστείρωτος:
Η γνωστή Τζούλια-στειρωμένη:
Και το κουκλάκι που δώσαμε-στειρωμένο:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Πέστε μου, δεν είναι κούκλος ????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Ω αυτο το γατι με εχει σκασει που δεν ειναι ηρεμο για να δοθει...Ειναι απεριγραπτος...
Εγώ να δεις πόσο έχω σκάσει...αλλά ας όψονται κάποιοι..
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
καλά μιλάμε όλα τους κουκλιά!!!Πάρτε και κάποιες από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει η Σοφία
Παχουλό-Τιγρούλα στειρωμένη:
![]()
Σειριάκος στειρωμένος:
![]()
You are beautiful I love you, της Αλίνας, στειρωμένος:
![]()
Αδερφός σειριάκου και εξώφυλλο ημερολογίου-στειρωμένος:
![]()
Ασπρόμαυρος αστείρωτος:
![]()
Η γνωστή Τζούλια-στειρωμένη:
![]()
Και το κουκλάκι που δώσαμε-στειρωμένο:
![]()
Παχουλά και υγιέστατα

natalouko
Επιφανές μέλος

Αλλά ο Σειριάκος κλέβει καρδιές..

Voula
Διάσημο μέλος
Το μόνο που κάναμε ότι πήραμε ξανά τον αγαπημένο μου χοντροπόδαρο και τον αφήσαμε στο κτηνιατρείο για να δούμε το ποδαράκι του και για ποιο λόγο κουτσαίνει.
O αγαπημένος μου έχει υποστεί σπάσιμο λεκάνης στο παρελθόν, με αποτέλεσμα όταν αυτή έδεσε ψιλοστραβά, το πίσω του πόδι κόντυνε
. Γι'αυτό πάει έτσι μωρέ ο καυμένος. Η γιατρός είπε ότι δεν έχει νόημα να του δώσουμε οτιδήποτε.Τον άφησε να περπατήσει, να πηδήξει από το κρεβάτι, γενικά τον τσεκάρισε.Πήρε κι extra περιποίηση, αυτιά, αμπούλα και χάπι για σκουλήκια
Θα επιστρέψει στον γνωστό του χώρο σήμερα/αύριο.
Και τώρα εγώ αναρωτιέμαι, που στα κομμάτια έσπασε την λεκάνη του εκεί ? Μια περίπτωση είναι να έχει φάει κλωτσιά, αλλά ρε παιδιά αν ήταν έτσι, δεν θα φοβόταν τους ανθρώπους ? Αυτός είναι πολύ φιλικός. Άλλη περίπτωση να τον έχουν παρατήσει εκεί κτυπημένο.

Ρε Σοφία που είναι η φωτογραφία του ? Δεν μπορώ να την βρω σε τόσες σελίδες.
konstans
Περιβόητο μέλος
)
Γι'αυτό μωρέ ο κακομοίρης έχει συνέχεια πρόβλημα με τα ποδαράκια του. Του έκανε κάποια αντιφλεγμονώδη Βούλα ή δεν έχει νόημα;
Voula
Διάσημο μέλος
Ορίστε η φωτογραφία του(νομίζω)
![]()
Γι'αυτό μωρέ ο κακομοίρης έχει συνέχεια πρόβλημα με τα ποδαράκια του. Του έκανε κάποια αντιφλεγμονώδη Βούλα ή δεν έχει νόημα;
Ναι αυτός είναι. Ακόμα και εκεί, φαίνεται το μπροστινό δεξί ποδαράκι, που είναι ελαφρώς 'στραβό΄
Νομίζω ότι δεν του έκανε αντιφλεγμονώδη γαιτί δεν είχε νόημα.
konstans
Περιβόητο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Οπότε εμείς δεν θα μπορούμε να του δίνουμε κάτι για να απαλύνεται ο πόνος του ε;
Aυτό να το ρωτήσουμε

chryssa
Διάσημο μέλος
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Τό ένα πιό όμορφο από τό άλλο !!! Οσο γιά τό ποδαράκι τής κουκλίτσας,δέν νομίζω ότι πρέπει να πονάει, θα τό καταλαβαίνατε ,Απλώς έχει δέσει στραβά, καί έχει μάθει έτσι να ζεί.Μπορεί καί από κανένα άσχημο πέσιμο να τό έπαθε ,ίσως όταν ήταν μικρό. ΑΥΤΟ πού κάνετε εσείς ,γι αυτό , έχει σημασία !Αυτό μετράει !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος

Οσο για τον χοντροποδαρο,πως τον πιασατε παλι??Ο καημενος απο τις τοσες φορες που τον εχουμε τσακωσει,στο τελος θα μας βλεπει(ειδικα τη Βουλα) και θα μας βριζει αλα Σειριος στο βιντεο "στα μουτρα σου"!!!!!!!!!!!Τουλαχιστον τωρα ξερουμε τι τρεχει με τα ποδια του και παει ετσι περιεργα.Να ρωτησουμε τη γιατρο για το αν ποναει...
Η Ξανθιππη σας εκανε την τιμη να αφησει το βασιλειο της στην καφετερια και να κατεβει προς τα κατω??Θαυμα θαυμα!!!!Η ατιμη η γατα οσο παει ομορφαινει!!Λετε να εχει οντως περσικο στη γραμμη της?

Εγω την αλλη εβδομαδα δε θα τα καταφερω να ερθω στο Φλοισβο,οποτε θα τα πουμε απο κοντα την αααλλη Δευτερα.Αντε να λειψω μπας και σκασει κανενα καλο τηλεφωνο οτι πιασαμε κανενα απωθημενο(γιατι οποτε λειπει καποια απο εμας και ειδικα μακρυα,ολο και κατι γινεται
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
ειχα πολυ αγχος για το τι θα γινει με τον prince και αυτα αλλα δεν ειχαμε ουτε χου ουτε τιποτα
φυσικα μετα απο 5 λεπτα αρχισαν τα πανηγυρια..τρεχουν και παιζουν σε ολο το σπιτι..
ο prince εχει γινει αλλο γατι..δεν ξερει με ποιο να πρωτοπαιξει..σεληνιαστηκε
αν και εχουν κανει κομμα ο prince με τον μπλε-ασπρο και τον γκρι τον εχουν λιγο στην απεξω
Βουλα αυριο αν μπορεις παρε τηλ την κτηνιατρο..το γκρι κανει ενα ρουθουνισμα και τρεχουν τα ματακια του χωρις να εχει κανει τσιμπλες..βεβαια του τα καθαριζω με ορο συνεχεια..και το μπλε-ασπρο εχει και αυτο λιγες μυξουλες..και τα 2 ψιλοφτερνιζονται..
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
ολα ειναι υπεροχα, αλλα η αγαπημενη μου ειναι η ξανθιπη!!!!!!!! ειναι κουκλα!! δεν υπαρχει καποιο σπιτι να την φιλοξενησει για να προωθηθει για υιοθεσια?? κριμα ειναι τοσο φιλικη κ ομορφη γατουλα να μενει εξω..
Έχεις δίκιο Έβελυν. Αλλά όταν η Σιμώνη ήταν έτοιμη να την φιλοξενήσει, χάσαμε την Ξανθίππη
Και προφανώς μετά που την ξαναβρήκαμε, δεν μπορούσε η Σιμώνη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρεπει να βρεθεί κάποιο σπίτι φιλοξενίας.

Hlianna
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool