Γάτες Φλοίσβου

• Thread starter Thread starter konstans
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τα μικρά είναι πανέμορφα!!! Μακάρι να έχουν καλή τύχη! Εκείνο το πίσω από το πρώτο σετ το ερωτεύτηκα... Άτιμη κοινωνία!:(

Αυτό που λες Χρύσσα είναι μικρογραφία του κεφάλα:inlove::inlove::inlove:.
Το πρόβλημα μας είναι οι χώροι φιλοξενίας, οι οποίοι είναι ουσιαστικά ανύπαρκτοι:/:. Ήδη έχουμε επιβαρύνει πολύ τη γιατρό αφήνοντας όλα τα μωρά εκεί και δεν είναι και ότι καλύτερο να μένουν στο κτηνιατρείο, μιας και είναι πολύ ευάλωτα:/:.
Γι' αυτό αν μπορεί να σκεφτεί κανείς χώρους φιλοξενίας θα μας βοηθούσε πολύ. Χώρους όμως που δεν θα υπάρχει περιορισμός χρόνου, γιατί ξέρετε καλά ότι για να δωθεί ένα γατάκι μπορεί να περάσει και μια εβδομάδα, μπορεί όμως και μήνες:/:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό που λες Χρύσσα είναι μικρογραφία του κεφάλα:inlove::inlove::inlove:.
Το πρόβλημα μας είναι οι χώροι φιλοξενίας, οι οποίοι είναι ουσιαστικά ανύπαρκτοι:/:. Ήδη έχουμε επιβαρύνει πολύ τη γιατρό αφήνοντας όλα τα μωρά εκεί και δεν είναι και ότι καλύτερο να μένουν στο κτηνιατρείο, μιας και είναι πολύ ευάλωτα:/:.
Γι' αυτό αν μπορεί να σκεφτεί κανείς χώρους φιλοξενίας θα μας βοηθούσε πολύ. Χώρους όμως που δεν θα υπάρχει περιορισμός χρόνου, γιατί ξέρετε καλά ότι για να δωθεί ένα γατάκι μπορεί να περάσει και μια εβδομάδα, μπορεί όμως και μήνες:/:.

εγω μπορω να φιλοξενησω καποια..αλλα δεν μπορω δυστηχως να σου υποσχεθω οτι θα μπορεσω να τα φιλοξενησω για μηνες...:(:( και ο μοναδικος λογος ειναι ο γνωστος..ηδη εχω μεγαλο προβλημα με τον λουκουμα και μια λυση που πρεπει να βρω αμεσα..:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξέρω Σιμώνη μου και το καταλαβαίνω.:/:
Ίσως οι μήνες που έγραψα να είναι υπερβολή, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Το ξέρω Σιμώνη μου και το καταλαβαίνω.:/:
Ίσως οι μήνες που έγραψα να είναι υπερβολή, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

παντως το ειπα και στην Βουλα!! αν καποιο απο τα γατακια πρεπει να φιλοξενηθει αμεσα το τηλεφωνο μου το ξερετε!:):)

Να είσαι καλά Σιμώνη μου, σε ευχαριστούμε παααάρα πολύ:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug

Να είσαι καλά Σιμώνη μου, σε ευχαριστούμε παααάρα πολύ:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug

μακαρι να μπορουσα να υιοθετησω κιολας..:(:( αλλα εδω καλα καλα εχω προβλημα με το ενα..:(:( μακαρι να μπορουσα να βοηθησω παραπανω..:/::/:

Θελω να υπολογισετε και σε μενα..:) Αν δωθει και η Τονια τοτε το δωματιο ειναι ελευθερο για οποιο γατακι χρειαστει τη βοηθεια μας..:)

Αντωνία και Σιμώνη, δεν έχουμε λόγια..:redface: Κρατήστε 'κενές΄τις θέσεις μέχρι νεωτέρας. Εύχομαι βέβαια να φανείτε αχρείαστες αλλά χλωμό το βλέπω.

Άντε και πείτε κανά όνομα για το τελευταίο σετ για να φτιάξουμε αγγελία με την Κωνσταντίνα:P

Βρε κορίτσια κι η τριποδούλα της Ράνιας έχει ανάγκη για φιλοξενία....μήπως να κοιτούσατε λίγο και στο θεματάκι της
κρίμα είναι το κακόμοιρο
γατάκι είναι κι αυτό κι ας μην είναι απο το Φλόισβο.
Αυτή τη στιγμή το φιλοξενεί η Χριστιάννα απ' το stray που έχει δύο μωρά παιδιά 3 μηνών και 2 ετών αντίστοιχα
και 2 σκυλιά εκ των οποίων το ένα με νεφρική ανεπάρκεια σε τελικό στάδιο
καθώς και μία γατούλα με νευρολογικό πρόβλημα που τα κάνει εκτός αμμολεκάνης
Κρίμα δεν είναι αν μπορεί κάποια να βοηθήσει και τη Ράνια με φιλοξενία?

Καλα ε,για τα τελευταια μωρα που βρηκαμε χθες στο Φλοισβο,απλα δεν εχω λογια!!!!Ειναι τα πιο καλα γατια που εχω δει ποτε μου!!!!!!!!!!!!Τα πιασαμε απο το δεντρο με τη μια,λες και περιμεναν να ερθουν ανθρωποι να τα μαζεψουν και καθε φορα που ακουγαν θορυβο,ετρεχαν να κρυφτουν κατω απο τα ποδια μας!!!!
Αφου να φανταστειτε,δεν ειχαμε ουτε γατοφορο μαζι και σκεφτομασταν να τα παρουμε στα χερια μεχρι την αλλη μερια που ηταν η Χριατιαννα με το κλουβακι....αλλα,τοτε εμφανιστηκε ο αδεσποτος σοκολατι σκυλος!!!!!!!Τρομος τα μικρα,αρχισαν να τρεχουν δεξια αριστερα και εμεις να τα κυνηγαμε σαν τις τρελες!!!!!!Στο τελος μεταφερθηκαν μεσα στη σουπερ ντουπερ τεραστια τσαντα μου(παρακαλωντας να μην τα κανουν μεσα)!!!!!!!!!Κιχ δεν εβγαλαν τα μαναρακια μου!!!!!!!!!Μιλαμε για ΤΑ γατια,δε σας κανω πλακα!!!!!Αν δεν ημουν κομπλε απο γατες στο συγκεκριμενο σπιτι,αυτα θα επαιρνα στα σιγουρα!!!!!!Αααααααα,εχω και ονοματα για αυτα....ο Κοτσιφης(μαυρος) και ο Σπουργητης(τιγρε) λογω του οτι τα βρηκαμε σκαρφαλωμενα πανω στο δεντρο!!!

Βρε κορίτσια κι η τριποδούλα της Ράνιας έχει ανάγκη για φιλοξενία....μήπως να κοιτούσατε λίγο και στο θεματάκι της
κρίμα είναι το κακόμοιρο
γατάκι είναι κι αυτό κι ας μην είναι απο το Φλόισβο.
Αυτή τη στιγμή το φιλοξενεί η Χριστιάννα απ' το stray που έχει δύο μωρά παιδιά 3 μηνών και 2 ετών αντίστοιχα
και 2 σκυλιά εκ των οποίων το ένα με νεφρική ανεπάρκεια σε τελικό στάδιο
καθώς και μία γατούλα με νευρολογικό πρόβλημα που τα κάνει εκτός αμμολεκάνης
Κρίμα δεν είναι αν μπορεί κάποια να βοηθήσει και τη Ράνια με φιλοξενία?

Μίκυ ΟΛΑ τα αδέσποτα πλάσματα έχουν ανάγκη για φιλοξενία., το γνωρίζουμε καλά.
Δεν σκέφτεσαι όμως κάτι πάρα πολύ σοβαρό, η τριποδούλα της Ράνιας έχει βρει μια προσωρινή στέγη φιλοξενίας, η οποία μπορεί να μην είναι η καλύτερη, αλλά είναι μια λύση προς το παρόν. Τα γατάκια για τα οποία μιλάμε εμείς, αν δεν φιλοξενηθούν άμεσα, θα είναι τελείως στον δρόμο. Και δεν νομίζω να υπάρχει σύγκριση μεταξύ αυτών των δύο.
Όσα γατάκια δεν μαζέψαμε τον χειμώνα που μας πέρασε, εξαφανίστηκαν. Δεν τα είδαμε δεύτερη φορά. Για να μην πω για τα πτώματα που έχουμε μαζέψει με την Κωνσταντίνα. Πως μπορείς να συγκρίνεις λοιπόν ανόμοια πράγματα

Και δεν μου αρέσει η φράση, γατάκι είναι κι αυτό κι ας μην είναι από τον Φλοίσβο. Δεν κάνουνε εξαιρέσεις. Γνωρίζεις ότι δεν είμαστε ούτε σύλλογος, ούτε σωματείο αλλά έχουμε προσφέρει την βοήθειά μας, όση και όπως μπορούμε, πολλές φορές έως τώρα, με διάφορους τρόπους σε γατάκια που δεν είναι του Φλοίσβου, κι ας μη το διατυμπανίζουμε, κι ας μη το γράφουμε.
Και επίσης να υπενθυμίσω ότι αυτή η προσπάθεια στηρίζεται δυστυχώς, από πολύ λίγους ανθρώπους.

καταρχην θα συμφωνήσω με τη βούλα στο θέμα φιλοξενίας. Παιδια ο φλοίσβος είναι μια ομάδα, μικρή δυστυχώς:mad: από μερικές "παλαβές" που βρέξει χιονίσει - κυριολεκτικά όμως - τρεχουν για αυτά τα πλάσματα, ανιδιοτελώς βάζοντας βαθιά το χέρι στη τσέπη, ακούγοντας τα κουλά του καθενός κ νιώθοντας τη μοναξια του να σε κοιτάζουν οι περίοικοι λες κ είσαι ο τρελός του χωριού. Οπότε είναι άκυρο να τους λέτε ότι κ τα άλλα γατάκια εχουν ψυχή ας μην είναι του φλοίσβου.
Θα το τονίσω κ εγώ, γατιά που δεν τα μάζεψαν τα κορίτσια, εξαφανίστηκαν:(:( δηλαδή ΠΕΘΑΝΑΝ. άρα γατάκι που εχει μια υποτιπόδη φιλοξενία είναι σε καλύτερη μοίρα από τα κακόμοιρα του φλοίσβου. Για πηγαίντε να δείτε τις συνθήκες, βράχια, κρύο, αέρας, ήλιος ανελέητος, ηλίθιοι άνθρωποι, σκυλιά που οι δήθεν φιλοζωες του σωματειο του π.φαληρου δεν εχουν στειρώσει :mad::mad::mad: ... τα τρία κακά τις μοίρα τους τα κακόμοιρα. Γιατί στο θέμα φιλοξενία μόνο η Σιμώνη, η Κάτια κ η Κωνσταντίνα βοηθάνε κ βάζουν κ από την τσέπη τους τα έξοδα, κ τους οφείλουμε ένα μπράβο έστω αφού δεν μπορούμε να βοηθήσουμε πρακτικα.
Και κάτι ακόμα γιατί τα έχω πάρει πολύ τελευταία με τις διάφορες μ#$%&΅ς που διαβάζω, κ δυστυχώς κανα δυο είμαστε οι κακες (τρεις με τη φράου) που λέμε τη γνώμη μας. Γιατί δεν απαντάει κανείς στις "δηθεν φιλόζωες του π.φαλήρου" κ σε όσες γμτ το κέρατο μου τις διαφημίζουν??? ε? :mad::mad::mad: γιατί δεν ζητάει κ από εκεί βοήθεια? γιατί δεν ζητάτε τα ρέσστα από όσες υποστηρίζουν τις κυρίες του π.φαλήρου που, με θράσος ζητάνε κ 15ευρώ -ΜΙΣΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ :mad::mad::mad: - για να ακούσουν τις θεωρίεεεεεεες για το πως να στειρώσετε τα αδέσποτα τις γειτονιάς σας?
Εμα πια δεν μπορώ να μην τα πω, συγνώμη μίκυ δεν σε ξέρω, δεν μου έχεις κάνει κάτι, κ δεν εχω σκοπό να σε θίξω αλλά διαβάζοντας την απάντηση της βούλας, σήμερα έπαθα κ την πλάκα μου όταν μου ξεψύχησε ένα μικρό στα χέρια, δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω πολλά γι'άυτό το άμοιρο, μόνο να το θάψω εκεί κοντά στο Μπόνη μου για να έχει παρέα:(:( έεε.. έφτασα στα όρια μου η γυναίκακα.
και πάλι συγνώμη για το οφφ...

ΥΓ το πορτοκαλοασπρο γατάκι δεν χρειάζεται να σας πως τι όνομα να του δώσετε?:clapup::whistle::whistle: είναι ίδιο με έναν γνωστό μου φουντωτούλη... το είδα κ έπαθα πάλι ζημιά, μας έτρεχαν τα σάλια με τον φώτη:(:( ΣΟΡΜΠΕΔΑΚΙ να το πουμε, τα άλλα ονομάστε τα μόνες σας, ΑΥΤΟ το λένε Σορμεδάκι;)

ελπιζω να βρεθει κατι και για τα αλλα μωρα και να μην μεινουν στο κτηνιατρειο:(..κοριτσια ολοι ξερουμε οτι δεν ειστε φιλοζωικο σωματειο ομως δεν νομιζω να υπαρχει καποια απο εσας που θα δει ενα μωρο ή ενα γατι που χρειαζεται βοηθεια και θα το αφησετε στην τυχη τους..μακαρι να μπορεσω να κρατησω τα μωρα και μετα το τελος της εξεταστικης μου μεχρι να υιοθετηθουν και να μην χρειαστει να ξαναγυρισουν πισω ειτε στο κτηνιατρειο ειτε στο φλοισβο..

τα μωρα μου ειναι πανεμορφα:redface:ξερουμε φυλο?

Ηλιάννα το τελευταίο σετ μωρών, το πορτοκαλόασπρο και το ασπρογκρι σε μια βδομάδα με 10 μέρες max, πρέπει να φύγουν από το κτηνιατρείο. Δεν μπορεί να τα κρατήσει άλλο και είναι λογικό. Τα συγκεκριμένα γατιά είναι εκεί από τις 10/5/2010.
Αυτά τα 2 ειλικρινά δεν έχω ιδέα που θα πάνε.

Από το ποστ της Χριστίνας κρατάω το παρακάτω κομμάτι
Θα το τονίσω κ εγώ, γατιά που δεν τα μάζεψαν τα κορίτσια, εξαφανίστηκαν δηλαδή ΠΕΘΑΝΑΝ. άρα γατάκι που εχει μια υποτιπόδη φιλοξενία είναι σε καλύτερη μοίρα από τα κακόμοιρα του φλοίσβου. Για πηγαίντε να δείτε τις συνθήκες, βράχια, κρύο, αέρας, ήλιος ανελέητος, ηλίθιοι άνθρωποι, σκυλιά που οι δήθεν φιλοζωες του σωματειο του π.φαληρου δεν εχουν στειρώσει ... τα τρία κακά τις μοίρα τους τα κακόμοιρα

Μια βόλτα Μίκυ από τον Φλοίσβο έστω και καθυστερημένα, θα σε πείσει για τις συνθήκες διαβίωσης.

Παράκληση σε όλες, δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε καμμιά αντιπαράθεση, γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Ότι πιστεύει ο καθένας πιστεύει, αν γουστάρει να βοηθήσει κάποιος με οποιοδήποτε τρόπο βοηθάει και η ζωή συνεχίζεται. Το έγραψα και στο ποστ της Μιλένιας και μπορεί να ακούστηκε κάπως, ο τροχός γυρίζει για όλους και όλοι βρισκόμαστε σε ανάγκη και το θέμα είναι τι κάνουμε.
Για μένα αυτό που προέχει είναι να πιαστεί το μαυράκι με τα τσιμπλιασμένα μάτια, να πιαστούν αυτά τα οποία έχουν παραμείνει αστείρωτα και να παρακαλάμε τον καλό κι ίσως ανύπαρκτο θεό, να μην βρούμε άλλα πεταμένα μωρά εκεί.

Εγω δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν μπορω να κανω κατι..:(
Απο τα 5 μωρα εμεινε το ενα και εχω και τη μαμα τους για τα οποια δεν εχει υπαρξει ουτε ενα τηλεφωνημα..:(

Eγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι τα μικρά που φιλοξενώ είναι 2 αγγελουδάκια. Ειδικά το μαύρο είναι αλοιφή κανονική. Τύφλα να χουν οι ράτσες που λιώνουν στα χέρια σου!
Αντωνία μου ήδη μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και σε ευχαριστούμε μέσα απ'την καρδιά μας.
Δυστυχώς το θέμα φιλοξενίας είναι κάτι που πονάει, σκέψου ότι ήδη στο Φλοίσβο μεγαλώνουν 4 μωρά που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτά:(.

Μια βόλτα Μίκυ από τον Φλοίσβο έστω και καθυστερημένα, θα σε πείσει για τις συνθήκες διαβίωσης.

αντιπαρέρχομαι και δεν απαντώ
ή μάλλον θα απαντήσω
γιατί κι η Ράνια κι εγώ έχουμε τρέξει όπου υπήρχε ανάγκη και μας ζητήθηκε
και προσφέραμε όσα μπορούσαμε
και ποτέ δεν ζητήσαμε κάτι
κι αν δεν μένουμε κοντά στο Φάληρο ζητάμε συγνώμη
κι αν έπρεπε να έχουμε δώσει περισσότερα πάλι συγνώμη, ΔΕΝ μπορούσαμε
αν καταλάβατε ό,τι καταλάβατε δεν φταίω εγώ
over AND OUT

Ρε παιδιά χαλαρώστε όλες. Θα παρακαλούσα να σταματήσει εδώ η συζήτηση. Όλα τα γατάκια έχουν την ίδια ανάγκη και όπου μπορεί ο καθένας βοηθάει. Η τριποδούλα είναι μια χαρά και ότι και να γίνει θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να μην μείνει ένα ανάπηρο ζωάκι στο δρόμο. Αν ήμουν Αθήνα θα ήταν σπίτι μου. Ε'ύχομαι όλα τα γατάκια είτε είναι Φλοισβάκια είτε είναι γατάκια που ζουν σε αφιλόξενες γειτονιές του Παγκρατίου μέσα στον δρόμο είτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα να έχουν ένα καλό κάρμα και τύχη. Ξαναζητάω και παρακαλώ να σταματήσει αυτό για όνομα του Θεού. Αυτό έλειπε να πιανόμαστε όλοι από μια κουβέντα που λέμε. Φρίκαρα που έγινε όλο αυτό σε αυτό το θέμα αλλά δυστυχώς λόγω υπερβολικής δουλειάς δεν μπορώ να παρακολουθώ τα πάντα. Το ξαναλέω δεν χρειαζόμαστε τίποτα από κανένα κορίτσι που βοηθάει εδώ.

Eγω μονο ενα εχω να πω.....συμφωνω με τη Ρανια!!!!!Συμφωνω εννοειται και με τις συνερΓατες μου στο Φλοισβο αλλα το ποστ της Ρανιας με καλυπτει,μιας και εκεινη ειναι η "υπευθυνη" για την τριποδουλα!

Βρε παιδια μη χαλατε τις καρδιες σας, ο καθενας κανει οτι μπορει και για οσο μπορει.. Και εγω λογω του οτι για τη μαμα δεν υπαρχει καθολου ενδιαφερον και θεωρω πολυ απιθανο να υιοθετηθει δεν θα την εχω για παντα στο σπιτι.. θα τη βγαλω στο μπαλκονι μιας και η γειτονια μας δεν εχει πολυ κινηση και εχει και το παρκο για να μπορεσω να φιλοξενησω αλλα γατακια που εχουν πιθανοτητα να δωθουν ευκολοτερα.. Μιας και ο κοσμος ζηταει μικρα γατακια οπως ολοι ξερουμε..:(
Ολοι βοηθαμε και δεν ξεχωριζουμε ομαδες!! Τα μωρα που φιλοξενησα καμμια σχεση με Φλοισβο ειχαν.. Βοηθαμε οτι εχει αναγκη ανεξαρτητως περιοχης!;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back