Voula
Διάσημο μέλος
αντιπαρέρχομαι και δεν απαντώ
ή μάλλον θα απαντήσω
γιατί κι η Ράνια κι εγώ έχουμε τρέξει όπου υπήρχε ανάγκη και μας ζητήθηκε
και προσφέραμε όσα μπορούσαμε
και ποτέ δεν ζητήσαμε κάτι
κι αν δεν μένουμε κοντά στο Φάληρο ζητάμε συγνώμη
κι αν έπρεπε να έχουμε δώσει περισσότερα πάλι συγνώμη, ΔΕΝ μπορούσαμε
αν καταλάβατε ό,τι καταλάβατε δεν φταίω εγώ
over AND OUT
Αυτά που γράφεις με κάνουν να σκεφτώ όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται και ο νοών νοήτω. Και με κάνεις να σκεφτώ ότι παρέβλεψες, αγνόησες ή δεν διάβασες τις τελευταίες 2-3 σελίδες του θέματος, οι οποίες αναφέρουν λεπτομερώς το ζόρι που τραβάμε με τα γατιά που έχουμε βρει και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Και έρχεσαι ξαφνικά με το μνμ σου να μας πεις να σκεφτούμε την τριποδούλα της Ράνιας κι ας μην είναι φλοισβόγατο.
Αυτό για μένα είναι προσωπική προσβολή γιατί ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ. OVER AND OUT.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

Ελπίζω τα μωρά που αναφέρει η Νίνα, να είναι τα 2 από τα 4 μικρά που ήδη ξέρουμε και βλέπουμε ότι είναι σε καλή κατάσταση και να μην είναι κάποια καινούργια.
Επίσης σήμερα ελπίζω να δούμε τον κροκετάκια γιατί ανυσυχώ πάρα πολύ και μ'αυτόν τον γάτο. Δεν μπορεί να εξαφανίοστηκε ρε γμτ έτσι στα καλά καθούμενα

Hlianna
Διάσημο μέλος
μακαρι να υιοθετηθουν γρηγορα μπας και γινει τιποτα και με το αλλο σετ των 2 μωρων
επισης να πω οτι τα κοριτσια βοηθανε και αλλα γατακια και ας μην ειναι του Φλοισβου..οπως βοηθησαν και εμενα με τον πρινς οπως βοηθησαν και την μιλλενια κλπ..και λογικο ειναι να αντιδρουν ετσι οταν ειναι μονο 3-4 ατομα που κουραζονται σε εβδομαδιαια βαση και δεν υπαρχει βοηθεια απο πουθενα..και οταν φυσικα σε 1 βδομαδα 2 μωρα πρεπει να φιλοξενηθουν και δεν υπαρχει πουθενα τιποτα..το αγχος ειναι μεγαλο..αν ολοι πηγαιναμε που και που να βοηθαμε αυτα τα κοριτσια και να βαζαμε και απο 10 ευρω ο καθενας πιστευω οτι θα ηταν μεγαλη ανακουφιση..και βαζω και τον εαυτο μου μεσα οπως θα επρεπε ολοι να κανουν..
Voula
Διάσημο μέλος

Τεσπα, δεν επιθυμεί καμμιά απο μας να γίνεται αναφορά για το που βοηθάμε. Σίγουρα όποτε το κάναμε, υπήρχε ανάγκη, δεν μας ζητήθηκε, εμείς προσφερθήκαμε και το ίδιο θα πράξουμε καισ το μέλλον.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Πάντως τα κορίτσια είδανε τον κροκετάκια που νομίζω ότι κι αυτός έχει βολευτεί προς την καφετέρια. Χθες εγώ δεν πήγα γιατί πήρα τα 2 μωρά να τα πάω στην Ηλιάννα. Τα μωρά είναι ήδη Πάτρα, χωμένα κάτω από τον καναπέ. Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.Όλγα, πίστεψέ με και μεις στεναχωριόμαστε διπλά όταν μέσα σε όλο αυτό το ζόρι και την κούραση που τραβάμε, υπάρχουν κάποιοι που με τον α ή β τρόπο μας την λένε. Το θέμα έχει λήξει, έτσι κι αλλιώς.
Καλό μήνα κορίτσια

Hlianna
Διάσημο μέλος

τα μωρα κατω απο τον καναπε..το μαυρακι ειναι αρκετα αγριο βεβαια πιανεται..το αλλο ειναι λιγο μαγκωμενο αλλα οχι οπως το ασπρομαυρο..αποτι ειδα ομως ολο το βραδυ πρεπει να βγηκαν εξω γιατι και η αμμος ειναι λερωμενη και τα παιχνιδια δεν ειναι στην θεση τους
να δω τι θα γινει που απο σημερα πρεπει να παρουν χαπια..θα την βγαζω και εγω κατω απο τον καναπε
θα δω πως θα τα πανε αυτες τις μερες και αν συνεχισουν να ειναι κατω απο τον καναπε θα χρειαστω λογικα και τα αλλα 2 μωρα για να κοινωνικοποιηθουν
Βουλα οταν πατε στην κτηνιατρο ρωτα αν παιζει προβλημα με τους μυκητες να ερθουν σε επαφη με αυτα..επισης Βουλα ξεχασα να σου πω οτι ολα καλα με την μαμα μου
πρεπει κατι να τρωει τωρα τελευταια και να την πειραζει

Voula
Διάσημο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
μηπως εσκασαν μυτη τα μικρουλια αφοτου εφυγα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια και καλό καλοκαίρι

konstans
Περιβόητο μέλος
Νίνα μου τα γατάκια είναι εκεί συνέχεια, ίσως να κοιμόντουσαν όταν ήσουν εσύ
.Δυστυχώς όμως εφόσον δεν υπάρχει χώρος φιλοξενίας, θα μεγαλώσουν και θα γίνουν αγριμάκια, όπως ήδη είναι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
κοριτσια!!! 
Καλο μηνα τα υπολοιπα κοριτσια!

Λοιπον εχω να δηλωσω οτι τα 2 μαυρουλια μωρα ειναι κουκλια!
οσο τα ειδαμε δηλαδη
γιατι μολις μας εβλεπαν χωνοντουσαν μεσα στα βραχια..

Για ακομη μια φορα να πω το τι υπεροχη δουλεια γινεται στο Φλοισβο.. βλεπεις γυρω σου γατια στρουμπουλα και προσεγμενα!!!

καμια σχεση με αλλα αδεσποτακια..

Μπραβο κοριτσια!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool