Γάτες Φλοίσβου

• Thread starter Thread starter Voula
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
αντιπαρέρχομαι και δεν απαντώ
ή μάλλον θα απαντήσω
γιατί κι η Ράνια κι εγώ έχουμε τρέξει όπου υπήρχε ανάγκη και μας ζητήθηκε
και προσφέραμε όσα μπορούσαμε
και ποτέ δεν ζητήσαμε κάτι
κι αν δεν μένουμε κοντά στο Φάληρο ζητάμε συγνώμη
κι αν έπρεπε να έχουμε δώσει περισσότερα πάλι συγνώμη, ΔΕΝ μπορούσαμε
αν καταλάβατε ό,τι καταλάβατε δεν φταίω εγώ
over AND OUT

Αυτά που γράφεις με κάνουν να σκεφτώ όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται και ο νοών νοήτω. Και με κάνεις να σκεφτώ ότι παρέβλεψες, αγνόησες ή δεν διάβασες τις τελευταίες 2-3 σελίδες του θέματος, οι οποίες αναφέρουν λεπτομερώς το ζόρι που τραβάμε με τα γατιά που έχουμε βρει και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Και έρχεσαι ξαφνικά με το μνμ σου να μας πεις να σκεφτούμε την τριποδούλα της Ράνιας κι ας μην είναι φλοισβόγατο.
Αυτό για μένα είναι προσωπική προσβολή γιατί ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ. OVER AND OUT.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ξαναζητήσω να μην ξανααναφερθεί το όνομά μου ούτε η γατούλα. Σας παρακαλώ πολύ. Για αυτό μας κράζουν από άλλα σάιτ. Από την στιγμή που λέω ότι δεν χρειάζεται τίποτα η μικρούλα σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ σεβαστείτε και σταματήστε το,. Στο κάτω κάτω ρε παιδιά και η Μίκη δεν είπε τίποτα στην αρχή. Στα κορίτσια που προσφέρθηκαν για φιλοξενία απευθύνθηκε γιατί αγχώθηκε με την κατάσταση που είδε στο σπίτι της Χριστιάννας. Τι είναι αυτά τα πράγματα. Λες και είμαστε δεκαοκτάχρονα συμπεριφερόμαστε. Παρακαλώ μία μοντερέιτορ να καθαρίσει το θέμα από τα Φλοισβάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοριτσια μολις γυρισα απο βολτα με τη μαμα μου στο φλοισβο. φοβαμαι οτι ειχαμε νεες αφιξεις μωρων.. δν ξερω αν τα χετε δει, αλλα κρυμμενα στα βραχια προς τη μερια του διαστημοπλοιου ειδα 2 μωρα ενα μαυρο κ ενα τιγρε, κ τα 2 με ανοιχτα ματακια, φαινοντουσαν σε καλη κατασταση. δν ειχα κ τροφη μαζι μου, αλλα οσο πλησιαζα τοσο κρυβονταν, τσιριζε κ η μανα μου που χωθηκα στα βραχια.. σοου δωσαμε. νομιζω οτι ηταν κ αλλα μεσα στη "φωλια". θα προσπαθησω να ρθω κ γω αυριο. γμτ πρεπει να τα πιασουμε, ειναι σε ηλικια που σιγουρα θα υιοθετηθουν, κ απο οσο τα ειδα ηταν κουκλακια:baby:

Νινα μου ειναι 4 τα μικρα και δυστυχως ειναι αγρια...μακαρι να μπορουσαμε να τα πιασουμε...

Μαυράκι σου ερχόμαστε.....:ropalo:

Χριστιάννα αν δεν το πιάσουμε και σήμερα, τα βλέπω πολύ άσχημα τα πράγματα:(

Ελπίζω τα μωρά που αναφέρει η Νίνα, να είναι τα 2 από τα 4 μικρά που ήδη ξέρουμε και βλέπουμε ότι είναι σε καλή κατάσταση και να μην είναι κάποια καινούργια.
Επίσης σήμερα ελπίζω να δούμε τον κροκετάκια γιατί ανυσυχώ πάρα πολύ και μ'αυτόν τον γάτο. Δεν μπορεί να εξαφανίοστηκε ρε γμτ έτσι στα καλά καθούμενα:/:

σημερα παιρνω τα 2 μωρα του φλοισβου..ευχηθειτε μας καλη επιτυχια και να ειναι καλοτυχα γιατι αποτι βλεπω οι υιοθεσιες εχουν παγωσει:(μακαρι να υιοθετηθουν γρηγορα μπας και γινει τιποτα και με το αλλο σετ των 2 μωρων:/:

επισης να πω οτι τα κοριτσια βοηθανε και αλλα γατακια και ας μην ειναι του Φλοισβου..οπως βοηθησαν και εμενα με τον πρινς οπως βοηθησαν και την μιλλενια κλπ..και λογικο ειναι να αντιδρουν ετσι οταν ειναι μονο 3-4 ατομα που κουραζονται σε εβδομαδιαια βαση και δεν υπαρχει βοηθεια απο πουθενα..και οταν φυσικα σε 1 βδομαδα 2 μωρα πρεπει να φιλοξενηθουν και δεν υπαρχει πουθενα τιποτα..το αγχος ειναι μεγαλο..αν ολοι πηγαιναμε που και που να βοηθαμε αυτα τα κοριτσια και να βαζαμε και απο 10 ευρω ο καθενας πιστευω οτι θα ηταν μεγαλη ανακουφιση..και βαζω και τον εαυτο μου μεσα οπως θα επρεπε ολοι να κανουν..

Τώρα όλοι οι 'καλοπροαίρετοι' άνθρωποι εντός του φόρουμ θα νομίζουν ότι είσαι βαλτή και τα γράφεις αυτά;)
Τεσπα, δεν επιθυμεί καμμιά απο μας να γίνεται αναφορά για το που βοηθάμε. Σίγουρα όποτε το κάναμε, υπήρχε ανάγκη, δεν μας ζητήθηκε, εμείς προσφερθήκαμε και το ίδιο θα πράξουμε καισ το μέλλον.

Κορίτσια ,ειλικρινά στεναχωριέμαι με όλα αυτά που λέτε, διότι πραγματικά πιστεύω, ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ , είσαστε καταπληκτικές,ότι κάνετε πολύ μεγάλο έργο εκεί κάτω, η κάθε μία μέ τόν τρόπο της ,καί στεναχωριέμαι διπλά, διότι όλα αυτά που κάνετε, τά παρακολουθώ (δυστυχώς !)από πολύ μακριά .Μακάρι να μπορούσαμε να φροντίσουμε όλα τά ζώα τού κόσμου,αλλά είναι δυστυχώς αδύνατον! Ποτέ δέν θα σταματήσουν τά αδέσποτα, όσο ο κόσμος τά αντιμετωπίζει μ αυτό τόν τρόπο,καί πάντα θα υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ που νοιάζονται γι αυτά !Καί σεις , είσαστε από αυτά τά άτομα !!!!!!!

τι έγινε κορίτσια? πως πήγε σήμερα? το μαυρακι μπας κ το καταφέρατε?;)

To μαυράκι δυστυχώς τίποτα:( Πάντως τα κορίτσια είδανε τον κροκετάκια που νομίζω ότι κι αυτός έχει βολευτεί προς την καφετέρια. Χθες εγώ δεν πήγα γιατί πήρα τα 2 μωρά να τα πάω στην Ηλιάννα. Τα μωρά είναι ήδη Πάτρα, χωμένα κάτω από τον καναπέ. Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.

Όλγα, πίστεψέ με και μεις στεναχωριόμαστε διπλά όταν μέσα σε όλο αυτό το ζόρι και την κούραση που τραβάμε, υπάρχουν κάποιοι που με τον α ή β τρόπο μας την λένε. Το θέμα έχει λήξει, έτσι κι αλλιώς.

Καλό μήνα κορίτσια :)

κοριτσια καλημερα και καλο μηνα:)

τα μωρα κατω απο τον καναπε..το μαυρακι ειναι αρκετα αγριο βεβαια πιανεται..το αλλο ειναι λιγο μαγκωμενο αλλα οχι οπως το ασπρομαυρο..αποτι ειδα ομως ολο το βραδυ πρεπει να βγηκαν εξω γιατι και η αμμος ειναι λερωμενη και τα παιχνιδια δεν ειναι στην θεση τους;)να δω τι θα γινει που απο σημερα πρεπει να παρουν χαπια..θα την βγαζω και εγω κατω απο τον καναπε:Pθα δω πως θα τα πανε αυτες τις μερες και αν συνεχισουν να ειναι κατω απο τον καναπε θα χρειαστω λογικα και τα αλλα 2 μωρα για να κοινωνικοποιηθουν:/:Βουλα οταν πατε στην κτηνιατρο ρωτα αν παιζει προβλημα με τους μυκητες να ερθουν σε επαφη με αυτα..επισης Βουλα ξεχασα να σου πω οτι ολα καλα με την μαμα μου:clapup:πρεπει κατι να τρωει τωρα τελευταια και να την πειραζει:worry::P

Ηλιάννα δεν μπορείς να φορτωθείς άλλα 2 μωρά. Μου φαίνεται πάρα πολύ βαρύ και αγχώνομαι.

Βουλα ειχα 3 μωρα τωρα θα εχω 4..1 παραπανω..αν δεν καλυτερεψουν τα πραγματα αυτες τις μερες πρεπει να ερθουν τα αλλα που ειναι πιο ηρεμα για να χαλαρωσουν και αυτα και να κοινωνικοποιηθουν..και η βλακεια ειναι οτι το ασπρο γκρι ειναι πιο ηρεμο απλα λιγο μαγκωμενο και το παρασυρει το ασπρο μαυρο που ειναι αγριο και γινεται απομακρο και αυτο:(

Καλό μήνα σέ όλες καί όλους ,καί πολλές επιτυχίες !!!!!;)

καλο μηνα κ απο μενα!:) μηπως εσκασαν μυτη τα μικρουλια αφοτου εφυγα?

Καλά Ηλιάννα είσαι αστέρι!!!!
Καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια και καλό καλοκαίρι:D:D

Καλό μήνα σε όλες σας!
Νίνα μου τα γατάκια είναι εκεί συνέχεια, ίσως να κοιμόντουσαν όταν ήσουν εσύ;).
Δυστυχώς όμως εφόσον δεν υπάρχει χώρος φιλοξενίας, θα μεγαλώσουν και θα γίνουν αγριμάκια, όπως ήδη είναι:/:.

Κ

Καλο μηνα Φλοισβενια:P κοριτσια!!! :D:D
Καλο μηνα τα υπολοιπα κοριτσια!:D:D

Λοιπον εχω να δηλωσω οτι τα 2 μαυρουλια μωρα ειναι κουκλια!:clapup: οσο τα ειδαμε δηλαδη:/: γιατι μολις μας εβλεπαν χωνοντουσαν μεσα στα βραχια..:/::/:
Για ακομη μια φορα να πω το τι υπεροχη δουλεια γινεται στο Φλοισβο.. βλεπεις γυρω σου γατια στρουμπουλα και προσεγμενα!!! :D:D καμια σχεση με αλλα αδεσποτακια..:/::/:

Μπραβο κοριτσια!!:clapup::clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back