Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πόσο πόνο ένοιωσα πάλι, όταν για δευτερόλεπτα γύρισε το κεφάλι του και με κοίταξε. Και τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου, ότι μέχρι να με κρατάνε τα πόδια μου, αυτό θα συνεχίσω να κάνω.γιατί αυτό θέλω να κάνω Να προσπαθώ για λιγότερα αδέσποτα. Για λιγότερο πόνο και περισσότερη αξιοπρέπεια

Voula δεν εχω κατι αλλο να πω εκτος απο το
Παραλληλες σκεψεις, παραλληλοι βιοι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θεια Βουλα με βλεπεις?:redface:βλεπεις ποσο ηρεμα και βαθια κοιμαμαι?ξερεις γιατι μπορω να κοιμαμαι ετσι?γιατι εσυ μου εδωσες την ευκαιρια μαζι με 2-3 αλλες τρελογατουδες να κοιμαμαι στα πουπουλα και μια κοπελιτσα να τρεχει ολη την ωρα απο πισω μου..ο αδερφος μου κοιμαται και αυτος στο καλαθακι του βαθια..αν δεν ησουν εσυ ξερεις εγω που θα ημουν τωρα?ξερεις γιατι το ζεις συνεχεια..ομως θα ημουν ενα αγριο γατακι που θα ζουσα συνεχεια με το στρες και την αγωνια..το ιδιο και ο αδερφος μου..εκανες λοιπον διπλο καλο σε εμας..εγω και ο αδερφος μου σε ευχαριστουμε..σε ευχαριστουν πολλα γατακια που εκανες κατι καλο γι αυτα..να μην σταματησεις ποτε..να παιρνεις δυναμη απο εμας και απο τα ματακια μας..ειμαστε ψυχουλες που αν δεν ησουν εσυ δεν θα ειχαμε καμια τυχη..σε αγαπαμε και θα σε περιμενουμε να μας ζουληξεις..

Φοιβος-Αρης:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC02047.jpg
    DSC02047.jpg
    685,7 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSC02048.jpg
    DSC02048.jpg
    646,9 KB · Εμφανίσεις: 37
θεια Βουλα με βλεπεις?:redface:βλεπεις ποσο ηρεμα και βαθια κοιμαμαι?ξερεις γιατι μπορω να κοιμαμαι ετσι?γιατι εσυ μου εδωσες την ευκαιρια μαζι με 2-3 αλλες τρελογατουδες να κοιμαμαι στα πουπουλα και μια κοπελιτσα να τρεχει ολη την ωρα απο πισω μου..ο αδερφος μου κοιμαται και αυτος στο καλαθακι του βαθια..αν δεν ησουν εσυ ξερεις εγω που θα ημουν τωρα?ξερεις γιατι το ζεις συνεχεια..ομως θα ημουν ενα αγριο γατακι που θα ζουσα συνεχεια με το στρες και την αγωνια..το ιδιο και ο αδερφος μου..εκανες λοιπον διπλο καλο σε εμας..εγω και ο αδερφος μου σε ευχαριστουμε..σε ευχαριστουν πολλα γατακια που εκανες κατι καλο γι αυτα..να μην σταματησεις ποτε..να παιρνεις δυναμη απο εμας και απο τα ματακια μας..ειμαστε ψυχουλες που αν δεν ησουν εσυ δεν θα ειχαμε καμια τυχη..σε αγαπαμε και θα σε περιμενουμε να μας ζουληξεις..

Φοιβος-Αρης:)

Το βλέπεις θεια-Βούλα? :)
Μετά απ αυτό, που ειναι ενα απ τα πολλά-γιατί υπαρχουν και άλλα, πως να μη βγάλεις φτερα να συνεχίσεις ακομα δυνατότερα?

Και πως να μην υπάρξουν και αλλοι να προσφερθουν σε αυτες τις "αποστολές σωτηρίας ψυχών αθωων".....

Περίεργη μέρα η σημερινή;) Γεμάτη από όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα κι εμείς να τα ζούμε στο έπακρο:/:

Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν, ξεκίνησε το ταξίδι μας. Ένα ταξίδι που τις περισσότερες φορές ήταν γεμάτο φουρτούνες.
Τα αποτελέσματα του ταξιδιού γνωστά. Βρίσκονται εδώ https://www.mypetz.gr/threads/Φλοίσβος-ένας-χρόνος-μετά.227378/.
Συνοδοιπόροι στο ταξίδι όλοι εσείς που μας στηρίζετε και για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Σήμερα λοιπόν, η παρέα των τρελλών γατόφιλων, έκλαψε πολύ για τον τυφλούλη, που αγαπήσαμε κι ας μην ήταν φλοισβόγατο.
Ήταν όμως ένας γάτος πονεμένος που τον βάλαμε στην καρδιά μας , προσπαθήσαμε, ελπίσαμε αλλά δυστυχώς διάλεξε να πετάξει και να ζήσει ελεύθερος μακρυά από μας. Καλό του ταξίδι.

Σήμερα υιοθετήθηκε ο Baccardi, το μικρό μας φλοισβογατάκι με την κουνελίσια του ουρά. Του ευχόμαστε να ζήσει με πολύ αγάπη.
Σ'αυτή την περίπτωση μπορεί και να πετύχαμε. Πήραμε ένα μωρό από εκεί που δεν υπάρχει κανένα μέλλον και του προσφέραμε ζεστασιά και ένα σπίτι.
Ελπίζω να έρθει η στιγμή που θα πω στην μανούλα του, την Σπίντυ, ότι όλα της τα μωρά, είναι στα δικά τους σπιτάκια. Τότε ίσως βρω την λύτρωση .

Επίσης σήμερα υιοθετήθηκε και ο μικρός Baloo. Ένα ακόμα δικό μας μωρό, κι ας μην ήταν φλοισβόγατο .

Κι αφού όλα αυτά εναλάσσονται στο μυαλό και στην ψυχή μου, τα γατιά που είναι αστείρωτα, τα γατάκια που φιλοξενούνται, τα γατάκια που πρέπει να φάνε, τα 8 μωρά που μεγαλώνουν στα βράχια, τα γατιά που αφήνω και δεν ξέρω αν θα τα δώ την επόμενη φορά, λίγο πριν φτάσω σπίτι μου, στο ύψος της παραλιακής με την Αλίμου, βλέπω ένα σκύλο χτυπημένο στην άσφαλτο.
Κάνω ολόκληρο κύκλο για να γυρίσω ξανά εκεί, ο σκύλος στην μεσαία λωρίδα, κάποιος άνθρωπος στην μέση του δρόμου να στέκεται δίπλα στον σκύλο από φόβο μην πέσει κι άλλο αυτοκίνητο πάνω του και εκεί κάπου αρχίζει ένας αγώνας να συρθεί ο σκύλος από την άσφαλτο στο πεζοδρόμιο. Ο σκύλος να μην μπορεί να σηκωθεί και να ψάχνουμε τρόπο πως θα το κάνουμε. Να ψάχνω απεγνωσμένα για μια πετσέτα κάτι να τον σκεπάσω:/: Ένας νεαρός φέρνει μια ψάθα θαλάσσης, την βάζουμε κάτω από το σώμα του και τον σέρνουμε.
Πόσο πόνο ένοιωσα πάλι, όταν για δευτερόλεπτα γύρισε το κεφάλι του και με κοίταξε. Και τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου, ότι μέχρι να με κρατάνε τα πόδια μου, αυτό θα συνεχίσω να κάνω.γιατί αυτό θέλω να κάνω Να προσπαθώ για λιγότερα αδέσποτα. Για λιγότερο πόνο και περισσότερη αξιοπρέπεια. Αξίζει να πω ότι δεν ήμουν μόνη μου. Καμμιά 10ριά άνθρωποι προσπαθούσαν μαζί με εμένα να βοηθήσουν. Μια κοπέλλα τον χάιδευε στο κεφάλι, ένας κύριος προσπαθούσε να σταματήσει ταξί για να τον μεταφέρει, κάποιος άλλος έπαιρνε τηλέφωνο στο Πικέρμι. Ευτυχώς κάποια κοπέλλα ειδοποίησε μια κυρία από τον Δήμο, η οποία ήρθε με το αυτοκινητό της, τον πήρε και τον πήγε σε ένα γιατρό στον Άλιμο.
Όταν έφτασα σπίτι τηλεφώνησα και έμαθα ότι το ένα του πόδι έχει θρυματιστεί και θα χρειαστεί εγχείρηση. Τέλος πάντως θέλω να πιστεύω ότι είναι σε καλά χέρια.
Εννοείται ότι το αυτοκίνητο που τον χτύπησε ούτε σταμάτησε. Τι αξία έχει άλλωστε για ένα μαύρο τζιπ, η ζωή ενός αδέσποτου σκύλου ?
Κι όμως είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι υπήρξαν άνθρωποι που νοιάστηκαν, δεν τον παράτησαν και έφυγαν μόνο όταν ο σκύλος μπήκε στο αυτοκίνητο της κυρίας.

Αγαπημένο μου θέμα, συγνώμη για το off. Κατά μια περίεργη σύμπτωση όλο αυτό έγινε σήμερα, στην επετειό σου. Και ακόμα μια σύμπωση είναι η παρακάτω.
Η κοπέλλα που ειδοποίησε για τον σκύλο μου λέει σε κάποια στιγμή, πάω να ταίσω τις γάτες και έρχομαι. Και όταν επέστρεψε της λέω, καλά που έχει γάτες εδώ ?
Απάντηση : ¨Εχει περίπου 40 γάτες , οι οποίες κρύβονται στα βράχια. Και λέω από μέσα μου, δεν ακούω καλά, δεν είναι δυνατόν.
Της λέω, έχει στειρωθεί καμμιά ? Απάντηση, 1-2 δεν έχω καταφέρει παραπάνω.
Και κάπου εκεί της λέω , να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, είμαστε εθελοντές που έχουμε στειρώσει σχεδόν όλες τις γάτες του Φλοίσβου.
Η απάντηση, τι να πω, ας την κρίνετε εσείς. ΄'Α δεν το πιστεύω, είσαι από τις κοπέλλες που πιάνουν και στειρώνουν τις γάτες εκεί ?
Σας έχουν δει κάτι γνωστοί μου και μου έχουν πει ότι κάνετε πολύ καλή δουλειά............'
Απλή σύμπτωση όλο αυτό ? Συγκυρία ? Ελπίδα ότι μπορούμε να βοηθήσουμε κι άλλες γατούλες ? Θα δείξει...

Aμαν ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΑ!! :mad::mad::mad: Ειχες δεν ειχες με πηραν τα ζουμια παλι..:cry_x::cry_x::cry_x::redface::redface::redface:

Ενα μεγαλο μπραβο σε ολες τις κοπελες που εχουν βοηθησει με τον εναν ή με τον αλλον τροπο..γιατι αν δεν υπηρχαν οι εθελοντες δεν θα ειχε γινει τιποτα μεχρι τωρα..:) ο Φλοισβος θα ηταν ενας τεραστιος γατοτοπος, βρωμικος, με ταλαιπωρημενα απο γεννες και πεινα γατια... σημερα αν παει κανει απο εκει θα δει λιγα, στρουμπουλα, και αρκετα κοινωνικα γατια!:clapup::clapup::clapup:

Χρονια Πολλα Γατια Του Φλοισβου!!!!!:birthday::birthday::birthday::birthday:

Θα συμφωνήσω με την Σιμώνη για τα ζουμιά:(.Αχ, τι μας έκανες πρωί πρωί Βούλα ακόμα δεν έχω ανοίξει το μάτι μου.
Αυτά τα λόγια που είπες ήταν λόγια ψυχής και πόνου μαζί.Χάρηκα πάρα πολύ για το σκυλάκι που τελικά δεν έγινε κάτι χειρότερο που κανείς δεν θέλει να σκέφτεται και να βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε για να γίνει καλά.
'Οσο για τις υπόλοιπες γάτες που υπάρχουν πιο πέρα....ε, όλο και κάτι θα κάνουμε και γι΄αυτό;)

Εχτες που ήταν η επέτειος του φλοίσβου:) χωρίς να το γνωρίζω, βρέθηκα κ εγώ κοντά σας, για την ακρίβεια απέναντι αφού λόγω προσωπικού μου θέματος κατέβηκα στο φάληρο, πάρκαρα εκεί απέναντι κ κοιτουσα μπας κ δω καμιά σας, και σας σκεφτόμουν τόσο πολύ... αλλά ήταν αδύνατον να έρθω γιατί έπρεπε να περιμένω κ μετά να επιστρέψω, αλλά βγήκα από το αμάξι κ δεν ξέρω γιατί αλλά είχα παράξενα συναισθήματα, μια γλυκοπικρη γεύση, :hmm::hmm: ήταν παράξενη μέρα εχτές τελικά:(
Καλό ταξίδι στον τυφλό γατούλι:( , σκέφτομαι ότι κάποιες φορές ότι κ να κάνεις, όσο κ να τρέξεις εκείνα απλά επιλέγουν να φύγουν..:'(:'( ίσως για έναν καλύτερο τόπο όπου τα ζώα έχουν ίση αξία με μας, όπου κανείς δεν τα κλωτσάει, πατάει και σκοτώνει... μόνο έτσι μπορώ κ παρηγοριέμαι, όταν τα σκέφτομαι να ζούνε σε άλλη διάσταση, σε άλλο παράλληλο σύμπαν ευτυχισμένα:(
Πολύ χάρηκα για τα δύο γατάκια που υιοθετήθηκαν, το κουνελογατάκι ο μπακάρντι είναι πάνγλυκο:) κ ο μπαλού το ίδιο:) αλλά σκέφτομαι κ τον αδελφούλι του που παραμένει στο κτηνιατρείο:(:(
Βούλα μας συγκίνησες πάλι :( τι να πω... δεν έχω λόγια:( μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν εσάς, μακάρι αντί αντιπαραθέσεων και ηλιθιοτήτων να γινόταν ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των "φιλόζωων" για το καλό των ζώων.

Εγω δε θα πω τιποτα,τα ειπε ολα η Βουλα.
Το μονο που εχω να πω ειναι ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!:)

Κι εγώ δεν έχω τίποτα να πω, ή μάλλον δεν μπορώ να πω. :/:
Ένα νανούρισμα μόνο θα βάλω, για όλα τα γατάκια που περάσανε από τα χέρια μας και δεν καταφέραμε να σώσουμε. Ας είναι καλά εκεί που είναι.

Χθες ήταν μια δύσκολη μέρα:/: Εμείς όμως πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά.

Για όσους παρακολουθούν το θέμα ανελιπώς, ίσως θυμάστε τις 2 μικρές μπουκίτσες που βρήκαμε πεταμένες στα βράχια λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Θα θυμόσαστε ίσως ότι τις πήραμε, τις περιθάλψαμε και ευτυχώς υιοθετήθηκαν και οι δύο πολύ γρήγορα.

Σας παρουσιάζω λοιπόν, την μια εκ των δύο, σε φωτογραφία του τότε και του σήμερα:)

Συνημμένα

• boukitsa.jpg
    boukitsa.jpg
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 37
  • boukitsa2.JPG
    boukitsa2.JPG
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 38
Ω,ποσο μεγαλωσε η μπεμπα!Ηταν μια κουκλα μικρουλα,κι εγινε μια πανεμορφη δεσποινιδα!

Χθες ήταν μια δύσκολη μέρα:/: Εμείς όμως πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά.

Για όσους παρακολουθούν το θέμα ανελιπώς, ίσως θυμάστε τις 2 μικρές μπουκίτσες που βρήκαμε πεταμένες στα βράχια λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Θα θυμόσαστε ίσως ότι τις πήραμε, τις περιθάλψαμε και ευτυχώς υιοθετήθηκαν και οι δύο πολύ γρήγορα.

Σας παρουσιάζω λοιπόν, την μια εκ των δύο, σε φωτογραφία του τότε και του σήμερα:)

κουκλα!!!!:clapup::clapup::clapup: μακαρι ολα τα μωρα να ειναι τοσο καλοτυχα!:clapup::clapup::clapup:

τωρα εγω κλαιω....και ο τζουτζός με κοιταει απορρημενος...
για ολα αυτα που ζησαμε αυτον το χρονο,για τον τυφλουλη,για τους τρελους που μας κρινουν,για οοολα τα γατια που "χασαμε" αλλα και για αυτα που βρηκαν το ολοδικο τους σπιτι μακρυα απο το Φλοισβο,για αυτα που δε θα βρουν ποτε σπιτι και θα μεινουν εκει(οπως η Τζουλια),για αυτο το υπεροχο φλοισβογατο που κοιμαται στον καναπε μου....
Αντε βρε κοριτσια!!!!!!!!Κουραγιο και εις ανωτερα!!!!!!!!!!!!Ο,τι μπορουμε και οσο μπορουμε...ακομα κι αυτο κανει μια μικρη μικρουτσικη διαφορα στον κοσμο των αδεσποτων!!!!

βουλιτσα με συγκινησες :cry_x:μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι με τετοια θεληση, τετοιο πεισμα, τετοια ψυχη. ισως τοτε να μην ηταν ονειρο το να μην βλεπουμε αλλα ζωα στο δρομο πεινασμενα, ταλαιπωρημενα, νεκρα..
καλη δυναμη για τη συνεχεια, κ μια τεραστια ευχη να τσακωσετε οοοοοολα τα πονηρα πλεον φλοισβογατα.:)
(μην με παρεξηγειτε που δν ερχομαι πλεον νιωθω τυψεις που δν βοηθω κ με την παρουσια μου, αλλα μονο τον οβολο μου μπορω να συνεισφερω τακτικα:redface: )

Οι αδυναμίες είναι αδυναμίες:redface: Τι να κάνουμε ρε παιδιά, όλοι μας έχουμε.

Αυτό σκέφτομαι συνέχεια όταν βλέπω τον αγαπημένο μικρό Ορφέα στον μήνα Ιούλιο από το ημερολόγιο του Φλοίσβου:)
Αδυναμίες όμως παραμένουν και πολλοί άλλοι όπως ο καλτσάκιας, ο χοντροπόδαρος μου, ο κροκετάκιας, η τιγρούλα, η Ξανθίππη, η μαυρούλα, οι κεφάλες, η Τζούλια... που δυστυχώς παραμένουν εκεί
Δεν μπορώ να τους βάλω σε σειρά, τους νοιάζομαι όλους πάρα πολύ. Από προχθές πάλι με κυνηγάει η εικόνα του χοντροπόδαρου που μας πήρε από πίσω από το σημείο της Τζούλιας μέχρι την μπροστινή πλευρά, ζητώντας απεγνωσμένα χάδια.

Πάρτε και δυο πρόχειρες φωτό του νέου "καυτού" μωρού:P
100_0997.jpg

100_0995.jpg

και αυτο αγορι να φανταστω ε?πειραζει που μετα απο 4 αγορια που μου εχετε δωσει και αλλα 2 που εχω βρει ειμαι ερωτευμενη με καθε ειδους αρσενικο γατακι?

επισης παιδια θα σας την πω την αμαρτια μου εχω μπει σε πειρασμο για το φουντωτο τιγρε του φλοισβου:/::redface:

Άσε Ηλιάννα, το είδαμε πάλι σήμερα και είναι............μούρλια. Αγοράκι ΚΑΙ αυτό;).

ας φυγει κανα μωρο απο τα φιλοξενουμενα και εχει ο θεος και γι αυτα..εγω το τιγρακι δεν θα το αφησω ετσι:P

Πάρτε και δυο πρόχειρες φωτό του νέου "καυτού" μωρού:P
100_0997.jpg

Τι γοητευτικο βλεμμα ειναι αυτο...:inlove::inlove::inlove::inlove:

:slourp::slourp::slourp::slourp::bigarmhug:loveangel

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back