starter
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Πάντως για οποιον είναι πρωτάρης σε τέτοιες δραστηριότητες είναι πολύ διαφωτιστική αυτή η εμπειρία. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη λάμψη στα μάτια της Κατερίνας μόλις κράτησε τη μικρή Sambucca. Είναι απο τις στιγμές που νιώθεις οτι μπορείς να δείξεις εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις, οτι έδωσες μια ευκαιρία σε ένα πλασματάκι να ζήσει καλύτερα.Εχει μια αύρα αυτή η στιγμή που μιλάει κατευθείαν μέσα σου και νομίζω οτι καταλαβαίνω κορίτσια απο που παίρνετε δύναμη για να συνεχίσετε. Τα λόγια είναι λιγα.
Τις τελευταίες μέρες τρέχω στα νοσοκομεία λόγω του ότι ο πατέρας μου πέρασε ένα ελαφρύ εγκεφαλικό. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνω μέσα ελάχιστα κι ακόμα πιο ελάχιστα γράφω.
Όταν ανοίγω όμως και διαβάζω κάτι τέτοια post, ειλικρινά δεν μπορώ να σας πω πως αισθάνομαι. Τα υπόλοιπα κορίτσια νομίζω ότι καταλαβαίνουν απόλυτα.
Κλαίρη να 'σαι καλά. Βάλσαμο στην ψυχή μας τα λόγια σου. Και μια απάντηση στις ειρωνείες και σε όλα τα κακεντρεχή σχόλια που δεχόμαστε κατά καιρούς.
Το ότι κάποια γατιά σαν την Sambucca αυτή την στιγμή έχουν σπίτι και ένα καλύτερο μέλλον, ναι. είναι η δύναμη για να συνεχίσουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος

Για αρχή η Τζούλια!! Σταθερή αξία!
2 από τα προσφατα μωρά!
ο Καλτσάκιας!!
ο αγαπημένος της tzoutzou...
η Χρυσαφένια μας! (νομίζω δηλαδή)
το εξώφυλλό μας!
ο Κεφάλας Β'
ενα μαυράρι και ένα γκρι!
η τριχρωμούλας μας
αυτον δεν τον θυμάμαι
και τέλος μια ομαδική με μερικά Φλοισβόγατα!
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Και ναι οι φωτο σου ειναι παλιες,γιατι το ουφο δεν υπαρχει πια και η Τζουλια ειναι ακομα με το χειμωνιατικο της τριχωμα!!!

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Αυτη η τιγρε ειναι οντως η Χρυσαφενια,και το γκρι/μπλε ειναι ο περιβοητος Σειριακος!!!Αυτος που δε θυμασαι ειναι ο Φουντωτος-γμτ κερατο μου-αστειρωτος ακομα!!!!
Και ναι οι φωτο σου ειναι παλιες,γιατι το ουφο δεν υπαρχει πια και η Τζουλια ειναι ακομα με το χειμωνιατικο της τριχωμα!!!![]()
Και η Κωνσταντίνα με μακρυμάνικη μπλούζα

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Και η Κωνσταντίνα με μακρυμάνικη μπλούζα![]()
Τι να κάνω βρε κορίτσια δεν μπορώ να βάλω παραπάνω ώρες στο 24ωρο για να τις βάζω στην ώρα τους!!
Άμα δεν σας αρέσουν μην τις βλέπετε

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να κάνω βρε κορίτσια δεν μπορώ να βάλω παραπάνω ώρες στο 24ωρο για να τις βάζω στην ώρα τους!!
Άμα δεν σας αρέσουν μην τις βλέπετε![]()
Σοφια μου οι φωτο ειναι σουπερ

αστες αυτες να λενε, ζηλευουνε το ταλεντο σου στην φωτογραφια
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ ωραία

Voula
Διάσημο μέλος
Αν και δεν θα μπορέσω να μείνω μέχρι τέλους, σκέφτομαι τα γατόνια πάρα πολύ.Χθες βράδυ ο Δήμαρχος Π,Φαλήρου είχε τα εγκαίνια του πάρκου έτσι όπως διαμορφώθηκε. Καλεσμένη η υπουργός και δεν ξέρω ποιοι άλλοι επίσημοι.
Τα γατόνια όμως δεν ξέρουν ούτε υπουργούς, ούτε δημάρχους ούτε επίσημους. Τα γατόνια ξέρουν μόνο όσους τα φροντίζουν.
Και θέλω να πιστεύω ότι αν χθες βράδυ έγινε χαμός από κόσμο, τα βράχια θα ήταν για άλλη μια φορά η τέλεια κάλυψη

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Έχω μια αγωνία σήμερα...μέχρι να πάμε και να δω ότι όλα είναι εντάξειΑν και δεν θα μπορέσω να μείνω μέχρι τέλους, σκέφτομαι τα γατόνια πάρα πολύ.
Χθες βράδυ ο Δήμαρχος Π,Φαλήρου είχε τα εγκαίνια του πάρκου έτσι όπως διαμορφώθηκε. Καλεσμένη η υπουργός και δεν ξέρω ποιοι άλλοι επίσημοι.
Τα γατόνια όμως δεν ξέρουν ούτε υπουργούς, ούτε δημάρχους ούτε επίσημους. Τα γατόνια ξέρουν μόνο όσους τα φροντίζουν.
Και θέλω να πιστεύω ότι αν χθες βράδυ έγινε χαμός από κόσμο, τα βράχια θα ήταν για άλλη μια φορά η τέλεια κάλυψη![]()

Mακαρι να σας προλαβω σημερα!

Συγγνωμη που εχω χαθει τελευταια αλλα πριν τις 8 δεν φευγω!!!

konstans
Περιβόητο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θα σε απολύσουμε ΚΑΙ εσένα για να μάθεις![]()
οχι καλε κυρια...

θα προσπαθησω να ειμαι πιο συνεπεις...

Voula
Διάσημο μέλος
Πάρτε και δυο πρόχειρες φωτό του νέου "καυτού" μωρού
![]()
![]()
Το μωράκι αυτό που μάζεψα κάποιες βδομάδες πριν από τον δρόμο, με την ελπίδα ότι στάθηκε τυχερό μιας και βρέθηκε μπροστά μου, το μωράκι που αγάπησα και νοιάστηκα (κι ας μην είναι φλοισβόγατο
), δυστυχώς δεν πάει καλά
Η ψυχολογική μου κατάσταση αυτή την στιγμή δεν μ'αφήνει να σκεφτώ ότι δεν μπορώ να τα σώσω όλα. ΟΚ το ξέρω, αλλά αυτό δεν ανήκει στα ΟΛΑ. Όλα είναι μια γενική έννοια, είναι τα γατιά που ξέρεις ότι γεννιούνται σε κάθε γειτονιά αλλά δεν τα ξέρεις προσωπικά και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, παρά μόνο να εύχεσαι να είναι καλά.
Κάντε μια ευχή για τον μικρούλη και στείλτε του θετική ενέργεια. Την χρειάζεται.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο πατέρας σου Βούλα πως ειναι?
Βγήκε απο το νοσοκομείο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μωράκι αυτό που μάζεψα κάποιες βδομάδες πριν από τον δρόμο, με την ελπίδα ότι στάθηκε τυχερό μιας και βρέθηκε μπροστά μου, το μωράκι που αγάπησα και νοιάστηκα (κι ας μην είναι φλοισβόγατο), δυστυχώς δεν πάει καλά
![]()
Η ψυχολογική μου κατάσταση αυτή την στιγμή δεν μ'αφήνει να σκεφτώ ότι δεν μπορώ να τα σώσω όλα. ΟΚ το ξέρω, αλλά αυτό δεν ανήκει στα ΟΛΑ. Όλα είναι μια γενική έννοια, είναι τα γατιά που ξέρεις ότι γεννιούνται σε κάθε γειτονιά αλλά δεν τα ξέρεις προσωπικά και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, παρά μόνο να εύχεσαι να είναι καλά.
Κάντε μια ευχή για τον μικρούλη και στείλτε του θετική ενέργεια. Την χρειάζεται.
Σου στέλνω διαδικτυακή θετική ενέργεια και σε σένα και στο μικρο γατίτσο!! Ωμμμμμμμμμμμμμμμμμ.......
Αλλά το ξέρεις πολύ καλά οτι δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα!! Θυμίσου μόνο πόσα γατια έχουμε βρει φαγωμένα από σκύλους στον Φλοισβο, που είναι κυρίως απο αυτά που τα παρατάνε και καημένα δεν ξέρουν τι έχουν να αντιμετοπίσουν στην περιοχή!
Σκέψου μόνο οτι του έδωσες μια ελπίδα!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool