Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Περαστικούλια στό μαναράκι μας ,καί όχι άλλες τέτοιες λαχτάρες !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Εχτές πιάσαμε μια θηλυκή γατούλα για στείρωση, νέα άφιξη, φουντωτή τριχρωμούλα, χαδιάρα!
Θα στειρωθεί, θα γυρίσει δυστυχώς στον Φλοίσβο και θα προωθηθεί με αγγελία
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Κωνσταντινα,ειναι η γνωστη τριχρωμουλα φουντωτη που ειδαμε εκεινη τη μια και μοναδικη φορα?Η χαδιαρα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος

Ολο το team θελει πολυ να σε γνωρισει απο κοντα!!!!Καλο φθινοπωρο και σε εσενα!!!
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Οχι εμένα τή δόλια !!!!
Καί όχι μέχρι τήν Θεσσαλονίκη...μέχρι το Μελισσοχώρι !! Να του δείξουμε εμείς ! Διότι θα αθετήσει τήν υπόσχεσή του !!!Καί αυτό είναι...καταδικαστέο !!!!!Αλλά επειδή είναι συνεπής στίς υποσχέσεις του, ...μάλλον θα το γλυτώσει !!!!!!!!!!!!!Κάαααααποτε, (ίσως μέσα στο χειμώνα),θα γίνει κι αυτό !
Καί γώ ΘΕΛΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ να σας γνωρίσω ΟΛΕΣ,καί προπαντός,...να πιάσω καμιά εικοσαριά γατόνια !!!Να τα ...ζουμπίξω !!!!!!!!!!!!!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυριο περιμένω εναν υποψήφιο γατογονιό ο οποίος μου φάνηκε σοβαρό παιδί.
ΑΑΑ! επίσης να ενημερώσω
Μια κοπέλα που λέγετε Βέρα να την έχετε
Wanted!!!! poster
Ψάχνει γατάκι για το αγόρι της είναι 18 και μου έκλεισε ραντεβού οπου τελικά δεν ήρθε ποτέ.
Να την εχετε υπ'όψιν σας και αν σας τηλεφωνήσει να προσέχετε πολύ.
Αυτά
Πολλα φιλάκια
και καλό βράδυ
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ώστε τελικά Κωνσταντίνα ούτε και αυτή ήταν που είδα.
Θα τα πούμε λοιπόν και απο κοντά αύριο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool