Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπράβο σε σας κορίτσια, καί στήν Τζούλια !!!!!!;)Περαστικούλια στό μαναράκι μας ,καί όχι άλλες τέτοιες λαχτάρες !!!:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

[...]
Εχτές πιάσαμε μια θηλυκή γατούλα για στείρωση, νέα άφιξη, φουντωτή τριχρωμούλα, χαδιάρα!
Θα στειρωθεί, θα γυρίσει δυστυχώς στον Φλοίσβο και θα προωθηθεί με αγγελία ;).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μια φορα πηρα κι εγω ρεπο και δεν ηρθα και πιασατε γατα????
Κωνσταντινα,ειναι η γνωστη τριχρωμουλα φουντωτη που ειδαμε εκεινη τη μια και μοναδικη φορα?Η χαδιαρα?

Ναι Αλίνα μου, αυτή είναι ;)

Αγαπητή Κωνσταντίνα, είχα καιρό να μάθω νέα σας,από τον τόσο ''αγαπητό ''σε μένα Φλοίσβο,καί χάρηκα που συνεχίζουν οι επιτυχίες σας !Μακάρι να βρεθεί ένα καλό σπιτικό για το μαναράκι !Σας εύχομαι, όλο το team,να έχετε ένα καλό -ήσυχο καί με πολλές επιτυχίες,Φθινόπωρο!!:)

επίσης και σε εσένα Όλγα μου και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τη στήριξη σου :)

Εγω ενα εχω να πω στην αγαπητη Ολγα.....μην τυχον κατεβεις Αθηνα και δεν επικοινωνησεις να παμε για καφε στο Φλοισβο,γιατι θα βαλουμε τα φλοισβογατα να σε κυνηγησουν μεχρι τη Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!:P:D
Ολο το team θελει πολυ να σε γνωρισει απο κοντα!!!!Καλο φθινοπωρο και σε εσενα!!!

...καλά, αν δέν έρθω, να βάλετε τα (αγαπημένα μου Φλοισβόγατα !)...να κυνηγήσουν τόν άντρα μου !!!:redface: Οχι εμένα τή δόλια !!!!;)Καί όχι μέχρι τήν Θεσσαλονίκη...μέχρι το Μελισσοχώρι !! Να του δείξουμε εμείς ! Διότι θα αθετήσει τήν υπόσχεσή του !!!Καί αυτό είναι...καταδικαστέο !!!!!
Αλλά επειδή είναι συνεπής στίς υποσχέσεις του, ...μάλλον θα το γλυτώσει !!!!!!!!!!!!!Κάαααααποτε, (ίσως μέσα στο χειμώνα),θα γίνει κι αυτό !:D Καί γώ ΘΕΛΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ να σας γνωρίσω ΟΛΕΣ,καί προπαντός,...να πιάσω καμιά εικοσαριά γατόνια !!!Να τα ...ζουμπίξω !!!!!!!!!!!!!:D

Ποια καλή κοπέλα θα μου στείλει στο yahoo μου τό σύμφωνο της υιοθεσίας?:D:D:D
Αυριο περιμένω εναν υποψήφιο γατογονιό ο οποίος μου φάνηκε σοβαρό παιδί.

ΑΑΑ! επίσης να ενημερώσω
Μια κοπέλα που λέγετε Βέρα να την έχετε
Wanted!!!! poster
Ψάχνει γατάκι για το αγόρι της είναι 18 και μου έκλεισε ραντεβού οπου τελικά δεν ήρθε ποτέ.
Να την εχετε υπ'όψιν σας και αν σας τηλεφωνήσει να προσέχετε πολύ.

Αυτά
Πολλα φιλάκια
και καλό βράδυ

Αχά....ώστε άλλη μία κοπελιά προστέθηκε στις στειρώσεις....χε!χε!Έτσι......τίποτα δεν ξεφεύγει απο τις Φλοισβομάνες!!:clapup::clapup:
Ώστε τελικά Κωνσταντίνα ούτε και αυτή ήταν που είδα.
Θα τα πούμε λοιπόν και απο κοντά αύριο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back