Subject to change
e-steki.gr Founder
Λοιπόν τα ΚΤΕΛ δεν επιτρέπουν με κανένα τρόπο γάτες στο χώρο των επιβατών και χτυπιούνται να μπαίνουν στις αποσκευές.
Ακόμα και του κόσμου το κρύο/ζέστη να κάνει, αυτοί εκει. Και φανταστείτε τώρα, είναι που είναι τρομαγμένο το γατάκι που ξαφνικά το έβαλες σε κλουβί, να πρέπει να σε αποχωριστεί κιόλας για τόσες ώρες!!Και η δικαιολογία τους;; "Μπορεί κάποιος να έχει αλλεργία!". Ε τους λέω κι εγώ ας τους ρωτήσουμε!! Μπορεί να μην έχει κανένας! Και ακούστε την τραγική απάντηση: "Και που το ξέρουν αυτοί αν έχουν αλλεργία;;"
Λες και πρώτη φορά θα έρχονταν αντιμέτωποι με γάτα όταν έμπαινα εγώ στο λεωφορείο!!! Ή ένα άλλο που άκουσα μια άλλη φορά: "Μπορεί κάποιος να μην θέλει να κάτσει δίπλα σε γάτα, εγώ πχ δεν θα ήθελα". Ε ας αλλάξει θέση!! Μα δεν είναι καλά κάποιοι άνθρωποι! Τουλάχιστον ας έβρισκαν μια άλλη δικαιολογία!
Εντωμεταξύ σε τρένο (ΟΣΕ) δεν σου λένε τίποτα απολύτως, παρ'οτι έχει πολύ περισσότερο κόσμο. Είχα μπει χαλλλαρά μέσα με το κλουβάκι του και μάλιστα σε κάποια φάση το είχα ανοίξει απο πάνω και τον χαιδευα. Ούτε παραπονέθηκε κανείς ούτε τίποτα.
Μάλλον είναι ψυχωτικοί εκεί στο ΚΤΕΛ δεν εξηγείται αλλιώς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petros2
Νεοφερμένο μέλος
[ούτε εσύ μέσα στο λεοφωρείο
]Υπάρχουν πολλοί σαν αυτούς δυστηχώς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
ΕΙΣ: Γιατί έχεις την γάτα στο λεωφορείο;
Ε: Μίλησα με τον οδηγό.
ΕΙΣ: Εάν θέλει να καθήσει κάποιος;
Ε: Τότε βλέπουμε τι θα γίνει.
Φυσικά το βούλωσε και έφυγε.
Άλλο σκηνικό που παραλίγο θα κατέληγε να φύγουν μπουνιές. Ταξίδευα για Αθήνα μαζί με έναν άλλο συμφοιτητή μου. Πριν ξεκινήσουμε ρώτησα τον οδηγό (πάντα μιλάω με ωραίο τρόπο) αν μπορώ να πάρω την γάτα στο λεωφορείο. Αυτός με έναν απαίσιο τρόπο είπε όχι. Εκείνη την ώρα, επειδή δεν είχα όρεξη για φασαρία, δεν είπα τίποτα, έβαλα το κλουβί στις αποσκευές και ξεκινήσαμε. Κάνει στάση έξω από την Άρτα. Όταν σταμάτησε το λεωφορείο πάω και του λέω (διάλογος, Ε=εγώ Ο=οδηγός):
Ε: Μπορείτε να μου ανοίξετε να πάρω το κλουβί με την γάτα;
Ο: (με απαίσιο τρόπο) όχι δεν μπορώ να ασχολούμαι εγώ με τις γάτες σας (ο πληθυντικός είναι γιατί και άλλη μα κοπέλα που ήταν στο λεωφορείο είχε γάτα).
Ε: (ξανακάνω, πάλι με καλό τρόπο, την ίδια ερώτηση)
Ο: Δεν μπορώ να αφήσω ανοιχτά, έχω και άλλα πράγματα, θα μου τα κλέψουν.
Ε: Δεν είπα να αφήσετε ανοιχτά, ανοίξτε μου να πάρω την γάτα, κλείστε και ξανανοίξτε πριν φύγουμε. (ανοίγει τις αποσκευές και παίρνω την γάτα)
Ο: (αρχίζει να λέει τις ίδιες βλακείες)
Ε: (τα παίρνω στο κρανίο, κοπανάω το κλουβί και φωνάζω) Δεν είπαμε να αφήσετε ανοιχτά, κλείστε και ανοίξτε ξανά πριν φύγουμε. (εδώ σκάω και έναν αναπτήρα μπροστά του)
Ο: (πλησιάζει και σηκώνει το χέρι του) Άντε μην σε αρχίσω τώρα.
Ε: Για έλα να χτυπήσεις, χτύπα, τι θα γίνει;
Φυσικά δεν τόλμησε να με ακουμπήσει και έφυγε. Μετά, σε όλη την διαδρομή δεν τόλμησε να με κοιτάξει, ακόμα και όταν φτάσαμε στην Αθήνα και έβγαζε τις αποσκευές. Κάποια φορά (μετά από εκείνο το περιστατικό) έτυχε να ταξιδεύω με αυτόν από Αθήνα για Ηγουμενίτσα. Εκείνη την μέρα πήγα με τον πατέρα μου στον Κηφισό. Είχα μάθει τηλεφωνικά ποιο λεωφορείο φεύγει (ρωτάω τον αριθμό του παρμπρίζ και μετά κοιτάω τον κατάλογο που έχω φτιάξει με τους αριθμούς παρμπρίζ και τα μοντέλα των λεωφορείων) και είχα πει στον πατέρα μου ποιος είναι. Βάζουμε τις αποσκευές, ξεκινάμε και κάνουμε στο Αίγιο την πρώτη στάση. Ρωτάω για την γάτα και λέει όχι. Εν τω μεταξύ αυτός θυμόταν ποιος ήμουν. Λίγο πριν φύγουμε μου λέει "Της άνοιξα εγώ να πάρει αέρα." και μετά από λίγο "Σου ανοίγω να πας να δεις και μόνος σου μην νομίζεις ότι σου λέω ψέματα" . Όλα ΟΚ με την γάτα. Στην επόμενη στάση που κάναμε στην Άρτα μου ανοίγει από μόνος του, χωρίς να του πω εγώ τίποτα! Ο συγκεκριμένος βρίζεται με όλους τους επιβάτες, ότι και να του πουν. Στο επόμενο περιστατικό που θα μου τύχει με αυτόν (ελπίζω πως θα θυμάται την περίπτωσή μου και δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα) τον έχω τσακίσει και εγώ και ο πατέρας μου. Να πω και κάτι για τους υπόλοιπους οδηγούς που βάζουν την γάτα στις αποσκευές: μπορεί αυτό που κάνουν να μην είναι απόλυτα σωστό (θα ήθελαν εκείνοι να βρίσκονται στην θέση του ζώου, μέσα σε ένα κλουβί στον χώρο των αποσκευών; ) , όμως έχουν τρόπους. ΟΛΟΙ μιλάνε ευγενικά, στην στάση αν το ζητήσεις σου ανοίγουν αμέσως να πάρεις το κλουβί (εξαίρεση ένας οδηγός ο οποίος μόλις πέρασα από μπροστά του για να κατέβω μου λέει "Περίμενε να σου ανοίξω για να πάρεις την γάτα" ) . Εάν πάει κανένας, σαν τον άλλο που λέω παραπάνω, να σας πουλήσει μαγκιά μην καθήσετε να ακούτε τις ηλιθιότητές του, κατεβάστε του μερικά καντήλια και δώστε του να καταλάβει ότι δεν μασάτε από τέτοιους τύπους. Φυσικά απαιτήστε να βγει το ζώο από εκεί. Τέλος να αναφέρω και για την Aegean Airlines. Το πάσχα που μας πέρασε στο ΚΤΕΛ μου ζητούσαν 16,5 ευρώ για να μπει το κλουβί με την γάτα στις αποσκευές. Φυσικά δεν πήγα με το ΚΤΕΛ. Έκλεισα για εκείνη την μέρα (5 περίπου ώρες μετά την ενημέρωση από το ΚΤΕΛ για τα 16,5 ευρώ) πτήση από Κέρκυρα για Αθήνα. Πήγα με το πλοίο από την Ηγουμενίτσα στην Κέρκυρα. Φυσικά μέχρι να φτάσουμε στην Κέρκυρα είχα την γάτα έξω από το κλουβί στην αγκαλιά μου. Καθόταν πιο ήσυχη και από μικρό παιδί. Την κράταγα στα χέρια μου, έκανα βόλτες στο πλοίο και όταν πλησίαζα σε παράθυρο η γάτα κοίταγε καλά-καλά έξω. Στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου της Κέρκυρας την είχα στην αγκαλιά μου μέχρι να μπούμε στο αεροπλάνο. Οι γύρω επιβάτες είχαν πάθει πλάκα με την γούνα της, το μέγεθός της [είναι ράτσας Μέϊν Κουν και τώρα είναι 71 εκατοστά (48 εκατοστά σώμα και 23 εκατοστά ουρά)] και το πόσο ήσυχα κάθεται. Μάλιστα μια κοπέλα που καθόταν απέναντί μου με ρώτησε αν μπορεί να την πάρει στην αγκαλιά της. Φυσικά της την έδωσα και κάθησε 15 λεπτά. Στο αεροπλάνο οι αεροσυνοδοί μου επέτρεψαν να βάλω το κλουβί σε μια κενή θέση που υπήρχε δίπλα μου. Στο αεροπλάνο αφήνουν κανονικά τις γάτες (αρκεί φυσικά να υπάρχει βιβλιάρειο ή πιστοποιητικό υγείας με υπογραφή και σφραγίδα του κτηνιάτρου) μέσα στο κλουβί. Τι διαφορά έχει με το να μπει μέσα στο λεωφορείο;;; Μήπως στα ΚΤΕΛ είναι πιο κομπλεξικοί ορισμένοι; Τέλος στα λεωφορεία στην Αθήνα δεν έχω αντιμετωπίζει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.
EDIT
Στο παρακάτω link έχω φωτογραφίες από την γάτα. Την λένε Ψιψινέλ (το όνομα το έβγαλε η μάνα μου) και οι συμφοιτητές μου λόγω μεγέθους την φωνάζουν ή Τέρας ή Lion King
Subject to change
e-steki.gr Founder

Θα αρχίσω να πιστεύω οτι οι οδηγοί των ΚΤΕΛ ή κομπλεξικοί είναι ή βάζουν βραστά αυγά κάτω απο τις μασχάλες σε όποιον αφήσει ζώο μέσα στο λεωφορείο
Πιθανότερο μου φαίνεται το πρώτο 
Πάντως είσαι τυχερός που η γάτα σου είναι τόσο ήρεμη. Θυμάμαι οτι η Ζαν, όποτε την είχαμε σε κλουβί, μόλις το ανοίγαμε τιναζόταν έξω και πήγαινε να κρυφτεί στο πιο απίθανο μέρος. Οπότε ούτε λόγος για να το ανοίξουμε μέσα σε μεταφορικό μέσον, αν και δεν θυμάμαι να το απαγόρευσε ποτέ κανείς. Ο Vector μου είναι πολύ πιο ήρεμος και στο τρένο είχα ανοίξει το κλουβί και τον χαίδευα αλλά φοβόμουν να τον βγάλω έξω μην φρικάρει ξαφνικά και τον ψάχνω... btw θα ήθελα να την δω τη γατούλα σου! Είναι φοβερές οι Μαίην Κουν! Απ'οτι έχω διαβάσει είναι τεράστιες γάτες και αυτό που λες τα επιβεβαιώνει!

Πάντως κι εγώ έχω διαπληκτιστεί με οδηγό αλλά τίποτα. Ειδικά με έναν μικρό που έβαζε τις αποσκευές μέσα τα είχα πάρει άγρια. Μου λέει κιόλας "Ε κι εγώ έχω σκύλο αλλά δεν τον βάζω και μες το λεωοφορείο". Του λέω εγώ "Εσένα θα σου άρεσε να είσαι 8 ώρες σε ένα κλουβί μέσα στις αποσκευές;". Και φυσικά η κλασσική απάντηση ελληνάρα-ουγκ-ουγκ-που-είναι-η-σπηλιά-μου: "Εε, άλλο οι γάτες" (δεν το είπε ακριβώς έτσι αλλά δεν θυμάμαι πως ακριβώς το είχε πει και μου σπασε τόσο τα νεύρα). Πως συγκρατήθηκα να μην τον βρίσω ένας θεός το ξέρει. Λυπάμαι και τα σκυλιά του με τα μυαλά που έχει.
Και φυσικά όσα χρόνια έχω γάτες, ούτε σε αεροπλάνο έχω παρατηρήσει πρόβλημα, ούτε σε τρένο, ούτε σε αστικό λεωφορείο/μετρό/τρένο. Μόνό στα ΚΤΕΛ τραβάνε τέτοιο ζόρι.

dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Καταρχάς, καλωσόρισες!
Θα αρχίσω να πιστεύω οτι οι οδηγοί των ΚΤΕΛ ή κομπλεξικοί είναι ή βάζουν βραστά αυγά κάτω απο τις μασχάλες σε όποιον αφήσει ζώο μέσα στο λεωφορείοΠιθανότερο μου φαίνεται το πρώτο
Πάντως είσαι τυχερός που η γάτα σου είναι τόσο ήρεμη. Θυμάμαι οτι η Ζαν, όποτε την είχαμε σε κλουβί, μόλις το ανοίγαμε τιναζόταν έξω και πήγαινε να κρυφτεί στο πιο απίθανο μέρος. Οπότε ούτε λόγος για να το ανοίξουμε μέσα σε μεταφορικό μέσον, αν και δεν θυμάμαι να το απαγόρευσε ποτέ κανείς. Ο Vector μου είναι πολύ πιο ήρεμος και στο τρένο είχα ανοίξει το κλουβί και τον χαίδευα αλλά φοβόμουν να τον βγάλω έξω μην φρικάρει ξαφνικά και τον ψάχνω... btw θα ήθελα να την δω τη γατούλα σου! Είναι φοβερές οι Μαίην Κουν! Απ'οτι έχω διαβάσει είναι τεράστιες γάτες και αυτό που λες τα επιβεβαιώνει!
Πάντως κι εγώ έχω διαπληκτιστεί με οδηγό αλλά τίποτα. Ειδικά με έναν μικρό που έβαζε τις αποσκευές μέσα τα είχα πάρει άγρια. Μου λέει κιόλας "Ε κι εγώ έχω σκύλο αλλά δεν τον βάζω και μες το λεωοφορείο". Του λέω εγώ "Εσένα θα σου άρεσε να είσαι 8 ώρες σε ένα κλουβί μέσα στις αποσκευές;". Και φυσικά η κλασσική απάντηση ελληνάρα-ουγκ-ουγκ-που-είναι-η-σπηλιά-μου: "Εε, άλλο οι γάτες" (δεν το είπε ακριβώς έτσι αλλά δεν θυμάμαι πως ακριβώς το είχε πει και μου σπασε τόσο τα νεύρα). Πως συγκρατήθηκα να μην τον βρίσω ένας θεός το ξέρει. Λυπάμαι και τα σκυλιά του με τα μυαλά που έχει.
Και φυσικά όσα χρόνια έχω γάτες, ούτε σε αεροπλάνο έχω παρατηρήσει πρόβλημα, ούτε σε τρένο, ούτε σε αστικό λεωφορείο/μετρό/τρένο. Μόνό στα ΚΤΕΛ τραβάνε τέτοιο ζόρι.![]()
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Για το ότι θα ήθελες να δεις την γάτα μου (έχω βέβαια άλλες 4 στην Αθήνα
) : εγώ μία είμαι Αθήνα και μία Ηγουμενίτσα. Εσύ από όσο θυμάμαι από το Myphone σπουδάζεις Αθήνα (κάνω λάθος; ) . Αν κάποιες μέρες τυχαίνει να είμαστε και οι δύο στην Αθήνα μπορούμε να συναντηθούμε κάπου να δεις από κοντά την γάτα! Είναι τόσο ήρεμη που και μέσα στο λεωφορείο να την βγάλω από το κλουβί κάθεται και δεν φεύγει. Μέχρι και σε καφετέρια στην Ηγουμενίτσα που την είχα πάρει μαζί μου καθόταν ήσυχη. Οι σερβιτόρες είχαν τρελαθεί και η γάτα άλλαζε συνέχεια αγκαλιές χωρίς να διαμαρτύρεται. Βέβαια μετά όταν την έβαλα στο κλουβί πήγε μία να βάλει μέσα το χέρι της και την δάγκωσε δυνατά. Ώρες-ώρες είναι πολύ επιθετική. Εάν της πειράξεις την κοιλιά ή αρχίσεις να γαργαλάς τις πατούσες της θα σε σκίσει. Και αν είναι άκοπα τα νύχια της την έβαψες. Και στο ΤΕΙ που την παίρνω μαζί μου πολλές φορές κάθεται πολύ ήσυχα. Όταν κάθομαι στο κυλικείο η γάτα δεν είναι στο κλουβί, την βγάζω, την βάζω πάνω σε μια καρέκλα δίπλα μου και κάθεται μέχρι να φύγουμε. Βέβαια αν δει καμιά μύγα ή πέσει από κάποιον ζάρι από τάβλι ορμάει να παίξει. Όποτε μπω στο ΤΕΙ με το κλουβί με ξέρουν και η γάτα πάει από αγκαλιά σε αγκαλιά. Μέχρι και οι καθηγητές/καθηγήτριες έχουν τρελαθεί και μου λένε να φέρνω την γάτα στο μάθημά τους. Ξέχασα πριν, στην Αθήνα έχω και δύο σκυλιά στην αυλή. Οι 4 γάτες είναι μέσα στο σπίτι (2 στις σκάλες, 1 Αγκύρας στο δωμάτιο των γονιών μου και η δικιά μου όποτε είμαι στην Αθήνα στο δωμάτιό μου και ένας γάτος στην αυλή) . Μόνο αυτές που είναι στις σκάλες μένουν μαζί. Εάν αυτές που έχω μέσα στο σπίτι δουν η μία την άλλη γίνεται σφαγή. Επίσης με πιάνει τρέλα εάν δω χτυπημένο γατί στον δρόμο. Αν μπορώ το μαζεύω κατευθείαν στο πεζοδρόμιο. Με τον πατέρα μου πολλές φορές το έχουμε κάνει αυτό. Και μόνος μου κάποια φορά σε έναν δρόμο στην Νίκαια είχα σταματήσει τα αυτοκίνητα για να μαζέψω ένα γατάκι που ήταν σκοτωμένο.EDIT
Ξέχασα πριν να βάλω το link: https://www.dimangelid.com/files/psipsinel/new/ Δες το οπωσδήποτε!
Subject to change
e-steki.gr Founder
- κοιλίτσα του! Κάθεται ανάσκελα σαν σκυλάκι και το απολαμβάνει!! Βέβαια η Ζαν έτσι και της το έκανες αυτό σε γράπωνε με τα μπροστινά της πόδια και με τα πισινά προσπαθούσε να σε γδάρει!
Και είχε και κάτι νύχια, ακόμα και κομμένα γρατζόυναγαν!Χμμμ όταν πρότεινα να την δω εννοούσα βασικά φωτογραφία αλλά θα μου άρεσε πολύ να την δω κι απο κοντά τώρα που το ανέφερες!!
Αν και λίγο δύσκολο μιας και δεν σπουδάζω Αθήνα αλλά Θεσ/νίκη (άτιμα 76 μόρια...
). Πάντως πρέπει να είναι πολύ cool η σχολή σας για να μην έχουν πρόβλημα ούτε οι φοιτητές ούτε οι καθηγητές! Στη δική μας έτσι κι έκανε κανείς κάτι τέτοιο φαντάζομαι οτι οι αντιδράσεις θα ήταν το λιγότερο να τον κοιτάνε λες και το σκασε απο το δαφνί. 
Πάντως ρε συ, τη Μαιην Κουν την αγοράσατε κανονικά;; Απ'οσο ξέρω είναι αρκετά ακριβή ράτσα!
(Αχ, πάλι off-topic βγήκαμε
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
Δεν την αγόρασα, μου την χάρισαν. Είχε πάει μόνη της στο εξοχικό ενός φίλου μου. Όταν έφυγαν από εκεί όταν τέλειωσε το καλοκαίρι την έφεραν μαζί τους στην Γλυφάδα που μένουν μόνιμα (λίγο πιο μετά από το σπίτι μου). Επειδή την είχαν σε κήπο και μένουν σε κεντρική λεωφόρο με ρώτησε η μάνα του αν ξέρω κάποιον που να θέλει γάτα. Της είπα ότι την θέλω εγώ. Έτσι την πήρα. Στην αρχή δεν ξέραμε ότι είναι ράτσας. Το έμαθα φέτος σε ένα petshop στην Ηγουμενίτσα. Ήθελα να της αγοράσω ένα σπιτάκι από αυτά που έχουν έναν στύλο με σκοινί για να ξύνουν τα νύχια τους και από κάτω είναι σπιτάκι για να κοιμούνται. Επειδή ξέρω ότι είναι μεγάλη σε μέγεθος την πήγα εκεί για να δω αν χωράει. Όταν πήγαμε να την βάλουμε μέσα χώρεσε ως την μέση, δεν χωρούσε άλλοΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Εμένα πάλι του Vector του αρέσει να του χαιδεύω την -τεράστια ομολογουμένως, ούτε τυμπανισμό να είχε- κοιλίτσα του! Κάθεται ανάσκελα σαν σκυλάκι και το απολαμβάνει!! Βέβαια η Ζαν έτσι και της το έκανες αυτό σε γράπωνε με τα μπροστινά της πόδια και με τα πισινά προσπαθούσε να σε γδάρει!
Και είχε και κάτι νύχια, ακόμα και κομμένα γρατζόυναγαν!
Χμμμ όταν πρότεινα να την δω εννοούσα βασικά φωτογραφία αλλά θα μου άρεσε πολύ να την δω κι απο κοντά τώρα που το ανέφερες!!Αν και λίγο δύσκολο μιας και δεν σπουδάζω Αθήνα αλλά Θεσ/νίκη (άτιμα 76 μόρια...
). Πάντως πρέπει να είναι πολύ cool η σχολή σας για να μην έχουν πρόβλημα ούτε οι φοιτητές ούτε οι καθηγητές! Στη δική μας έτσι κι έκανε κανείς κάτι τέτοιο φαντάζομαι οτι οι αντιδράσεις θα ήταν το λιγότερο να τον κοιτάνε λες και το σκασε απο το δαφνί.
Πάντως ρε συ, τη Μαιην Κουν την αγοράσατε κανονικά;; Απ'οσο ξέρω είναι αρκετά ακριβή ράτσα!
(Αχ, πάλι off-topic βγήκαμε)
Αυτός που έχει το petshop τρελάθηκε μόλις την είδε και μου είπε για την ράτσα της. Μετά όταν είχα πάει μια άλλη γάτα μας για στείρωση στον κτηνίατρο είδα τον πίνακα που έχει με τις φωτογραφίες από όλες τις ράτσες. Είδα μια γάτα ίδια με την δικιά μου και έτσι ήτνα σίγουρη η ράτσα. Έψαξα στο internet, βρήκα πληροφορίες και ότι έχω διαβάσει σε κείμενο για αυτή την ράτσα είναι λες και βλέπω την γάτα μου!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Τώρα είδα τις φωτό!! Και ναι, όντως μοιάζει πάρα πολύ με Μαίην Κουν! 
dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
Δεν μοιάζει απλά με Μέιν Κουν, είναιΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Καλά ε, τρομερή γάτα!!!!![]()
Τώρα είδα τις φωτό!! Και ναι, όντως μοιάζει πάρα πολύ με Μαίην Κουν!
![]()
Αυτά που γράφει το κείμενο στο site σου για τις γάτες αυτές καθώς και άλλα κείμενα που έχω διαβάσει τα βλέπω στην γάτα μου. Ειδικά για το νιαούρισμα: ακούγεται σαν ψίθυρος και όταν νευριάζει κάνει έναν περίεργο ήχο πόυ, όπως λέει και ο πατέρας μου, είναι σαν πουλί.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Aν δεν έχει πιστοποιητικό μια γάτα ράτσας ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα βέβαιος ή να αποδείξεις την καταγωγή της. Άλλωστε έχει τόση σημασία; Εσύ την πήρες επειδή την αγάπησες, όχι επειδή ήταν Μαίην Κουν![]()
Έτσι είναι. Άλλωστε και για τις άλλες γάτες που έχω (αλλά και γενικότερα για την αγάπη μου προς τις γάτες) δεν κοιτάω την ράτσα!
Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως παιδιά δε νομίζω ότι έχει να κάνει με κομπλεξισμό των οδηγών κτελ. Εγώ ποτέ δεν είχα ανάλογη εμπειρία με τις γάτες μου (ήταν τυχερές και πάντα ταξίδευαν με αυτοκίνητο, στα πόδια του συνοδηγού). Ωστόσο πιο πολύ έχει να κάνει με το επίπεδο του ανθρώπου που οδηγεί το συγκεκριμένο όχημα, και όχι με το ΚΤΕΛ. Εξάλλου, δείτε το κι αλλιώς. Δεν υπάρχει άλλη εταιρία λεωφορείων, πλην των ΚΤΕΛ. Άλλη επιλογή σου είναι να πάρεις τρένο (που δεν πάει παντού δυστυχώς). Επίσης οι αεροπορικές εταιρίες, δε μπορούν να κάνουν διαφορετικά, αφού υπάρχει ανταγωνισμός. Πάντως από όσο ξέρω σε ταξίδια του εξωτερικού τα κατοικίδια μπαίνουν στις αποσκευές.
dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
Γράφω greeklish γιατί δεν γυρνάει σε ελληνικά το pc μου. Απλά για την ιστορία το ΚΤΕΛ δεν είναι μια εταιρεία, κάθε νομός έχει το δικό του ΚΤΕΛ. Το ΚΤΕΛ κάθε νομού είναι ξεχωριστή εταιρεία. Φυσικά και έχει να κάνει με το επίπεδο αυτού που οδηγεί το όχημα, αυτό εννοώ. Ένας οδηγός πχ που με αφήνει να βάζω στο λεωφορείο τη γάτα έχει μικρά παιδιά, τα έχω δει. Και εκτός απο το οτι με αφήνει να βάζω την γάτα στο λεωφορείο, μου αρέσει πάρα πολύ και το συγκεκριμένο λεωφορείο (έχω κόλλημα με τα λεωφορεία). Εγώ περιμένω το επόμενο σκηνικό με τον άλλο τον αλήτη που τσακώθηκα, του τα έχω φυλαγμένα ακόμα και τέτοια περιστατικά δεν τα ξεχνάω ποτέ.Αρχική Δημοσίευση από Unicorn:dimangelid, η γάτα σου είναι μια κούκλα!!!!![]()
Πάντως παιδιά δε νομίζω ότι έχει να κάνει με κομπλεξισμό των οδηγών κτελ. Εγώ ποτέ δεν είχα ανάλογη εμπειρία με τις γάτες μου (ήταν τυχερές και πάντα ταξίδευαν με αυτοκίνητο, στα πόδια του συνοδηγού). Ωστόσο πιο πολύ έχει να κάνει με το επίπεδο του ανθρώπου που οδηγεί το συγκεκριμένο όχημα, και όχι με το ΚΤΕΛ. Εξάλλου, δείτε το κι αλλιώς. Δεν υπάρχει άλλη εταιρία λεωφορείων, πλην των ΚΤΕΛ. Άλλη επιλογή σου είναι να πάρεις τρένο (που δεν πάει παντού δυστυχώς). Επίσης οι αεροπορικές εταιρίες, δε μπορούν να κάνουν διαφορετικά, αφού υπάρχει ανταγωνισμός. Πάντως από όσο ξέρω σε ταξίδια του εξωτερικού τα κατοικίδια μπαίνουν στις αποσκευές.
. Τουλάχιστον με τα αστικά λεωφορεία στην Αθήνα υπάρχει ένα (ας το πούμε) καλό: Αν ο οδηγός του λεωφορείου δεν σου συμπεριφερθεί σωστά (μιλάει με άσχημο τρόπο κλπ) του κάνεις άνετα μια καταγγελία στην ΕΘΕΛ ή στον ΟΑΣΑ. Απλά καταγράφεις την ώρα που έγινε το συμβάν, σε ποιά λεωφορειακή γραμμή, σε ποιόν δρόμο ή στάση, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ή τον τριψήφιο αριθμό που υπάρχει στο παμπρίζ ή στο πίσω τζάμι του λεωφορείου ή τον αριθμό κυκλοφορίας και μετά επικοινωνείς με την ΕΘΕΛ στο 2104933002 και τους ρωτάς πως μπορείς να στείλεις την καταγγελία ή επικοινωνείς με το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας στο 2104916965 και αναφέρεις εκεί το συμβάν. Στα ΚΤΕΛ και να κάνεις καταγγελία κατα την άποψη μου δεν έχει νόημα γιατί οι οδηγοί/ιδοκτήτες λεωφορείων είναι γνωστοί και μεταξύ τους και με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ. Εαν γίνει οτιδήποτε σε αστικό λεωφορείο στην Αθήνα κάντε αυτά που σας λέω παραπάνω. Σε ΚΤΕΛ του τα χώνετε εκείνη την ώρα. 
Subject to change
e-steki.gr Founder
αλλά βρε παιδί μου πιάστηκε το χέρι μου να μεταφράσω τα greeklish! Μην μας το ξανακάνεις δεν θα το αντέξω, γράφεις και μεγάλα κείμενα πανάθεμα σε και δεν μου πάει ούτε να τα σβήσω ούτε να τα αφήσω σε greeklish 
Στην αρχική σελίδα καλέ εκεί που λέει για τους συνδεδεμένους χρήστες και το ρεκόρ.Δεν το κατάλαβα, τι 70, πού το είδες;
decadence
Νεοφερμένο μέλος
σας παραθετω την ανακοινωση των κτελ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΟΙ ΓΑΤΕΣ
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
σας παραθετω την ανακοινωση των κτελ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
ΑΛΒΑΝΟΙ - ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΟΙ ΓΑΤΕΣ
Τώρα αυτό είναι όντως επίσημη ανακοίνωση των ΚΤΕΛ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool