Γάτες και ΚΤΕΛ

φαντασου...υπαρχει τοση εμπιστοσυνη σ αυτο το κρατος και στον τροπο που προστατευει τους πολιτες του, που δεν θεωρειται διολου απιθανο να βγει ανακοινωση που να επιτρεπει τυπους με χειροβομβιδες και καλασνικοφ σε λεωφορεια....

εξαλλου το ειχε πει και ο σημιτης:''στην ελλαδα ειμαστε..τωρα το καταλαβατε?''

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα αυτό είναι όντως επίσημη ανακοίνωση των ΚΤΕΛ?
Βρε παιδιά, black humor κανει ο άνθρωπος δεν το καταλάβατε? Είναι δυνατόν να πιστέψατε ότι έβγαλε τετοια ανακοίνωση το ΚΤΕΛ?;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

προς αποφυγη παρεξηγησεων...οχι δεν ειναι αληθινη..απλως χλευαζω το γεγονος οτι μπαινει κααααθε καρυδιας καρυδι σε ενα κτελ, και τους φταινε τα γατακια που ποτε κανενα τους δεν κρατησε βομβα, ουτε πηγε με την απειλη οπλου καποιο κτελ ....καπου...,

Σωστόόόόός:up:

Καλά δεν είναι όλοι οι Αλβανοί και Ρουμάνοι λαθρομετανάστες που με την απειλή καλασνικοφ πάνε κάποιο λεωφορείο στην Αλβανία ούτε όλοι οι Πολωνοί κυκλοφορούν με χειροβομβίδες στα ΚΤΕΛ. Πολλές αντίστοιχες ή και χειρότερες ιστορίες έχουν συμβεί με πρωταγωνιστές Ελληνες. Το ότι αναφέρεσαι σε άλλες εθνικότητες κάτι άλλο μου λέει εμένα.
Τώρα στο θέμα.... προφανώς και δεν θα έπρεπε να απαγορεύονται τα ζώα στα Κτελ αλλά και σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Πάντως πριν κανα δυο βδομάδες σε κάποιο τρολευ (νομίζω το 13) είχε ανακοίνωση ότι επιτρέπονται ζώα, αρκεί να είναι σε κλουβάκια και μάλιστα καθόριζε τις διαστασεις των κλουβιών. Ίσως κάτι να έχει αρχίσει να αλλάζει.

Καλά δεν είναι όλοι οι Αλβανοί και Ρουμάνοι λαθρομετανάστες που με την απειλή καλασνικοφ πάνε κάποιο λεωφορείο στην Αλβανία ούτε όλοι οι Πολωνοί κυκλοφορούν με χειροβομβίδες στα ΚΤΕΛ. Πολλές αντίστοιχες ή και χειρότερες ιστορίες έχουν συμβεί με πρωταγωνιστές Ελληνες. Το ότι αναφέρεσαι σε άλλες εθνικότητες κάτι άλλο μου λέει εμένα.
Τι φταινε οι Αλβανοι και λοιποι αλλοδαποι που δεν επιτρεπονται οι γατες στα KTEΛ?

ο,τι εγραψα το εγραψα φερνοντας στο μυαλο μου αληθινα περιστατικα που εχουν συμβει.

πριν καποια χρονια ΤΥΠΟς με την απειλη καλασνικοφ πηγε το κτελ σε μια τοποθεσια, οπου και τελικα τον σκοτωσαν οι σκοπευτες της αστυνομιας.

δευτερο περιστατικο ηταν πριν 2 χρονια (δεν κραταω και ημερολογιο
:P ) με ΤΥΠΟ (FANTASIA EEE?????) ο οποιος κρατουσε χειροβομβιδα (μαλιστα ειχε γινει ολοκληρος ντορος με το κτελ εκεινο γιατι ειχε και διαφημιση της ΤΙΜ στο πισω τζαμι και οι κακοπροαιρετοι εσπευσαν αμεσως να πουν ,οτι θα τριβουν τα χερια τους στην εν λογω Εταιρεια με τετοια αναπαντεχη διαφημιση.

anyway, δεκατη εντολη γιναμε πρωι πρωι...οσο για τους ελληνες..αρκετοι σκοτωνουν και αιχμαλωτιζουν οχι με καλασνικοφ, αλλα με ψευτικα χαμογελακια.

Επίσης, άλλο αληθινό περιστατικό, πριν 2 μηνες, Έλληνας με την απειλή όπλου καταλαμβάνει λέωφορείο στο οποίο επιβαίνει η "πρώην" του και απειλεί να τη σκοτώσει.
Αυτά τα περιστατικά όμως δεν τα θυμόμαστε...
Αυτό που θέλω να σου πω δεν ειναι ότι δεν έγιναν αυτά τα περιστατικά, όλοι τα θυμόμαστε. Αλλά μη βγάζουμε τόσο ρατσισμό και κυρίως σε ένα θέμα με το οποιο δεν έχουν καμμία σχέση. Καλά είπε η Ισμήνη: Τι φταινε οι Αλβανοι και λοιποι αλλοδαποι που δεν επιτρεπονται οι γατες στα KTEΛ?

Οι Αλβανοί και οι Ρουμάνοι και όλοι οι υπόλοιποι οικονομικοί μετανάστες δεν μας φταίνε σε τίποτα! Η βλακεία των οδηγών / ιδιοκτητών και μερικών από τους επιβένοντες φταίει....

καλυτερα να μπη σε αλλη βαση η ανακοινωση Π.χ οτι επιτρεπεται σε ανθρωπους με καλασνικοφ και να μην στιγματιζουμε ανθρωπους αλλων χωρων και καταγωγης .Προτεινω να το αλλαξης decadance γιατι αν και φαινομενικα αθωο μπορει να πειροδοτηση μια εξαρση συζητησης ρατσιμου η μη και δεν ειναι μες τους κανονες αυτο απο τη μια και αρνιεμαι να μπαινουν θεματα με βαση τις εθνικοτητες απο την αλλη.

ευχαριστως να το αλλαξω.και ζητω συγνωμη για το προβλημα που προκαλεσα.πως το αλλαζω ομωσ?

ευχαριστως να το αλλαξω.και ζητω συγνωμη για το προβλημα που προκαλεσα.πως το αλλαζω ομωσ?

Πας στο πρώτο σου μήνυμα, πατάς επεξεργασία, αλλάζεις το κείμενο σε πιο politicaly correct και πατας αποθήκευση. Elementary my dear Watson!

οκ..done...:)

Kανενα προβλημα απο την στιγμη που μπαινει σε καλυτερη βαση. Γιατι οντως ειναι απαραδεκτο αυτο που γινεται με το ΚΤΕΛ . Να σαι καλα

Εγω πριν μια βδομαδα εφερα τα μικρα μου απο Θεσσαλονικη-Πτολεμαιδα και τα ειχα μαζι μου μεσα στο λεωφορειο χωρις προβλημα...Μαλλον ηταν εξαιρεση:hmm:

Έπεσες σε καλό άνθρωπο και φιλόζωο οδηγό.Πόσοι τέτοιοι υπάρχουν όμως?

Μαλλον αυτος ο ενας μονο...:down: :/:

Μάλλον εξαρτάται που θα πέσεις. Ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να ταξιδέψω με ΚΤΕΛ με τον Σάκη. Στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ επιτρέπεται αρκεί να είναι σε κλουβάκι. Βέβαια μια φορά ένας οδηγός με το που με είδε να μπαίνω με τον Σάκη στο κλουβάκι του ανα χείρας μου είπε να μην τον βάλω πάνω στο κάθισμα αλλά να τον αφήσω χάμω! Τι να του πω; Ότι το κλουβάκι το είχα πλύνει το ίδιο πρωί; Ότι ο γάτος είναι πιο καθαρός από πολλούς επιβάτες του λεωφορείου; Βγάζω τον σκασμό και σκέφτεσαι πού να μπλέκω τώρα, έχω και ταξίδι μπροστά μου! Την πρώτη φορά που μια κάρια στο check-in του αεροδρομίου μου ανακοίνωσε ότι ο γάτος θα πάει στην μπαγκαζιέρα την παρακάλεσα να με αφήσει να τον πάρω μαζί μου αλλά αυτή τίποτα! Είναι ο κανονισμός μου είπε και παραλίγο να με πάρουν τα κλάματα. Τι να πω; Ότι τα υπόλοιπα πράγματα που θα πάρουμε μαζί μας δεν τα ζυγίζουν καν παρόλο που ο κανονισμός λέει ότι πρέπει να είναι μέχρι κάποιο συγκεκριμένο βάρος. Το είπα αλλά άκρη δεν έβγαλα! Τέτοιο φόβο μέσα σε αεροπλάνο δεν είχα ξανανιώσει. Δεν τα φοβάμαι τα αεροπλάνα, για τον Σάκη ανησυχούσα και ήθελα να βάλω τα κλάματα και γενικά θεωρουμαι αναίσθητη. Κάθε φορά έχω τεράστιο άγχος για αυτό το θέμα. Πλέον ταξιδεύω με Aegean γιατί αρκετά αεροσκάφη της δεν έχουν χώρο για ζώα στις αποσκευές και γενικά οι υπάλληλοί της είναι πιο ευγενικοί. Μάλιστα πολλές φορές η αεροσυνοδός αν δει ότι έχω ζώο μου βρίσκει θέση που η διπλανή της είναι άδεια.

Όσο για τους αλλοδαπούς είναι όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι. Κάποιοι είναι καλοί και κάποιοι είναι κακοί. Γιατί όλοι οι Έλληνες που πήγαν στο εξωτερικό ήταν καλοί;

decadence, πόσες γάτες είπαμε έχεις;;; :hmm:
Γιατί έβγαλες από το μυαλό σου την ανακοίνωση και την ποστάρισες (έπρεπε να το πεις κι απ'την αρχή ότι ήταν "απ'το μυαλό σου", δεν έχουν όλοι δυνατότητα να καταλάβουν, βλ. Κατερίνα), για άλλη μια "κουβέντα να γίνεται"; Ύστερα θυμώνετε που σας λέω τι δρόμο έχει πάρει το site?
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

(κάποτε κάποια μού είπε ότι έβρισκε ανόητες και τις καθημερινές συζητήσεις στυλ "τι πλέξατε, τι μαγειρέψατε κ.λ.π.", σιγά μην καρφώσω ποια ήταν βέβαια, αλλά είχε κάποιο δίκιο το κορίτσι, τώρα όμως που χειροτερεύουν οι συζητήσεις όλα εκείνα φαίνονται πταισματάκια...)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back