Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νατο! https://www.mypetz.gr/threads/Γάτες-και-ΚΤΕΛ.219055/
Εχει ξαναμπει το θεμα αυτο!
Ναι, Ismini, και μια που το παρέθεσες έριξα μια ματιά!
Μόνο που εκείνο ήταν πραγματικό κι όχι βγαλμένο απ'το μυαλο κάποιου για να γίνει κουβέντα άστοχη πάνω σε ρατσισμούς κ.λ.π.
Υ.Γ. η δικτατορία ξαναχτύπησε στο site, κλείστηκε το θέμα μου στο σχολιασμό! Αν δεν κάνω λάθος στο Σχολιασμό σχολιάζουμε το site. Και άμα ο moderator-χορηγός (τι σημαίνει αυτό, βάζει λεφτά
δεν κατανοεί τους ίδιους τους κανόνες τους (έχει μια πολυπλοκότητα το ζήτημα) και παραθέτει απλά τον τυφλοσούρτη χωρίς να εξετάσει την κατηγορία Σχολιασμός και τι σημαίνει, πώς θα λειτουργήσει καλά το site; Προτείνω να επανεξετάσετε και τους κανόνες ώστε να διαμορφωθούν πιο σωστά και λογικά (χωρίς να αλληλοεξουδετερώνονται) και τους διαχειριστές, να περάσουν εκπ/ση π.χ., 

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
decadence
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος

Βαρέθηκα να βλέπω τις φαντασιόπληκτες παρεμβάσεις σου περί δικτατοριών και λογοκρισίας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
decadence
Νεοφερμένο μέλος
στην αγγλια παντως μια φιλη μου που ειχε γατακι τον εβαζε μεσα στα λεωφορεια και στο τρενο χωρις κανενα προβλημα.μαλιστα χαμογελουσαν οι επιβατες οταν το εβλεπαν

anabou
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Αυτό που μου έκανε εντύπωση στην Αθήνα ήταν κυρία με σκυλάκι στον ηλεκτρικο! Αλήθεια επιτρέπεται; Αν ναι, μπράβο!!!
decadence
Νεοφερμένο μέλος
Έχω αυτό το ψώνιο με την ορθογραφία, αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρη. Εαν πάλι απλά έτσι σου αρέσει κανένα πρόβλημα.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
decadence μια φιλολογική παρατήρηση: Το όνομα σου μήπως θα έπρεπε να γράφεται decadance;Έχω αυτό το ψώνιο με την ορθογραφία, αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρη. Εαν πάλι απλά έτσι σου αρέσει κανένα πρόβλημα.
![]()
Μου κάνει εντύπωση που εσύ ειδικά NERINA ρωτάς πώς γράφεται το decadence. Δεν το'ψαξες πριν το πρωτογράψεις;;;

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πρόσκυνώ!!!! Είσαι πολύ μεγάλος Θανάση!!!!

decadence
Νεοφερμένο μέλος
να δω γατα περσιας με γυαλι ηλιου, να μασαει τσιχλα, με gel και καλασνικοφ ανα χειρας και ασ πεθανω!
anabou
Διάσημο μέλος

Ξέχασες την χειροβομβίδα στο άλλο χέρι!!!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

anabou
Διάσημο μέλος
Απαγορεύουν τη μεταφορά ζώων πλην των περιπτώσεων ζώων συνοδείας αναπήρων ή μικρών κατοικίδιων ζώων, που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτό μέσα.
Αυτό το βρήκα στον παραπάνω σύνδεσμο. Όμως δεν τους δεσμεύει να μεταφέρονται μέσα στο ΚΤΕΛ. Μπορούν να είναι και στις αποσκευές. Μόνο τους ιδιοκτήτες τους δεσμεύει που πρεπει να τα έχουν σε ειδικό μέρος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool