Γάτες και ΚΤΕΛ

Ναι, Ismini, και μια που το παρέθεσες έριξα μια ματιά!
Μόνο που εκείνο ήταν πραγματικό κι όχι βγαλμένο απ'το μυαλο κάποιου για να γίνει κουβέντα άστοχη πάνω σε ρατσισμούς κ.λ.π.

Υ.Γ. η δικτατορία ξαναχτύπησε στο site, κλείστηκε το θέμα μου στο σχολιασμό! Αν δεν κάνω λάθος στο Σχολιασμό σχολιάζουμε το site. Και άμα ο moderator-χορηγός (τι σημαίνει αυτό, βάζει λεφτά;) δεν κατανοεί τους ίδιους τους κανόνες τους (έχει μια πολυπλοκότητα το ζήτημα) και παραθέτει απλά τον τυφλοσούρτη χωρίς να εξετάσει την κατηγορία Σχολιασμός και τι σημαίνει, πώς θα λειτουργήσει καλά το site; Προτείνω να επανεξετάσετε και τους κανόνες ώστε να διαμορφωθούν πιο σωστά και λογικά (χωρίς να αλληλοεξουδετερώνονται) και τους διαχειριστές, να περάσουν εκπ/ση π.χ., :lol::lol::lol:!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

petrcat η' οπως θελεις να σε αποκαλουν, χαλαρωσε..και παιξε με το γατουλι σου ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ καημό για το σάιτ βρε χρυσό μου! τίποτα άλλο δεν έχεις να ασχοληθείς; εδώ μέσα θα αυτοεπιβεβαιωθείς; αν δεν σου αρέσει φύγε! Μπα σε καλό σου! το μαχαίρι στο λαιμό σου χουν βάλει να το σώσεις το σάιτ από την 'λεγόμενη από σε' κατρακύλα;;;;
:blink:
Βαρέθηκα να βλέπω τις φαντασιόπληκτες παρεμβάσεις σου περί δικτατοριών και λογοκρισίας!

ας σταματησουμε να ασχολουμαστε με τον εν λογω κυριο.ισως το διασκεδαζει! στην θεση του παντως θα πηγαινα μια βολτα να φαω fish and chips και μετα αφου ξαπλωανα θα επαιζα με το γατουλι μου για να χαλαρωσω;)

στην αγγλια παντως μια φιλη μου που ειχε γατακι τον εβαζε μεσα στα λεωφορεια και στο τρενο χωρις κανενα προβλημα.μαλιστα χαμογελουσαν οι επιβατες οταν το εβλεπαν:)

Thanks βρε Ισμήνη. Σημείωσα τα τηλέφωνα για καταγγελίες και θα τα έχω υπόψιν μου. Ελπίζω να μην τα χρειαστώ βέβαια αλλά...

Στη Θεσσαλονίκη πάντως δεν είχα σοβαρό πρόβλημα στην μετακίνηση της Σβούρας στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Βέβαια φρόντιζα να πηγαίνω από την πόρτα που δεν ήταν κοντά στον οδηγό ώστε να αποφεύγω τυχόν συγκρούσεις.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση στην Αθήνα ήταν κυρία με σκυλάκι στον ηλεκτρικο! Αλήθεια επιτρέπεται; Αν ναι, μπράβο!!!

εχω δει λυκοσκυλο μεσα στον ηλεκτρικο!(με φιμωτρο)

decadence μια φιλολογική παρατήρηση: Το όνομα σου μήπως θα έπρεπε να γράφεται decadance;:redface: Έχω αυτό το ψώνιο με την ορθογραφία, αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρη. Εαν πάλι απλά έτσι σου αρέσει κανένα πρόβλημα.:)

Είναι σωστό ορθογραφικά. Έτσι γράφεται decadence και όχι decadance:)

decadense=ξεπεσμος,καταπτωση,απαθλιωση;)

Γιατί το'φαγες το e καλέέέέέέ???? Decadence σημαίνει ακριβώς το ίδιο και γαλλικά και αγγλικά : παρακμή.

ουπς.....ειμαι ακομα ζαλισμενη απο το μαθημα:redface:

decadence μια φιλολογική παρατήρηση: Το όνομα σου μήπως θα έπρεπε να γράφεται decadance;:redface: Έχω αυτό το ψώνιο με την ορθογραφία, αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρη. Εαν πάλι απλά έτσι σου αρέσει κανένα πρόβλημα.:)

Μου κάνει εντύπωση που εσύ ειδικά NERINA ρωτάς πώς γράφεται το decadence. Δεν το'ψαξες πριν το πρωτογράψεις;;;:hmm:

Εμένα έτσι μ αρέσει

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

:up: :up: :up: :lol: :lol: :lol: :up: :up: :up: Πρόσκυνώ!!!! Είσαι πολύ μεγάλος Θανάση!!!!:up: :up: :up:

kalooooooooooooooooo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

να δω γατα περσιας με γυαλι ηλιου, να μασαει τσιχλα, με gel και καλασνικοφ ανα χειρας και ασ πεθανω!

:lol::lol::lol:
Ξέχασες την χειροβομβίδα στο άλλο χέρι!!!

χαχαχα,καλο:lol:

To θέμα κλειδώνεται μιας και υπάρχει παρόμοιο. Μετέφερα 2-3 μηνύματα στο παλιό θέμα:)

Απαγορεύουν τη μεταφορά ζώων πλην των περιπτώσεων ζώων συνοδείας αναπήρων ή μικρών κατοικίδιων ζώων, που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτό μέσα.

Αυτό το βρήκα στον παραπάνω σύνδεσμο. Όμως δεν τους δεσμεύει να μεταφέρονται μέσα στο ΚΤΕΛ. Μπορούν να είναι και στις αποσκευές. Μόνο τους ιδιοκτήτες τους δεσμεύει που πρεπει να τα έχουν σε ειδικό μέρος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back