aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eυτυχως εμενα είναι πολυ ήσυχο στα ταξιδια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
δε καταλαβα τι εννοεις "δε στελνουμε ετσι"κι εμας ετσι μας ειπαν γι αυτο δεν στελνουμε ετσι
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν λεει ΣΕ κατάλληλα μέσα! δηλ τον χώρο των αποσκευών! λεει ME κατάλληλα για τη μεταφορά μέσα δηλ. το ειδικό κλουβάκι και οχι χυμα στο κύμα!!!!!!!!!!στο δευτερο, αυτο " απαγορεύουν τη μεταφορά ζώων, πλην των περιπτώσεων ζώων συνοδείας αναπήρων ή μικρών κατοικίδιων ζώων, που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτόν μέσα." μπορει να το εκλμεταλευτουν και να πουν να εχουμε προβλεψει χωρο κατω δυστυχως[FONT="] [/FONT]
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοιτάχτε, θέλει γερό στομάχι και τσαγανό. εγώ ετρεμε 24 ωρες απο τη διαμαχη που ειχαμε. αλλα καποια στιγμη πρεπει να αλλαξουνε τα πραγματα!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοίταξε! δε το ξέρω αυτο! παντως το ζωάκι σου με το νομο μπορείς να το παρεις επανω! και να το απαιτείς. και λεω να το εχουμε εκτυπωμένο γιατι μη νομιζεις οτι ξερουν και τους νόμους! δεν ειδες, εμενα αρνηθηκε να το διαβασει και του ζητησα ΕΓΩ να φωναξουμε τη τροχαια. ηρθε βεβαια το λιμενικο.Ερωτηση τωρα εαν δηλαδη κλεισω δυο θεσεις και το βαλω πανω ξερετε αν θα πει κανεις τιποτα???? Ετσι σα κυριοι μαλιστα και να ταξιδεψουνε τα χρυσα μας
δε ξερω. μπορει να ναι και ευχαριστημενοι επειδη πληρωνεις. μπορει και το αντιθετο. αλλα αφου ουτως η αλλως μπορεις να το παρεις στη καμπινα, αν εσυ γουστάρεις να πληρωσεις και αλλο ειστηρήριο για να σαι καλυμένος αυτο ειναι γουστο σου!
εγω οταν κατεβηκα απο Θεσσαλονικη το ειχα στα ποδια μου κατω. οταν επεστρεψα μετα το επεισόδιο, το λεοφωρείο ήτανε αδειο σχεδον και το εβαλα διπλα. το προβλημα ειναι να μπεις στη καμπινα.
αλλα θα το ψάξω!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης αν η γατουλα σας δεν κάθεται φρόνιμα στα ταξίδια, να φροντίζετε να της δίνετε ενα ειδικό χαπάκι απο τον κτηνίατρο για να ηρεμεί. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ!
Eυτυχως εμενα είναι πολυ ήσυχο στα ταξιδια!
3 κτηνιατρους ρωτησα, και οι 3 μου ειπαν οτι υπαρχει πιθανοτητα να αντιδρασει αντιθετα η γατα, δλδ να παθει υπερκινητικοτητα..ολοι μου ειπαν το ρισκο δικο μου, και δεν της εδωσα.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://art-magazino.blogspot.com/2010/01/blog-post.html
Δεν θελουνε να σου πουνε και πολυ απλα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ! Πως αλλιως να το πω; Δεν τους ξερουνε! Πηγαινε στα λινκ που εγραψα πριν στην Εφημεριδα της Κυβερνήσεως και του ΚΤΕΛ καντα μια εκτυπωση και απο κει και περα ο καθενας μας ξεχωριστα πρεπει να κανει τον αγωνα του.
Γιατι αν τους περναει συνεχεις ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ! Τουλαχιστον ας τον εκμεταλευτουμε εμεις για να κερδισουμε έδαφος!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
https://www.facebook.com/group.php?gid=425680580603
οσοι θελετε γραφτειτε να αχισουμε δραση πανελλαδικα και σε αυτο
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο δε το ξερω... ενα ηρεμιστικο χαλαρωτικο γιατι να φερει υπερκινητικότητα; δε ξερω.3 κτηνιατρους ρωτησα, και οι 3 μου ειπαν οτι υπαρχει πιθανοτητα να αντιδρασει αντιθετα η γατα, δλδ να παθει υπερκινητικοτητα..ολοι μου ειπαν το ρισκο δικο μου, και δεν της εδωσα.
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειστε να γραψουμε μια επιστολή διαμαρτυριας στα κτελ κι να τη στειλουμε ολοι???
Αυτο για το facebook εγω εχω μεγαλο αριθμο γκρουπ και δε μπορω να κανω join!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι!!!!!Ειστε να γραψουμε μια επιστολή διαμαρτυριας στα κτελ κι να τη στειλουμε ολοι???
στο τηλ τους μιλησα για τον νομο και χεσμενη με ειχανΜη περιμένεις ρε συ να σου πουνε κατι διαφορετικο! Αυτο λεμε τοόση ώρα! Ας μην επαναλαμβάνουμε και ας βρουμε λύση. Πιστεύω πως σας έδωσα ενα μεγάλο πάτημα με το αρθρο το οποιο το παραθετω για τους νεοτερους της κουβεντας ξανα.
https://art-magazino.blogspot.com/2010/01/blog-post.html
Δεν θελουνε να σου πουνε και πολυ απλα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ! Πως αλλιως να το πω; Δεν τους ξερουνε! Πηγαινε στα λινκ που εγραψα πριν στην Εφημεριδα της Κυβερνήσεως και του ΚΤΕΛ καντα μια εκτυπωση και απο κει και περα ο καθενας μας ξεχωριστα πρεπει να κανει τον αγωνα του.
Γιατι αν τους περναει συνεχεις ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ! Τουλαχιστον ας τον εκμεταλευτουμε εμεις για να κερδισουμε έδαφος!

μπηκα!!!Ιδου η ομαδα
https://www.facebook.com/group.php?gid=425680580603
οσοι θελετε γραφτειτε να αχισουμε δραση πανελλαδικα και σε αυτο

ναι, υπαρχει πιθανοτητα, ειδικα σε αγνωστο περιβαλλον που δεν θα ξερει η γατα τι γινεται γυρω της..οποτε πρεπει να κανεις δοκιμη πρωτα στην γατα με το χαπι σε μικρες αποστασεις για να δεις πως αντιδραει και μετα να της δινεις καθε φορα..αυτο δε το ξερω... ενα ηρεμιστικο χαλαρωτικο γιατι να φερει υπερκινητικότητα; δε ξερω.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ok! σε εκανα! απο οσα εψαξα στο ιντερνετ παντου πεφτω στα ιδια! στον Νόμο 2963/2001 περί της οργάνωσης και λειτουργίας των δημόσιων επιβατικών μεταφορών με λεωφορεία τον οποίο μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος πρώτο, Αρ. Φύλλου 268, 23 Νοεμβρίου 2001, αναφέρεται στο άρθρο 15 παράγραφος 1ιδ : απαγορεύουν τη μεταφορά ζώων, πλην των περιπτώσεων ζώων συνοδείας αναπήρων ή μικρών κατοικίδιων ζώων, που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτόν μέσα.κανε μας φιλη σαν psychanimal να σε καλεσουμε εβαλα το αρθρο σου και τους δυο νομους να το μαθουν κι αλλοι, θα γραψεις επιστολή -τυπο να στειλουν πολλοι?? βρες σιευθυνσεις υπουργειου μεταφορων κλπκλπ εμαιλ και γραψε μια βαση και στειλτη μου να την δει και μια δικηγορος αν θελεις και μετα τη κοινοποιουμε να την στειλουνε πολλοι σε ολα αυτα
Αυτο βρισκω παντου. οπως ξαναειπα θα κανω καταγγελια στο ΚΕΠΚΑ και θα ενημερωσω. Απο κει και περα θα συνεχίσω ερευνα! Ειμαι και εγω Θεσσαλονικη. Θα προσπαθησω να μαζεψω υλικο.
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε νομιζω να λαβουνε εδω οι αξεστοι υποψην ενα ξενο site ...εχει ενα σαιτ που μαζευει υπογραφες, το care2.com, μπορουμε να μαζεψουμε απο εκει υπογραφες, ειναι πιο ευκολο πιστευω να ειναι ολες μαζεμενες!
Θελει κατι πιο δραστικο σαν αυτο που λεει η yasmin1gr. Θα δουμε. εδω εγω θα ενημερωνω για καθε εξελιξη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool