moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athanassia
Νεοφερμένο μέλος
Ευτυχώς που είμαι αλλεργική σε άλλα πράγματα, γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς ζωάκια και νουαζέτες!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xeimwnia
Νεοφερμένο μέλος
εν οψει ταξιδιου δεκα ωρων με κτελ, ηθελα να ρωτησω πώς καποιος θα μπορουσε να μεταφερει μαζι και τη γατα του. ειναι αναγκαια η ναρκωση και με ποιο τροπο; υπαρχει πιθανοτητα η γατα να παθει ασφυξια αν βαλουν το κλουβι της σε χωρο με πολλες αποσκευες; τι γινεται αν πανικοβληθει; επειτρεπουνε να εχουμε το κλουβακι στην αγκαλια μας κατα τη διαρκεια του ταξιδιου; τι θα πρεπει καποιος να προσεξει; ειναι συνετο να το επιχειρησει;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
xeimwnia
Νεοφερμένο μέλος
και ιδου το προβλημα! αν δεν εχει κανεις πουθενα να το αφησει και πρεπει να λειψει 15-20 μερες, και κει που παει μπορει να ταξιδεψει μονο με το κτελ, και μαλιστα μεγαλο ταξιδι..τι κανει τοτε??θα σου ελεγα οχι, αν και μια κυρια λεει οτι το κανει συχνα, και τα βαζουν σε χωρο που αεριζεται. Εγω δε θα το κανα ποτε σε χωρο αποσκευων κα πανω δεν επιτρεπεται νομιζω
vickymoon
Διάσημο μέλος
xeimwnia
Νεοφερμένο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
για πες, αμα θες, που πας κ απο που ξεκινας μπορει να μας ερθει καμια φοβερη ιδεα.δυστυχως δεν υπαρχει γραμμη με τραινο για τη περιοχη που θελω
xeimwnia
Νεοφερμένο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
δεν εχω δει δρομολογια και μπορει να ειναι κουραστικο αλλα αν παρει τρενο μεχρι ηγουμενιτσα και μετα το καραβι?
ουτως η αλλως κ με το λεωφορειο θα παρει το καραβι.
moukelis
Επιφανές μέλος
xeimwnia
Νεοφερμένο μέλος
δεν υπαρχει τετοιο δρομολογιο με τραινο.συμφωνω με τη ρια. συνηθως δεν εχουν προβλημα. ομως μην τη βαλει απο κατω γιατι καμια φορα μπορει να επηρεαστει κ απο την εξατμιση.
δεν εχω δει δρομολογια και μπορει να ειναι κουραστικο αλλα αν παρει τρενο μεχρι ηγουμενιτσα και μετα το καραβι?
ουτως η αλλως κ με το λεωφορειο θα παρει το καραβι.
και με το κτελ τις περισσοτερες φορες απ οτι μαθαινω εχουν προβλημα. άλλο το κουνεκαλι που δεν φωναζει. με το γατακι ομως ολοι θα εχουν προβλημα. δεν μπορω να παιζω με τις πιθανοτητες. ειναι οντως αδιεξοδο. σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ολους!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
απο βολο για κερκυρα πρεπει να ταξιδευψει η κορη μου. πριν δυο μερες βρηκε ενα αδεσποτο γατακι στον βολο και δεν εχει που να το αφησει για τα χριστουγεννα. ειναι φοιτητρια στον βολο.
Αν το γατάκι δεν είναι φασαριόζικο θα μπορούσε να το βάλει σε μια πάνινη γατοφόρο και ίσως μέσα σε έναν άλλο σάκο ανοιχτό βέβαια για να παίρνει αέρα. Αυτά όταν βλέπουν σκοτάδι κοιμούνται και δεν βγάζουν κιχ.
Εγώ έχω βάλει έτσι τον δικό μου σε ταξί λεωφορεία για αεροδρόμιο και δεν έχει πάρει κανένας χαμπάρι. Και μάλιστα τον είχα σε πλαστική γατοφόρο και την γατοφόρο μέσα σε σάκο. Επειδή είμαι Κερκυραία την καταγωγή έχει απευθείας από Βόλο για Κέρκυρα?

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είπαμε, οι γάτες δεν είναι καλό να είναι κοντά σε έγκυες γυναίκες γιατί υπάρχει κίνδυνος αν η γυναίκα έχει το μικρόβιο να χάσει το παιδί... αλλά το ΣΚΥΛΙ!!!
Στο σκυλί ποιος έχει αλλεργία;;;; Και ήταν μικρό!!!
Στο αεροπλάνο δηλαδή γιατί μπορείς να ανεβάσεις την γατούλα μαζί σου;; Εκεί δεν υπάρχει κίνδυνος;; Αν είναι δυνατόν. Στο τρένο γιατί ναι και όχι στο λεωφορείο;;; Στο λεωφορείο Αεροδρόμιο - Κέντρο Αθήνα με εξπρές ήταν κοπέλα που είχε στην ζωοφόρο το γατάκι της.
Δεν τα καταλαβαίνω καθόλου αυτά τα πράγματα.. Είναι αδιανόητα.
ria23
Διάσημο μέλος
Είχα ταξιδέψει Πάτρα - Αθήνα με ΚΤΕΛ. Υπήρχε μια γυναίκα που είχε μικρό σκυλάκι σε ζωοφόρο. Έγινε ολόκληρος πανικός, το σκυλάκι να ανέβει μαζί μας στο λεωφορείο και να μην το βάλει στις αποσκευές. Η γυναίκα ξεκίνησε να κλαίει.. και να παρακαλάει τον οδηγό να το ανεβάσει επάνω.. και αυτός ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕ και έλεγε "αν έχει κάποιος αλλεργία σε αυτό τι θα γίνει;;;" με υφάκι!
Είπαμε, οι γάτες δεν είναι καλό να είναι κοντά σε έγκυες γυναίκες γιατί υπάρχει κίνδυνος αν η γυναίκα έχει το μικρόβιο να χάσει το παιδί... αλλά το ΣΚΥΛΙ!!!
Στο αεροπλάνο δηλαδή γιατί μπορείς να ανεβάσεις την γατούλα μαζί σου;; Εκεί δεν υπάρχει κίνδυνος;; Αν είναι δυνατόν. Στο τρένο γιατί ναι και όχι στο λεωφορείο;;; Στο λεωφορείο Αεροδρόμιο - Κέντρο Αθήνα με εξπρές ήταν κοπέλα που είχε στην ζωοφόρο το γατάκι της.
σε τραίνο παιδια ειχε ο αλλος το λυκοσκυλο εξω χωρις λουρι να περιφερεται στα βαγονια..εγω με το κουνελι αγκαλια και διπλα νεαρος με γατουλα..πες οτι του την εδινε του σκυλιου και ορμουσε ..τι θα γινοταν ??????? !!!!παραηταν αυτο!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Είχα ταξιδέψει Πάτρα - Αθήνα με ΚΤΕΛ. Υπήρχε μια γυναίκα που είχε μικρό σκυλάκι σε ζωοφόρο. Έγινε ολόκληρος πανικός, το σκυλάκι να ανέβει μαζί μας στο λεωφορείο και να μην το βάλει στις αποσκευές. Η γυναίκα ξεκίνησε να κλαίει.. και να παρακαλάει τον οδηγό να το ανεβάσει επάνω.. και αυτός ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕ και έλεγε "αν έχει κάποιος αλλεργία σε αυτό τι θα γίνει;;;" με υφάκι!
Εγώ θεωρώ αστείο το θέμα της αλλεργίας αν δεν έρθουν σε επαφή με το ζώο. Αφού το ζωάκι δεν κυκλοφορεί ελεύθερο για να πετάξουν τρίχες του. Μέσα στο κουτάκι του είναι. Και στο κάτω κάτω και αλλεργικός να είναι ένας άνθρωπος σεβαστό κάτσε δίπλα σε κάποιον που δεν είναι για όνομα του Θεού. Εγώ πάντως έχω μπει με τσαμπουκά με γατούλα που είχα βρει στην Σκιάθο και ήθελα να μεταφέρω Αθήνα από Άγιο Κωνσταντίνο για
Αθήνα και δεν με πήρε κανένας χαμπάρι με τον τρόπο που προανέφερα.
Υπάρχει άλλωστε κανονισμός μεταφοράς ζώων. Μήπως στο λεωφορείο εξπρές από αεροδρόμιο για κέντρο /Αθήνας είδες εμένα? Γιατί τον έχω βάλει αρκετές φορές τον δικό μου κύριο
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Οσο περιεργο και να σου φενετε,με τον αδρα μου οταν ακομα τα ειχαμε καναμε με κτελ συνεχεια τη διαδρομη αθηνα χαλκιδα και μια φορα πηραμε και τη λουνα μαζι μας..παω να βγαλω εισητιρια και μου λενε στο χωρο τον αποσκευων η γατα..λεω ουτε στα ονειρα σας..μου λεγανε διαφορες βλακιες για αλεργιες και αλα τετεια και πηρα ενα φιλο μου που δουλευει σαν εισπρακτορας να το ρωτεισω μηπος μπορει να κανει κατι και μου λεει βγαλε εισητιριο για το γατι..εβγαλα λοιπον 3 εισητιρια και οταν μπηκαμε μεσα και μου την ειπε ο οδηγος του λεω με ενα υφος 30 καρδιναλιων δεν καταλαβες το γατι εχει εισητιο και θα κατσει στη θεση του εφοσον στα ακουμπαει και δεν πα να μου φερεισ και το FBI ..και δεν μου ειπε τπτ απολυτος..και πηγαμε και γυρισαμε ...τραγικο αλλα αποτελεσματικο.![]()
Καλά τούς έκανες. Μπράβο που είσαι έτσι μαχητική γενικότερα

Melini
Διάσημο μέλος
Οσο περιεργο και να σου φενετε,με τον αδρα μου οταν ακομα τα ειχαμε καναμε με κτελ συνεχεια τη διαδρομη αθηνα χαλκιδα και μια φορα πηραμε και τη λουνα μαζι μας..παω να βγαλω εισητιρια και μου λενε στο χωρο τον αποσκευων η γατα..λεω ουτε στα ονειρα σας..μου λεγανε διαφορες βλακιες για αλεργιες και αλα τετεια και πηρα ενα φιλο μου που δουλευει σαν εισπρακτορας να το ρωτεισω μηπος μπορει να κανει κατι και μου λεει βγαλε εισητιριο για το γατι..εβγαλα λοιπον 3 εισητιρια και οταν μπηκαμε μεσα και μου την ειπε ο οδηγος του λεω με ενα υφος 30 καρδιναλιων δεν καταλαβες το γατι εχει εισητιο και θα κατσει στη θεση του εφοσον στα ακουμπαει και δεν πα να μου φερεισ και το FBI ..και δεν μου ειπε τπτ απολυτος..και πηγαμε και γυρισαμε ...τραγικο αλλα αποτελεσματικο.![]()
Καταπληκτική ιδέα!!! Μπράβο σας!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool