Ismini
Διάσημο μέλος
To ξέρω αλλά ανατρίχιασα....Το θέμα είναι, ότι ο εν λόγω κύριος που θα την φρόντιζε, την είχε δέσει και την είχε αφήσει να πεθάνει από πείνα και δίψα. Το κάνουν συχνά στα χωριά σε ζώα που δεν τους είναι χρήσιμα πια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Την φωτογραφία έψαξα και την βρήκα γιατί μου έλεγαν όλοι πόσο ψηλή και αδύνατη είναι η Έλενα και ότι θα μου μοιάσει. Η αλήθεια είναι ότι και ψηλή και αδύνατη είναι για την ηλικία της 1,48 22 κιλά, αλλά εγώ ήμουν εντελώς στέκα μπιλιάρδου. Μόνο πόδια. Το ότι μοιάζουμε μπορείς σε παρακαλώ να το πεις στην αδελφή μου? Όλοι το λένε ότι είναι ίδια εγώ, αλλά αυτή και ο άνδρας της επιμένουν ότι τους μοιάζει, ο καθένας για τον εαυτό του. Καμία σχέση!!!...Ασπασία στη φωτο στο καραβι είσαι ίδια η ανηψιά σου!!!!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Στην ηλικία αυτή είχαν αρχίσει να σκουραίνουν. Μικρότερη ήμουν κατάξανθη με μπλε μάτιαΑσπα τελεια φωτο! ψιλοξανθουλα ησουν μικρη ε?
Μεγαλώνοντας τα μαλλιά έγιναν καστανά και τα μάτια πρασίνισαν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
φαινεται πως καποιος αλλαξε γνωμη!!!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
) με ίσια μαλιά σχεδόν, και πράσινα μάτια!
Ακριβώς τα αντίθετα!

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
) τη σημερινη, ξανθα μαλλια και τα ματια μου κατελληξαν πρασινα..οτι να 'ναι..

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως γι'αυτο που ειπε η Ασπασια για τη Γιωργουλα,κι ο παππους μου οταν γερναει καποιο αλογο/γαιδουρι παει και το δενει για να ψοφησει απο πεινα/διψα.αν λυνεται και γυρναει πισω στο σπιτι το δενει με συρμα για να μην μπορει να φυγει:cry: :cry: :cry: :cry: οσο και να προσπαθησα να του εξηγησω οτι καλυτερα να το χαρισει η να το δωσει σε καποιο συλλογο προστασιας ζωων τιποτα...η λογικη εκει ειναι οτι οτι δε σου χρειαζεται πια δεν το κρατας(η συνταξη τους ειναι 500 ευρω το μηνα,οποτε και μονο η τροφη του ζωου τους φαινεται πολυ ακριβη).δε θελω ουτε να σκεφτομαι το θανατο που εχουν αυτα τα ζωα....
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αλλά αν το έδινε σε ένα σύλλογο προστασίας ζώων όπως είπες Μαριέλ, δεν θα πλήρωνε, δεν θα του κόστιζε τίποτα... Οπότε, γιατί δεν κάνει αυτό;
:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Είναι η μόνη φωτογραφία που έχω με αυτό!Και εγώ όταν ήμουν μικρή είχα άσπρα μαλλιά! Αφού όλοι ρωτούσαν τη μαμά μου, που έχει κατάμαυρα, αν είμαι υιοθετημένη!

Κλασικά πάντα με περνούσαν για ξένη! Μέχρι και σήμερα σε περιόδους τουρισμού και ειδικά στα νησιά, μου μιλάνε όλοι στα αγγλικά!
Έχει πλάκα!Και εννοείται όλοι με ρωτάνε αν βάφω τα μαλλιά μου!
Συνημμένα
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!οντως σαν τουριστρια ησουν
και το γατακι κουκλι
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω ενα ψυχρο αερακι
Τα ματια μου ευτυχως δεν αλλαξαν χρωμα, οπως του αδερφου μου! Ηταν μπλε και εγιναν σκουρο καφεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Ελπίζω να επιβίωσε ο καημενος)Κανενα χρόνο μετα κάποιος παρατησε μια γατούλα που επισης εντόπισε η μαμα, μακρυτριχη, πολύχρωμη. Αυτή εμεινε. Μεχρι τα 16 μου που πέθανε από καρκίνο. Εχω φωτο δικη της θα προσπαθησω να την ανεβάσω από τον δικό μου Η/Υ.
Και ενδιαμεσα ότι αδέσποτο βρίσκαμε χτυπημένο, μικρό ή αρρωστο το πέρναμε σπίτι και αφου γινοταν καλα ή μεγαλωνε το αφηναμε πάλι κάτω
Δεν ηταν ότι καλύτερο, το ξερω αλλά δεν ειχαμε εναλλακτικες και τους διναμε εστω μια ευκαιρία. Από το τίποτα.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool