aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
"Τα σκυλια πιστευουν οτι ειναι ανθρωποι, οι γατες οτι ειναι Ο Θεος."
(Ελπιζω να μην εχω σκοτωσει την μεταφραση, θα βρειτε πολλα αλλα στο www.lecabri.net αν διαβαζετε γαλλικα, ειναι το επισημο site του british scottish γαλλικο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
menia
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Aramis το γατόνι σου είναι επιεικώς ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ! Τι χρώμα, τι φινέτσα είναι αυτή!!??![]()
Πραγματικα πανεμορφο γατονι:kiss:

Θηλικο ειναι?
Σαν θεα ειναι!
Και να προσθεσω και ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ!!!

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι αρσενικο, αλλα συχνα τα παιζει πολυ diva. Με τα στογγυλα του ματια και το εχισου στρογγυλο προσωπο, τον αποκαλει ο δικος μου κουκουβαγια οταν το βλεπει στο σκοταδι. Εγω πιστευω οτι εχει παρει μονο την σοφια της.Πραγματικα πανεμορφο γατονι:kiss:Θηλικο ειναι?
Σαν θεα ειναι!
Και να προσθεσω και ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ!!!
![]()
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι αρσενικο, αλλα συχνα τα παιζει πολυ diva. Με τα στογγυλα του ματια και το εχισου στρογγυλο προσωπο, τον αποκαλει ο δικος μου κουκουβαγια οταν το βλεπει στο σκοταδι. Εγω πιστευω οτι εχει παρει μονο την σοφια της.
Δειτε και απογονους.
Συνημμένα
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γάτα: "Μ' αγαπάνε, με φροντίζουν, με ταΐζουν...Πρέπει να είμαι θεός!!"
Αυτά τα γκρί γατουλίνια είναι σκέτες γλύκες!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μαλλον "σοι παει το βασιλειο"

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool