Γάτες και θεοί

aramis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα.
"Πριν χιλιαδες χρονια λατρεψαν τις γατες σαν Θεους, εκεινες δεν το ξεχασαν ποτε". Το βρηκα χθες και μου αρεσε ιδιαιτερα οπως και το επομενο
"Τα σκυλια πιστευουν οτι ειναι ανθρωποι, οι γατες οτι ειναι Ο Θεος."
(Ελπιζω να μην εχω σκοτωσει την μεταφραση, θα βρειτε πολλα αλλα στο www.lecabri.net αν διαβαζετε γαλλικα, ειναι το επισημο site του british scottish γαλλικο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PA120159.jpg
    PA120159.jpg
    167,4 KB · Εμφανίσεις: 53
Aramis το γατόνι σου είναι επιεικώς ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ! Τι χρώμα, τι φινέτσα είναι αυτή!!??:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aramis το γατόνι σου είναι επιεικώς ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ! Τι χρώμα, τι φινέτσα είναι αυτή!!??:inlove:

Πραγματικα πανεμορφο γατονι:kiss::inlove::inlove: Θηλικο ειναι?;) Σαν θεα ειναι!:up: Και να προσθεσω και ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ!!!:up::up:;):lol::lol:

Πραγματικα πανεμορφο γατονι:kiss::inlove::inlove: Θηλικο ειναι?;) Σαν θεα ειναι!:up: Και να προσθεσω και ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ!!!:up::up:;):lol::lol:
Ειναι αρσενικο, αλλα συχνα τα παιζει πολυ diva. Με τα στογγυλα του ματια και το εχισου στρογγυλο προσωπο, τον αποκαλει ο δικος μου κουκουβαγια οταν το βλεπει στο σκοταδι. Εγω πιστευω οτι εχει παρει μονο την σοφια της.

Ειναι αρσενικο, αλλα συχνα τα παιζει πολυ diva. Με τα στογγυλα του ματια και το εχισου στρογγυλο προσωπο, τον αποκαλει ο δικος μου κουκουβαγια οταν το βλεπει στο σκοταδι. Εγω πιστευω οτι εχει παρει μονο την σοφια της.

Δειτε και απογονους.

Συνημμένα

• P9280098.jpg
    P9280098.jpg
    234 KB · Εμφανίσεις: 39
τι κουκλια ειναι αυτα!τι ρατσα ειναι?

Σκύλος: "Μ' αγαπάνε, με φροντίζουν, με ταΐζουν...Τι καλοί που είναι!!"
Γάτα: "Μ' αγαπάνε, με φροντίζουν, με ταΐζουν...Πρέπει να είμαι θεός!!"

Αυτά τα γκρί γατουλίνια είναι σκέτες γλύκες!!:)

επίσης μου αρέσει πάρα πολύ το κολάρο του θα ταίριαζε τέλεια και στην Κλειώ και στον Μορφέα μου!!!!!!!:up::up::up::lol::lol::lol::lol:

Eιναι τα βρεταννακια μου, συκεκριμμενα τα αρσενικα μακρυτριχα οταν ηταν 5 εβδομαδες.Τωρα ειναι 7 εβδομαδες και 1 μερα.

Και..... οι απογανοι υπεροχοι!:inlove::inlove::inlove:Μαλλον "σοι παει το βασιλειο";):lol::lol::lol:

Αχ μωρέ, κουκλιά όλοι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back