aretha
Περιβόητο μέλος

Και η Αρήθα και ο Πορδολέων τρελαίνονται να κυνηγάνε σκούπες, σφουγγαρίστρες κ.λπ., να μπλέκονται στα πόδια μου όταν κάνω δουλειές, να κυνηγιούνται πάνω στο κρεββάτι όταν αλλάζω σεντόνια. Προσθέστε και το... χμμ... ζητηματάκι της Αρήθας με τις ταρζανιές και τις περιπλανήσεις, καθώς και την αντικοινωνικότητά της και νομίζω θα καταλάβετε ότι χρειάζομαι έναν άνθρωπο φιλόζωο, με πάααρα πολλή υπομονή και κατανόηση, που θα προσέχει όταν ανοίγει τις μπαλκονόπορτες να μη φύγει η Αρήθα, θα έχει το νου της να μην τα ποδοπατάει κάνοντας δουλειές κ.λπ.
Δε θέλω να τα αφήσω μόνα τους με κάποιον που θα τα κακομεταχειριστεί ή δεν θα τα προσέξει...
Υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί τέτοιος άνθρωπος; Εσείς τι κάνετε με αυτό το θέμα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
(μη γελάτε το είχε κάνει η σιαμέζα μας και έκανε πράσινο εμετό 4 μέρες), 2) ότι δεν κινδυνεύουν από ανοιχτά παράθυρα και πόρτες και 3)και εκείνη δεν θα ενοχλείται. Φυσικά δεν θα πρέπει να τρέφει αντιπάθεια προς τα ζώα και να είναι και λίγο προσεκτική γιατί εκεί υπάρχει θέμα..
Και αν όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολικά υπάρχει μια παροιμία που λέει η γιαγιά μου: "του φοβιτσιάρη η μάνα, ποτέ δέν εκλάψε", βέβαια δεν ξέρουμε τι έκανε ο ίδιος ο φοβιτσιάρης αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα...

Τώρα εσύ φαντάζομαι ότι απλά την ενημερώνεις ότι έχεις γατιά και εάν σου πει ότι τα δέχεται θα πρέπει να την τσεκάρεις για λίγο διάστημα.

Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εγω το ίδιο θα έλεγα. Εξάλου τις πρώτες φορές δεν θα είσαι κι εσύ για να της δείξεις ορισμένα πράγματα? Θα δεις άρα από κοντά αν ενδιαφέρεται!Τώρα εσύ φαντάζομαι ότι απλά την ενημερώνεις ότι έχεις γατιά και εάν σου πει ότι τα δέχεται θα πρέπει να την τσεκάρεις για λίγο διάστημα.![]()

Πάντως όσο και να συμπαθεί κάποιος τα ζώα μερικές φορές, σε εκείνα που δεν είναι δικά του και δεν γνωρίζει τις συνήθειες τους, καλό είναι να δίνουμε εμείς που τα ξέρουμε, μερικές οδηγίες.
Θυμάμαι μια Φιλιπινέζα που ερχόταν στους γονείς μου, η οποία αγαπούσε πολύ τον Καίσαρα και τη Ρόζα (Τη φώναζε Ρόσα).
Μια φορά όμως που πήδηξε ο Καίσαρας με τα 8 του κιλά στην πλάτη της ενώ καθάριζε το ψυγείο, (αυτό το έκανε όταν ήταν κάποιος δίπλα στο ψυγείο ΠΑΝΤΑ. Με αυτόν τον τρόπο ανέβαινε...
εκεί!), εγίνε το "έλα να δεις"!
(Ομαδική υστερία....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Το καλό με τον Φρού είναι πώς καταλαβαίνει την ώρα της καθαριότητας και κρύβεται στο μπαλκόνι ανάμεσα στο παράθυρο και στο κάγκελο μέχρι να τελείώσω και να μπέι σαν κύριος να τα ξαναλερώσει!!

Φαντάζομαι μια δοκιμή θα σε βοηθήσει...
aretha
Περιβόητο μέλος
Γι' αυτό άλλωστε μέχρι τώρα τα έκανα πάντα όλα μόνη μου. Αλλά δεν με παίρνει πλέον, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να βάλω νερό στο κρασί μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iokasti1
Νεοφερμένο μέλος
Τρελαινομαι και μονο στην σκεψη οτι μιας λαθος κινησης η απροσεξιας μια που μενω και σε ισογειο....
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Αφου μεχρι και η κυρια γελαει και λεει "οχι, οχι εγω κανει" Νιωθω ασχημα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν εχει προβλημα με την σαρδελα, ουτε τον μπεμπη, αλλα παντα οταν καθαριζει ειναι και η γιαγια μου στο σπιτι μας για να τα προσεχει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool