Γάτες και ταξίδια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σας..
@ντενί: Πιστεύω ότι είσαι λίγο αυστηρή με το αγόρι σου και την οικογένεια του. Είμαι σίγουρος ότι ανησυχούν για την συμβίωση σας με την πανέμορφη γάτα σου, αλλα αφού έχουν κατοικίδια, είναι σίγουρο ότι αγαπάν και την γάτα σου επίσης. Μην αγχώνεσαι, να δεις στο τέλος θα περάσετε τέλεια!!!

Νομίζω θα πρέπει να πεις στο αγόρι σου ότι τον αγαπάς, να του "παρερις" ένα akribvo δώρο και να του μαγειρέψεις ένα τέλειο δείπνο. Και να δεις μετά η αγάπη του για την γάτα θα ξεπεράσει αυτή που σίγουρα έχει για σένα
:)
Καλο ταξίδι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
NOT, καλωσήρθες.
Έχε υπόψη σου ότι τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του forum.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να ρωτησω κατι σχετικα με τη μεταγορα της γατασ και την παραμονη της στο αυτοκινητο.θελει κλουβακι απο αυτα με τα καγκελακια η γατοφορο με σκληρο πατο?γιατι ειδα μια τελεια εδω που ιδια δεν εχω βρει στη ελλαδα και σκεφτομαι να την παρω.και αυτο πρεπει να γινει αυριο γιατι κυριακη φευγω.βεβαια θα ειμαι η τρελλη στο αεροδρομιο που κουβαλα μια γατοφορο χωρις γατα αλλα δεν πειραζει.ετσι να συνηθιζω.και κατι αλλο.σχετικα με την τουαλετα της.θα πρεπει να της εχω την κανονικη της τουαλετα που εχουμε και στο σπιτι την κλειστη ?πιανει το μισο πισω καθισμα.μπορει καποιος να σκεφτει μια πιο οικονομικη απο αποψη χωρου λυση ?και σχετικα με το πλοιο και τους ειδικους χωρους εκει πρεπει να εχει τη δικη της τουλετα?ευχαριστω πολυ φιλακια

γεια σας:)
είμαι καινούριο μέλος στην παρέα σας και μου αρέσει πολύ. Παρόλο που είμαι έμπειρη(!) γατόφιλη και έχω γάτες απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα για το οποίο θα ήθελα τη βοήθειά σας. Θέλω να κάνω ένα μακρινό ταξίδι το Πάσχα και αυτήν την φορά είναι αδύνατον να αφήσω κάπου την γατούλα μου. Θα την πάρω μαζί μου και θα ταξιδέψουμε 12 ώρες με καράβι και 8 με αυτοκίνητο. Έχετε να μου προτείνεται κάτι που μπορώ να κάνω με τις ανάγκες της όλες αυτές τις ώρες; Κυρίως με απασχολεί το που θα μπορούσε να κάνει την ανάγκη της χωρίς να χρειαστεί να την βγάλω έξω απο το αυτοκίνητο. Φοβάμαι μηπως πανικοβληθεί και τη χάσω.:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας:)
είμαι καινούριο μέλος στην παρέα σας και μου αρέσει πολύ. Παρόλο που είμαι έμπειρη(!) γατόφιλη και έχω γάτες απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα για το οποίο θα ήθελα τη βοήθειά σας. Θέλω να κάνω ένα μακρινό ταξίδι το Πάσχα και αυτήν την φορά είναι αδύνατον να αφήσω κάπου την γατούλα μου. Θα την πάρω μαζί μου και θα ταξιδέψουμε 12 ώρες με καράβι και 8 με αυτοκίνητο. Έχετε να μου προτείνεται κάτι που μπορώ να κάνω με τις ανάγκες της όλες αυτές τις ώρες; Κυρίως με απασχολεί το που θα μπορούσε να κάνει την ανάγκη της χωρίς να χρειαστεί να την βγάλω έξω απο το αυτοκίνητο. Φοβάμαι μηπως πανικοβληθεί και τη χάσω.:blink:

οι ώρες που θα ταξιδέψει η γατούλα σου έιναι πάρα πολλές και το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να δεις εδώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οι ώρες που θα ταξιδέψει η γατούλα σου έιναι πάρα πολλές και το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να δεις εδώ
ευχαριστώ πάααααααααααρα πολύ! πήρα πολύ καλές ιδέες! ευτυχώς το ταξίδι δεν θα είναι συνεχόμενο. Θα κάνουμε στάση σε... σπίτι για να ανακτήσουμε δυνάμεις! Και πάλι σε ευχαριστώ!

Παρακολουθώ το forum σας γιατί μας έχει βοηθήσει πολύ_όλοι μαζί και τα μηνυματά σας μας βοήθησαν να καταλάβουμε γιατί έπρεπε να τον στειρώσουμε και φυσικά να μην τον αφήσουμε να φύγει κάτι που θα μας στοίχιζε πολύ-αλλά και γιατί με ενδιαφέρει και μένα να μάθω για το γάτο μας και τη ζωή του..Συνήθως μπαίνει η κόρη μου η magdalena και αυτή επιλέγει τι θα πει αλλά θεώρησα ότι τώρα μπορώ να πω 2 πράγματα για το θέμα επειδή ταξιδέψαμε και μεις 7 ώρες με καράβι και άλλες τόσες με αυτοκίνητο..
είχαμε κλέισει καμπίνα που μπορούσαμε να τον έχουμε μαζί μας..
Είχα φροντίσει να του βάλω στο κλουβάκι -εννοώ στον πάτο-ένα teena lady το οποίο είναι για την ακράτεια και το είχα ασφαλίσει με χαρτοταινία σε πάρα πολλά σημεία,αλλά μέχρι να τελείωσει το ταξίδι με το αυτοκίνητο δεν είχαμε κανένα συμβάν δυσάρεστο όσον αφορά τις ανάγκες του,(αλλά εγώ είχα μια τσάντα με αρκετά teena ladies για ώρα ανάγκης ) όσο για το ταξίδι με το καράβι αφού τον είχαμε στην καμπίνα είχα πάρει άμμο μέσα στην χάρτινη σακούλα- είχα ανακατέψει λίγη από αυτή που χρησιμοποίησε σπίτι-και την έβαλα μέσα σε μια ναυλον για να μην έχουμε ατύχημα..Αυτό δούλεψε γιατί μετά από 7 ώρες το χρησιμοποίησε και δεν έιχαμε άλλο πρόβλημα μέχρι το τέλος του ταξιδιού..(μη ξεχάσεις το φτυαράκι σου,μπορέι να χρειαστεί)

Πάρε νερό μαζί σου από αυτό που πίνει..Θα της το ανακατεύεις με το νερό της περιοχής που θα πας για 2 μέρες και θα της το ελάττώνεις σταδιακά..Το ίδιο θα κάνεις και όταν γυρίσεις στο σπίτι σου..

Είχαμε μαζί μας την κουβερτα του και τον είχαμε σκεπασμένο συνεχώς -πάνω από το κλουβάκι του -για να μην νιώθει ανασφάλεια και περίεργα..

Είχαμε μαζί μας μερικά από τα παιχνίδια του..

Το θέμα ήταν ότι κάναμε το λάθος να μην του δώσουμε ηρεμιστικό για το ταξίδι με αποτέλεσμα το βράδυ να κάνει όντως αυτό που λένε για τους ανθρώπους που τους πιάνει η θάλασσα.."Να ξερνάει σαν γατί".Συμβουλή μου,δως του ένα ηρεμιστικό πριν ξεκιν'ησετε μισή ώρα νωρίτερα.

Μην κάνεις το λάθος να τον βγάλεις να "ξεμουδιάσει"στο δρόμο..Θα φοβηθεί..Καλυτερα βγάλτον και πάρε τον για λίγο αγκαλιά..Μην του περάσεις λουράκι γιατί δεν θα το δεχτεί..Εμάς δεν μπορούσε ούτε στο δρόμο να πατήσει από το φόβο του

Μην τον αφήσεις στο αυτοκίνητο μόνο με κλειστό παράθυρο ειδικά αν κάνει ζέστη..

Όταν θα πας εκεί που πας δώσε του χρόνο να συνηθίσει το μέρος και στρώσε την κουβερτούλα του κοντά στο παράθυρο ή όπου τον δεις να νιώθει καλά..

Ελπίζω να σε βοήθησα..Καλό ταξίδι και πίστεψέ με ο δικός μας το απόλαυσε αφού σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ειδικά με το αυτοκίνητο ήταν πολύ ήρεμος..

καλησπέρα, εγώ επειδή είχα πολυταξιδεμένη γάτα και μάλιστα μια φορά αποκλειστήκαμε στο καράβι απο αθήνα για ρόδο 30 και ώρες φρόντιζα να παίρνω πάντα μαζι μου μια σακκούλα άμμο και την άνοιγα και εκει πήγαινε το χρυσό μου μωρό..Επίσης επειδή ζαλιζόταν από το αυτοκίνητο και νερό δεν έπινε επουδενι κρατούσα και μια σύριγγα με νερό για να μην αφυδατώνεται αναφορικά με το ταξίδι με το αυτοκίνητο...Μην ανησυχείς πάντως και σε καμμιά περίπτωση μη το αφήσεις μόνο του μέχρι να συνηθίσει το περιβάλλον για τις πρώτες 24 ώρες...τρομοκρατούνται εύκολα.....και μπορεί να χαθούν έτσι και σου ξεφύγει γιατί μην ξεχνάς το πας σε περιβάλλον που δεν γνωρίζει..Καλά να περάσετε...:)

Αν θες να ξεμουδιασει λιγο μην την αφησεις εξω απο το αμαξι οστε αν τα παιξει μην φυγει.Ενα ασπρο πανακι πανω απο την γατοφορο λενε οτι τα ηρεμει.Εκει που θα πας βαλε πρωτα την αμμο της στην λεκανη και τοποθετησε την στην τελικη της θεση.κλεισε την πορτα του δωματιου και με του θα ανοιξεις την γατοφορο βαλε την γατουλα σου στην αμμο.Αυτη θα βγει αμεσως αλλα θα εχει σταμπαρει που ειναι.Αστηνα κλεισμενη για 1-2 ωρες ( θα την δεις να ξεθαρευει )και μετα αστη στο υπολοιπο σπιτι παλι με κλειστα παραθυρα-πορτες.Θα σου προτεινα την επομενη μερα να ανοιξεις πορτες.:)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πολύ χρήσιμες συμβουλές σας! Εντύπωση μου έκανε αυτό με την σακκούλα και την άμμο; Ειναι καλή λύση ή θα μου γεμίσει το αυτοκίνητο χαλίκια καθώς θα ξύνει την άμμο; Φοβάμαι επίσης και τυχόν διαρροές!!Σκεφτόμουν να αγοράσω μια μικρή λεκανίτσα γι αυτό το σκοπό αλλά έχει το μειονέκτημα οτι θα μου πιάσει πολύ χώρο στο αμάξι και θα είμαι ήδη υπερφορτωμένη! Γι αυτό δώστε μου κάποιες πληροφορίες για την σακκούλα! Ενδιαφέρον μου ακούγεται απο άποψη χώρου αλλα φοβάμαι τα παραιτέρω!

Ε! και τι πειράζει αν λερώσει κ λίγο τόσες ώρες θα είναι κλεισμένο το καημένο, βάζεις μια μηχανή κ έτοιμο το αυτοκίνητο

Ζουμπουλία δεν μας΄λέρωσε καθόλου ούτε στο καράβι ,ούτε στο αυτοκίνητο για τον πιο απλό λόγο ότι επειδή η χάρτινη σακούλα που είχαμε βάλει σε μια πλαστική ήταν αρκετά ψηλά τα τοιχώματά της έτσι όπως την είχα κόψει και έτσι δεν μπόρεσε να πετάξει άμμο εξω..
θα την κόψεις περίπου στο μισό και για να την κάνεις ακόμα πιο ανθεκτική θα τη διπλώσεις αρκετές φορές όπως κάνουμε με τα ρεβερ του παντελονιού..Έτσι έχεις μια πρόχειρη λεκάνη την οποία θα ΄μαζέψεις αφού πάει -αν πάει -κατά τη διάρκει του ταξιδιου..Πάντως δοκίμασε και τα teena ladies..θα νιώθεις πιο ήσυχη..

SOS!!! Γάτα σε ταξίδι!!!

σε ενα μηνα περιπου θα φυγω για διακοπες στο εξωτερικο!!! μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να παρω για τη γατα ωστε να ειναι ασφαλες??? !:(:hmm::/:να μην την χασω! και κανει να βαζουμε στις γατες λουρακι?πως θα αντιδρασει? δεν της εχω ξαναβαλει ποτε! ειναι ενος χρονου!! πειτε μουυυυυυυυυυυυυ!!!!

και ποσο χρονο χρειαζεται για να μαθει η γατα ενα μερος?? (πχ το μερος στο οποιο θα μεινει) ωστε εαν φυγει να βρει παλι το σπιτι της??

καλυτερα να της βαλεις σαμαρακι και οδηγο αλλα ετσι κι αλλιως μεσα στην γατοφορο δεν θα τη εχεις κατα τη μεταφορα???
επισης για να μπει στο αεροπλανο πρεπει να ειναι τσιπαρισμενη.

σε ενα μηνα περιπου θα φυγω για διακοπες στο εξωτερικο!!! μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να παρω για τη γατα ωστε να ειναι ασφαλες??? !:(:hmm::/:να μην την χασω! και κανει να βαζουμε στις γατες λουρακι?πως θα αντιδρασει? δεν της εχω ξαναβαλει ποτε! ειναι ενος χρονου!! πειτε μουυυυυυυυυυυυυ!!!!
Κοίτα για το ταξίδι δε ξέρω τι μπορείς να κάνεις αλλά κυκλοφορούν στην αγορά λουράκια για γάτες. Άμα της βάλεις το πιο πιθανό είναι να την ενοχλεί λίγο στην αρχή. Μετά από λίγο καιρό θα το συνηθήσει. Μπορεί και να μην την ενοχλήσει καθόλου και απλώς να καμαρώνει όπως έκανε η δικιά μου όταν της έβαλα λουράκι.:D:cool:

σε ενα μηνα περιπου θα φυγω για διακοπες στο εξωτερικο!!!
Θα λείψεις για μεγάλο διάστημα; Είναι δηλαδή απαραίτητο να ταξιδέψει και η γάτα μαζί σου; Δεν υπάρχει κανείς που θα μπορούσε να τη φροντίζει γι' αυτό το διάστημα;
Επίσης, έχεις ρωτήσει σχετικά με τις διατυπώσεις που χρειάζονται προκειμένου να ταξιδέψει η γάτα σου στο εξωτερικό;

ναι ειναι αναγκη να φυγω για ενα μηνα περιπου! θα γυρισουμε 4 χωρες και εχω αγχωθει αφανταστα!!θα υπαρξει ταλεπορια!δεν εχω και καποιον να την αφησω!αναγκαστικα την παιρνω μαζι μου!δεν εχω εωτησει ακομα σχετικα με τις διατυπωσεις! θα ρωτησω!!!

μμμμ...θα κοστισει αρκετα η μεταφορα της..μαλλον πρεπει να βρεις καποιον υπευθυνο ανθρωπο να στη φιλοξενησει....!η πανσιον για εν αμηνα πραγμα που δεν το συνιστω για τοσο διαστημα...

αυτο ειναι το προβλημα,οτι δεν υπαρχει τετοιο ατομο!δεν γινεται να την αφησω καπου! λοιπον,στην αρχη θα την εχω στο καραβι μετα το ταξιδι θα την εχω σε ενα σπιτι! αλλα δεν ξερω πως θα ειναι,πως θα αντιδρα σε ενα νεο και ξενο χωρο γιαυτην!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back