NOT
Νεοφερμένο μέλος
@ντενί: Πιστεύω ότι είσαι λίγο αυστηρή με το αγόρι σου και την οικογένεια του. Είμαι σίγουρος ότι ανησυχούν για την συμβίωση σας με την πανέμορφη γάτα σου, αλλα αφού έχουν κατοικίδια, είναι σίγουρο ότι αγαπάν και την γάτα σου επίσης. Μην αγχώνεσαι, να δεις στο τέλος θα περάσετε τέλεια!!!
Νομίζω θα πρέπει να πεις στο αγόρι σου ότι τον αγαπάς, να του "παρερις" ένα akribvo δώρο και να του μαγειρέψεις ένα τέλειο δείπνο. Και να δεις μετά η αγάπη του για την γάτα θα ξεπεράσει αυτή που σίγουρα έχει για σένα

Καλο ταξίδι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Έχε υπόψη σου ότι τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του forum.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NOT
Νεοφερμένο μέλος
deni
Νεοφερμένο μέλος
ζουμπουλία
Νεοφερμένο μέλος

είμαι καινούριο μέλος στην παρέα σας και μου αρέσει πολύ. Παρόλο που είμαι έμπειρη(!) γατόφιλη και έχω γάτες απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα για το οποίο θα ήθελα τη βοήθειά σας. Θέλω να κάνω ένα μακρινό ταξίδι το Πάσχα και αυτήν την φορά είναι αδύνατον να αφήσω κάπου την γατούλα μου. Θα την πάρω μαζί μου και θα ταξιδέψουμε 12 ώρες με καράβι και 8 με αυτοκίνητο. Έχετε να μου προτείνεται κάτι που μπορώ να κάνω με τις ανάγκες της όλες αυτές τις ώρες; Κυρίως με απασχολεί το που θα μπορούσε να κάνει την ανάγκη της χωρίς να χρειαστεί να την βγάλω έξω απο το αυτοκίνητο. Φοβάμαι μηπως πανικοβληθεί και τη χάσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
γεια σας
είμαι καινούριο μέλος στην παρέα σας και μου αρέσει πολύ. Παρόλο που είμαι έμπειρη(!) γατόφιλη και έχω γάτες απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα για το οποίο θα ήθελα τη βοήθειά σας. Θέλω να κάνω ένα μακρινό ταξίδι το Πάσχα και αυτήν την φορά είναι αδύνατον να αφήσω κάπου την γατούλα μου. Θα την πάρω μαζί μου και θα ταξιδέψουμε 12 ώρες με καράβι και 8 με αυτοκίνητο. Έχετε να μου προτείνεται κάτι που μπορώ να κάνω με τις ανάγκες της όλες αυτές τις ώρες; Κυρίως με απασχολεί το που θα μπορούσε να κάνει την ανάγκη της χωρίς να χρειαστεί να την βγάλω έξω απο το αυτοκίνητο. Φοβάμαι μηπως πανικοβληθεί και τη χάσω.![]()
οι ώρες που θα ταξιδέψει η γατούλα σου έιναι πάρα πολλές και το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να δεις εδώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ζουμπουλία
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστώ πάααααααααααρα πολύ! πήρα πολύ καλές ιδέες! ευτυχώς το ταξίδι δεν θα είναι συνεχόμενο. Θα κάνουμε στάση σε... σπίτι για να ανακτήσουμε δυνάμεις! Και πάλι σε ευχαριστώ!οι ώρες που θα ταξιδέψει η γατούλα σου έιναι πάρα πολλές και το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να δεις εδώ
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
είχαμε κλέισει καμπίνα που μπορούσαμε να τον έχουμε μαζί μας..
Είχα φροντίσει να του βάλω στο κλουβάκι -εννοώ στον πάτο-ένα teena lady το οποίο είναι για την ακράτεια και το είχα ασφαλίσει με χαρτοταινία σε πάρα πολλά σημεία,αλλά μέχρι να τελείωσει το ταξίδι με το αυτοκίνητο δεν είχαμε κανένα συμβάν δυσάρεστο όσον αφορά τις ανάγκες του,(αλλά εγώ είχα μια τσάντα με αρκετά teena ladies για ώρα ανάγκης ) όσο για το ταξίδι με το καράβι αφού τον είχαμε στην καμπίνα είχα πάρει άμμο μέσα στην χάρτινη σακούλα- είχα ανακατέψει λίγη από αυτή που χρησιμοποίησε σπίτι-και την έβαλα μέσα σε μια ναυλον για να μην έχουμε ατύχημα..Αυτό δούλεψε γιατί μετά από 7 ώρες το χρησιμοποίησε και δεν έιχαμε άλλο πρόβλημα μέχρι το τέλος του ταξιδιού..(μη ξεχάσεις το φτυαράκι σου,μπορέι να χρειαστεί)
Πάρε νερό μαζί σου από αυτό που πίνει..Θα της το ανακατεύεις με το νερό της περιοχής που θα πας για 2 μέρες και θα της το ελάττώνεις σταδιακά..Το ίδιο θα κάνεις και όταν γυρίσεις στο σπίτι σου..
Είχαμε μαζί μας την κουβερτα του και τον είχαμε σκεπασμένο συνεχώς -πάνω από το κλουβάκι του -για να μην νιώθει ανασφάλεια και περίεργα..
Είχαμε μαζί μας μερικά από τα παιχνίδια του..
Το θέμα ήταν ότι κάναμε το λάθος να μην του δώσουμε ηρεμιστικό για το ταξίδι με αποτέλεσμα το βράδυ να κάνει όντως αυτό που λένε για τους ανθρώπους που τους πιάνει η θάλασσα.."Να ξερνάει σαν γατί".Συμβουλή μου,δως του ένα ηρεμιστικό πριν ξεκιν'ησετε μισή ώρα νωρίτερα.
Μην κάνεις το λάθος να τον βγάλεις να "ξεμουδιάσει"στο δρόμο..Θα φοβηθεί..Καλυτερα βγάλτον και πάρε τον για λίγο αγκαλιά..Μην του περάσεις λουράκι γιατί δεν θα το δεχτεί..Εμάς δεν μπορούσε ούτε στο δρόμο να πατήσει από το φόβο του
Μην τον αφήσεις στο αυτοκίνητο μόνο με κλειστό παράθυρο ειδικά αν κάνει ζέστη..
Όταν θα πας εκεί που πας δώσε του χρόνο να συνηθίσει το μέρος και στρώσε την κουβερτούλα του κοντά στο παράθυρο ή όπου τον δεις να νιώθει καλά..
Ελπίζω να σε βοήθησα..Καλό ταξίδι και πίστεψέ με ο δικός μας το απόλαυσε αφού σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ειδικά με το αυτοκίνητο ήταν πολύ ήρεμος..
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος

ζουμπουλία
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα την κόψεις περίπου στο μισό και για να την κάνεις ακόμα πιο ανθεκτική θα τη διπλώσεις αρκετές φορές όπως κάνουμε με τα ρεβερ του παντελονιού..Έτσι έχεις μια πρόχειρη λεκάνη την οποία θα ΄μαζέψεις αφού πάει -αν πάει -κατά τη διάρκει του ταξιδιου..Πάντως δοκίμασε και τα teena ladies..θα νιώθεις πιο ήσυχη..
LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος
σε ενα μηνα περιπου θα φυγω για διακοπες στο εξωτερικο!!! μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να παρω για τη γατα ωστε να ειναι ασφαλες??? !

να μην την χασω! και κανει να βαζουμε στις γατες λουρακι?πως θα αντιδρασει? δεν της εχω ξαναβαλει ποτε! ειναι ενος χρονου!! πειτε μουυυυυυυυυυυυυ!!!!και ποσο χρονο χρειαζεται για να μαθει η γατα ενα μερος?? (πχ το μερος στο οποιο θα μεινει) ωστε εαν φυγει να βρει παλι το σπιτι της??
Havana
Διάσημο μέλος
επισης για να μπει στο αεροπλανο πρεπει να ειναι τσιπαρισμενη.
Φλάφη
Νεοφερμένο μέλος
Κοίτα για το ταξίδι δε ξέρω τι μπορείς να κάνεις αλλά κυκλοφορούν στην αγορά λουράκια για γάτες. Άμα της βάλεις το πιο πιθανό είναι να την ενοχλεί λίγο στην αρχή. Μετά από λίγο καιρό θα το συνηθήσει. Μπορεί και να μην την ενοχλήσει καθόλου και απλώς να καμαρώνει όπως έκανε η δικιά μου όταν της έβαλα λουράκι.σε ενα μηνα περιπου θα φυγω για διακοπες στο εξωτερικο!!! μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να παρω για τη γατα ωστε να ειναι ασφαλες??? !να μην την χασω! και κανει να βαζουμε στις γατες λουρακι?πως θα αντιδρασει? δεν της εχω ξαναβαλει ποτε! ειναι ενος χρονου!! πειτε μουυυυυυυυυυυυυ!!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Θα λείψεις για μεγάλο διάστημα; Είναι δηλαδή απαραίτητο να ταξιδέψει και η γάτα μαζί σου; Δεν υπάρχει κανείς που θα μπορούσε να τη φροντίζει γι' αυτό το διάστημα;σε ενα μηνα περιπου θα φυγω για διακοπες στο εξωτερικο!!!
Επίσης, έχεις ρωτήσει σχετικά με τις διατυπώσεις που χρειάζονται προκειμένου να ταξιδέψει η γάτα σου στο εξωτερικό;
LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool