Havana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Είναι και καλοκαίρι, έχει ζέστη... και θα ταλαιπωρηθεί αφάνταστα... το λιγότερο!!

Και εγώ το ΠΑΣΧΑ εκανα 4 ώρες μέχρι να τον πάω στο χωριό και λαχάνιαζε όλη την ώρα....
το έβρεχα, τον χάιδευα....Στο εξοχικό βέβαια 2 μέρες δεν έφαγε και δεν πήγε τουαλέτα...μετά όλα ΟΚ. Αλλά ενα ΣΟΚ το πέρασε....
τώρα εσύ.. λες 4 χώρες ΜΕ την γάτα μαζί???
....Πραγματικά δεν το βλέπω... Δεν έχεις, μια φίλη, έναν συγγενή???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν έχεις αδέλφια, γονείς κολλητές???
Κοίτα και σε Κορινθο... Λουτράκι.. κατι θα υπάρχει...

Εκτός απο το οικονομικό.... δεν το βλέπω εφικτό για την γάτα...

menia
Δραστήριο μέλος
LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Λυπάμαι αλλά δεν έχω καμία άλλη ιδέα....
menia
Δραστήριο μέλος
LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ρώτησες την άποψή μας, για την διαδικασία.. στην είπαμε.
Σε προειδοποιήσαμε για τις επιφυλάξεις μας, τους κινδύνους κλπ κλπ για την υγεία της γατούλας σου , σε ένα τέτοιο ταξίδι.....
Νομίζω οτι εσύ ξέρεις καλύτερα, απλά οπως καταλαβαίνεις, οι λύσεις ειναι λίγες, και θα πρέπει ΕΣΥ να την βρείς.
ΕΓΩ πχ... θα πάω διακοπές στο χωριό μου....θα τον πάρω μαζί μου (γατί δεν μπορώ να τον αφήσω στην Αθήνα)
μια γνωστή μου δεν θα πάει διακοπές απλά.....
Δεν ξέρω τον λόγο του ταξιδιού σου.... αλλά ίσως θα έπρεπε να είχες μεριμνήσει νωρίτερα ειδικά όταν προκύπτουν όλα αυτά τα προβλήματα που προανέφερες....

LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
λοιπον, πρεπει να κανω αυτο το ταξιδι! ολη οι οικογενεια πρεπει να φυγουμε για 1 μηνα! δεν γινεται να μην παω! κ δεν υπαρχει καποιο ατομο στον οποιο θα μπορουσα να την αφησω! κ το προβλημα μ ειναι το πως θα ειναι η γατα,ποια θα ειναι η συμπεριφορα κτλ. ειναι η πρωτη φορα που μου τυχανει κατι τετοιο κ δεν ξερω τι να κανω!
Νομίζω τότε οτι έχουμε απαντήσει στα ερωτήματά σου....

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και κάποιον Κτηνίατρο, να συζητήσετε τους πιθανούς κινδύνους και τί φάρμακα να έχεις μαζί σου αν σου πάθει κάτι στον ενα μήνα που θα ταξιδεύετε....
LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω πολυ!!! αυτο θα το κανω!!! ετσι και αλλιως σε λιγες μερες πρεπει να την παω στο κτινηατρο αφου πρεπει να της κανουμε εμβολιο κ επι της ευκαιριας θα ρωτησω!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Οταν πηγαινεται καποιο ταξιδι δινετε καποιο χαπι στης γατουλες σας?
πχ στον σκυλο δινω emetostop το οποιο περα απο το γεγονος οτι αποτρεπει την ναυτια, τον ηρεμει με αποτελεσμα να ειναι ποιο χαλαρος και να κοιμαται κατα τη διαρκεια του ταξιδιου..
Κατι αναλογο για τις γατες υπαρχει?
aretha
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Γωγω
Δραστήριο μέλος
Έχω ακούσει αρκετούς να δίνουν κάποια μικρή δόση ηρεμιστικού χαπιού στη γάτα τους προκειμένου να είναι ήρεμη σε μεγάλα ταξίδια. Νομίζω όμως ότι αυτά τα φάρμακα θα ήταν καλό να δίνονται μόνο σε συνεννόηση με τον κτηνίατρο γιατί μπορεί να έχουν αρκετά σοβαρές παρενέργειες...
Εννοειται οτι θα επικοινωνουσα με τον κτηνιατρο και δε θα χορηγουσα εγω απο μονη μου κατι.
Εγώ κάνω 3,5 ώρες ταξίδι με αυτοκίνητο χωρίς τίποτα.. μόνο χεράκι και χάιδεμα.. και νεράκι φυσικά!![]()
εγω ομως δε μπορω να το κανω αυτο συνεχεια, γιατι θα οδηγαω εγω. το ταξιδι ειναι γυρω στις 5,5 ωρες και μετα στανταρ αλλο ενα διωρο μεσα στο πλοιο. μιλαμε δηλ για ενα 8 ωρο ταξιδι.
Το οποιο φυσικα και εχει κανει ηδη αρκετες φορες, αλλα οσο παιρνουν τα χρονια διαπιστωνω οτι δυσανασχετει περισσοτερο με τον "εγκλεισμο" του και οχι με το ταξιδι. Δηλ αν μπορουσα να τον ειχα ελευθερο στο αμαξι (που φυσικα δε το συζηταμε)δε θα ειχε προβλημα.
γιαυτο ρωταω αν καποιος εδω μεσα εχει δωσει καποιο αντιεμετικο ισως που εχει και ηρεμιστικες ιδιοτητες.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βέβαια με το ταχύπλοο μεινώνεται στις 4.5 ώρες το ταξίδι,οπότε είναι πιο εύκολα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool