moukelis
Επιφανές μέλος
Α όχι εγώ κάνω μόνη μου μπάνιο δυο φορες τη μέρα το καλοκαίρι,οποτε δεν προλαβαινει να με πλυνει και ο Σειριος.Αλλιως ο Σειριος θα με έπλενε και η Μόιρα η φλοκάτη θα με σκούπιζε!Τι λες παιδί μου για τα γατάκια σου!!!????Κοίτα μπορεί πάντως εσένα να σε γρατζουνάνε αλλά γλιτώνεις το μόνιμο πρόβλημα με τα δικάμου..Δεν είμαι και πολύ του μπάνιου αλλά θέλω δεν θέλω αυτά με κάνουν μπάνιο και 3429849 φορές την ημέρα!!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Γλυκιά μου κάπου μπερδεύτηκα!!!Είναι στην γατοφόρο όταν είναι στο αμάξι ε???Και πως καλέ στερεώνεται να μην πέσει από το ραφάκι αυτό?????Μήπως έχω πολύ μικρό αμάξι εγώ???
![]()
στη γατοφορο ειναι στον προαστιακο
δεν το διευκρίνησα ε;Στο αμάξι ελεύθερος ακούνητος κοιτάει τον πίσω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Α είναι και αυτός σαν το γλυφτρόνι τον Μάπα???Ναι και η Ήλια πάει και κάθεται ανετότατα πάνω μου και με σκουπίζει!!!Τι σου είναι αυτές οι γυναίκες???Α όχι εγώ κάνω μόνη μου μπάνιο δυο φορες τη μέρα το καλοκαίρι,οποτε δεν προλαβαινει να με πλυνει και ο Σειριος.Αλλιως ο Σειριος θα με έπλενε και η Μόιρα η φλοκάτη θα με σκούπιζε!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
στη γατοφορο ειναι στον προαστιακοδεν το διευκρίνησα ε;
Στο αμάξι ελεύθερος ακούνητος κοιτάει τον πίσω
Σοβαρά...???Μπράβο ρε συ που το έχεις καταφέρει αυτό!!!!

Θα μας πεις το μυστικό σου????????

prince
Διάσημο μέλος
Για την ηρεμία στο τρένο μάλλον φταίει η ράτσα του... Δεν είναι του νιαουρίσματος ιδιαίτερα το γατούνι μου..
katerina10
Περιβόητο μέλος
Είναι περσίας αν δεν κάνω λάθος ε???Καλή μου πάω εγώ τώρα μπες και το βράδυ να τα πουμε!!!Φιλιά!Για το αυτοκίνητο; Μάλλον είναι περίεργος γάτος και δεν θέλει να του ξεφεύγει τίποτε. Όταν έρχεται μπροστά για νέρό κάθεται όσο χρειάζεται για να πιεί νερό και πάλι τροχάδην πίσω...
Για την ηρεμία στο τρένο μάλλον φταίει η ράτσα του... Δεν είναι του νιαουρίσματος ιδιαίτερα το γατούνι μου..
prince
Διάσημο μέλος
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας, είμαι καινούργια στο site και πριν από 1 1/2 μήνα απέκτησα την πρώτη γάτα μου, το πρώτο μου ζωάκι (πλην ενός χρυσόψαρου που είχα στο δημοτικό
) Σε μια εβδομάδα θα πάμε για δύο μέρες στο χωριό μου (5 ώρες από Αθήνα) Καμιά ιδέα για το ταξίδι? Δεν έχω κάποιον να την αφήσω στη Αθήνα. Και στο χωριό θα μείνει μάλλον στο σπίτι της μάνας μου σε ένα δωμάτιο για να την έχουμε ξεχωριστά από όλους του συγγενείς γιατί τρομάζει εύκολα. Δεν μου αρέσει και πολύ η ιδέα γιατί θα είναι όλο το βράδυ μόνη αλλα δεν μπορούμε να την πάρουμε στο ξενοδοχείο. Ιδέες? Απόψεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Alniyat, συμφωνώ κι εγώ με τις προλαλήσασες, οι γάτες μπορούν άνετα να μείνουν σπίτι για 2 μέρες, εφόσον έχουν αρκετό φαγητό και νερό, δύο καθαρές αμμολεκάνες και μερικά παιχνιδάκια για να μη βαρεθούν

Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Και δύο πράγματα ακόμα: είναι δύο μηνών και κάτι και την έχω περίπου ένα μήνα. Δεν έχω αυλή οπότε μένει στο σπίτι αποκλειστικά και στο μπαλκόνι υπό επίβλεψη. Α! και μια φωτό για να δείτε τι όμορφη γάτα έχω

aretha
Περιβόητο μέλος

Αυτό με την ξηρά τροφή είναι όντως πρόβλημα, δεν γίνεται να της αφήσεις κονσέρβα για 2 μέρες, ειδικά με τόση ζέστη. Δοκίμασε να της δώσεις κάποιες καλές κροκέτες για γατάκια, να δεις αν θα τις φάει. Συνήθως στις Royal Canin ανταποκρίνονται θετικά οι περισσότερες γάτες.
Για να μην "πάθει τίποτα" όσο λείπεις, πρέπει να πάρεις ορισμένα στοιχειώδη μέτρα ασφάλειας:
- Βάλε οτιδήποτε χημικό (απορρυπαντικά, σαπούνια, καλλυντικά, αρωματικά χώρου, κεριά) σε κλειστά ντουλάπια.
- Κάλυψε ή μάζεψε τυχόν εκτεθειμένα καλώδια.
- Κρύψε ογκώδη και εύθραυστα αντικείμενα που μπορεί να τα αναποδογυρίσει κατά λάθος και να τραυματιστεί.
- Ασφάλισε τις πόρτες με στοπ για να μην κλείσουν απότομα από κάποιο ρεύμα αέρα.
- Κλείσε το καπάκι της τουαλέτας.
exitmusician
Νεοφερμένο μέλος
Όμως για 2 μέρες θα έλεγα ότι δεν αξίζει να μετακινηθεί. Το stress που θα της δημιουργήσει η αλλαγή περιβάλλοντος χρειάζεται μέχρι και 1 εβδομάδα για να παρέλθει (ανάλογα με τη γάτα), άρα σκέψου ότι με το που θα αρχίζει να συνηθίζει τον χώρο θα την ξαναβγάλεις από τη βολή της. Επιπλέον βάλε και την ταλαιπωρία του ταξιδιού (5 ώρες είναι αρκετά μεγάλο ταξίδι).
Απλά φρόντισε να έχεις φαγητό σε 2-3 μέρη του σπιτιού και οπωσδήποτε αρκετό νεράκι λόγω της ζέστης. Αν μπορείς να αφήσεις και καμια μπαλκονόπορτα ανοιχτή (με κλειστά τα παντζούρια εννοείται) για να ανανεώνεται ο αέρας, ακόμα καλύτερα (αρκεί να είναι ασφαλές).
Όσο για την ξηρά τροφή, ξεκίνα από σήμερα κιόλας με κάποια καλή τροφή και σε μια εβδομάδα θα έχει συνηθίσει. Και να ακολουθήσεις τις συμβουλές ασφαλείας της aretha!
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος

Τα περισσότερα από τις συμβουλές ασφαλεία τα έχω ήδη κάνει βλ. ο φίλος μου με σφυράκι να κλείνει την 'πορτούλα' που είχε βρεί η μικρή για το ντουλάπι απορυπαντικών. Και η πόρτα της τουαλέτας είναι μονίμως κλειστή γιατί κάπου διάβασα ότι τα γατάκια μπορεί να πνηγούν στην λεκάνη. Οπότε μένουν τα καλώδια

Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Κουκλίτσα είναι!![]()
Ναι ναι!!! Την βρήκα έξω από το γραφείο μου να νιαουρίζει στις αρχές Ιουλίου και την πήρα για 'λίγο' μέχρι να βρω κάπου να την δώσω αλλά τώρα δεν υπάρχει περίστωση να την έδινα και να μου την ζητούσαν. Τώρα σκέφτομαι αν περάσει κανένας χρόνος -και αποδειχτεί ότι μπορώ να ανταπεξέλθω- να της βρω και παρέα

Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Μας αρέσει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
ο γιατρος μας προτεινε το emetostop, μισο χαπακι, το οποιο το διελυσα σε νερο και του το εριξα στο στομα.
το αποτελεσμα ηταν να τον ηρεμησει λιγο και να ειναι ποιο χαλαρος.
Σε σημειο... που ΝΑΙ! μεχρι και τη βαλιτσουλα του ανοιξα απο πανω , και καθοταν στη θεση του συνοδηγου, και κοιτουσε απο το παραθυρο..
Μεγαλη επιτυχια

Patoullina
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool