prince
Διάσημο μέλος
Απορία στην απογείωση, προσγείωση δεν φοβόταν; όταν άλλαζε θέση το αεροπλάνο;...
ειλικρινά εμένα είναι το χειρότερό μου, τελευταία ο φίλος μου μου είπε ότι θα μου δώσει ηρεμιστικό την επόμενη φορά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
πσσσσ το δικό σας γατί είναι πολύ ταξιδεμένο.
Απορία στην απογείωση, προσγείωση δεν φοβόταν; όταν άλλαζε θέση το αεροπλάνο;...
ειλικρινά εμένα είναι το χειρότερό μου, τελευταία ο φίλος μου μου είπε ότι θα μου δώσει ηρεμιστικό την επόμενη φορά...
Κοιμοταν ολη την ωρα δεν καταλαβαινε τιποτα
μονο καμια φορα οταν με ακουγε να μιλαω γυριζε και μου νιαουριζε λιγο και ξανακοιμοταν
και εγω ηρεμηστικο του εδωσα, το calmivet μισο χαπακι, αλλιως δεν παλευοταν. Ειδικα οταν πηγαινα στο αεροδρομιο με το λεωφορειο και δεν του ειχα δωσει ακομα το χαπακι (γιατι πρεπει μια ωρα πριν τη πτηση) ειχε τρελανει τον κοσμο ολο στα νιαουρισματα
ειναι και σιαμ και ακομα χειροτερα νιαουριζε 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Ετοιμαζομαι να παω κύπρο με την γατα μου στις 5/12 για ενα μηνα. Θα αναχωρησουμε απο πάτρα , θα φτασουμε αθηνα με κτελ(δυστυχως) και μετα με λεωφοριο θα παμε στο αεροδρομιο. ολη η διαδρομη μεχρι να φτασω στο σπιτι μου στη κυπρο θα ειναι περιπου 8 ωρες.
εχετε καποια συμβουλη να μου δωσετε? εχω πολυ αγχος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
υπάρχει εναλλακτικό μέσο εκτός από τα κτελ;
για να σου πω σκέψεις γιατί κι εμείς ταξιδέψαμε πριν 1 μήνα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ελα........πλακα κανω...

οσο περναν οι μερες ,θα μας ερχονται κιαλλα στο μυαλο...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

το μονο εναλλακτικο που θα υπηρχε ειναι τρενο-προαστιακος. πηρα τηλ και μου ειπαν οτι πρεπει να φυγω απο πατρα με τραινο να φτασω διακοπτο,να παρω λεωφοριο του οσε και να φτασω κιατο, εκει να παρω προαστιακο μεχρι την σταση ανω λιοσιων , κι εκει να αλλαξω προαστιακο και να φτασω αεροδρομιο...μου φανηκε απειρη ταλαιπωρια και για μενα και για τη bailey...οποτε μονο κτελ υπαρχει απο κει και περα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
γεια σου αντιγονακιτο μονο εναλλακτικο που θα υπηρχε ειναι τρενο-προαστιακος. πηρα τηλ και μου ειπαν οτι πρεπει να φυγω απο πατρα με τραινο να φτασω διακοπτο,να παρω λεωφοριο του οσε και να φτασω κιατο, εκει να παρω προαστιακο μεχρι την σταση ανω λιοσιων , κι εκει να αλλαξω προαστιακο και να φτασω αεροδρομιο...μου φανηκε απειρη ταλαιπωρια και για μενα και για τη bailey...οποτε μονο κτελ υπαρχει απο κει και περα
![]()
αυτο αγαπη μου....ειναι ανεκδοτο...

......800 συγκοινονιες μεχρι να φτασεις αεροδρομιο....πιο πολυ ωρα θα κανεις να φτασεις στο αεροδρομιο,παρα στην κυπρο...

STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
δεν ξερω αν ισχυει κατι τετειο αλλα θα μπορουσες να παε με τρενο στην αθηνα και με το μετρο στο αεροδρομιο... οι αθηναιοι ας μας πυν αν μπορει να γινει κατι τετειο
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
από ότι μου έχουν πει δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται γιατί τα βάζουν σε καλή θέση (θα είσαι δίπλα να το απαιτήσεις αυτό με πολύ ευγένεια -εύχομαι αυτό να είναι το κλειδί-)
αν έχεις πολύ άνετη γατοφόρα θα είναι απλά ένα ταξιδάκι στα σκοτεινά αλλά δεν υπάρχει κάποιο άλλο έντονο πρόβλημα
κάθε στάση ίσως μπορείς να το βλέπεις το γατουλάκι
στις 8 ώρες έχει τουλάχιστον 1 στάση νομίζω, έτσι είναι αθήνα θεσσαλονίκη, που κρατάει κάνα μισάωρο..απλά μη την βγάλεις έξω από τη γατοφόρα της
κι εγώ είχα αγχωθεί πολύ αλλά τελικά δεν είναι κάτι πανδύσκολο
ίσως άτομα με περισσότερη εμπειρία σου πούνε περισσότερα
μη στεναχωριέσαι πάντως!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
και το ωραιο ειναι που τους ρωτησα αν γινεται να εχω την γατα μου στο λεωφοριο που οσε και μου ειπε κοφτα απαγορευεται
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
θα εχω και 35 κιλα βαλιτσα να κουβαλαω εκτος απο την bailey..εδω μεχρι τα κτελ πατρας που ειναι 1 λεπτο δρομος και περνω ταξικαλησπερα
δεν ξερω αν ισχυει κατι τετειο αλλα θα μπορουσες να παε με τρενο στην αθηνα και με το μετρο στο αεροδρομιο... οι αθηναιοι ας μας πυν αν μπορει να γινει κατι τετειο

εκτος απο αυτο, και μεχρι την αθηνα με τραινο παλι πρεπει να αλλαξω χιλιες συγκοινωνιες..
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
ίσως το πολύ πολύ να ρίξει κανένα υπνάκο!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
2,5 ωρες ειναι με κτελ απο πατρα αθηνα..μετα θα παρω το Χ93 που ειναι 45 λεπτα για αεροδρομιο, εκει θα την εχω μαζι μου την μικρη μου...απλα αγχωνομαι οτι ειναι πολυ απανθρωπο να μπει στις αποσκευες στα κτελμε κτελ τα τέλεια ζουζούνια μας ταξιδεύουν στις αποσκευές
από ότι μου έχουν πει δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται γιατί τα βάζουν σε καλή θέση (θα είσαι δίπλα να το απαιτήσεις αυτό με πολύ ευγένεια -εύχομαι αυτό να είναι το κλειδί-)
αν έχεις πολύ άνετη γατοφόρα θα είναι απλά ένα ταξιδάκι στα σκοτεινά αλλά δεν υπάρχει κάποιο άλλο έντονο πρόβλημα
κάθε στάση ίσως μπορείς να το βλέπεις το γατουλάκι
στις 8 ώρες έχει τουλάχιστον 1 στάση νομίζω, έτσι είναι αθήνα θεσσαλονίκη, που κρατάει κάνα μισάωρο..απλά μη την βγάλεις έξω από τη γατοφόρα της
κι εγώ είχα αγχωθεί πολύ αλλά τελικά δεν είναι κάτι πανδύσκολο
ίσως άτομα με περισσότερη εμπειρία σου πούνε περισσότερα
μη στεναχωριέσαι πάντως!![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Αυτό που είπε ο Στέλιος γίνεται. Θα πάρεις το τραίνο από Πάτρα θα κατέβεις σταθμό Λαρίσης, από εκεί θα πάρεις το μετρό μέχρι τον σταθμό Νερατζιώτισα και μετά τον προαστιακό μέχρι αεροδρόμειο.θα εχω και 35 κιλα βαλιτσα να κουβαλαω εκτος απο την bailey..εδω μεχρι τα κτελ πατρας που ειναι 1 λεπτο δρομος και περνω ταξι
εκτος απο αυτο, και μεχρι την αθηνα με τραινο παλι πρεπει να αλλαξω χιλιες συγκοινωνιες..

Δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται γιατί είναι σύντομες οι διαδρομές.
Τώρα βέβαια μπορεί να ζοριστείς λίγο και με την γατοφόρο και με την βαλίτσα.

Πάντως πιστεύω ότι με το κτελ δεν θα έχει πρόβλημα η bailey και εσύ θα ταξιδέψεις πιο άνετα.

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
δεν έχεις άλλη επιλογή, αφού με τραίνο δεν βολεύει....
μην το παίρνεις άσκημα και στεναχωριέσαι από τώρα, θα ζητήσεις την καλύτερη θέση στις αποσκευές
πες και ότι έχει δυσκολίες η γατίτσα και διάφορα και ότι θέλει καλή θέση στις αποσκευές...έτσι ζήτα το με επιμονή και ευγένεια και δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να το κάνουν
απλά τακτοποίησε την γατοφόρα της...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
παλι θα πρεπει να αλλαξω και τρενα και λεωφορια μεχρι τον σταθμο λαρισσης...κανουν εργα και ειναι κομμενα πολλα δρομολογια..Αυτό που είπε ο Στέλιος γίνεται. Θα πάρεις το τραίνο από Πάτρα θα κατέβεις σταθμό Λαρίσης, από εκεί θα πάρεις το μετρό μέχρι τον σταθμό Νερατζιώτισα και μετά τον προαστιακό μέχρι αεροδρόμειο.Δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται γιατί είναι σύντομες οι διαδρομές.
Τώρα βέβαια μπορεί να ζοριστείς λίγο και με την γατοφόρο και με την βαλίτσα.
Πάντως πιστεύω ότι με το κτελ δεν θα έχει πρόβλημα η bailey και εσύ θα ταξιδέψεις πιο άνετα.![]()
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool