evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
η πτηση ειναι 6.20 το απογευμα..αρα κατα τις 12.30 θα φυγω με κτελ...να την ταισω κατα τις 2-3 το πρωι?τί ώρα φεύγετε; αν φεύγετε πρωί δεν νομίζω να πειράζει να την ταϊσεις το προηγούμενο βράδυ... για να είσαι σίγουρη, από τη στιγμή που θα είναι για μία μέρα μόνο....
δεν έχεις άλλη επιλογή, αφού με τραίνο δεν βολεύει....
μην το παίρνεις άσκημα και στεναχωριέσαι από τώρα, θα ζητήσεις την καλύτερη θέση στις αποσκευές
πες και ότι έχει δυσκολίες η γατίτσα και διάφορα και ότι θέλει καλή θέση στις αποσκευές...έτσι ζήτα το με επιμονή και ευγένεια και δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να το κάνουν
απλά τακτοποίησε την γατοφόρα της...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
επισης..ποση ωρα πριν πρεπει να την ταισω για να προλαβει να κανει κακακια πριν φυγουμε??
ρωτα κ το γιαννη τη δευτερα, το γιατρο μας εδω..
βρε παιδια....τι λετε τωρα για αποσκευες κλπ??? αλλαξε ο νομος....κατοικιδια επιτρεπονται σε ολες τις συγκοινωνιες δια νομου...μονο πολυ μεγαλα σκυλια δεν επιτρεπονται....ακου στις αποσκευες...![]()
πουπι μου δεν επιτρεπεται στα κτελ..εχω ρωτησει...και αλλα γατακια που ειδα , στις αποσκευες τα βαζανε σε χωρο που αεριζεται..
κι ομως δεν επιτρεπεται πανω...στις αποσκευες τα βαζουν, το ξερω απο προσωπικη πειρα...παντως μη σε παρω κ στο λαιμο μου αλλα εγω οσα ζωα εστειλα μια χαρα φτασανε...δεν παθαινουν κατι, ο χωρος αεριζεται κατω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πουπι μου δεν επιτρεπεται στα κτελ..εχω ρωτησει...και αλλα γατακια που ειδα , στις αποσκευες τα βαζανε σε χωρο που αεριζεται..
ποτε ρωτησες??.........παιδια αποκλκειεται!!!!!!τον περασμενο χειμωνα παρθηκε η αποφαση...το ελεγαν οι ειδησεις καθαρα.......πολυ πιθανο αυτος που ρωτησες,να μην ειχε ενημερωθει....λες και ειναι σπανιο φαινομενο....
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κατι αλλο...νερακι να της εχω στο μπολακι της στη γατοφορο ή οχι??
natalouko
Επιφανές μέλος
Πιστεύω ότι πρέπει να της βάλεις νεράκι!!!θα παρω ξανα να ρωτησω....
κατι αλλο...νερακι να της εχω στο μπολακι της στη γατοφορο ή οχι??

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
εγώ πάντως για να μην έχω πρόβλημα είπα στα παιδιά που είχαν την ασπρούλα να την ταϊσουν το βράδυ και να μην της δώσουν τίποτε άλλο...έφευγα στις 2.30 το μεσημέρι και έφτανα στις 9 το βράδυ
αλλά από τα νεύρα της δεν εφαγε το βράδυ και καλά [λόγω που αντίκρισε την κολλητή της πλέον μουσταρδούλα] οπότε μην ανησυχείς για μια μέρα δεν θα πάθει τίποτα
ας το κάνεις κατά τις 12-1, 1 καλύτερα για να μη σηκώνεσαι κι εσύ χαράματα
δεν θα πάθει τίποτα, μην ανησυχείς [ελπίζω, γιατί εσύ ξέρεις το γατίνι σου και τις ευαισθησίες της]
πάντως δεν είναι τα πράγματα δύσκολα! μη στεναχωριέσαι
το κτελ πηγαίνει γενικά αρμονικά, δεν έχει κουνήματα τραγικά το όχημα οπότε θα τη νανουρίσει..εδώ εμάς νανουρίζει! τα καλά μας πλασματάκια που είναι και χουζούρικα ώρες ώρες δε θα νανουρίσει;
αυτά βέβαια είναι οι δικές μου ιδέες, ότι διαφορετικο καλοδεχούμενο...
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
δεν της έδωσα καθόλου....ότι ήπιε το ήπιε το βράδυ
είμαι κακιά το ξέρω, αλλά το ασπρουλίνι μου κοιμόταν σε όλη τη διαδρομή και δεν της έλλειψε!
άσε βρε μην έχεις προβλήματα και σε φάνε οι άλλοι!
πάντως βάλες μια πάνα για σκυλούδια καλού κακού....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγώ προσωπικά διαφωνώ με το νεράκι!
είμαι κακιά το ξέρω, αλλά το ασπρουλίνι μου κοιμόταν σε όλη τη διαδρομή και δεν της έλλειψε!
ναι ενταξει........αυτο το εκανες εσυ........δεν σημαινει οτι ειναι και το σωστο....

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
στο αεροπλανο ειναι απαραιτητο το νερο αποσο ξερω...εγώ προσωπικά διαφωνώ με το νεράκι!
πανες εχω παρει...θα εχω και εξτρα στη τσαντα μου μπορει να χρειαστει να την αλλαξουμε...
πηρα ξανα στα κτελ, και παλι η ιδια απαντηση..........
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
στο αεροπλανο ειναι απαραιτητο το νερο αποσο ξερω...
πανες εχω παρει...θα εχω και εξτρα στη τσαντα μου μπορει να χρειαστει να την αλλαξουμε...
πηρα ξανα στα κτελ, και παλι η ιδια απαντηση..........
μα δεν ειπα να παρεις στα κτελ......αυτοι,εννοειται οτι αυτο θα σου ελεγαν.......οσο απιστευτο και αν σου φαινεται.......μπορει κατα λαθος...να μην σου τα πουν σωστα...νομιζω θα κανω μια προσπαθεια αυριο,να παρω το συνηγορο του νπολιτη....μονο απο εκει θα μαθεις την αληθεια.......τα κτελ,την κρυβουν για να εχουν λιγοτερους μπελαδες...
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
απλά τώρα υπάρχει το θέμα των αποσκευών που πρέπει να μελετηθεί σωστά και είναι μια πρώτη σκέψη, την οποία κι εγώ επεξεργάστηκα πριν την εφαρμόσω για να μη δυσαρεστήσω τους συνεπιβάτες μου, ήμουν και άμαθη
αν ταξίδευα με κτελ αυτό θα έκανα.... και για εμετό και για όποιο άλλο λόγο.... φαντάζεσαι να υπάρξει καμιά διαρροή στις αποσκευές των άλλων;
ή οσμές;
θα μας φάνε! άσε που λίγο θελουν γενικότερα....πού να πεις σε ορισμένους ότι μια γάτα θα ταξιδέψει με τα πράγματά τους, αποστείρωση θα τα κάνουν μετά!
...απλά μερικές σκέψεις, τίποτα περισσότερο....
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
θα εχω και 35 κιλα βαλιτσα να κουβαλαω εκτος απο την bailey..εδω μεχρι τα κτελ πατρας που ειναι 1 λεπτο δρομος και περνω ταξι
εκτος απο αυτο, και μεχρι την αθηνα με τραινο παλι πρεπει να αλλαξω χιλιες συγκοινωνιες..
περισσοτερο θα πρεπε να ανησυχεις για το βαρος της βαλιτσας
Ποσα κιλα επιτρεπεται να εχεις αποσκευες για το αεροπλανο; 
ολα καλα θα πανε, αδικα αγχωνεσαι!
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
με συνεννοηση του γιατρου παντα ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙς ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κατεβαινα οδηκως αθηνα και περιμενα στον πειραια το καραβι για ροδο. ξεκινουσα πολυ πρωι και εμπαινα στην καμπινα μου νωρις το βραδι. δεν ειχα ποτε μα ποτε προβλημα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ναι πουπουλίνα ο καθένας για τις εμπειρίες του μιλάει, δεν είμαι γατο-ειδική... απλά εγώ έτσι επελεξα και πέτυχε....δεν είχαν κανένα παράπονο οι γύρω μου, ούτε νιαούρισε ούτε τίποτα αλλο δυσάρεστο για αυτούς που δεν είανι συνηθισμένοι σε γατούδια
απλά τώρα υπάρχει το θέμα των αποσκευών που πρέπει να μελετηθεί σωστά και είναι μια πρώτη σκέψη, την οποία κι εγώ επεξεργάστηκα πριν την εφαρμόσω για να μη δυσαρεστήσω τους συνεπιβάτες μου, ήμουν και άμαθη
αν ταξίδευα με κτελ αυτό θα έκανα.... και για εμετό και για όποιο άλλο λόγο.... φαντάζεσαι να υπάρξει καμιά διαρροή στις αποσκευές των άλλων;
ή οσμές;
θα μας φάνε! άσε που λίγο θελουν γενικότερα....πού να πεις σε ορισμένους ότι μια γάτα θα ταξιδέψει με τα πράγματά τους, αποστείρωση θα τα κάνουν μετά!
...απλά μερικές σκέψεις, τίποτα περισσότερο....
ναι βρε μουσταρδουλα μου........αλλα για μενα αυτο που προεχει ειναι η γατα μου..........και οχι οι γυρω μου.....
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
35 κιλαπερισσοτερο θα πρεπε να ανησυχεις για το βαρος της βαλιτσαςΠοσα κιλα επιτρεπεται να εχεις αποσκευες για το αεροπλανο;
ολα καλα θα πανε, αδικα αγχωνεσαι!

κοβω φοιτητικο εισητηριο(πιο ακριβο) που επιτρεπουν 30 κιλα..κι επειδη ειμαι και μελος και εχω καρτα, δικαιουμαι ακομη 5! κανονικα παιρνω 2 βαλιτσες αλλα αυτη τη φορα θα παρω μια γιατι δεν θα μπορω να κουνηθω!!!

δεν θελω να της δωσω χαπακι, πολλες γατες αντιδρουν διαφορετικα ..προτειμω να της βαλω στη γατοφορο της λιγο feliway ....εγω τον μικρουλη τον ταιζα την προηγουμενη και του εδινα ενα ηρεμιστικο χαπακι
με συνεννοηση του γιατρου παντα ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙς ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κατεβαινα οδηκως αθηνα και περιμενα στον πειραια το καραβι για ροδο. ξεκινουσα πολυ πρωι και εμπαινα στην καμπινα μου νωρις το βραδι. δεν ειχα ποτε μα ποτε προβλημα
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
τα χάπια είναι λιγο ζόρικη υπόθεση.... σε ένα ποστ διάβασα πολύ δύσκολα λόγια από ένα άτομο που μετανιωσε για αυτό που έκανε γιατί η γάτα πέρασε πολύ άσκημα
πρέπει να είναι πολύ μελετημένη μια τέτοια κίνηση....ίσως αν μπορεί να την αποφύγει με την αφαγία; δεν ξέρω ,ούτε γιατρός είμαι ούτε τίποτα, απλά αναρωτιέμαι.....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σε αυτο με τα χαπια συμφωνω και εγω......σε εναν φιλο μου κτηνιατρο,εκτος ζακυνθου,που του ειπα για χαπι ηρεμιστικο.( που μου προτεινε αλλος γιατρος)........μου ειπε νευριασμενος οτι το χαπι να το παρει ο γιατρος..γεια σου φίλε στέλιο
τα χάπια είναι λιγο ζόρικη υπόθεση.... σε ένα ποστ διάβασα πολύ δύσκολα λόγια από ένα άτομο που μετανιωσε για αυτό που έκανε γιατί η γάτα πέρασε πολύ άσκημα
πρέπει να είναι πολύ μελετημένη μια τέτοια κίνηση....ίσως αν μπορεί να την αποφύγει με την αφαγία; δεν ξέρω ,ούτε γιατρός είμαι ούτε τίποτα, απλά αναρωτιέμαι.....

...και ουτε να το σκεφτομαι....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool