μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
παλια και εμένα δε με ένοιαζε αλλά άλλαξαν τα πράγματα... καλύτερα να μην δυσαρεστούνται οι γύρω με τα ζωάκια μας παρά να διαμορφώνουν λανθασμένες αντιλήψεις για αυτά και έχουμε τα προβλήματα που έχουμε γενικότερα
φαντάζεσαι να γινοταν κάτι στο τραίνο;ή αντίστοιχα στα κτελ;
τί θα έλεγαν μετά;
και με το δίκιο τους..... απλά σε τέτοια πράγματα πρέπει να ειμαστε προσεκτικοί.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...στην περίπτωσή μας το γατουλάκι νανουρίστηκε....εγώ δεν αντέχω να αντιμετωπίζω δυσαρεστημένους ανθρώπους...ειδικά σε μέρη που είμαι αναγκασμενη να βρίσκομαι μαζί τους...
παλια και εμένα δε με ένοιαζε αλλά άλλαξαν τα πράγματα... καλύτερα να μην δυσαρεστούνται οι γύρω με τα ζωάκια μας παρά να διαμορφώνουν λανθασμένες αντιλήψεις για αυτά και έχουμε τα προβλήματα που έχουμε γενικότερα
φαντάζεσαι να γινοταν κάτι στο τραίνο;ή αντίστοιχα στα κτελ;
τί θα έλεγαν μετά;
και με το δίκιο τους..... απλά σε τέτοια πράγματα πρέπει να ειμαστε προσεκτικοί.....
το θεμα ειναι οτι εχουμε απολυτο και αναφεραιτο δικαιωμα να ταξιδευουμαι με τα ζωακια μας........δεν ειπα να βαζεις τη μουρη του σκυλου,στην μουρη του επιβατη........αλλα απο κει και περα,...εγω,πως ανεχομαι το κλαμμα του μωρου...η τις τσιριδες του παιδιου,στο κτελ 6 ωρες μεχρι να ερθω αθηνα??? θα ανεχτει και ο αλλος τυχον νιαουρισμα.......
natalouko
Επιφανές μέλος

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
....απλά τα μωρά δεν είναι τοσο παρεξηγημένα στον κόσμο μας, ενώ οι γάτες είναι και γενικότερα τα ζωάκια.....
εβελυνάκι μη σκας... θα πάνε όλα μια χαρά
μη σε αγχώνω με τις δικές μου τακτικές... θα σου μιλήσουν και πιο υπέυθυνα άνθρωποι που γνωρίζουν με ακρίβεια, εδώ απλά απόψεις παίρνεις....και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας....
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μ αρεσει να ακουω πολλες αποψεις αντιγονη μου, ολες ειναι ευπροσδεκτεςκαλά πουπουλίνα είσαι άπαιχτη, γέλασα πάρα πολύ ειδικά με το κλάμα μωρού....
απλά τα μωρά δεν είναι τοσο παρεξηγημένα στον κόσμο μας, ενώ οι γάτες είναι και γενικότερα τα ζωάκια.....
μη σε αγχώνω με τις δικές μου τακτικές... θα σου μιλήσουν και πιο υπέυθυνα άνθρωποι που γνωρίζουν με ακρίβεια, εδώ απλά απόψεις παίρνεις....και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας....

ιβανα
Επιφανές μέλος
ολα καλα θα πανεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
κι εγώ είχα πολύ άγχος, για το αν θα τα κάνει στη γατοφόρα ή θα κλαίει και τελικά δεν έγινε τίποτα, το γατουλάκι κοιμόταν όλη την ώρα, νανουρίστηκε!
όλα πήγαν καλά σε εμένα, εσύ έχεις πολύ καιρό την μπεϊλίτσα, ξέρεις τί είναι σωστό και κατάλληλο και καλό για αυτήν...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
επισης θα ηθελα συμβουλες, πως θα την κανω να νιωσει ανετα με το καινουριο περιβαλλον..
ιβανα
Επιφανές μέλος
απο δευτερα θα κανουμε και τις πρωτες προσπαθειες για σαμαρακι...
επισης θα ηθελα συμβουλες, πως θα την κανω να νιωσει ανετα με το καινουριο περιβαλλον..
εγω θα επαιρνα τα αγαπημενα της παιχνιδια μαζι, την κουβερτουλα της, κανα 2 ρουχα δικα σου χρησιμοποιημενα με τη μυρωδια σου..τι αλλο?

οτιδηποτε της θυμιζει το προηγουμενο της περιβαλλον.......
natalouko
Επιφανές μέλος
Να της πάρεις μερικά πράγματα που έχουν την μυρωδιά της και σιγά σιγά θα εγκλιματιστεί..απο δευτερα θα κανουμε και τις πρωτες προσπαθειες για σαμαρακι...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
καλά πουπουλίνα είσαι άπαιχτη, γέλασα πάρα πολύ ειδικά με το κλάμα μωρού....
απλά τα μωρά δεν είναι τοσο παρεξηγημένα στον κόσμο μας, ενώ οι γάτες είναι και γενικότερα τα ζωάκια.....
ναι αγαπουλα......αυτο εννοω και εγω........μας κανουν να αισθανομαστε ασχημα...αν τυχει και σκουξει το ερμο το ζωντανο......και να νιωθουμε τυψεις...και μονο που αναπνεουν.....ε.οχι αυτο εγω δεν το ανεχομαι...

natalouko
Επιφανές μέλος
Έχεις απόλυτο δίκιο Έφη μουναι αγαπουλα......αυτο εννοω και εγω........μας κανουν να αισθανομαστε ασχημα...αν τυχει και σκουξει το ερμο το ζωντανο......και να νιωθουμε τυψεις...και μονο που αναπνεουν.....ε.οχι αυτο εγω δεν το ανεχομαι...![]()

Ξέρεις πόσο νευριάζω όταν ακούω κάτι τέτοια σχόλια?????
Για εμάς τα γατόνια μας είναι τα παιδιά μας!!!!

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
το θεμα ειναι οτι εχουμε απολυτο και αναφεραιτο δικαιωμα να ταξιδευουμαι με τα ζωακια μας........δεν ειπα να βαζεις τη μουρη του σκυλου,στην μουρη του επιβατη........αλλα απο κει και περα,...εγω,πως ανεχομαι το κλαμμα του μωρου...η τις τσιριδες του παιδιου,στο κτελ 6 ωρες μεχρι να ερθω αθηνα??? θα ανεχτει και ο αλλος τυχον νιαουρισμα.......
αυτό μου άρεσε. επίσης δεν είναι όλοι παράξενοι με τα ζωάκια μέσα σε λεωφορείο, πιστεύω οτι θα βρείς και ανθρώπους που δε θα τους πειράζει ή δε θα τους νοιάξει ένα ζώο με το κλουβάκι του στην αγκαλιά σου. 2 φορές πήρα γάτα μαζί μου με κτελ. Τη μια φορά ήταν για διαδρομή 2 ωρών. Απλά ενημέρωσα, δεν είπαν τίποτα, ούτε και μέσα στο λεωφορείο που ήταν γεμάτο( μάλιστα είχα και τη πόρτα ανοιχτή για να το χαιδεύω, ) . Τι δεύτερη 7,5 ώρες Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα, ΄ρώτησα τη κοπέλα -μπορώ να πάρω μαζί μου το γατάκι; -είναι μικρό;- ναι. - καλά. Στην επιβίβαση αυτός που έλεγχε τα εισητήρια με ρώτησε :εισητήριο έκοψες για το ζώο; -- Ρώτησα και δε μου είπαν τίποτα, πρέπει να κόψω; ---Καλά καλά πέρνα.(Ξερω πολύ καλά ότι δεν κόβουμε εισητήρια για τα ζωντανά μας
) Και της 2 φορές ήμουνα περισσότερο αγχωμένη παρά τα γατιά. Βρήκα όμως ανθρώπους που μου έκαναν παρέα ,με απασχόλησαν και χαλάρωσα . Και εσύ μην αγχώνεσαι τόσο πολύ , καλύτερα που τη παίρνεις μαζί σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
από τη στιγμή που και άλλοι άνθρωποι τα καταφέραν εβελυνάκι, θα τα πάτε κι εσείς μια χαρά!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
το ευχομαι ολα να πανε καλα..και ενα αγχος πως θα συνηθισει να βλεπει τοσα αγνωστα ατομα γυρω της..μονο εμενα ειχε συνηθισει και με τους ξενους δεν νιωθει καθολου ανετα..ελπιζω να βοηθησει οτι θα ειμαι κι εγω διπλα της, να μην νιωθει τοσο ανασφαλεια..πιστευετε οτι μπορει να υπαρξουν θεματα ζηλιας?? δλδ που θα βλεπει να ειμαι με αλλα ατομα?
γιατι δεν παιρνεις κ μια συσκευη φελιγουει μαζι σου αν τη δεις αγχωμενη? απλα προληπτικα...

natalouko
Επιφανές μέλος
Σίγουρα στην αρχή θα είναι μαζεμένη, αλλά σιγά σιγά θα συνήθισει και τον χώρο και τα πολλά άτομα!!!το ευχομαι ολα να πανε καλα..και ενα αγχος πως θα συνηθισει να βλεπει τοσα αγνωστα ατομα γυρω της..μονο εμενα ειχε συνηθισει και με τους ξενους δεν νιωθει καθολου ανετα..ελπιζω να βοηθησει οτι θα ειμαι κι εγω διπλα της, να μην νιωθει τοσο ανασφαλεια..πιστευετε οτι μπορει να υπαρξουν θεματα ζηλιας?? δλδ που θα βλεπει να ειμαι με αλλα ατομα?

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
θα παρω ιωαννα μου και αυτογιατι δεν παιρνεις κ μια συσκευη φελιγουει μαζι σου αν τη δεις αγχωμενη? απλα προληπτικα...![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool