Γάτες και τύχη

yodaki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα.
Δε ξέρω τη λένε οι άλλοι περί μαυρων γατιών κτλ με έμας ήτα κάπως αλιώς...
Με τα 2+1 γατόνια μου έχει ως εξής
Yodaki
Από τότε που των αποκτήσαμε μου σταμάτισαν οι παροξισμικες ταχυπαλμίες που είχα από 12 χρονων. Πολύ καταπιεστικη κατάσταση δε μπορείτε να φανταστίτε στα καλά καθούμενα 150 σφυγμοί ταράτσα στο πατωμα σκηνές απείρου κάλους.
Δευτερον βρήλα καλή δουλεια μετά από 3 και χρόνια πάλης μα την ανεργεία και τους Μαλ...:down::down:που δεν πληρούνουν.

Σκουλικ
Βρήκε δουλεια ο Χρήστος μου μετά από ανάλογη πάλι με τα ίδια τέρατα.
Αφου λέμε άμα θε χωρίσαμε με τέτοιες αφραγκίες δε θα χωρίσουμε ποτέ:up::up:

Καραμέλα
Λέτε να είμαι έγκυος....:hmm::hmm::hmm::D:D:D
Μπορεί πάντα να κερδίζω και το Τζοκερ...:D:D:D
Ερε γατοτροφες και κακό που θα με βάλει να ψωνίσω το Yodaki....

Εσας που σας έφερε γούρι η γάτα σας????

Θαυμάστε μαςhttps://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=3202

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το περίεργο με τη γατούλα μου είναι ότι εμφανήστηκε όταν "έφυγε" η γιαγιά μου! Μετά από 2 χρόνια με τη γάτα είχα ένα ατύχημα,και το είχαν σίγουρο ότι δεν θα ζούσα,αλλά με λίγη τύχη και δύναμη είμαι εδώ,από τότε,όταν είμαι κάπως,αν πονάω σωματικά και ψυχικά η γάτα έρχεται πάνω μου,εκεί που βρίσκεται η καρδιά και γουργουρίζει! Τύχη σε θέμα οικονομικό,πήρα υποτροφία, τύχη στο ότι έφυγα από παρέες που παραλίγο να μου αλλάζανε πορεία στο δρόμο μου,δεν ξέρω,έχω την εντύπωση ότι η ψιψι είναι το πέταλο της ζωής μου (τα λέω αυτά,γιατί πιστεύω ότι δεν θα με παρεξηγήσετε,συνήθως όταν τα λέω σε άλλους με περνάνε για τρελή)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εμεις οταν βρηκαμε τον εντυ (σημειοτεων μαυρος) φτιαξαν ολα..:rolleyes::rolleyes:

Και εγώ τη μαύρη Σακιρα έμεινα έγκυος. Οταν είπα την κρατάω. Το έχω πει πολλες φορες εδώ αλλά το ξαναλέω αφου το ποστ με ρωτάει:P Οι άλλες 2 δεν ξέρω τι εφεραν, μάλλον χαρά και ευτυχία:)

Μα συγνώμη το Σκουλικ τι ονομα είναι:blink::blink::blink::blink::blink: Καιρό με τρώει να μάθω. Πολύ ωραιο δεν λέω...:mpliaks:

Αυτή το επέλεξε τη φωναζαμε Seven από ένα χαρακτήρα του Startrek Voyager αλλά δεν άκουγε
το Σκουλικ το άκουγε με τη μία όταν τη φωναζε ο Χρηστάκης μου
Λέει για την ακρίβια "Που είσαι Σκουλικ πιστη και τίμια γάτα μου.."
αυτή τρέχει βγάζοντας διάφορους ήχους χαράς και πάει στην αγκαλία του Μονο με το Σκουλικ...:blink::blink::https://www.startrek.com/startrek/view/series/VOY/episode/105674.html

:lol::lol::lol: Εμένα μου αρέσει,έχει πολύ πλάκα αυτό το όνομα

Και εγώ τη μαύρη Σακιρα έμεινα έγκυος. Οταν είπα την κρατάω. Το έχω πει πολλες φορες εδώ αλλά το ξαναλέω αφου το ποστ με ρωτάει:P Οι άλλες 2 δεν ξέρω τι εφεραν, μάλλον χαρά και ευτυχία:)

Μήπως να έρθω να κρατίσω τη Σακιρα
:lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν ήθελα να προσβάλω τη Σκουλικ:redface: Αλλά πως τον ενεπνευσε να τη βαφτήσει έτσι; Σημειωτέον τα σκουλίκια ειναι η απόλυτη φοβία μου:cry: μαζί με τα χταπόδια.
Αν θες στη χαρίζω κιολας:lol: Γούρι γούρι αλλά και η πιο μπιχλα γάτα. Αρκει να γυρίσει στροφή μπροστά σου... Να το πω ευγενικά μην την θίξω. Οποιος κατάλβε κατάλαβε. Και ενοχλητικουλα. Αλλα το γουρι μου:rolleyes:

Εμένα το Μενάκι είναι η ψυχοθεραπεύτριά μου! Ή μήπως να πω η ψυχοθεραπεύτρια όλης της οικογένειας?:lol: Μια τούμπα να κάνει και πέφτουμε όλοι πάνω της, το έχουμε κατσιάσει το ζωντανό!!

Συνημμένα

• MENIA8.jpg
    MENIA8.jpg
    71,6 KB · Εμφανίσεις: 47
Δεν ήθελα να προσβάλω τη Σκουλικ:redface: Αλλά πως τον ενεπνευσε να τη βαφτήσει έτσι; Σημειωτέον τα σκουλίκια ειναι η απόλυτη φοβία μου:cry: μαζί με τα χταπόδια.
Αν θες στη χαρίζω κιολας:lol: Γούρι γούρι αλλά και η πιο μπιχλα γάτα. Αρκει να γυρίσει στροφή μπροστά σου... Να το πω ευγενικά μην την θίξω. Οποιος κατάλβε κατάλαβε. Και ενοχλητικουλα. Αλλα το γουρι μου:rolleyes:

η πιο μπιχλα γάτα....
Καλά δε θα το πιστέψεις αλλά γιαυτο την έλεγε Σκουλικ γιατί ήταν πανβρόμικη και την πλέναμε όλη την ώρα με μωρομάντιλα Την φωναζε και βρωμίαρα γάτα όποτε πλένοτανε ήταν είδηση στο σπίτι:lol::lol::lol:

Το Yodaki από την άλλη τον λέμε παστρικό:lol::lol::lol:

Τα εν οικο μη εν δήμο λένε αλλά τα βγάλαμε ολα στη φόρα :lol: Μάλιστα έτσι δίνεται κάποια εξήγηση για το ονομα :hmm:Και εσπαγα το κεφάλι μου... Επιτελους λύθικε το μυστήριο, εμονη ιδεα μου ειχε γίνει :lol: ακομα και οταν εκανα μπάνιο το σκεφτόμουν... Πως να το κάνουμε όμως τα αγαπάμε και βρώμικα.:rolleyes:

εγω δεν ξερω το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι εχω αποκτηση την ψυχικη μου ηρεμια με της γατες κι οντως οι μαυρες γατες ειναι λιγο μπιχλιαρικες ο πισσας ας πουμε αμα τα παρει με καποιον παει κ του κατουραει το κρεββατι κ κατουραει το νερο τους

Mενια φοβερή η γατά σου ξαπλώστρα πρώτη:up::up:

Ειχα διαβάσει ενα υπέροχο διήγημα με ενα μαυρο γατο που τραυματιζόταν βαρια κάθε βράδυ γιατι εδιωχνε το διάολο απο το σπίτι που εμενε δίνοντας μάχη μαζι του.

Χιχι! Σκέφτομαι τον πρώτο μου μαύρο γατούλη τον Μάρκο που εξαιτίας του κέρδισα σε ένα σωρό διαγωνισμούς με αποκορύφωμα ένα ωραιότατο ταξίδι στη Σαντορίνη. Βοήθησε βέβαια και το ζωγραφικό μου ταλέντο:rolleyes:...

Οπότε τώρα που θα έχω συνεχώς ένα μαύρο γατόνι ξέρω ότι έχω να περιμένω τα καλύτερα... έτσι κι αλλιώς:D!

οντως οι μαυρες γατες ειναι λιγο μπιχλιαρικες
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Ενίσταμαι εντόνως!! :mad:
Δεν ξέρω για τα δικά σας μαυρογατάκια, αλλά η Αρήθα είναι πεντακάθαρη γάτα και μοσχοβολάει σα μωράκι! :greycat::inlove:

ΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Ενίσταμαι εντόνως!! :mad:
Δεν ξέρω για τα δικά σας μαυρογατάκια, αλλά η Αρήθα είναι πεντακάθαρη γάτα και μοσχοβολάει σα μωράκι! :greycat::inlove:

θα'ρθω και θα συμφωνήσω!!! και μένα ο λευτεράκης μου μοσχοβολάει (μαύρος ως επί το πλείστον, λίγο λευκό μόνο στην κο΄λίτσα και τις μασχαλίτσες).. :P
και η φρατζόλα, (της αλλάξαμε πάλι όνομα - για ευνόητους λόγους) - αν καο λευκό-γκρι επίσης πεντακάθαρη η χοντρέλω....

όλγα για την σακίρα πάντως υποψιάζομαι ότι θα έχεις να λες μονίμως ιστορίες.. φαινόταν από μικρό αυτό: έντονη προσωπικότητα :lol:

H αλήθεια ειναι οτι αναρωτιωμουν για τις άλλες μαύρες:confused: Μάλλον μου ετυχε η Σακιρα να είναι σκουπιδόγατα. Καθόλου κυρία:redface: Εγινε και κατι πολύ σιχαμερό χτες, ντρέπομαι να το πω, θα γίνει ρεζίλι η καημενη... Αλλα μην νομίζετε οτι δεν την αγαπάμε:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back