yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με τα 2+1 γατόνια μου έχει ως εξής
Yodaki
Από τότε που των αποκτήσαμε μου σταμάτισαν οι παροξισμικες ταχυπαλμίες που είχα από 12 χρονων. Πολύ καταπιεστικη κατάσταση δε μπορείτε να φανταστίτε στα καλά καθούμενα 150 σφυγμοί ταράτσα στο πατωμα σκηνές απείρου κάλους.
Δευτερον βρήλα καλή δουλεια μετά από 3 και χρόνια πάλης μα την ανεργεία και τους Μαλ...
Σκουλικ
Βρήκε δουλεια ο Χρήστος μου μετά από ανάλογη πάλι με τα ίδια τέρατα.
Αφου λέμε άμα θε χωρίσαμε με τέτοιες αφραγκίες δε θα χωρίσουμε ποτέ

Καραμέλα
Λέτε να είμαι έγκυος....

Μπορεί πάντα να κερδίζω και το Τζοκερ...

Ερε γατοτροφες και κακό που θα με βάλει να ψωνίσω το Yodaki....
Εσας που σας έφερε γούρι η γάτα σας????
Θαυμάστε μαςhttps://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=3202
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι άλλες 2 δεν ξέρω τι εφεραν, μάλλον χαρά και ευτυχία
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Καιρό με τρώει να μάθω. Πολύ ωραιο δεν λέω...
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μα συγνώμη το Σκουλικ τι ονομα είναιΚαιρό με τρώει να μάθω. Πολύ ωραιο δεν λέω...
![]()

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
το Σκουλικ το άκουγε με τη μία όταν τη φωναζε ο Χρηστάκης μου
Λέει για την ακρίβια "Που είσαι Σκουλικ πιστη και τίμια γάτα μου.."
αυτή τρέχει βγάζοντας διάφορους ήχους χαράς και πάει στην αγκαλία του Μονο με το Σκουλικ...

:https://www.startrek.com/startrek/view/series/VOY/episode/105674.htmlΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα μου αρέσει,έχει πολύ πλάκα αυτό το όνομαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ τη μαύρη Σακιρα έμεινα έγκυος. Οταν είπα την κρατάω. Το έχω πει πολλες φορες εδώ αλλά το ξαναλέω αφου το ποστ με ρωτάειΟι άλλες 2 δεν ξέρω τι εφεραν, μάλλον χαρά και ευτυχία
![]()
Μήπως να έρθω να κρατίσω τη Σακιρα

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά πως τον ενεπνευσε να τη βαφτήσει έτσι; Σημειωτέον τα σκουλίκια ειναι η απόλυτη φοβία μου:cry: μαζί με τα χταπόδια.Αν θες στη χαρίζω κιολας
Γούρι γούρι αλλά και η πιο μπιχλα γάτα. Αρκει να γυρίσει στροφή μπροστά σου... Να το πω ευγενικά μην την θίξω. Οποιος κατάλβε κατάλαβε. Και ενοχλητικουλα. Αλλα το γουρι μου
menia
Δραστήριο μέλος
Μια τούμπα να κάνει και πέφτουμε όλοι πάνω της, το έχουμε κατσιάσει το ζωντανό!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ήθελα να προσβάλω τη ΣκουλικΑλλά πως τον ενεπνευσε να τη βαφτήσει έτσι; Σημειωτέον τα σκουλίκια ειναι η απόλυτη φοβία μου:cry: μαζί με τα χταπόδια.
Αν θες στη χαρίζω κιολαςΓούρι γούρι αλλά και η πιο μπιχλα γάτα. Αρκει να γυρίσει στροφή μπροστά σου... Να το πω ευγενικά μην την θίξω. Οποιος κατάλβε κατάλαβε. Και ενοχλητικουλα. Αλλα το γουρι μου
![]()
η πιο μπιχλα γάτα....
Καλά δε θα το πιστέψεις αλλά γιαυτο την έλεγε Σκουλικ γιατί ήταν πανβρόμικη και την πλέναμε όλη την ώρα με μωρομάντιλα Την φωναζε και βρωμίαρα γάτα όποτε πλένοτανε ήταν είδηση στο σπίτι

Το Yodaki από την άλλη τον λέμε παστρικό

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλιστα έτσι δίνεται κάποια εξήγηση για το ονομα
Και εσπαγα το κεφάλι μου... Επιτελους λύθικε το μυστήριο, εμονη ιδεα μου ειχε γίνει
ακομα και οταν εκανα μπάνιο το σκεφτόμουν... Πως να το κάνουμε όμως τα αγαπάμε και βρώμικα.
ladycat
Διάσημο μέλος
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
...Οπότε τώρα που θα έχω συνεχώς ένα μαύρο γατόνι ξέρω ότι έχω να περιμένω τα καλύτερα... έτσι κι αλλιώς
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Ενίσταμαι εντόνως!!οντως οι μαυρες γατες ειναι λιγο μπιχλιαρικες

Δεν ξέρω για τα δικά σας μαυρογατάκια, αλλά η Αρήθα είναι πεντακάθαρη γάτα και μοσχοβολάει σα μωράκι! :greycat:

kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Ενίσταμαι εντόνως!!
Δεν ξέρω για τα δικά σας μαυρογατάκια, αλλά η Αρήθα είναι πεντακάθαρη γάτα και μοσχοβολάει σα μωράκι! :greycat:![]()
θα'ρθω και θα συμφωνήσω!!! και μένα ο λευτεράκης μου μοσχοβολάει (μαύρος ως επί το πλείστον, λίγο λευκό μόνο στην κο΄λίτσα και τις μασχαλίτσες)..

και η φρατζόλα, (της αλλάξαμε πάλι όνομα - για ευνόητους λόγους) - αν καο λευκό-γκρι επίσης πεντακάθαρη η χοντρέλω....
όλγα για την σακίρα πάντως υποψιάζομαι ότι θα έχεις να λες μονίμως ιστορίες.. φαινόταν από μικρό αυτό: έντονη προσωπικότητα

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον μου ετυχε η Σακιρα να είναι σκουπιδόγατα. Καθόλου κυρία
Εγινε και κατι πολύ σιχαμερό χτες, ντρέπομαι να το πω, θα γίνει ρεζίλι η καημενη... Αλλα μην νομίζετε οτι δεν την αγαπάμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool