Καλησπερα και Καλο Πασχα !

Εχω να πω κατι σχετικα με την " φροντιδα " που δεχονται οι γατες στην Υδρα .

Την παρασκευη πηγαμε ολοημερη με το σχολειο στις υδρες , και καθως καναμε βολτα συναντησαμε πολλες γατες . Τα παιδια του σχολειου μας τις φερθηκαν αψογα μπορω να πω , προς μεγαλη μου ανακουφηση . Η χαρα μου ομως δεν κρατησε για πολυ ! Λιγο πιο κατω κατι παιδια κυνηγουσαν μια μικρη γατουλα , και το καημενο τρομοκρατημενο προσπαθουσε να ξεφυγει . Αλλα τι να κανει ? να πηδηξει στην θαλασσα ? Τελος παντων τους ειπα εκει 2 κουβεντες και την αφησαν .
Λιγο πιο κατω σταματησαμε σε μια ταβερνα για να φαμε . Και οταν κα9ησαμε στα τραπεζια επαθα σοκ ! Καθομουν ακρη και καθως χαζευα τον κοσμο που περνουσε ειδα καμια δεκαρια γατες να ερχονται . Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα . ΟΛΕΣ οι γατες ηταν χτυπημενες , με σπασμενες ουρες , αιματα στο προσωπο , ενα μαλιστα δεν ειχε ενα ματι , απο χτυπημα σιγουρα . Ειχαν ολες δερματικα προβληματα , ηταν τοσο αδυνατες που τα κοκαλα τους ξεχωριζαν και τα περισσοτερα τραυματα ηταν σιγουρα εξαιτιας ανθρωπων , και σιγουρα οχι απο αυτοκινητα αφου στην υδρα μονο με γαιδουρακια κυκλοφορεις . Και η γατα δυσκολα να σπασει μονη της την ουρα της , ή ακομα πιο δυσκολα να βγαλει μονη της το ματι της . Αρα τι μενει ? ΠΟΣΟ σκληροι μπορει να ειναι οι ανθρωποι ? Ποσο ?

Τελος παντων , δεν ειναι μονο αυτα. Ειχα παραγγηλει ενα Σνιτσελ και πανω απο τα 3/4 το εδωσα στις γατες , οι οποιες απο την πεινα τα κομματια τα αρπαζαν στον αερα , προσπαθουσαν να αναιβουν στην καρεκλα μου, ακομα και να σκαρφαλωσουν στα ποδια μου , και εγω τα εσπρωχνα πολυ απαλα με το ποδι μου αλλα παρολα αυτα δεν κουνιοντουσαν καθολου ! Και επισης οι φιλες μου που καθονταν διπλα μου φωναζαν " ιου " και "μπλιαχ" και μου ελεγαν να της διωξω και πως ειναι αμαρτια να πεταω το φαγητο μου . Αμαρτια ? ΧΑ ! Δεν νομιζω ! Και δηλαδη αμαρτια δεν ειναι να υποφερουν ετσι τα ζωντανα ? Ετσι και αλλιως εγω θα γυρνουσα σπιτι και θα ειχα να φαω ενα πιατο φαι , δεν θα μου ελειπε !
Μερικες φορες δεν καταλαβαινω τους ανθρωπους

Ειλικρινα

Και το χειροτερο ειναι οτι δεν ξερω τι πρεπει να κανω , αφου ΟΤΙ και να τους ελεγα δεν μπορουσαν να καταλαβουν