Γάτες στην Ύδρα

grizoulaa

Νεοφερμένο μέλος

Η grizoulaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα.
Καλησπερα και Καλο Πασχα !:) Εχω να πω κατι σχετικα με την " φροντιδα " που δεχονται οι γατες στην Υδρα . :(:mad:

Την παρασκευη πηγαμε ολοημερη με το σχολειο στις υδρες , και καθως καναμε βολτα συναντησαμε πολλες γατες . Τα παιδια του σχολειου μας τις φερθηκαν αψογα μπορω να πω , προς μεγαλη μου ανακουφηση . Η χαρα μου ομως δεν κρατησε για πολυ ! Λιγο πιο κατω κατι παιδια κυνηγουσαν μια μικρη γατουλα , και το καημενο τρομοκρατημενο προσπαθουσε να ξεφυγει . Αλλα τι να κανει ? να πηδηξει στην θαλασσα ? Τελος παντων τους ειπα εκει 2 κουβεντες και την αφησαν .
Λιγο πιο κατω σταματησαμε σε μια ταβερνα για να φαμε . Και οταν κα9ησαμε στα τραπεζια επαθα σοκ ! Καθομουν ακρη και καθως χαζευα τον κοσμο που περνουσε ειδα καμια δεκαρια γατες να ερχονται . Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα . ΟΛΕΣ οι γατες ηταν χτυπημενες , με σπασμενες ουρες , αιματα στο προσωπο , ενα μαλιστα δεν ειχε ενα ματι , απο χτυπημα σιγουρα . Ειχαν ολες δερματικα προβληματα , ηταν τοσο αδυνατες που τα κοκαλα τους ξεχωριζαν και τα περισσοτερα τραυματα ηταν σιγουρα εξαιτιας ανθρωπων , και σιγουρα οχι απο αυτοκινητα αφου στην υδρα μονο με γαιδουρακια κυκλοφορεις . Και η γατα δυσκολα να σπασει μονη της την ουρα της , ή ακομα πιο δυσκολα να βγαλει μονη της το ματι της . Αρα τι μενει ? ΠΟΣΟ σκληροι μπορει να ειναι οι ανθρωποι ? Ποσο ? :mad::mad::mad:
Τελος παντων , δεν ειναι μονο αυτα. Ειχα παραγγηλει ενα Σνιτσελ και πανω απο τα 3/4 το εδωσα στις γατες , οι οποιες απο την πεινα τα κομματια τα αρπαζαν στον αερα , προσπαθουσαν να αναιβουν στην καρεκλα μου, ακομα και να σκαρφαλωσουν στα ποδια μου , και εγω τα εσπρωχνα πολυ απαλα με το ποδι μου αλλα παρολα αυτα δεν κουνιοντουσαν καθολου ! Και επισης οι φιλες μου που καθονταν διπλα μου φωναζαν " ιου " και "μπλιαχ" και μου ελεγαν να της διωξω και πως ειναι αμαρτια να πεταω το φαγητο μου . Αμαρτια ? ΧΑ ! Δεν νομιζω ! Και δηλαδη αμαρτια δεν ειναι να υποφερουν ετσι τα ζωντανα ? Ετσι και αλλιως εγω θα γυρνουσα σπιτι και θα ειχα να φαω ενα πιατο φαι , δεν θα μου ελειπε !

Μερικες φορες δεν καταλαβαινω τους ανθρωπους :mad::mad::mad::mad::mad: Ειλικρινα :(:mad: Και το χειροτερο ειναι οτι δεν ξερω τι πρεπει να κανω , αφου ΟΤΙ και να τους ελεγα δεν μπορουσαν να καταλαβουν :/::/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γατες στην Υδρα

αστα να πανε εχω περασει πολλες μερες στην υδρα λογο γνωστων που ειχα καποτε....
πολλοι αρεσκονταν τοτε να τις πετανε και στην θαλασσα.... δεν ειναι ολοι ετσι αλλα....ευτυχως δεν πετυχα κανεναν γιατι με εβλεπα στο τμημα για μήνυση σωματικής βιας....
Αραγε ποσα σνιτσελ εχουμε πληρωσει και μειναμε νυστικοι....
στην @@@@@ αυτη χωρα που λεγετε ελλαδα θα επρεπε να υπαρχει απο το σχολειο ειδικο μαθημα συμπεριφορας στα ζωα....
και ο νομος δεν ξερω τελικα αν ειναι τοσο αυστηρος οσο πρεπει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω κατι τετοιο θαθελα να κανω αλλα ειμαι και μικρη :mad: Και αυτο που ειπες , οτι τις πετανε στην θαλασσα, δεν θελω ΟΥΤΕ να το σκεφτομαι ! Δηλαδη ποσο ηλιθιοι παιζει νανε ? ( Μην πω τιποτα χειροτερο :mad: )

2-3 να ειναι φτανουν.... δυστυχώς και στο χωριο μου οταν παω τα οικοσιτα ζωα δεν τα εχουν τοσο σε εκτίμηση...προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι δεν μπορεις να αλαξεις μια κοινωνια μονη σου

Δεν μου ειναι και πολυ ευκολο να το αγνοησω.... Αλλα εχεις δικιο !

Μπορείς όμως να είσαι η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο...
Κάνε εσύ αυτό που θεωρείς σωστό και συνέχισε να λες αυτά που πρέπει στους άλλους και που ξέρεις μπορεί έστω και ένας να τα ακούσει και να πιάσουν τόπο..

Γκριζούλα μου, για όλους εμάς, που είμαστε λίγο μεγαλύτεροι να ξέρεις ότι είναι πολύ παρήγορο, που υπάρχουν παιδάκια σαν εσένα, που είσαι μικρούλα και έχουν αυτές τις απόψεις.
Συνέχισε να βοηθάς τα ζωάκια, όσο μπορείς και να λες στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι, ποιό είναι το σωστό. Για την ώρα είναι το καλύτερο, που μπορείς να κάνεις και να ξέρεις ότι δεν είναι λίγο. :)
Σε ευχαριστούμε, που το μοιράστηκες μαζί μας. Από εμένα μόλις σήμερα η Ύδρα έφαγε άκυρο. Δεν πρόκειται να πατήσω το πόδι μου εκεί.

Γκριζούλα,
υπάρχουν2 πράγματα που μπορείς να κάνεις αν θέλεις να αλλάξει η κατάσταση στο νησί!
Θα σου πρότεινα να γράψεις με τη βοήθεια των γονιών σου ένα γράμμα στον διευθυντη του σχολείου και ένα γράμμα στον δήμαρχο, μπορείς να βρεις τις διευθυνσεις τους απο το ιντερνετ.
Να δείξεις τη δυσσαρεσκια σου για τις εικόνες αυτές και να τους παρακινήσεις να ξεκινήσουν να ενημερώνουν τον κόσμο για σεβασμό στη φύση και τα ζώα, αν αφιέρωναν μια ωρα την εβδομάδα στα σχολία για να ενημερώνουν τα παιδιά το πιο πιθανό είναι να σταματουσαν να βλέπουν τα κουτάβια η τα γατιά ως μπάλες και να τα κακομεταχειρίζονται.

Αν μένουμε όλοι άπραγοι δεν θα αλλάξει τίποτε και ποτέ. Αν ο καθένας μας αντιδρούσε και δεν δεχοταν παθητικά τις αδικίες και τα εγκλήματα που γίνονται εις βάρος των ζώων η κοινωνία μας θα ηταν πολυ καλύτερη.
Ειναι πολυ σημαντικό να γνωριζουν αυτοι οι κύριοι οτι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Καλή επιτυχία

προχτες βρηκα μια 2 φιλες μου απο την υδρα....χρονια ειχα τις δω και χάρηκα αρκετα μπορω να πω!!! η μια ειχε ενα γατο που τον εφερε απο εκει... αθηνα ...εζησε πολλα χρονια μαζι τους... μαλιστα οταν πεθανε ενα μελος της οικογενειας μου ειπε οτι εκανε μερες να φαει!!! ποσο κρυφη ψυχη κουβαλανε τα γατονια επιτελους!!!
τεσπα απλα θα αναφερθω οτι μου ειπε οτι τις ειχανε φωλιάσει αρκετες και μαλιστα μια μικρη που ειχε με την χειρότερη φολα.... τριμμένο γυαλί...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back