Γάτος μαχητής

Ολοκληρος αντρας ειναι, πώς δεν το περίμενες;!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Marmangaaaa που εισαι??
Σημερα τον ξαναζυγισα γιατι μου φανηκε οτι ειχε παρει κι αλλο....Ξες ποσο πηγαμε??? 4,200:blink: και ειναι 7 μηνων κ κατι ψιλα...αρχιζουμε διατα:(
Ωχ ,θα μας φαει :redface:

Εδώ είμαι, Κική μου! Η φωνή της λογικής (ή μάλλον η ζυγαριά της λογικής...). Ναι, μπορεί να σας φάει αλλά όσο να' ναι
αυτό :
Μεσα σε 5 μηνες πηρε 3,800:)

είναι πιο λογικό απ' ό,τι ισχυριζόσουν τότε. Σαν να λέμε, σύμφωνα με τα όσα νόμιζες τέλος Νοεμβρίου είχε πάρει 4600 σε 3,5 μήνες. Νο way!!!!!:down::down:
Κοίτα να τα βρούνε με τη Μαιρούλα - εν ανάγκη βάλε το Πατσαβούρι να τον τρομάξει- γιατί αλλιώς σας βλέπω μια ζωή δούλους...
Αλήθεια, το Μάλιος είναι εκ του γνωστού βασανιστή; Μήπως να του άλλαζες όνομα, μήπως το κακόμοιρο αισθάνεται υποχρεωμένο να "τιμήσει" το όνομά του και κάνει όσα κάνει;;;;;:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει και γνωστός βασανιστής Μάλιος έ; Πολύ ενδιαφέρον! :lol:

Εγώ πιστεύω οτι θα τα βορύνε τελικώς. Αλλά πρέπει να αρχίσουν να έρχονται σε επαφή, γιατι οσο μεγαλώνουν δεν θα βελτιωθεί το πράγμα απο μονο του...

Κοίτα να τα βρούνε με τη Μαιρούλα - εν ανάγκη βάλε το Πατσαβούρι να τον τρομάξει- γιατί αλλιώς σας βλέπω μια ζωή δούλους...

Μπα...το πατσαβουρι να τον τρομαξει,χλωμο...
Στην πρωτη και τελευταια τους συναντηση,της καταφερε σε χρονο μηδεν μια νυχια στο προσωπο και ουρλιαζε η καημενη...ταχυπαλμια ειχε μια ωρα:(
Οσο για το ονομα...ασε ειναι πολυ μεγαλη ιστορια...ε,drusilia?:lol:

:lol:
Εγω στο ελεγα για το ονομα... Σηκωνει πολλες ερμηνειες... Οπως ενα ποιημα! :lol:

Τσαμπουκαλεύεται ο μικρος και πρεπει να του το κοψεις αυτο. Σιγα σιγα θα παει καλα, εχε πιστη!

:lol:
Εγω στο ελεγα για το ονομα... Σηκωνει πολλες ερμηνειες... Οπως ενα ποιημα! :lol:

![/quote
A,ρε ο Νικος..εγραψε παλι...:lol::lol::lol:

Ειστε όλοι καταπληκτικοί, ήρθε κι έδεσε μάλλον!:lol::lol:

Για τον Μάλιο πάντως, είδα σε άλλο ποστ σου οτι φοβάται τον εκτυπωτή...
Οπως μου ειπε ένας γνωστός γατόφιλος όταν του έδειξα τα σημάδια απο το Ραουλ: "Γάτος έχεις και όχι γάτα ε;" Λέω γιατί; "Γιατί οι γάτοι καμιά φορά είναι λίγο χ...δες"

Κι ο Ραουλ ειναι κατά βάθος πολύ φοβιτσιάρης και για αυτο σε φάσεις γίνεται πολύ επιθετικός. Αν ο Μαλιος φοβάται τον εκτυπωτή και δεν τον έχει συνηθίσει τοσο καιρο, σκέψου τι θα παθαίνει αμα βλέπει τη Μαιρούλα.... Μια θεωρία ειναι αυτή βέβαια... Απλά το λέω γιατι στην περίπτωση αυτή θέλει με το καλό και υπομονή. Και σιγά σιγά και σταθερά την γνωριμια.

Αντίστοιχη εμπειρία έχω και απο τον Πάρη, το γατάκι στο Κέντρο Γάτας που έχω "υιοθετήσει", Μου ειπαν οτι οταν ήταν απο τα πιο επιθετικά ζώα που έχουν περάσει απο εκεί. Έκανε μήνες για να μην λυσάει στην ανθρώπινη παρουσία. Εγώ οταν τον πρωτοείδα ήταν λίγο απομακρος και έκανε τον σοβαρό. Αλλά με το που κατάλαβε οτι δεν απειλειται και έβγαλε τον πραγματικό του εαυτο έχει γινει από το πιο χαδιάρικα γατάκια που έχω δει ποτε.

Ισως ειναι λιγο φοβιστιάρης ο μικρος σου, για ο,τιδήποτε πέρα απο την ρουτίνα του αλλά και ο,τιδήποτε αισθάνεται οτι τον απειλει...
Δοκίμασες να τον βγάζεις κάποια ώρα με γατοφόρο στο χώρο της Μαιρούλας να συνηθίζει σιγά σιγά;

Αρχική Δημοσίευση από drusilia;98436 Ισως ειναι λιγο φοβιστιάρης ο μικρος σου:
Γενικα δεν ου αρεσουν οι αλλαγες...πχ καθε Τριτη που ερχεται η γυναικα για σιδερο και εγω τον βαζω στο παιδικο,αυτος φωναζει για πολυ ωρα.Θελει το χωρο του,παει και τελειωσε,,,δεν ξερω ισως επειδη περασε παρα πολυ ασχημα μικρος και τωρα βρηκε το χωρο του,ζεστη,φαγητο,παιχνιδια κι εμας ...ισως για να τα προστατεψει ολα αυτα αγριευει στην καθε να παρουσια:confused:
Πριν λιγες ημερες τον ειχα με γατοφορο κατω στο σαλονι...τη στιγμη που απλα περασε απο κοντα η σκυλιτσα εκανε σαν παλαβος...ταρακουνουσε τη γατοφορο να βγει εξω...δεν ξερω αν αλλαξει αυτο,αλλα σιγουρα θα κανω οτι περναει απο το χερι μου...
Οσο για το ονομα,δεν περιμενα να εχει τοσες ερμηνειες:P

Στο είχα πει εγώ νομίζω... Οποιον είχα ρωτήσει, έτσι, να δω αντιδράσεις, μου είχε πει και άλλη ερμηνεία! ;)

Μιας και αναφερθηκαμε σημερα στο Μαλιο,να και μια πιο προσφατη φωτογραφια του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• SP_A0234.jpg
    SP_A0234.jpg
    115,3 KB · Εμφανίσεις: 43
Μαναρι!
Κι ακομα ειναι ζόρικος ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαναρι!
Κι ακομα ειναι ζόρικος ε?
Ναι ναι...μπορει να τον πιανει και να λυωνει σαν το βουτυρο με εμας...αλλα με τα αλλα ζωα καμμια επαφη...κι εξω απο την πορτα να σταθει καποιο φουντωνει...η Πατση πλεον ουτε τις σκαλες προς τη σοφιτα δεν ανεβαινει και η Μαιρη προχθες που μπηκε 1 λεπτο εφυγε σφαιρα πισω εντρομη...
Η Πατση και η Μαιρη εν το μεταξυ γιναν κολλητες και παιζουν ασταματητα:)

Ναι ναι...μπορει να τον πιανει και να λυωνει σαν το βουτυρο με εμας...αλλα με τα αλλα ζωα καμμια επαφη...κι εξω απο την πορτα να σταθει καποιο φουντωνει...η Πατση πλεον ουτε τις σκαλες προς τη σοφιτα δεν ανεβαινει και η Μαιρη προχθες που μπηκε 1 λεπτο εφυγε σφαιρα πισω εντρομη...
Η Πατση και η Μαιρη εν το μεταξυ γιναν κολλητες και παιζουν ασταματητα:)

χεχε, τα κορίτσια πιο γρήγορα εξοικιώνονται τελικά!!!

χεχε, τα κορίτσια πιο γρήγορα εξοικιώνονται τελικά!!!
Ναι...παρα το γεγονος οτι η μια ειναι γατα κ η αλλη σκυλιτσα;)

Είναι όμως στο ίδιο μέγεθος:D:D
Πωπω θημήθηκα τη διπλανή μου που είχε γιόρκσιρ το μίνι σιγκεκριμένα και ήταν πιο μικρόσωμο απ'τη γάτα της!

και εμένα η λούνα μου(πεκινουά) είναι πιο μικρή και από τα μωρά!!:D και πάει κοντά τους και το παίζει μάγκας!!

και εμένα η λούνα μου(πεκινουά) είναι πιο μικρή και από τα μωρά!!:D και πάει κοντά τους και το παίζει μάγκας!!

χεχε, όταν νιώθεις "μειονεκτηκά" (λόγο του μεγέθους) έτσι είναι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back