Γάτος μαχητής

• Thread starter Thread starter LIFE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

LIFE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
γεια σας..ηρθα λιγο σε καφε παρολο που χθες το πρωι στο παρα 5 θα σκοτωνομουν σε τροχαιο μαζι με τον αντρα και τα παιδια μου-ενας μ...επεσε πανω μας με 80-90 χμ σε στροφη-διελυσε τζηπ-επεσε και στο φουσκωτο που σερναμε-δοξα το θεο βγηκαμε ζωντανοι με λιγο πονο στον αυχενα μονο γιατι χτυπησα στο καθησμα..το θεμα μου ειναι η ιστορια ενος πολυ μικρου γυρω στο 1 μηνων γατουλη που μερες παλευε χωρις μανα σε μια πρασια με χωμα κτλ και αλλες γατες να κρατηθει ζωντανος-πα ταιζει ο αδερφος μου αλλα οι μεγαλες τον χτυπουσαν και μετα ειναι πολυ χαλια μια ανοιγουν μια κλεινουν τα ματακια απο τις τσιμπλες μεσα και εξω απο το ματι-παρολα αυτα ουτε καθοταν να τον πιασεις και σερνοταν απο εδω και απο εκει-τελικα την παρασκευη τον επιασαν με αποχη και μου τον εφεραν χαλκιδικη-παρολα τα χαλια του ηταν πολυ αγριος-τον εχω σε κουτα και δεν τον φερνω σε επαφη με τη μαιρη η οποιο ευτυχως εχει κανει τα 3 πρωτα εμβολια-ο γατουλης μολις τον πηρα την επομενη και τον καθαρισα ηρεμησε και αποζητουσε το χαδι που δεν βρηκε ποτε-κτηνιατρο δεν βρηκα εδω σαββατο να τον παω κ χθες ειχα κ το ατυχημα-το σαββατο φαινοταν οτι ξεψυχαει ευτυχως σε τηλ.συνενοηση με την μαρινα μου ειπε να του ξεκινησω αντιβιωση -βιταμινες και σταγονες-απο χθες βραδυ διχνει καλυτερα και ψιλοτρωει κιολας-αλλα παραμενει πολυ αδυναμος-καχεκτικος και μ,ε ματια ...παντως δειχνει μαχητης-δεν φαινεται οτι θα το βαλει ευκολα κατω..τα ματουλια του παντως σε βλεπουν με πολυ πονο-καμια αλλη συμβουλη βρε παιδια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρήκα κι εγώ χτες ένα μωράκι, με πολύ σοβαρό πρόβλημα στα ματάκια... Χρειάζεται οπωσδήποτε αντιμετώπιση, γιατί μπορεί να κινδυνεύει ακόμα και με τύφλωση. Εμένα ο Αίλουρος μου έδωσε σταγόνες και αλοιφή για τοπική θεραπεία και ιντερφερόνη για να ενισχυθεί λίγο το ανοσοποιητικό του. Αλλά τα φάρμακα πρέπει να στα δώσει γιατρός, ίσως να μην ενδείκνυνται τα ίδια για όλες τις περιπτώσεις.
Αυτό που μπορώ να σου πω με ασφάλεια, είναι να πάρεις από το φαρμακείο φυσιολογικό ορό και αποστειρωμένη γάζα για να του καθαρίζεις (με πολλή προσοχή) τις εκκρίσεις από τα ματάκια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω, τι λαχτάρα ήταν αυτή με το αμάξι... Ευτυχώς που δεν πάθατε τίποτα.
Τώρα για το μικρούλη, κοίταξε μήπως σήμερα-αύριο μπορείς να τον πας σε κανένα κτηνίατρο. Ελπίζω να είναι καλά ο φουκαράς και να μην έχει τίποτα σοβαρό. Ας ελπίσουμε ότι τώρα που βρέθηκε σε σπίτι θα ανανήψει σιγά-σιγά -φαίνεται γερό σκαρί ο μικρός.;)

Περαστικά του (και σε σένα!):)

Καταρχήν περαστικά. Ευτυχώς δεν πάθατε τίποτα. Αλλά κυκλοφορούν κάτι μ@λ@κες στους δρόμους...:down:
Στο θέμα μας, αν δεν υπάρχει κάποιος κτηνίατρος κοντά πάρε τηλέφωνο κάποιον (συστήνουμε ανεπιφύλακτα τον Αίλουορο) να του περιγράψεις το πρόβλημα και να σου δώσει οδηγίες τι να κάνεις.

Βρήκα κι εγώ χτες ένα μωράκι, με πολύ σοβαρό πρόβλημα στα ματάκια... Χρειάζεται οπωσδήποτε αντιμετώπιση, γιατί μπορεί να κινδυνεύει ακόμα και με τύφλωση. Εμένα ο Αίλουρος μου έδωσε σταγόνες και αλοιφή για τοπική θεραπεία και ιντερφερόνη για να ενισχυθεί λίγο το ανοσοποιητικό του. Αλλά τα φάρμακα πρέπει να στα δώσει γιατρός, ίσως να μην ενδείκνυνται τα ίδια για όλες τις περιπτώσεις.
Αυτό που μπορώ να σου πω με ασφάλεια, είναι να πάρεις από το φαρμακείο φυσιολογικό ορό και αποστειρωμένη γάζα για να του καθαρίζεις (με πολλή προσοχή) τις εκκρίσεις από τα ματάκια...
:/:το κακο ειναι πως ειμαι σε ενα μερος της χαλκιδικης που δεν εχει κτηνιατρο παρα μονο στο διπλανο χωριο-χθες μας τηλ.ενας που τον παιρναμε στο κινητο και δεν το σηκωνε αλλα ηταν λιγο μετα το ατυχημα-μειναμε και χωρις αμαξι-ιντερφερονη δεν βρηκα-σκατα γμτ-το μονο που κανω ειναι καθαρισμα τα ματια και τομπρεξ και του δινω βιμπραμισιν αντιβιωση-ξερω πως δεν κανει αλλα αφου δεν υπηρχε τροπος να το παω σε γιατρο και ηταν ετοιμοθανατο πηρα την μαρινα και της ειπα να με συμβουλεψει-φυσικα μου ειπε κ αυτη να προσπαθησω να βρω γιατρο-ειδα το δικο σου τωρα-το δικο μου εχει καλυφθει μεσα το μισο ματι με κατι σαν πετσα ασπρη και απο τις 2 πλευρες,και εκλειναν και τελειως με τσιμπλα-σημερα δεν εχει τοσες τσιμπλες αλλα η πετσα αυτη παραμενει-δειχνει λιγο καλυτερα -του δινω γαλα με συριγγα β βρεφικης ηλικιας κ απο χθες τρωει και λιγο λιγο γκουρμε γκολντ κιτεν κ προ πλαν κιτεν κονσερβα -του δωσα βιταμινες που ειχα και του βαλα κ σπρευ-ειναι πολυ αδυνατο και στεγνωμενο και πληγωμενο απο τις αλλες:/:

ειναι πολυ αδυνατο και στεγνωμενο και πληγωμενο απο τις αλλες:/:
Υπάρχει κανένα πετ σοπ εκεί κοντά; Ίσως να μπορούσες να βρεις κάτι πιο δυναμωτικό για να το ταΐσεις, πχ το Recovery της Royal Canin ή κάτι παρόμοιο....

Εφόσων τα κατάφερες με τη Μαιρούλα που τη βρήκες ημερών και την έκανες ολόκληρη κοπέλα δε σε φοβάμαι! Μια χάρά θα τα καταφέρεις με τον μικρό. Θα σου΄λεγα κι εγώ να πάρεις τον Αίλουρο. Ο κ.Πάνος, όσο κι αν τον πρίζουμε:rolleyes:- είναι πολύ καλός και θα σε βοηθήσει έστω και από το τηλέφωνο.
Περαστικά στον μπέμπη και σε σας. 'Αγιο είχατε! Από την στιγμή που οι ζημιές είναι μόνο υλικές δεν πειράζει. Μόνο σας χάλασε τις διακοπές σας ο ηλίθιος....:/:

Υπάρχει κανένα πετ σοπ εκεί κοντά; Ίσως να μπορούσες να βρεις κάτι πιο δυναμωτικό για να το ταΐσεις, πχ το Recovery της Royal Canin ή κάτι παρόμοιο....
Τις Recovery τις έχουν νομίζω μόνο κτηνίατροι και όχι petshop, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...:hmm:

Εφόσων τα κατάφερες με τη Μαιρούλα που τη βρήκες ημερών και την έκανες ολόκληρη κοπέλα δε σε φοβάμαι! Μια χάρά θα τα καταφέρεις με τον μικρό. Θα σου΄λεγα κι εγώ να πάρεις τον Αίλουρο. Ο κ.Πάνος, όσο κι αν τον πρίζουμε:rolleyes:- είναι πολύ καλός και θα σε βοηθήσει έστω και από το τηλέφωνο.
Περαστικά στον μπέμπη και σε σας. 'Αγιο είχατε! Από την στιγμή που οι ζημιές είναι μόνο υλικές δεν πειράζει. Μόνο σας χάλασε τις διακοπές σας ο ηλίθιος....:/:
πραγματικα ηταν φρικτο-μολις 5 λεπτα ειχαμε που ξεκινησαμε απο το μερος που παραθεριζουμε να παμε στο διπλανο και να παμε μια εκδρομουλα με το φουσκωτο-ο μικρος μου απο την σεντρα επαθε νευρικο κλονοσμο-πανω απο 1 ωρα ουρλιαζε και κοκκινιζε και δεν μπορουσαμε να τον συνεφερουμε-παει περασε ομως και οσο και να μας στεναχωρουν οι υλικες ζημιες που ειναι παρα πολυ μεγαλες -πανω απο ολα ειναι η υγεια-στο τσαφ καταφερε ο αντρας μου κ εκοψε το τιμωνι και μας καρφωσε στο πλαι-αλλιως τωρα θα ηταν μετωπικη και θα με κλαιγατε..οσο για τον πιτσιρικο μακαρι να τα καταφερει-το αξιζει μετα απο τοσο σκληρη μαχη που εδωσε τοσες μερες μονος του

ενα που εχει στο διπλανο χωριο δεν ειχε ουτε κιτεν τροφες ..φαντασου-και μου τα φερνει ο αντρας μου απο θεσσαλονικη γιατι αυτος παει δουλεια καθε μερα-εγω υποτιθεται κανω διακοπες εδω-οταν παρουμε παντως αμαξι αντικαταστασης απο την jeep μεχρι να δουμε τι θα γινει με το δικο μας θα παω θεσ.νικη στον δικο μου-ελπιζω να μην μου παθει κατι στις επομενες 1-2 μερες,το γαλα παντως ειναι καλο πηρα το σανιλακ ν2 σκονη για μωρα-τι να κανω γμτ δεν ειμαι θεσ,νιη να τα εχω ολα στα ποδια μουστις διακοπες με βρηκε- οπως και τα κονσερβακια της προ πλαν για γατακι και της χιλς τα καινουρια κοτοπουλο που βγηκαν για γατακια νομιζω πως ειναι καλες τροφες

:inlove:Ουφ για όλους σας !

Παλι καλα που δεν ειχατε χειροτερα!!!!!! :):):up:
Για το αυτοκινητο, κριμα η ταλαιπωρια αλλα μικρο το κακο. Εσεις να ειστε καλα!!!!
Για το γατουλη ηδη σου ειπανε αρκετα. Εγω ευχομαι να γινει καλα το μικρουλι....

καλημερα,τελικα ο γατουλης ειναι πολυ καλυτερα ..πηγαμε το σαββατο σε κτηνιατρο τον ειδε-ειναι περιπ[ου εναμιση μηνων αλλα δεν εχει αναπτυχθει τοσο οσο η ηλικια του-λογω ασιτιας-αυτο φυσικα τωρα που τρεφεται σωστα θα αλλαξει και θα αναπληρωσει το χαμενo εδαφος..κοιταξτε πως ηταν,,,
https://img376.imageshack.us/img376/8193/spa0005kw2.jpg
https://img512.imageshack.us/img512/3417/dsc01941hv3.jpg
https://img170.imageshack.us/img170/6948/spa0007ks4.jpg
https://img241.imageshack.us/img241/513/004ad9.jpg

τωρα ειμαστε πολυ πολυ καλυτερα-περνουμε καλοπετ και μια αλλη αντιβιωση και καναμε συστηματικη αποπορασιτωση γιατι ειχε παρασιτα-τα ματια ανοιξαν μια χαρα-το θεμα ειναι πως η γιατρος μου ειπε να μην ερθει σε επαφη με την μαιρη ακομα-ισως για να μην αγριεψει καποιο απο τα 2-μολις γυρισω θεσσαλονικη θα βαλω και καινουριες φωτογραφιες να δειτε τι κουκλος εγινε-και θα δω αν μπορει να βρεθει καποια πολυ φιλοζωη οικογενεια να τον παρει γιατι ειλικρινα μου ειναι πολυ δυσκολο να τον κρατησω για παντα-

Αγάπη μου, πόσο ταλαιπωρημένο ήταν!!! Τυχερούλης που τον βρήκατε. Έτσι ήταν και το σαμιαμιδάκι μου όταν το βρήκα 40 ημερών. Κοκκαλιάρικο ούτε 700 γρ. τον είχαμε ζυγίσει αφού είχε φάει του σκασμού. Και τώρα 3 μηνών και κάτι έχουμε φτάσει τα 2,650!!! Αντε με το καλό να γίνει εντελώς καλά και να βρει ένα καλό σπιτάκι!!!:up:

Ο καημενούλης πώς ήταν έτσι!!:(
Φαντάζομαι πόσο ωραίος θα έγινε τώρα που τον φροντίσατε!Μπράβο σας!!:up::up:
Αντε και με ένα καλό σπιτάκι:)

Το φουκαριάρικο! Μπράβο, βρε Life.
Μακάρι να' ναι τυχερό και να βρει μια καλή οικογένεια.

Αγάπη μου, πόσο ταλαιπωρημένο ήταν!!! Τυχερούλης που τον βρήκατε. Έτσι ήταν και το σαμιαμιδάκι μου όταν το βρήκα 40 ημερών. Κοκκαλιάρικο ούτε 700 γρ. τον είχαμε ζυγίσει αφού είχε φάει του σκασμού. Και τώρα 3 μηνών και κάτι έχουμε φτάσει τα 2,650!!! Αντε με το καλό να γίνει εντελώς καλά και να βρει ένα καλό σπιτάκι!!!:up:
αυτος ο φουκαρας το σαββατο που τον ζυγισε η γιατρος ηταν μισο κιλο μονο..ναι οντως ταλαιπωρηθηκε πολυ-γιαυτο και αν ενδιαφερετε καποιος να τον παρει θελω να το σκεφτει πολυ καλα και να του δωσει οση αγαπη του αξιζει γιατι ειναι κριμα μετα την μαχη που εδωσε να κρατηθει στην ζωη να ξαναβρεθει στον δρομο.παλευε 20-25 ημερες χωρις μαμα σε μια αυλη με αλλες αγριες γατες τα αδερφακια του πεθαναν ολα απο ασιτια και αυτος μονος του σερνοταν με τις λιγοστες του δυναμεις να εξασφαλισει κανενα κομματι φαγητο και τον χτυπουσαν και οι αλλες-οταν μου τον εφεραν ηταν ετοιμοθανατος-αν καποιος ενδιαφερετε πραγματικα μονο τοτε ας στειλει πμ και οταν ξαναμπω στο φορουμ θα απαντησω

Δεν έχω ξαναδεί γατάκι σε τόσο άσχημη κατάσταση...:(
Ειλικρινά μπράβο σου!

Όντως ήταν πολύ ταλαίπωρος ο κακομοιρούλης...

τα νεα του γατουλη ειναι αρκετα καλα..δεν μπορω να βαλω φωτογραφιες απο εδω που ειμαι..αλλα ο γατος αρχισε να παιρνει τα πανω του.τρωει-φωναζει-παιζει,,δεν φαινεται παντως για την ηλικια του ακομα δειχνει μικροτερο το φουκαριαρικο..:blink:ακομα δεν τους εχω φερει σε επαφη με την μαιρη..θα το κανω μολις κανει το πρωτο του εμβολιο εδω χαλκιδικη μαλλον,,τουλαχιστον αν βρεθει καποιο σπιτακι γιαυτον να ειναι και εμβολιασμενος,,,

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back