marigo173
Δραστήριο μέλος
! Μπράβο που τον βοήθησες, τον έσωσες από βέβαιο τέλος..Καλύτερα να μην τον φέρεις σε επαφή με την Μαιρούλα αν δεν χρειαστεί, μπορεί να έχει ιούς της γάτας που η Μαίρη δεν έχει και τα εμβόλια δεν καλύπτουν τα πάντα. Το ιδανικό θα ήταν να του βρεις σπίτι σε μια οικογένεια που δεν έχει άλλες γάτες, να βρει τη θέση που του αξίζει το παλικαράκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
ο ορισμός της εξαθλίωσης και της ταλαιπωρίας!!!!ευτυχώς που όλα πάνε καλά! Δεν ειναι φοβερό πόσο γρήγορα μπορούν και παίρνουν τα πάνω τους??????? Περαστικούλια σας!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Χαιρομαι που ειναι καλα τα νεα του γατουλη!!! Μπραβο σου για οσα κανεις!!!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
το θεμα ειναι οτι δεν γινεται για πολυ καιρο ακομα να μην ερθουν σε επαφη΄,ηδη εδω χαλκιδικη που ειμαι τον εχω στην κουζινα με κλειστη την πορτα..φυσικα εχει δει ο ενας τον αλλο απο το τζαμι-σε 10 μερες γυρναμε και θεσσαλονικη και θα γινει το τετ ατετ στο αμαξι-
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
εφαγε 2-3 χεριες η μαιρη και ηρθε κατευθειαν στην αγκαλια μου,,ενω ειναι τεραστια μπροστα του δεν εκανε καμμια απολυτως κινηση να του την πεσει...δεν εχει ερθει η κακομοιρα ποτε σε επαφη με αλλα γατακια να παιξει και το θεωρησε επιθεση,,τι κανω μετα απο αυτο-Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Δεν φαντάζομαι να περέμενες να είναι μελι-γάλα εξαρχής;
Έχω δει στο φόρουμ συμβουλές από πιο έμπειρες απο εμένα, αλλά μάλλον η καλύτερη μέθοδος θα ήταν να συνεχίσεις με τέτοιες μικρές και ελεγχόμενες συνατήσεις.
Νομίζω αντίστοιχο ήταν και το θέμα της aretha με το μικρούλη Λέων. Αλλά τα πάνε καλά τώρα απο ότι έλεγε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Καταρχήν καλωσόρισες!πριν απο 2ωρες περιπου εγινε η πρωτη συναντηση του γατουλη με την μαιρη-στην αρχη τους αφησαμε να ειδωθουν απο το τζαμι-μετα ανοιξαμε μια χαραμαδα να μυρισει και να αγγιξει πρωτα ο ενας τον αλλο-οταν ομως βαλαμε την μαιρη μεσα τα πραγματα δεν πηγαν και τοσο καλα-οι μικρος καθοτι μαγκακι ετρεξε πανω της και με τα χερακια του πηγε να παιξει λιγο ακομψαεφαγε 2-3 χεριες η μαιρη και ηρθε κατευθειαν στην αγκαλια μου,,ενω ειναι τεραστια μπροστα του δεν εκανε καμμια απολυτως κινηση να του την πεσει...δεν εχει ερθει η κακομοιρα ποτε σε επαφη με αλλα γατακια να παιξει και το θεωρησε επιθεση,,τι κανω μετα απο αυτο-
Η γνώμη μου είναι να τους αφήσεις να έρθουν σε επαφή με τον τρόπο τους. Συνήθως στις πρώτες συναντήσεις μεταξύ γάτων τα "χου" και οι σφαλιάρες, είναι φυσιολογικά. Παίζει μεγάλο ρόλο να είμαστε εμείς ψύχραιμοι και να παρεμβαίνουμε με μια δυνατή φωνή, σε περίπτωση που η κατάσταση γίνει άγρια.
Επίσης να δίνεις πιο πολλά χάδια και προσοχή στη Μαίρη. Ολα θα πάνε καλά!

ruko
Διάσημο μέλος

Συμφωνώ με την Ισμήνη. Δώσε τους χρόνο και άφησέ τα να γνωριστούν με τον τρόπο τους. Είμαι σίγουρη ότι θα συνηθίσουν γρήγορα το ένα το άλλο.
Στην πρώτη ευκαιρία βάλε μας καμιά καινούργια φωτό του μικρού. Είμαι περίεργη να δω πώς είναι τώρα.

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ποσες ωρες,,,αχ θελω το κομπιουτερ του γρα;φειου πισω που τα ειχε ολα εγκατεστημενα,,,
περαν απο αυτα ο μικρος χθες εκανε το πρωτο του εμβολιο --ειναι μια χαρα --διχνει ομως ακομα κανα μηνα λιγοτερο απο την ηλικια του-ειναι πολυ διαολακι αλλα με την μαιρη δεν βλεπω να γινεται χωριο--τωρα που γυρισα θεσ-νικη πρεπει να κοιταξω να του βρω ενα σπιτι γιατι ακομα δεν εχω καταφερει να τους κανω να δεχτουν ο ενας τον αλλο
mimikaki
Διάσημο μέλος

Κρίμα όμως που δεν τα πάει καλά με το Μαιράκι

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ο ενας περασε πολυ ασχημα με τις αλλες γατες που ηταν στην αυλη που τον μαζεψαμε-καλα εκει επικρατουσε πανικος για το ποιος θα επιβιωσει--η μαιρη απο την αλλη ποτε της δεν ηρθε σε επαφη με αλλη γατα να παιξει κτλ καθοτι την βρηκα με κλειστα ματια οποτε ειναι μια αρκετα δσυσκολη περιπτωση να αποιδεχτει ο ενας τον αλλον --και οι δυο εχουν τα δικια τουςΜπράβο ο μικρούλης! με τις υγείες του!!!
Κρίμα όμως που δεν τα πάει καλά με το Μαιράκι![]()
αλλα το αποτελεσμα δεν ειναι οτι καλυτερο και φυσικα δεν γινεται γιατι εχω αποκλεισει τον μικρο στη σοφιτα για να μην γινει πανικος--Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
πριν απο λιγο παλι προσπαθησαμε να τα φερουμε στον ιδιο χωρο--αυτη τη φορα ακομα χειροτερα ρε γμτ..κατευθειαν ετρεξε φουντωμενος κατα πανω της και αυτη αρχισε τα γνωστα κχχχ και ενα πολυ εντονο νιαουρισμα--φυσικα και αυτος δεν παει πισω και αρχισε να κλαιει οπως οι γατοι πριν τον καβγα και της ορμηξε,,αυτη εγινε σαν βουρτσα και πηγε να του την πεσει αλλα την πηρα και κατεβηκαμε κατω..στο τελος θα αγριεψει και η μαιρουλα μου--η πλακα ειναι οτι με εμας ειναι παρα πολυ καλος και απιστευτα παιχνιδιαρης
αυριο πρωι κατεβαινω και πειραια για 2 μερες και αφηνω πισω παιδια μαμα και γατια--τωρα μολις γυρισουμε τι θα βρω ορθιο στο σπιτι δεν ξερω..δεν μπορω ομως να τον αφησω εξω,,,απο δευτερα θα βαλω και φωτο μηπως και βρεθει κατι...γιατι δεν βλεπω να αλλαζει η κατασταση
mimikaki
Διάσημο μέλος

Μήπως θέλουν περισσότερο χρόνο και συχνότερες επαφές??Δεν ξέρω λέω...... Είναι πολύ κρίμα και απ ότι καταλαβαίνω ο μικρός είναι ο πιό επιθετικός...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξερω..εχουμε 15 μερες που τους βαζουμε καθε μερα και απο λιγη ωρα μαζι--στην αρχη μονο αυτος εκανε τσαμπουκαδες αλλα τωρα αρχισε να αγριευει και η αλλη και φοβαμαι μηπως τελικα δεν γινεται και την σαλταρω και αυτη--αυτος με εμας ειναι χαλι--γιαυτο πιστευω πως χρειαζεται να βρεθει καποιο σπιτι ειτε με αυλη η να τον εχουν μονο χωρις αλλη γατα---ειναι πολυ γλυκος αλλα μαγκακι τι να κανουμεΤι κρίμαΜήπως θέλουν περισσότερο χρόνο και συχνότερες επαφές??Δεν ξέρω λέω...... Είναι πολύ κρίμα και απ ότι καταλαβαίνω ο μικρός είναι ο πιό επιθετικός...
χριστινα
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξερω μολις γυρισω απο πειραια θα δωΜηπως να βαλεις καμια κουβερτα του ενος στο χωρο του αλλου να συνηθισουν και τη μυρωδια σε πρωτη φαση;![]()
exposure243
Νεοφερμένο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

marigo173
Δραστήριο μέλος
Θα διάβασες μάλλον ότι και την Ντάλια την έδωσα για υιοθεσία σε ένα σπίτι που είχαν ένα γατάκι που μεγάλωσαν και αυτοί από νεογέννητο. Η δικιά μου ήταν συνηθισμένη στην παρουσία άλλης γάτας από τη Λουκρητία αλλά ο μικρός αδερφός αρχικά μας έπαιζε τον μάγκα τον πολύ βαρύ. Έτσι η Ντάλια εγκαταστάθηκε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και ο μικρός δεν τολμούσε να περάσει το κατώφλι. Μετά από 2-3 μέρες καβγάδες και φτυσίματα έχουν γίνει αχώριστοι. Είναι μέχρι να συνηθίσει ο ένας την μυρωδιά και την παρουσία του άλλου και θα τα βρουν μόνοι τους θα δεις.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool