LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
θα δω τι αλλο μπορω να κανω--ηδη αρχισαν τα προβληματα --η μαιρη μεγαλωσε κατεβαινει πια μονη στο σαλονι το βραδυ-εκει υπαρχουν κ ματια[[συναγερμου]]οποτε ηταν η ωρα να την ανεβαζα σοφιτα-τωρα ομως αναγκαστικα την κλεινω μαζι μας στο υπνοδωματιο μαζι με την προικα της δηλ΄΄νερο-τουαλετα κτλ και κοιμομαστε με την μαιρη να κανει την αναγκη της διπλα μας που κοιμομαστε--σημερα που γυρισα απο κατω θα το δω παλι-- μακαρι να τα βρουν η εστω να βρεθει ενα σπιτι και γιαυτονΚι εγώ πιστεύω ότι είνια καιρός να τους αφήσεις λίγο μαζί στον ίδιο χώρο και θα τα βρούνε. Η πρώτη επαφή έχει γίνει και έχει περάσει πολύ καιρός που τα έχεις χώρια. Μπορεί να φοβάσαι, κι εγώ φοβόμουν στην αρχή με τα δικά μου, αλλά είναι πολύ μικρά και τα δύο για να χτυπήσουν το ένα το άλλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω δεν απογοητευομαι τοσο πολυ--το προβλημα ειναι οτι φοβαμαι μηπως μου την πει ο αντρας μου για την νεα ταξη πραγματων στο σπιτι-οκ μεχρι τωρα η μαιρη κοιμοταν σε εμας αλλα τα υπολοιπα[[τουαλετα κυριως]]ηταν εξω στο χωλ.τωρα αναγκαστικα ολα μεσα και κλειστη η πορτα το βραδυ,,απο την αλλη αρχισε να κανει ζημιες αυτη μετα απο καθε συναντηση με τον μικρο--εσχισε υφασμα καναπε απο κατω-εσπᾶσε εναν κυωνα μεγαλο-τωρα εχει μανια με τις κουρτινες του σαλονιου που ρε γμτ πριν 7 μηνες τις αλλαξαμε και δωσαμε ενα σκασμο λεφτα--ε,καθε φορα που την αγριευει ο μικρος εκει τρεχει και εγω φυσικα απο πισω να προλαβω το κακοΥπομονή, μην απογοητεύεσαι.... Λογικα θα τα βρουν![]()
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Μακάρι να βρεθεί λύση πριν μείνετε άστεγοι...

Πάντως λογικά θα ηρεμήσουν.... Κουράγιο
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Εντελώς άλλος γατούλης!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος

πραγματι αγνώριστος, και κούκλος! μπράβο που τον σώσατε

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ε, να σου πω με βλεπω σε κανα παρκακι να την βγαζω παρεα με 2 γατες...γιατι αν παει και αλλο αυτο το χαλι στο τελος θα φυγω με τις γατες θελοντας και μηΠραγματικά κούκλος!!!! Σωστός γάτος!!!
Μακάρι να βρεθεί λύση πριν μείνετε άστεγοι...
Πάντως λογικά θα ηρεμήσουν.... Κουράγιο

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα το κατεβασε με μιας αμασητο..ε, και μετα το ξερασε..λογικο ηταν
η πλακα ειναι πως η μαιρη ποτε δεν πηγε να μας βουτηξει φαι απο το πιατο και τωρα μας κανει εντυπωση αυτο..μαλλον του εχει μεινει η ανασφαλεια απο εκει που ηταν που δεν ειχε τιποτα να φαει και τωρα ορμαει οπου και να δει φαγητο
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
.Επισης προσεξα την ελλειψη "ψεκαστικου μηχανηματος δια την γαλη" ( κοινως αυτο για το σιδερωμα το ψεκαστηρι) ... εαν δεν ακουνε με τα μη εχει και αλλα μεσα απο το να τρεχεις ξωπισω της. Το ρυθμιζεις στο μερος που βγαινει μια μακρυνη πιτσιλια με συγκεκριμενη κατευθυνση και καθεσαι να φας ησυχη τα ντολμαδακια σου και ετσι αντι γρατσουνισμενες θα χεις απλα κουρτινες βρεμενες.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Το συνδρομο της κατοχης... εγω παλι εχω την εντυπωση οτι την εχεις κακομαθει λιγο τη μαιρουλα .. εχει κι αυτος ενα ταμπεραμεντο χ.. δυσκολευεσαι κι εσυ να τα κανεις ζαφτι...δεν ξερω αυτο με τις κουρτινες δεν μου χει συμβει ποτε δεν εχει περασει σε κανενα η ιδεα , την κουνουπιερα επειδη εχει πεταλουδιτσες που κρμμονται την κλαιω απο τα περαστικα γατακια αλλα τα κανονικα ειναι κυριοι ουτε τσακ δεν κανουν πια τυποι και υπογραμμοι.
Επισης προσεξα την ελλειψη "ψεκαστικου μηχανηματος δια την γαλη" ( κοινως αυτο για το σιδερωμα το ψεκαστηρι) ... εαν δεν ακουνε με τα μη εχει και αλλα μεσα απο το να τρεχεις ξωπισω της. Το ρυθμιζεις στο μερος που βγαινει μια μακρυνη πιτσιλια με συγκεκριμενη κατευθυνση και καθεσαι να φας ησυχη τα ντολμαδακια σου και ετσι αντι γρατσουνισμενες θα χεις απλα κουρτινες βρεμενες.

αν βρεξεις την μαιρη το μονο σιγουρο ειναι οτι θα της αρεσει κιολας..ειναι ψοφια για μπανιο
οταν κανω τα παιδια και εχω λιγο ανοιχτη την πορτα στηνεται κι αυτη να παρει σειρα
ασε που το καλοκαιρι οταν εκανα ντουζ και ηταν μεσα στην τουλετα καθοταν διπλα να πιτσιλιεται και εκανε και αποπειρες να μπει και αυτη μεσα αλλα την εδιωχνα
και οχι μονο με την ζεστη αλλα και τωρα κανει 1 φορα την εβδομαδα το ντουζακι της με μεγαλη ευχαριστηση
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολο και καποια αδυναμια θα εχει κι αυτη.. κτι που δεν της αρεσει .. θα βρεθει λυση
η βρωμια
λες να την ψεκαζω με λαδι η λασπη?
ε,το πολυ πολυ να τις πλενω συχνοτερα τις κουρτινες απο το να μεινω χωρις κουρτινες

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

ελα το βρηκα καθε φορα που θα επιτιθεται η θα κανει τη δυσκολη με το γατουλη θα της τριβεις τη μυτη μ ενα πανι βρωμινο και καθε φορα που θα του φερεται καλα θα την ανταμοιβεις με κατι μπορεις για ενα διαστημα να καρφιτζωσεις κατι πολυ βρωμικο κατω στην κουρτινα που να την αποτρεπει η να τις ψεκασεις με γατοαπωθητικοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

καλα να το δει και αυτο ο νικος και με βλεπω και μενα να παιζω στα ''χαριζονται''

χριστινα
Διάσημο μέλος

Ενταξει, εισαι καλο παιδι, θα σε παρουμε εμεις

Αλλα μετα βλεπω τον Νικο να σε αναζητα... Παιδια γαρ, δυσκολα τα φερνει κανεις βολτα

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
το πολυ πολυ να το δειτε ετσι [[χαριζεται 30αρα 1,64 -57 κιλα-μαυρα μαλλια-καλος χαρακτηρας..διδεται μαζι με 3 παιδια [bonus] και 2 γατια..επισης θα δοθει και μια καλη προικα ως κινητρο σε αυτον που θα τους παρει καθως και μηνιαιο επιδομα]]
Ενταξει, εισαι καλο παιδι, θα σε παρουμε εμεις
Αλλα μετα βλεπω τον Νικο να σε αναζητα... Παιδια γαρ, δυσκολα τα φερνει κανεις βολτα![]()

το πολυ πολυ να το δειτε ετσι [[χαριζεται 30αρα 1,64 -57 κιλα-μαυρα μαλλια-καλος χαρακτηρας..διδεται μαζι με 3 παιδια [bonus] και 2 γατια..επισης θα δοθει και μια καλη προικα ως κινητρο σε αυτον που θα τους παρει καθως και μηνιαιο επιδομα]]![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool