Γάτος μαχητής

Οχι μπορεί
Θά τόν κρατήσεις ;)
Γιατί αλλιώς
klopmp5.png
:blink::D
:lol::lol::lol::lol:λες ε?παντως δεν ειναι σιγουρο ακομη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εν το μεταξυ εχω κατι που θελω να το ρωτησω απο το απογευμα,αλλα ντρεπομουν μη μου πειτε οτι ειμαι υπερβολικη... ο γιος μου λεει πως ειδε τον γατουλη χθες και ηταν ανασκελα και το ΄΄π/κι του ηταν πιο εξω απο οτι ειναι,δηλ.δεν ηταν καλυμενο ολο με τριχουλες..δεν εδωσα σημασια μηπως και δεν ειδε καλα..ελα ομως που σημερα με ετρωγε αυτο και τηλ.στον κτηνιατρο..βαση ηλικιας 4,5 μηνων και με ενα ποσοστο λαθους προς τα επανω[γιατι ηταν ατροφικος οταν τον βρηκαν και δεν μπορουσαμε να προσδιορισουμε ακριβως ηλικια]δεν αποκλυει το ζευγαρωμα με τη Μαιρη η οποια προς λυπη μου απο χθες βραδυ ξανααρχισε τα κλαματα κ τα τριψιματα μετα απο διακοπη 1 εβδομαδας περιπου..εγω εν το μεταξυ την πεμπτη τους αφησα στο ιδιο δωματιο για 1 ωρα μονους:(λετε να εγινε κανενα κακο?θα σαλταρω..και ο γιατρος λεει οτι δεν θα φανει αμεσως...Φανταζεστε να την πατησαμε...υπαρχει περιπτωση>...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
Κι εγω δεν γνωριζω να απαντησω αλλα ευχομαι να μην εχει γινει τιποτα....

ειδες διαφορα?αγνωριστος εγινε ο ατιμος:)

Εσύ το κατάφερες αυτό? ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑ :up::up::up:

Καλά, πολύ γρήγορα δεν πέρασαν απο το ξύλο στις ερωτικές περιπτύξεις;;;
Πολύ μικρός μου φαίνεται για τέτοια και δεν νομίζω οτι σε μια ώρα θα γινόταν το κακό, νομίζω οτι οι γάτες πρέπει να το κάνουν πάνω απο μια φορά για να έχουν ωοριξία ή κάτι τέτοιο... Οι πιθανότητες μου φαίνονται πολύ λίγες.

Τελικά πότε θα πάει για στείρωση η Μαιρούλα;

Οσο το καθυστερεις τοσο χειροτερα ειναι αν και ειναι μικρος .. μπορει να ειναι θαυματουργος και να χρειαστειτε εκτρωση και στειρωση μαζι γι αυτο πατε οσο πιο γρηγορα μπορειτε αντι να καθεστε να βασανιζεστε οικογενειακως ναι μεν καλα ειναι να περιμενεις αλλα οταν εχεισ αρσενικο τριγυρω πρεπει και να βιαστεις

Εσύ το κατάφερες αυτό? ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑ :up::up::up:
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια,,ενταξει δεν τα καταφερα μονη μου,ειχε θεληση και αυτος να ζησει..αν διαβασες ολο το θεμα θα καταλαβες..ηταν ο μονος απο τα αδερφια του που επεζησε...:( Οσο για τη στειρωση yasmin και παλι χθες ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να την αποφυγουμε μεχρι να της περασει εντελως ο οιστρος γιατι ειναι πιο σκληρη η μητρα σε αυτη τη φαση..αυυη ξαναρχισε απο χθες μαλλον και σε πιο αγρια μορφη...Αρχες Νοεβρη μου ειπε και αν...θα τους προσεχω ως τοτε μη μεινουν λεπτο μονοι τους..το θεμα ειναι να μην εχει γινει ηδη η δουλεια:blink:

life εχει γινει κουκλος μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!!! ευχομαι να μην φανει λατινος εραστης ο πιτσιρικας και γεμισεις γατουλινια:)

Βρε LIFE, πώς και αποφάσισες να τον δώσεις;; Αφού δεν τα πάνε καλύτερα μεταξύ τους τώρα; ΦΡίκαρες με το θέμα των απογόνων; Αφού θα τα στειρώσεις και τα 2, υπομονή θέλει. Και καλό είναι να έχει η Μαιρούλα σου μια παρέα απο μικρή.
Ειλικρινά, στο λέω γιατί τον δικο μου τον έχω μονάκριβο και δεν είναι καθόλου καλό αυτό για την ψυχική του υγεία (και τη δικιά μου! :))
Όπως και να το κάνεις, όσο και να τα αγαπάμε και να τα προσέχουμε πιστεύω τους χρειάζεται και η συναναστροφή με το είδος τους.

Βρε LIFE, πώς και αποφάσισες να τον δώσεις;; Αφού δεν τα πάνε καλύτερα μεταξύ τους τώρα; ΦΡίκαρες με το θέμα των απογόνων; Αφού θα τα στειρώσεις και τα 2, υπομονή θέλει. Και καλό είναι να έχει η Μαιρούλα σου μια παρέα απο μικρή.
Ειλικρινά, στο λέω γιατί τον δικο μου τον έχω μονάκριβο και δεν είναι καθόλου καλό αυτό για την ψυχική του υγεία (και τη δικιά μου! :))
Όπως και να το κάνεις, όσο και να τα αγαπάμε και να τα προσέχουμε πιστεύω τους χρειάζεται και η συναναστροφή με το είδος τους.
σσσσσσσστ[εγω απο τη στιγμη που τον εφερα σπιτι ελεγα στον αντρα μου οτι δεν θα το κρατησω αυτο]]]ο Νικος λιγο πριν βρω τη Μαιρη[κανα 2ημερο :blink:]ειχε παρει την αποφαση να αγορασει σκυλο..τσουπ μας σκαει η Μαιρη,,,,μετα ειπε δεν πειραζει θα παρω μικροσωμο σκυλακι για να μη φοβαται η γατα πολυ με μεγαλο τσουπ βγαινει ο μικρος[[εχει ονομα αλλα ντρεπομαι να το πω:redface:]]ε,αγαναχτησε ο ανθρωπος δεν μπορει να παρει σειρα σε αυτο το σπιτι:lol::lol::lol:

:lol::lol:
Βρε τον άνθρωπο τι τον βρήκε...
Το καλύτερο ειναι να σου φέρει και το σκυλάκι και μετά το νέο θέμα στο φόρουμ θα είναι πώς θα τα βρει ο μικρός και η Μαίρη με το σκυλάκι... Αυτό κι αν θα είναι θέμα... Φαντάζεσαι να πάρετε κανένα μικρό σκυλάκι και να του την πέσουν και οι δύο μαζί... Το δόλιο...:lol:

Δες τη γατο-κατάσταση της Αγγελικής, αν δεν την έχεις δει να πάρεις κουράγιο για το μέλλον.
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25099&page=4

Αχ, πες μου το όνομα βρε λαιφ, έστω και με πμ, θα σκάσω απο περιέργεια!

:lol::lol:
Βρε τον άνθρωπο τι τον βρήκε...
Το καλύτερο ειναι να σου φέρει και το σκυλάκι και μετά το νέο θέμα στο φόρουμ θα είναι πώς θα τα βρει ο μικρός και η Μαίρη με το σκυλάκι... Αυτό κι αν θα είναι θέμα... Φαντάζεσαι να πάρετε κανένα μικρό σκυλάκι και να του την πέσουν και οι δύο μαζί... Το δόλιο...:lol:

Δες τη γατο-κατάσταση της Αγγελικής, αν δεν την έχεις δει να πάρεις κουράγιο για το μέλλον.
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25099&page=4

Αχ, πες μου το όνομα βρε λαιφ, έστω και με πμ, θα σκάσω απο περιέργεια!
οκ θα σου στειλω πμ:P παντως δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα το ΄΄νεο θεμα....ηδη μιλαει με μια κοπελα για ενα σκυλακι...κι εγω εχω παθει υστερια.οχι οτι δεν τα αγαπαω,το αντιθετο,αλλα που κολλαει και ενας σκυλος τωρα σε εμας?:blink:

Μια χαρά θα κόλλαγε αλλά άντε να το γλυτώσεις απο τα νύχια τους στην αρχή....
Αστον μωρε να το πάρει αφού το θέλει! Θα το καταφέρετε να τα πάνε καλά, όλα μικρά είναι ακόμα. Τόσοι άλλοι πως τα κατέφερνουν;; (Βλέπε Αγγελική, όπως έλεγα)

μα μεσα στο σπιτι να φαγωνονται???:blink:πω ρε γλεντια δεν θα ξερω τι να πρωτοδω,,,σε 3 οροφους 3 παιδια και 3 κατοικιδια:blink:

Μια ευτυχισμενη οικογενεια :lol::lol::lol:
Οπως λεω κι εγω οταν με ρωτανε, εχουμε 2 παιδια και 3 γατια.... :lol::lol:

Μια ευτυχισμενη οικογενεια :lol::lol::lol:
Οπως λεω κι εγω οταν με ρωτανε, εχουμε 2 παιδια και 3 γατια.... :lol::lol:
3 +2 εχετε οχι 3+3 που μπορει να γινουμε εμεις....δεν θελω:rolleyes:

ο,τι και να λες το αξίζει το σκυλάκι ο σύζυγος... Και με το παραπάνω! :D

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:αχ ,δεν θα τη γλυτωσω...παντως ασκω ψυχολογικη πιεση τελευταια μηπως και το αποφυγω:lol:

ο,τι και να λες το αξίζει το σκυλάκι ο σύζυγος... Και με το παραπάνω! :D
Γιατι καλε το αξιζει και με το παραπανω???:lol:Μη λες τετοια και τυχει να τα διαβασει και παρει τα πανω του:lol: Θα λετε ολοι΄΄απαπα δεν γινεται,δεν στεκει αυτο που λες΄΄:lol:

Α, εγώ ειμαι δίκαιος άνθρωπος, το σωστό να λέγεται! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back