StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα.
06-10-16
18:23
Καλησπέρα γατόφιλοι-ες! Έχω χρόνια να μπω στο mycat και μου ήρθε μήνυμα όταν έγραψε η pepper. Δεν γράφω για να απαντήσω στο μήνυμα (pepper, ελπίζω να το λύσατε και να είναι καλά ο γατούλης σου) αλλά για να σας πω πόσο συγκινήθηκα που βρήκα αυτό το μήνυμα μετά από χρόνια. Ο Κανέλος (το όνομά του είναι πλέον Μπόρχες) ζει μαζί μας 8,5 χρόνια, είναι πολύ χαρούμενος και περνάει καλά. Μετακομίσαμε στα Τρίκαλα όπου έχει ολόκληρη -ασφαλή με μάντρα- αυλή στη διάθεσή του από όπου χαζεύει όλο τον κόσμο που περνά και μπαινοβγαίνει στο σπίτι κατά βούληση, ανοιγοκλείνει κουρτίνες ο κουτσομπόλης και όταν βλέπει πόρτα, βουρ! Πλέον όταν έρχεται στο σπίτι κ μας π.χ. κάποιος τεχνικός, που δεν έχει ξαναέρθει, για να τον κατευθύνουμε του λέμε στο τηλέφωνο "το σπίτι με τον μεγάλο κόκκινο γάτο"!!!
Δεν θυμόμουν πόσο άσχημα είχε περάσει και σε αυτό το ποστ το θυμήθηκα. Έυχομαι όλες οι γατούλες να βρουν σπιτάκι και να είναι χαρούμενες. Σας ευχαριστώ κα
ι πάλι που μας συστήσατε τον Μπόρχες μας!!!
Δεν θυμόμουν πόσο άσχημα είχε περάσει και σε αυτό το ποστ το θυμήθηκα. Έυχομαι όλες οι γατούλες να βρουν σπιτάκι και να είναι χαρούμενες. Σας ευχαριστώ κα
ι πάλι που μας συστήσατε τον Μπόρχες μας!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
06-10-16
20:30
Καλησπέρα και σε σας 
Να τον χαίρεσθε τον Μπόρχες, το ζωντανό στολίδι του σπιτιού. Πάντα γερό και δυνατό το κουκλάκι
και καλό φθινόπωρο!

Να τον χαίρεσθε τον Μπόρχες, το ζωντανό στολίδι του σπιτιού. Πάντα γερό και δυνατό το κουκλάκι

και καλό φθινόπωρο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα.
20-10-16
09:24
Καλημέρα!
Θέλω να επισυνάψω δυο τρεις φωτογραφίες καινούργιες του Μπόρχες και δεν ξέρω πώς...Κάνω την επισύναψη αλλά δεν υπάρχει πληροφορία για το επόμενο βήμα, πώς δηλαδή θα τις ποστάρω κιόλας.
Α! Το έκανα χωρίς να το καταλάβω, οκ άκυρη η ερώτηση :-)
Θέλω να επισυνάψω δυο τρεις φωτογραφίες καινούργιες του Μπόρχες και δεν ξέρω πώς...Κάνω την επισύναψη αλλά δεν υπάρχει πληροφορία για το επόμενο βήμα, πώς δηλαδή θα τις ποστάρω κιόλας.
Α! Το έκανα χωρίς να το καταλάβω, οκ άκυρη η ερώτηση :-)
Συνημμένα
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
20-10-16
18:49
Ποσο ομορφος ειναι!Να τον χαίρεστε για πολλά πολλά ακόμη χρόνια!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
20-10-16
20:40
Αυτός ο κούκλος, αγαπάει τα βιβλία 
Και προκύπτει καταπληκτική φωτογραφία!

Και προκύπτει καταπληκτική φωτογραφία!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki