Γέννησε η Όλγα

Πανεμορφος ειναι :inlove::inlove:
Να ειναι γερος, τυχερος και χαρουμενος στη ζωη του!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγάπη μου:inlove::inlove: Φτου, φτου κούκλος ο μπέμπης! Να σου ζήσει Όλγα μου! Και τι πολλά μαλλάκια που έχει:blink:
Να τον χαίρεσαι!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολγα είναι παίδαρος! Ε βέβαια, τετοια κούκλα μάνα τι θα έβγαζε? Να σας ζήσει το θρεφταράκι σας! :)

Καλέ, αυτός έχει και φαβορίτες!! :blink: :lol:
Ολόκληρο αντράκι, να τον χαίρεσαι Όλγα!:happy:

Να σου ζήσει, κούκλος είναι!
Η δε φωτογραφία με το μπουρνουζάκι είναι αφασία...:rolleyes:

Καλέ, αυτός έχει και φαβορίτες!! :blink: :lol:
Ολόκληρο αντράκι, να τον χαίρεσαι Όλγα!:happy:

To μαλλι και οι φαβοριτες ειναι ιδια ή μαλλον θα γινουν σαν του πατερα του γιατί αυτος χανει μαλλί ενώ ο Πάνος έχει μπόλικο.
Ναστε όλοι καλά:happy: Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελένη μου, η γατούλα βελτιωμένη καπως ειναι αλλά τρύπες έχει ακόμα. Εν το μεταξύ θυλάζει ακόμα. Φαίνεται στα βυζάκια της :/: Ετσι ουτε να τη στειρώσω μπορώ.
Ευχομαι σε όλες, που θελετε,να γίνεται και εσεις ανθρωπομάνες εκτος απο γατομάνες. Είναι συγκλονιστικό :)

Καλέ τι παίδαρος είναι αυτός??? :) Κουκλάκι,πως αντέχεις και δεν του δαγκώνεις το λαιμουδάκι????!!!

Τι απίστευτο μωρούλι είναι αυτό? Ειδικά στη φωτογραφία που γελάει στο παιχνίδι καμηλοπάρδαλη είναι το κάτι άλλο! Στη φωτογραφία με το μπουρνούζι μου θυμίζει τον ανηψιό μου μωρό όπου ήταν αφρατούλης. Για την ακρίβεια, εκείνος ήταν σαν sarpei από τις δίπλες! Δώσε του πολλά ρουφηχτά φιλάκια στο προγουλάκι, στα μποτάκια και στο κοιλουδάκι!!! Δεν σου έρχεται να τον δαγκώσεις?:confused:

Oλγάκι να τον χαίρεσαι! Πολύ τσαχπίνης είναι!:D

Eυχαριστώ πολύ πολύ:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Ναστε ολοι καλα και σας ευχομαι τα ίδια να πάθετε!!!! Και φιλάκια θα του δώσω και δαγκωνιτσες και απ ολα :P Αυτή με το μπουρνούζι και η άλλη που γελάει έχουν ολόκληρο sooting παιδιά. 150 φωτό εβγαλα μεχρι σήμερα:blink::)!!!!!
Ασπασία μου θα χαρεις να μαθεις επίσης οτι το συνολάκι σου το έχει βάλει με κάθε δροσια που βγήκαμε απο το σπίτι. Πάρα πολύ χρήσιμο, και ειδικά η κουκουλίτσα και ολοι μου λενε ενα τετοιο ήθελα για το δικό μου, απο που το πήρες;;) Σε ευχαριστουμε οικογενειακώς:)

Κουκλάκι ο μικρούλης....να τον χαίρεστε...!!!:)
Αχ, μου θυμίζει τον δικό μου όταν ήταν μπομπιράκι......!!!!:inlove:
τώρα ειναι μαντραχαλάκι...και πάλι ΑΧ κάνω..!!!!!:)

Είναι κουκλάκι σαν την μαμά του!!!!!!!!!!

:redface: Τhanks!!!!!!!! Αυτος είναι πιο ωραίος, βρε! Φρατζολακι ετοιμο για φαγωμα:baby::cat:
ΕΙναι να μην στον Θυμιζει Βάνα μου; Ποσο μοιζουν τα μωράκια δεν λέγεται...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

ευχομαι να ειναι γερος-δυνατος και παντα χαρουμενος κ τυχερος στη ζωη του..αντε με το καλο και με ενα αδερφακι:Pδεν ειπα αμεσως,,οταν ,,,:lol:

Ευχαριστουμε πολύ!!!!!!!!! Σημερα μου ήπιε το αιμα!!!! Απο τις 8.30 τωρα κοιμηθηκε το τερας. Για 2ο, ας περασουμε το 1ο σοκ... Αν και ειναι μαλαμα το παιδακι μου, ηπλάτη μου πονάει σαν να με εχουν δειρει. Εχει πάει 6,200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:inlove::inlove::inlove::inlove: Ολγίτσα κούκλος για μια ακόμη φορά!!! Φαντάζομαι θα έχει γίνει πλέον O άντρας της ζωής σου!!!:D:D

Aλήθεια είναι :rolleyes: Και να φανταστεις ήθελα τοσο πολύ κοριτσακι. ΔΕΝ αλλάζεται ομως με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Άντε και το επόμενο κοριτσάκι τότε :D:D

Πω πω, τι κούκλος είναι αυτός:inlove::inlove::baby::baby:;;; Φτου φτου φτου! Μακια του μωρε:kiss::kiss::kiss:!

Τι ζώδιο είναι; Λιονταράκι; Μάλλον και μάλιστα έχει μια μέρα διαφορά με την αδερφή μου (και 18 χρόνια...)!

Oλγίτσα μου, είναι ένα κουκλί!!
Φαντάζομαι πόσο τον καμαρώνεις! Eίδες τί καλά που είναι και τα αγοράκια τελικά? Tώρα τον αλλάζεις με τίποτα στον κόσμο? Όχι βέβαια! Oύτε με 10 κοριτσάκια!
Aλλά κι εσύ, μια κούκλα! Xάρηκα πολύ που σε είδα χθες....
Nα μου τον φιλήσεις εκεί πίσω στο λαιμό που μυρίζει έντονα η μωρουδίλα. Eκεί κοντά στο αυτάκι του... ξέρεις. Tο λατρεύω αυτό το σημείο.
Tώρα που ο δικός μου μεγάλωσε, αυτό το σημείο δεν μυρίζει τόσο έντονα όπως παλιά.... σνιφ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back