Γέννησε η Όλγα

ψυχηηηηηηηηηηη μου!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο τώρα είναι το στηριγμά μου, στην κυριολεξία. Φανταστειτε να μεγαλώσει... Και μου αρεσει που δεν ήθελα αγόρι.Ειναι υπέροχο μωράκι κι όλοι μου λένε να μην μιλάω καθόλου με τετοιο παιδί. Ειναι κύριος, εκτος απο την ώρα των αερίων που υποφέρει και κλαίει ο καημένος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρά τον βρίσκω τον μικρό στο θέμα του ύπνου. Εμένα οι δικοί μου είχαν αγανακτήσει. Μέχρι που ξεκίνησα το σχολείο δεν κοιμόμουνα. Να φανταστείς ότι επειδή είχαν ανακαλύψει ότι το αυτοκίνητο με κοιμίζει με πήγαιναν βόλτες μπας και ξεραθώ λίγο και ηρεμήσουν :blink: . Έχω βάσιμες υποψίες ότι είναι από τους βασικούς λόγους που παρέμεινα μοναχοπαίδι :hmm:

Εμείς έχουμε έναν Δημητράκη 14 μηνών πια , η αδελφή μου πολύ τυχερή, μαμ κακά και νάνι το μωρό , από 40 ημερών έκοψε το βραδινό κοιμόταν στις 9 και ξυπνούσε το πρωί στις 8, γερο παιδί δυνατό ύψος 88 πόντους κιλά 12.300 , τώρα όμως που άρχισε να περπατάει της άλλαξε την πίστη. Έτσι είναι τα παιδία κάποια στιγμή θα την βγάλουν την ζωηράδα τους, γερά να ναι κι όλα τα άλλα περισσεύουν , αλλωστε εμεις οι γατογονείς έχουμε δοκιμάσει της αντοχές μας στο να λέμε κάτι και να μη μας ακούν και στις ζημίες χαχαχαχα

:inlove::inlove:αχ,ζηλευω με τοσα ζουζουνια..θελω κι εγω να σας δειξω τα καμαρια μου...αχχ ετοιμη ειμαι να το κανω:cool:

Ολγακι πως σου φαινεται ο μεγαλος μου??/σε λιγα χρονια θα καμαρωνεις κι εσυ διπλα στον δικο σου παλικαρο,οπως κι εγω τωρα που εγινε αντρακι 9 χρονων:inlove:

Συνημμένα

• (e)SP_A0081.jpg
    (e)SP_A0081.jpg
    426,1 KB · Εμφανίσεις: 29
Ολγακι πως σου φαινεται ο μεγαλος μου??/σε λιγα χρονια θα καμαρωνεις κι εσυ διπλα στον δικο σου παλικαρο,οπως κι εγω τωρα που εγινε αντρακι 9 χρονων:inlove:

Τι κούκλος Κική:inlove::inlove::inlove::inlove:

ναι..και παρολο που δεν φαινεται καλα στη φωτογραφια εχει καταπρασινα ματια...βγαζουμε ωραια παιδια εδω στο mycat ,οχι αστεια...:)

ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!:rolleyes::inlove: Να τον χαίρεσαι!

Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου, Κική!!!!
:):):)

Καλε τι ομορφο αγορακι που ειναι αυτο κικη φτου φτου να τον χαιρεσαι:) λιγο μεγαλιτεροσ να ηταν θα καναμε κανα κονε:P

Καλε τι ομορφο αγορακι που ειναι αυτο κικη φτου φτου να τον χαιρεσαι:) λιγο μεγαλιτεροσ να ηταν θα καναμε κανα κονε:P
:lol::lol::lol: Λες ε?εμ,9 μιση ειναι...ευχαριστω πολυ παντως για τα καλα σου λογια

Κική να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου :inlove:

Να τον χαίρεσαι, παλίκαρος είναι!!:)

Ευχαριστω πολυ κοριτσια...:)

Ολγακι πως παει ο δικος σου???αρχισε τις χαζομαριτσες??:inlove:αχ,αυτη η ηλικια ειναι το κατι αλλο

Αχ,ναι!!!! Μιλάει στον καθρεφτη που εχω βάλει μεσα στην κουνια του στον εαυτο του και πιανει ολοκληρη κουβεντα και του γελαει. :happy: Προχτες του λεω να ο Γιωργος. Εσυ εισαι εκει μεσα... Και γυριζει το κεφάλι και μου λεει: Εγώωω...:blink::blink::blink::blink::blink: Ενταξη ειναι η νεα μας λεξη, αλλά να την πει εκεινη τη στιγμή...:confused::happy:

Αχ,ναι!!!! Μιλάει στον καθρεφτη που εχω βάλει μεσα στην κουνια του στον εαυτο του και πιανει ολοκληρη κουβεντα και του γελαει. :happy: Προχτες του λεω να ο Γιωργος. Εσυ εισαι εκει μεσα... Και γυριζει το κεφάλι και μου λεει: Εγώωω...:blink::blink::blink::blink::blink: Ενταξη ειναι η νεα μας λεξη, αλλά να την πει εκεινη τη στιγμή...:confused::happy:
Ειναι απιστευτα σε αυτη την ηλικια:):):)να καθεσαι να τα χαζευεις με τις ωρες:inlove:

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Μου εχει βγει και πολύ καλό παιδάκι... Τον λατρεύω...

Σε ποιον μοιαζει???Καλα τα δικα μου δε χρειαζεται να ρωτησει κανεις,,,γιατι μολις μας δουν με τον αντρα μου καταλαβαινουν αμεσως:lol::lol:ειδικα τα αγορια ειναι ιδια ο μπαμπας τους,,,στη φωτογραφια που εβαλα,ημουν διπλα κι εγω,,αλλα με εβγαλα για να την ανεβασω εδω:lol::lol:αν με εβλεπες θα καταλαβαινες πως δεν εχω καμμια σχεση με τα παιδια μου:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back