nenaki20271
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Τα μπεμπέ είναι κουκλάκια, όλα τους!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαούλα
Νεοφερμένο μέλος
Νιαούλα
Νεοφερμένο μέλος
Kate10
Νεοφερμένο μέλος
Τα 4 τα δικά μου έχουν στρογγυλέψει, τα καλά μου. Αρχίζουν και ζωηρεύουν αλλά ακόμα μπουσουλάνε.
Εχθές παρατήρησα στο ένα το θηλυκό ότι είχε κλειστό το ένα ματάκι του και είχε επανω μία ασπροκίτρινη ουσία. Το καθάρισα προσεκτικά με φυσιολογικό ορό και το ψιλοάνοιξε. Σήμερα δυστυχώς πάλι τα ίδια. Γενικά, είχα παρατηρήσει ότι τα 2 τα άσπρα (είναι θηκυκά και είναι πιο μικρά σε μέγεθος) καθυστέρησαν να ανοίξουν τα ματάκια τους, σε σχέση με τα 2 αρσενικά. Επίσης, και το άλλο το άσπρο (το θηλυκό), που και που δεν το ανοίγει τέλεια το ένα μάτι. Πρέπει να ανησυχήσω??? Να τα πάω κτηνίατρο? Σας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ή είναι που άργησαν να ανοίξουν τα ματάκια τους και είναι πιο αδύναμα (μην έχουν και καμία τσιμπλίτσα!)???
moukelis
Επιφανές μέλος
Kate10
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Kate10
Νεοφερμένο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
βαλτους σε μερος που να μην τα πιανει αερας και βαλε μια θερμοφορα τυλιγμενη σε μια πετσετα κοντα τους για να μην παθουν υποθερμια..εχουν βεβαια και την μαμα τους αλλα μια εξτρα βοηθεια δεν νομιζω να κανει κακο..εγω τωρα φιλοξενω 3 γατακια τα οποια ειχαν ιωση..η γιατρος μου εδωσε μια βιταμινουχα παστα παρα πολυ καλη και μου ειπε οτι την δινουν σε γατακια νεογεννητα που δεν εχουν την μαμα τους για να τα βοηθησει..λεγεται KITT' BOOST και ειναι της εταιριας alta vet νομιζω..ομως πηγαινε τα στον κτηνιατρο να εισαι σιγουρη..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool