Γέννησε η Λίτσα!

Χαχαχαχαχαχα το υπναρουδικο!!!!Ειναι υπεροχο πραγματικα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μαμά είναι πάρα πολύ όμορφη και τα φροντίζει με τόση αγάπη τα μωράκια της!!!:P:P:D:D
Τα μπεμπέ είναι κουκλάκια, όλα τους!!!:D:D:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σε όλους και χρόνια πολλά!

Νέα στο χώρο με τη Spider, τη Γκριζού και τα μωρά τους!!!

Απολαύστε...

Συνημμένα

• P1258[01]_07-04-10.jpg
    P1258[01]_07-04-10.jpg
    679,7 KB · Εμφανίσεις: 276
Κι άλλες φωτό...:clapup:

Συνημμένα

• P1405[02]_08-04-10.jpg
    P1405[02]_08-04-10.jpg
    990,8 KB · Εμφανίσεις: 185
  • P1414[01]_08-04-10.jpg
    P1414[01]_08-04-10.jpg
    623,1 KB · Εμφανίσεις: 201
Να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!

Τα 4 τα δικά μου έχουν στρογγυλέψει, τα καλά μου. Αρχίζουν και ζωηρεύουν αλλά ακόμα μπουσουλάνε.
Εχθές παρατήρησα στο ένα το θηλυκό ότι είχε κλειστό το ένα ματάκι του και είχε επανω μία ασπροκίτρινη ουσία. Το καθάρισα προσεκτικά με φυσιολογικό ορό και το ψιλοάνοιξε. Σήμερα δυστυχώς πάλι τα ίδια. Γενικά, είχα παρατηρήσει ότι τα 2 τα άσπρα (είναι θηκυκά και είναι πιο μικρά σε μέγεθος) καθυστέρησαν να ανοίξουν τα ματάκια τους, σε σχέση με τα 2 αρσενικά. Επίσης, και το άλλο το άσπρο (το θηλυκό), που και που δεν το ανοίγει τέλεια το ένα μάτι. Πρέπει να ανησυχήσω??? Να τα πάω κτηνίατρο? Σας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ή είναι που άργησαν να ανοίξουν τα ματάκια τους και είναι πιο αδύναμα (μην έχουν και καμία τσιμπλίτσα!)???

Μπορει να ειναι επειδη απλα ανοιξαν προσφατα τα ματακια τους,μπορει να ειναι και ιος.Αλλα συμπτωματα εχουν;Φτερνισμα,βλεννες...

Όχι, δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο.

Τοτε παρακολουθησε τα μερικες μερες,μπορει να ειναι επειδη ανοιξαν τα ματακια τους προσφατα.

Παιδιά το θέμα με τα ματάκια των 2 άσπρων συνεχίζεται. Έχω παρατηρήσει ότι φθερνίζονται που και που. Παίζει κανένα κρυωματάκι??? Τι χρειάζεται να τους κάνω? Καθαρίζω τα ματάκια 3-4 φορές την μέρα, απαλά με φυσιολογικό ορό. Υπάρχει κάτι να τους δώσω να δυναμώσουν ή να τα πάω κτηνίατρο?

πηγαινετα το στο γιατρο και ισως χρειαστει να τα απομονωσεις για να μην κολλησουν και τα αλλα..σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να παρεις ειδικο γαλα για γατακια και μπιμπερο ή συριγγα και να τα ταιζεις εσυ καθε 3 ωρες:/:βαλτους σε μερος που να μην τα πιανει αερας και βαλε μια θερμοφορα τυλιγμενη σε μια πετσετα κοντα τους για να μην παθουν υποθερμια..εχουν βεβαια και την μαμα τους αλλα μια εξτρα βοηθεια δεν νομιζω να κανει κακο..εγω τωρα φιλοξενω 3 γατακια τα οποια ειχαν ιωση..η γιατρος μου εδωσε μια βιταμινουχα παστα παρα πολυ καλη και μου ειπε οτι την δινουν σε γατακια νεογεννητα που δεν εχουν την μαμα τους για να τα βοηθησει..λεγεται KITT' BOOST και ειναι της εταιριας alta vet νομιζω..ομως πηγαινε τα στον κτηνιατρο να εισαι σιγουρη..

Για ρινοτραχειτιδα μου ακουγεται...Ρωτησε το γιατρο αν μπορεις να τα πας να τα δει κι αν μπορουν να παρουν αντιβιωση σε αυτη την ηλικια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back