Γέννησε η Λίτσα!

Kate10

Νεοφερμένο μέλος

Η Kate10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι νέο μέλος στο site και πρώτη φορά postάρω. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που γίνεται για ενημέρωση για γατούλες κλπ! Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο Post είναι στο σωστό σημείο μιας και αυτά που θα σας ρωτήσω είναι και για την μανούλα (γατούλα) αλλά και για τα γατάκια της. Παρακάτω έχω γράψει την ιστορία με την Λίτσα για να πάρετε μία ιδέα. Όποιος βαριεται να το διαβάσει ας πάει κατευθείαν στο σημείο που λέω: "Ας πάω τώρα στην ουσία"

Η ιστορία με την Λίτσα ξεκίνησε πέρσυ το καλοκαίρι. Στην αυλή του σπιτιού αλλά και στις γύρω αυλές βολτάραν 4 μικρά γατάκια, αδερφάκια, μιας και συνέχεια ήταν μαζί παρείτσα, παίζοντας, γλύφοντας το 'ενα το άλλο κλπ. Τα είδα κι εγώ και τα λυπήθηκα κι άρχισα να τους βάζω ξηρά τροφή και νεράκι στο μπαλκόνι. Ένα γατάκι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κι αυτή ήταν η Λίτσα! Ήταν το λιγότερο φοβησμένο γατάκι, το πιο παιχνιδιάρικο και το πιο ευδιάθετο! Επίσης είχε το πιο παράξενο χρώμα που είχα δει σε γάτα της γειτονιάς μας, άσπρη από κάτω, μπεζοκαφέ επάνω και μερικές πιτσίλες γκρι τόπους τόπους στην πλάτη της (συνήθως τα γατιά της γειτονιάς ήταν μπεζοκαφέ)! Εξού και το Λίτσα από το "πιτσιλίτσα"!

Λίγο λίγο άρχισε να με μαθαίνει μέχρι που ερχόταν και την χάιδευα και ξάπλωνε στο χαλάκι του δωματίου μου με τις ώρες! Επειδή οι υπόλοιποι στην οικογένεια φοβούνται μην τυχόν κολλήσουν τίποτα από την γάτα αλλά κι επειδή γενικά όπου ακουμπάει αφήνει τρίχες, την γατούλα την περιόριζα μόνο στο δωμάτιο μου κι αυτό για λίγο. Οπότε ο χώρος της γάτας είχε γίνει το μπαλκόνι ώστε να έχει πρόσβαση και στην αυλή. Κατά την διάρκεια του Χειμώνα επειδή την λυπόμουν να την αφήσω στο κρύο την άφηνα σχεδόν όλη μέρα μέσα στο δωμάτιο και της είχα και μία κούτα με παπλωματάκι για να κοιμάται έξω στο μπαλκόνι όποτε ήθελε.Έτσι πέρασε περίπου ένας χρόνος.

Η γατούλα Κυριακή του Πάσχα γέννησε μέσα στην κούτα της 4 γατάκια, 2 άσπρα, ένα άσπρο-γκρι κι ένα μαύρο με ρίγες σκούρο καφέ! Οπότε τώρα έχω 4 ημερών γατάκια μαζί με την Λίτσα να κοιμούνται και να βυζαίνουν στην κούτα τους στο μπαλκόνι! Η Λίτσα δεν φεύγει από την κούτα παρά μόνο για την ανάγκη της και μάλιστα όταν είναι να πάει γι' αυτήν έρχεται, μου νιαουρίζει για να βγω έξω και μόνο αν πάω κοντα στα γατάκια της (να τα προσέχω) πάει εκείνη για κατούρημα κλπ. Εννοείται ότι μετά ερχεται τρέχοντας να ξαναπάρει τη θέση της. Γενικά δεν πίστευα ότι θα αγαπήσω γάτα τόσο πολύ, πριν ζήσω τέτοιες καταστάσεις με την Λίτσα. Με έχει συγκινήσει.

Ας πάω τώρα στην ουσία:

Τα γατάκια είναι 4 ημερών και βυζαίνουν και κοιμούνται συνέχεια. Δεν φαίνονται να έχουν κανένα πρόβλημα αλλά ούτε και η Λίτσα. Τρώει κανονικά (ξηρή τροφή Friskies ή κρεατάκι ή κοτόπουλο μαγειρευτό), πίνει γαλατάκι και νεράκι. Ήθελα να σας ρωτήσω μιας κι έχω πάρει σοβαρά την κατάσταση με την Λίτσα πια, τι χρειάζεται να κάνω για τα γατάκια από πλευράς εμβολίων, παρασίτων και πότε??? Επίσης η Λίτσα μιας και αδέσποτο, δεν έχει κάνει εμβόλια κλπ και θέλω να την πάω για να κάνει ώστε να είναι υγιής. Οπότε τι πρέπει να κάνω και στην μανούλα? Τώρα που θηλάζει πρέπει να της δίνω κάτι πρόσθετο στην τροφή της?

Γενικά δεν έχω ξαναασχοληθεί με ζωάκια, κτηνιάτρους κλπ και δεν ξέρω και περίπου τις τιμές για εμβόλια κλπ. Ξέρετε πόσο περίπου θα κοστίσει ή όλη κατάσταση( μανούλα-γατάκια)??? Επίσης θα ήθελα να την στειρώσω (μιας και διάβασα ότι οι στειρωμένες γάτες είναι πιο υγιείς και ζουν περισσότερο και φυσικά δεν γεννοβολάνε γατάκια τα οποία θα βρίσκονται στο δρόμο, στο έλεος των αυτοκινήτων, ασυνείδητων κλπ!). Πότε μπορώ να την στειρώσω (μιας και τώρα θηλάζει)?

Πέρα από μία άντε 2 γάτες δεν μπορώ να φροντίζω, οπότε τα γατάκια όταν μεγαλώσουν λίγο (φαντάζομαι στο δίμηνο ή τρίμηνο) θα προσπαθήσω να τους βρω οικογένεια να τα κρατήσει.Αυτά προς το παρόν!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΥΓ. Επίσης τα γατάκια χρειάζονται τίποτα? Στην κούτα έχω βάλει στρωματάκι και κάθονται εκεί και με την μανούλα τους στο μπαλκόνι. Έχει πάντα γάλα, νερό και φαγητό δίπλα της.

Ακολουθεί φωτό λίγο μετά την γέννα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Να σας ζησει η μανουλα και τα γατάκια.κ έμενα τωρα η γάτα μου έγκυος είναι.Εμένα το εμβόλιο έκανε 30 ευρώ.Για την ακρίβεια 20 ευρώ ήταν η εξέταση και 30 ευρώ εξέταση και εμβόλιο.Επίσης η στείρωση επειδή ρώτησα κανει 60 ευρώ. Δεν ξέρω γενικά, μιλάω για την δική μου κτηνίαρο.για τα γατακια δεν ξέρω καθόλου γιατί και εγώ τώρα τα περιμένω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα και καλωσηρθες.
Η μανουλα πρεπει να τρωει καλης ποιοτητας τροφη για γατακια,ισως καποιο συμπληρωμα ασβεστιου και βιταμινουχα παστα.Προς το παρον δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο απο πλευρας εμβολιων,αποπαρασιτωσεων κτλ.Τα γατακια και η μανουλα χρειαζονται αποπαρασιτωση εσωτερικη και εξωτερικη,η μανουλα με χαπι και τα μικρα με ειδικη παστουλα μετα τις 50 μερες.Εμβολιασμο χρειαζονται ολοι επισης,γυρω στα 20 ευρω χρεωνεται το καθε εμβολιο,στη μαμα δε νομιζω να χρειαστει επαναληψη,στα μικρα χρειαζονται δυο επαναληψεις.Τα εμβολια αρχιζουν αφου τα μικρα γινουν δύο μηνων περιπου και ξεπερασει το βαρος τους το κιλο.Η μαμα μπορει να εχει οιστρο και να φυγει για να ζευγαρωσει πριν καν σαραντισουν τα μικρα της,οποτε εχε το νου σου.Μπορει να στειρωθει απο περασουν τα μικρα τις 40 μερες και με την προϋποθεση οτι μπορουν να τραφουν με κονσερβουλα ή τροφη για γατακια.Θα πρεπει επισης να τα προφυλαξεις απο τους γατους,γιατι συνηθως τα πνιγουν.Γαλα μην της δινεις,οι γατες εχουν δυσανεξια στη λακτοζη,εκτος αν ειναι ειδικο γαλα για γατες.Δεν μου ερχεται κατι αλλο αυτη τη στιγμη στο μυαλο,ριξε μια ματια στην ενοτητα με τα αρθρα,θα βρεις πολλα και για τη γεννα και για τα μικρα γατακια που θα σε κατατοπισουν.
Καλη τυχη!

Ωραία, τότε της κόβω το γάλα που τις δίνω ( το πίνει σαν τρελή βέβαια!!!) και πάω να της πάρω ειδικό γαλατάκι και τροφή βιταμινούχα. Αυτά θα τα βρω σε pet shop, έτσι?

Τα μικρά θα επισκεφθούν τον γιατρό για εμβόλια όταν γίνουν 2 μηνών και θα έχω το νου μου να πάω και τη μαμά στο 40ήμερο (όταν θα αρχίσει να "βολτάρει" και απογαλακτιστούν τα μικρά).

Για αποπαρασίτωση που γίνεται με χάπι αλλά και εξωτερικά, πότε να την ξεκινήσω? Όταν σταματήσουν τα μικρά να πίνουν γάλα?

Βιταμινουχα παστα θα βρεις σιγουρα σε κτηνιατρειο,νομιζω ομως οτι εχουν και τα πετ σοπ.Μερικες απο αυτες ειναι η calopet,η felovite...Γαλα ειδικο βγαζει η whiskas αλλα μπορεις νομιζω να παρεις και για ανθρωπους αυτο με τη μειωμενη λακτοζη αν της δινεις συχνα και δε σε συμφερει.Αποπαρασιτωση ασε να της κανεις καλυτερα οταν σταματησουν να θηλαζουν τα μωρακια.Και βαλε τους μια αγγελια με φωτογραφιες το καθενα χωριστα για να τα εχουν στο νου τους οσοι θελουν γατακι γιατι γινεται χαμος αυτον τον καιρο απο μικρα.

Αχου !!!! τα ζουζουνακια και ειδικα το ασπρο μπλεδο γατο!!!! Να σου ζησουν, το γαλατακι το πουλανε και ολα τα σουπερ μαρκετ!!! μολις τα μωρουλια απογαλακτιστουν καλο ειναι να πας την μανουλα για στειρωση εκτος αν θελεις να ξαναζησεις το ιδιο εργο τον Σεπτεμβριο που θα σου γεννησει ξανα!!! Τα μωρακια μετα την ηλικια των 2 μηνων μπορεις να βαλεις για υιοθεσια με ομορφες φοτο και ειμαι σιγουρη οτι θα βρουν σπιτακια οπως ολες οι ψυχουλες,

Τα εμβολια ειναι γυρω στα 30 ευρω και η στειρωση για την μανουλα απο 50 εως 80 ευρω..αλλα πιστεψε με αξιζει τον κοπο, διοτι δεν κανει να γεννανε τα καημενουλια κανει κακο στον οργανισμο τους, και απο οτι καταλαβαινω η Λιτσα δεν πρεπει να ειναι πανω απο 6 - 8μηνων πολυ μικρη για να γεννησει η κουκλιτσα....

παντως ειναι κουκλια και αυτο που μπορω να σου πω ειναι να απολαυσεις τα μωρακια....:clapup::clapup:

Ναι τα γατάκια θα τα απολαύσω όσο μπορώ. Αλλά την γατούλα πρέπει σίγουρα να την στειρώσω γιατί δεν μπορώ να φροντίζω τόσα γατιά και αν μείνουν αδέσποτα και μαζευτούν πολλά στην αυλή, όλο και κανένας ασυνείδητος γείτονας θα τους πετάξει φόλα...Οπότε πρέπει οποωσδήποτε να βρεθεί σπιτάκι για τα γατάκια αλλά και να στειρωθούν.

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας πάρα πολύ. Αύριο θα πάω να πάρω βιταμινούχα τροφή στη γατούλα και γάλα με μειωμένη λακτόζη.

Ναι τα γατάκια θα τα απολαύσω όσο μπορώ. Αλλά την γατούλα πρέπει σίγουρα να την στειρώσω γιατί δεν μπορώ να φροντίζω τόσα γατιά και αν μείνουν αδέσποτα και μαζευτούν πολλά στην αυλή, όλο και κανένας ασυνείδητος γείτονας θα τους πετάξει φόλα...Οπότε πρέπει οποωσδήποτε να βρεθεί σπιτάκι για τα γατάκια αλλά και να στειρωθούν.

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας πάρα πολύ. Αύριο θα πάω να πάρω βιταμινούχα τροφή στη γατούλα και γάλα με μειωμένη λακτόζη.

για την μανουλα να παρεις τροφη κιττεν καλης ποιοτητας οπως royal canin:)

Ξηρή τροφή εννοείς όπως αυτό? Ή σε κονσέρβα?

Καλύτερα ξηρά. Ναι αυτή είναι απο τις καλές.
Και πάντα άφθονο νεράκι να έχει.

Ωραία, σε ευχαριστώ Julia!

Θα σας κρατάω ενήμερες για την πορεία των γατιών!

Λοιπόν παιδιά, της πήρα της γατούλας Royal Canin Kitten μικρή συσκευασία σε περίπτωση που δεν της αρέσει και ξετρελάθηκε! Μέχρι κι εγώ που είδα την τροφή φαίνεται νόστιμη, σαν καραμελάκια! Της πήρα και γαλατάκι Daily 70% λιγότερη λακτόζη και το άδειασε το μπωλάκι της (μπωλάκι στο μέγεθος μικρού γιαουρτιού, μην φανταστείτε κανένα μεγάλο!). Το δοκίμασα και είναι πιο γλυκό από το κανονικό, οπότε γι'αυτό της άρεσε πολύ!

Επίσης από το Pet City (μόνο εκεί βρήκα), πήρα βιταμινούχα πάστα M&C Nurish UM Cat (είναι συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, ταυρίνη, σίδηρο κλπ. Λέει στις οδηγίες 1/2 κουταλάκι την μέρα. Μοιάζει με μέλι στην εμφάνιση και μυρίζει λίγο φαρμακίλα! Αυτό να της το ξεκινήσω τώρα? Θα επηρεαστεί το γάλα που θηλάζουν τα γατάκια? Μην πάθουν τίποτα. Επίσης γενικά η γάτα βγάζει πολύ τρίχα και κυρίως τώρα που γέννησε αφήνει περισσότερη. Να φανταστείτε όπου ακουμπάει ή τρίβεται αφήνει και μαλλάκι (λίγο να με ακουμπήσει στα ρούχα αφήνει τούφες). Αυτό θα βελτιωθεί με τις βιταμίνες αυτές ή θέλει κάτι άλλο?

Ο γάτος μου παλιά που κι αυτός ήταν μέσα έξω δεν θυμάμαι να έχανε τόσο μαλλί (έως καθόλου).

Μπραβο!
Λογικα θα βελτιωθει η κατασταση με την καλυτερη τροφη και τις βιταμινες.Δινε της απο τωρα,ποσοτητα οση ενα ρεβυθι το πρωι και αλλο ενα ρεβυθι το βραδυ για οσο θηλζει τουλαχιστον,εμενα ετσι μου ειχε πει η γιατρος μας.

Ωραία της το ξεκινάω κι αυτό. Η καλύτερη της γειτονιάς θα γίνει!!! Σε ευχαριστούμε!

Και που να τη δεις αν στειρωθει πως θα παρει τα πανω της,θα φτιαξει το τριχωμα της,θα παρει και βαρος...
Δεν κανει τιποτα,ελπιζω να πανε ολα καλα.:)

Λοιπόν τα γατάκια έγιναν 1 εβδομάδας σήμερα! Φαίνονται να μεγαλώνουν. Τα 2 τα σκούρα έχουν ανοίξει τα ματάκια τους, τα άλλα 2 όχι ακόμη. (αυτά τα σκούρα είναι λίγο πιο μεγάλα, οπότε παίζει να είναι αρσενικά!). Η γατούλα τρώει κανονικά την τροφή της και τις βιταμίνες της και δεν τα αφήνει ποτέ μόνα τους.

Δείτε κι εδώ βιντεάκια που τράβηξα εχθές.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1tRCFJP9Ak

https://www.youtube.com/watch?v=q9kpRKh3n2E

Ήθελα τώρα να σας ρωτήσω πότε περίπου τα γατάκια θα αρχίσουν να βγαίνουν από την κούτα και να ψάχνουν τον γύρω χώρο. Ανησυχώ γιατί τα έχω στο μπαλκόνι (1ου ορόφου) στην κούτα τους και δεν θέλω να πέσει κανένα και να χτυπήσει. Για να καταλάβετε καλύτερα: στην αυλή υπάρχει ένα αποθηκάκι από το οποίο οι γάτες πηδάνε σε ένα υπόστεγο (της αυλής). Αυτό έχει μόνο τα ξύλα κι όχι κεραμίδια κλπ. Έτσι πατάνε πάνω στις σανίδες του υποστέγου κι έρχονται στο μπαλκόνι μου. Οι σανίδες αυτές είναι ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι σε μικρή απόσταση. .

Ορίστε φωτό:
https://img687.imageshack.us/img687/6900/img0433dn.jpg

Σκέφτομαι να βάλω γύρω γύρω στα κάγκελα κάποιο υλικό π.χ. νάιλον κλπ, ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν τα γατάκια, τουλάχιστον μέχρι να μεγαλώσουν και να δυναμώσουν (και σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος να τα πάρει).
Αν το κάνω αυτό, τα γατάκια πως θα κάνουν την ανάγκη τους? Να τους βάλω άμμο για γατούλες? Η μαμά τους πάει πάντα σε ένα σημείο κάτω στην αυλή.

Επίσης πότε τα γατάκια θα είναι σε φάση να τρέχουν, να χοροπηδούν ώστε να υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν?

Η μανούλα τους όταν ήταν μικρή δεν είχε πρόβλημα με τα ξύλα κλπ. Βέβαια ήταν σίγουρα 6 μηνών όταν πρωτοήρθε στο μπαλκόνι.

Λοιπόν τα γατάκια έγιναν 1 εβδομάδας σήμερα! Φαίνονται να μεγαλώνουν. Τα 2 τα σκούρα έχουν ανοίξει τα ματάκια τους, τα άλλα 2 όχι ακόμη. (αυτά τα σκούρα είναι λίγο πιο μεγάλα, οπότε παίζει να είναι αρσενικά!). Η γατούλα τρώει κανονικά την τροφή της και τις βιταμίνες της και δεν τα αφήνει ποτέ μόνα τους.

Δείτε κι εδώ βιντεάκια που τράβηξα εχθές.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1tRCFJP9Ak

https://www.youtube.com/watch?v=q9kpRKh3n2E

Ήθελα τώρα να σας ρωτήσω πότε περίπου τα γατάκια θα αρχίσουν να βγαίνουν από την κούτα και να ψάχνουν τον γύρω χώρο. Ανησυχώ γιατί τα έχω στο μπαλκόνι (1ου ορόφου) στην κούτα τους και δεν θέλω να πέσει κανένα και να χτυπήσει. Για να καταλάβετε καλύτερα: στην αυλή υπάρχει ένα αποθηκάκι από το οποίο οι γάτες πηδάνε σε ένα υπόστεγο (της αυλής). Αυτό έχει μόνο τα ξύλα κι όχι κεραμίδια κλπ. Έτσι πατάνε πάνω στις σανίδες του υποστέγου κι έρχονται στο μπαλκόνι μου. Οι σανίδες αυτές είναι ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι σε μικρή απόσταση. .

Ορίστε φωτό:
https://img687.imageshack.us/img687/6900/img0433dn.jpg

Σκέφτομαι να βάλω γύρω γύρω στα κάγκελα κάποιο υλικό π.χ. νάιλον κλπ, ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν τα γατάκια, τουλάχιστον μέχρι να μεγαλώσουν και να δυναμώσουν (και σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος να τα πάρει).
Αν το κάνω αυτό, τα γατάκια πως θα κάνουν την ανάγκη τους? Να τους βάλω άμμο για γατούλες? Η μαμά τους πάει πάντα σε ένα σημείο κάτω στην αυλή.

Επίσης πότε τα γατάκια θα είναι σε φάση να τρέχουν, να χοροπηδούν ώστε να υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν?

Η μανούλα τους όταν ήταν μικρή δεν είχε πρόβλημα με τα ξύλα κλπ. Βέβαια ήταν σίγουρα 6 μηνών όταν πρωτοήρθε στο μπαλκόνι.

δεν εχω καθολου εμπειρια απο τοσο μικρα γατακια αρα δεν ξερω να σου πω ποτε θα αρχισουν να περπατανε κλπ..οσο για τα καγκελα μπορεις να βαλεις αυτο το πλαστικο που ειναι σαν διχτυ για τα μικρα παιδια(δεν ξερω αν καταλαβες:redface:)επισης για τα μωρα μπορεις να βαλεις αμμο για γατες και θα μαθουν μια χαρα..μπορεις να μαθεις και την μαμα να πηγαινει στην αμμο..θα την βαλεις μεσα στην αμμο και θα τις τριψεις τα μπροστινα της ποδαρακια 2-3 φορες..να προσεξεις στο μπαλκονι να μην εχουν προσβαση αλλες γατες και κυριως αρσενικοι..αν εχουν πρεπει να βρεις μια πατεντα να κανεις να μην μπορουν να ανεβουν..η γατουλα πρεπει να εχει παρα πολυ καλο χαρακτηρα..θηλαζει και κανει πατουσακια:redface:επισης θα μπορουσες να παρεις μια κουτα να της κλεισεις ολη και να ανοιξεις ενα ανοιγμα για να χωραει η μαμα..ετσι τα μωρα θα ειναι πιο προστατευμενα απο το κρυο..αυτα απο μενα:)

Αυτό με το δίχτυ που βάζουν για τα παιδιά σκεφτόμουν κι εγώ. Γάτοι ανεβαίνουν που και που στο μπαλκόνι αλλά τώρα που η γατούλα μου γέννησε, λίγο να καταλάβει ότι έχει έρθει άλλο γατί στο μπαλκόνι το κυνηγάει και μαζί της κι εγώ. Αλλά δεν μπορώ να είμαι συνέχεια να προσέχω αν έρθει κανένας γάτος. Πιστεύω αν το βάλω αυτό το δίχτυ μέχρι τα κάγκελα σε ύψος δεν θα μπορούν τα μικρά να βγουν και αν η γάτα είναι παρούσα, γάτος δεν πλησιάζει. Η γάτα φαντάζομαι θα μπορεί να βγει από το δίχτυ με ένα σάλτο! Τώρα με την άμμο δεν έχω ξαναασχοληθεί. Ελπίζω να είναι εύκολο να μάθουν τα γατάκια. Για τη γάτα δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την μάθω γιατί έχει συγκεκριμένο σημείο που πηγαίνει στην αυλή.

Για την κούτα που λες να την κλείσω, δεν θα σκάσουν τώρα με τις ζέστες???

Να σου ζησουν τα μικρουλια και μπραβο σου που τα φροντιζεις!!!Καλα ε τα ειδα στο youtube και αυτος ο τιγρε ο μαυρος με τις ριγες ειναι ενα κουκλι!!!!!!!!!!!!

Ναι το ατιμούτσικο. Κάνει κάτι ύπνους! Το ποδοπατάνε τα άλλα κι εκείνο δεν καταλαβαίνει τίποτα...το πολύ πολύ να αλλάξει πλευρό!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back