moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σου ζήσουν και από εμένα, είναι πολύ συγκινητικό να γεννιούνται μωράκια...Μην κρατήσεις γατάκι αφου έχεις δύο γάτες, θα καταλήξεις σαν και εμένα που αλλάζω την άμμο τρεις φορές την μέρα..Σκέψου τα νιάτα σου.....Βασικα θελω να κρατησω 2 γατακια και θα δωσω τα αλλα 2 σε καποιους γνωστους μου που ειναι πολυ φιλοζωοι και πιστευω να εχουν καλη τυχη τα γατακια βεβαια θα μαθαινω νεα τακτικα!

moukelis
Επιφανές μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην σκέφτεσαι την Τζένη σε λίγο καιρό ούτε να τα βλέπει δεν θα θέλει...Σώσε τα νιάτα σου ξαναλέωΚριμα ομως που η Τζενη θα αποχωριστει τα γατακια της αλλα τι να κανω!!!!
Run Forest,run.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Οχι βρε το τριχωμα και γενικα μοιαζουν πολυ.Δεν ξερω αμα παιζει ρολο.ΑΑΑ να σας πω ποτε λετε να δωσω τα γατακια μολις απογαλακτηστουν?
Aν δεν έχεις ξαναδεί νεογέννητα περσάκια, είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσεις από τα υπόλοιπα. Ισως από τη μύτη μόνο.
Τα γατάκια να τα δώσεις γυρω στους 2 μήνες. Επίσης, αν σκοπεύεις να κρατήσεις γατάκι, καλύτερα να το στειρώσεις..καθώς επίσης και τη Τζένη ή τουλάχιστον το Μήτσο.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην γελάς Νίκο σε λίγο που θα γυαλίζει το μάτι σου απο τα γατιά και ειδικά απο αυτη την άμμο που δεν μένει καθαρή ποτέ και πάντα υπάρχει ενα μυρωδάτο δωράκι για σένα θα με θυμηθείς...χαχαχαχαχαχαχα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool