Γέννησε η Τζένη!!!

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ωραία!Μια φίλη μου έχει έναν γατούλη διασταύρωση με περσικό που έιναι τέλειος!Έχει όλα τα χαρακτηριστικά της περσικής,εκτός από την πλακέ μουρίτσα,που έτσι κι αλλιώς δεν τους άρεσε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι βρε το τριχωμα και γενικα μοιαζουν πολυ.Δεν ξερω αμα παιζει ρολο.ΑΑΑ να σας πω ποτε λετε να δωσω τα γατακια μολις απογαλακτηστουν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε ναι περίπου στους δύο μήνες είναι ότι πρέπει.

Κριμα ομως που η Τζενη θα αποχωριστει τα γατακια της αλλα τι να κανω!!!!

Βασικα θελω να κρατησω 2 γατακια και θα δωσω τα αλλα 2 σε καποιους γνωστους μου που ειναι πολυ φιλοζωοι και πιστευω να εχουν καλη τυχη τα γατακια βεβαια θα μαθαινω νεα τακτικα!
Να σου ζήσουν και από εμένα, είναι πολύ συγκινητικό να γεννιούνται μωράκια...Μην κρατήσεις γατάκι αφου έχεις δύο γάτες, θα καταλήξεις σαν και εμένα που αλλάζω την άμμο τρεις φορές την μέρα..Σκέψου τα νιάτα σου.....:D

Ε κρίμα είναι αλλά μη νομίζεις ότι θα το πάρει και πολύ επί πόνου,σε μια δυο μέρες θα το έχει ξεχάσει εντελώς.

Κριμα ομως που η Τζενη θα αποχωριστει τα γατακια της αλλα τι να κανω!!!!
Μην σκέφτεσαι την Τζένη σε λίγο καιρό ούτε να τα βλέπει δεν θα θέλει...Σώσε τα νιάτα σου ξαναλέω:D Run Forest,run.....

Σε ευχαριστω πολυ Αννα θα το εχω υποψη μου!

χαχαχαχαχαχαχα

Οχι βρε το τριχωμα και γενικα μοιαζουν πολυ.Δεν ξερω αμα παιζει ρολο.ΑΑΑ να σας πω ποτε λετε να δωσω τα γατακια μολις απογαλακτηστουν?

Aν δεν έχεις ξαναδεί νεογέννητα περσάκια, είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσεις από τα υπόλοιπα. Ισως από τη μύτη μόνο.
Τα γατάκια να τα δώσεις γυρω στους 2 μήνες. Επίσης, αν σκοπεύεις να κρατήσεις γατάκι, καλύτερα να το στειρώσεις..καθώς επίσης και τη Τζένη ή τουλάχιστον το Μήτσο.

χαχαχαχαχαχαχα
Μην γελάς Νίκο σε λίγο που θα γυαλίζει το μάτι σου απο τα γατιά και ειδικά απο αυτη την άμμο που δεν μένει καθαρή ποτέ και πάντα υπάρχει ενα μυρωδάτο δωράκι για σένα θα με θυμηθείς...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back