Γαβ-γαβ ή νιάου-νιάου;

Γάτα ή Σκύλος;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 18)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    18
Είναι πολύ διαφορετικά ζώα.
Προσωπικά προτιμώ τα σκυλιά. Δεν ξέρω, ακόμα και η βόλτα που τα πας είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία.

Ολα τα αγαπαω πραγματικα και λατρευω και τα σκυλια.Το θεμα ειναι οτι η γατα ειναι πιο ευκολη σαν κατοικιδιο απο τη μια..αλλα ..ΕΙΝΑΙ και ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΕΣ! Κια μονο αυτο για μενα ειναι η αιτια που μου αρεσουν περισσοτερο οι γατες.αλλα αγαπαω εξισου και τα σκυλια ξαναλεω με το απιστευτο βλεμμα.
Απλα οι γατες ειναι θεωρω πιο τσαχπινες..πιο τρολακια...εχουν απιστευτο γελιο!:hehe: Κια για μενα περισσοτερο ενδιαφερον.Μας κοροιδευουν παιδι μου!

Προσωπικά δεν είμαι ιδιαίτερα φιλόζωη, χωρίς να σημαίνει αυτό βέβαια ότι δεν αγαπώ τα ζώα.
Πάντοτε προτιμούσα τα σκυλιά, και νομίζω πως σε αυτό συνέβαλε ακόμη παραπάνω η σύνδεση που είχα κάποτε με ένα (κυνηγετικό) των δικών μου. Ήταν το μοναδικό ζώο που, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, συνδέθηκα μαζί του. Φανταστείτε, δεν είμαι καθόλου ο άνθρωπος που θα χαϊδέψει ζώο γενικά, οριακά τα φοβάμαι - αλλά με αυτό ήταν άλλη φάση. Δυστυχώς το χάσαμε από καρκίνο πριν σχεδόν δύο χρόνια, Πάσχα ήταν (εμένα δε μου το είπανε και το έμαθα τυχαία αργότερα). Μου λείπει πολύ το γάβγισμά του και το πώς χοροπηδούσε από χαρά όταν με έβλεπε... αλλά that's life. Είναι καλύτερα εκεί που είναι τώρα.

Οπότε ναι, πάντοτε προτιμούσα τα σκυλιά, αλλά από τότε που συνδέθηκα έστω λίγο με αυτό το συγκεκριμένο, τα αγαπώ λίγο παραπάνω.

Έχω αλλάξει γνώμη από τότε. Αγαπάμε τα σκυλάκια, αλλά οι γάτες με το χαρακτήρα τους έχουν κάτι ανατρεπτικό, κάτι μαγικό! :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back