Γατάκια-Κομοτηνή

• Thread starter Thread starter fenaki12
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια ηθελα να σας πω μπραβο που αποφασισατε να στειρωστε την γατουλα σας.Θελει βεβαια λιγη φροντιδα και θα πρεπει να παραμεινει μεσα στο σπιτι( σε περιπτωση που εχετε αυλη το λεω) για να την προσεχετε ειδικα τις 3-4 πρωτες μερες αλλα καλυτερα για μια βδομαδα μεχρι να βγου τα ραμματα ( εχω γινει σουπερ σε αυτο το θεμα το τι εχω διαβασει γιατι στειρωσαμε την δικια μου δεν λεγετε σορρυ για το οφ) βρηκατε σπιτι και για τα 6? ξερετε αν αυτα τα 6 εκει που θα παν θα στειρωθουν για να μην καταληξουν 46?Ευχομαι να δωθουν ολα πραγματικα και να στειρωθουν οι μαμαδες και τα γατακια οταν φτασουν στην καταληλη ηλικια βεβαια και αυτα που λενε οτι επεμβενουμε στην φυση επεμβενουμε οντως αλλα για καλο ή κατι αλλα οτι πρεπει να γεννησουν πρωτα μια φορα ειναι μπουρδες (σορρυ κιολας) δεν χρειαζεται γιατι αν και τα γατακια αυτα πρεπει να γεννησουν μια φορα και τα γατακια τους αλλη μια ζητω που καηκαμε! Καλη τυχη (σορρυ για τα ορθογραφικα αλλα ειμαι πολυ κουρασμενη σημερα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μείνω 3-4 χρόνια. Εσύ από Κομοτηνή είσαι; Υπάρχει κάποια φωτό; Μπορώ να έρθω Κομοτηνή το απόγευμα για να δω τα γατάκια σου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ναι,απο κομοτηνη.θα βαλω φωτο την αλλη εβδομαδα και το κανονιζουμε καποια στιγμη να ερθεις.ομως θελω να σε ρωτησω οταν φυγεις απο αλεξ/πολη το γατακι θα το παρεις?δουλευεις εκει η σπουδαζεις?

ΔΟΥΛΕΥΩ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ.

μαζι με τη γυναικα μου θα το φροντιζουμε πολυ καλα. περιμενω να μας καλεσεις

Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα. Ψάχνω όμορφο αρσενικό γατάκι γιά υιοθεσία στην περιοχή Κομοτηνής. Υπάρχει κανείς που να χαρίζεί; Μένω σε μονοκατοικία με αυλή.
Ευχαριστώ.

καλησπερα κ καλως ηρθες.:D....εχω...οποτε μπορεις να βρεθουμε να τα δεις:)!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ... Από μικρός μεγάλωσα με γάτες και τις αγαπώ πολύ. Το ίδιο και η γυναίκα μου. Η δε κόρη μου (7 ετών) με παρακαλάει από μήνες. Τι ράτσα είναι (άσπρο, τιγράκι, κ.α.); Πως μπορώ να τα δω γιά να διαλέξω;
Φιλικά,
Λεωνίδας

μενεις κομοτηνη?μπορω να σε παρω ενα τηλ να τα πουμε κ πως να βρεθουμε?εχω 3 κιτρινακια τιγρακια κ ενα παρδαλο.
κατερινα

εναλλακτικα μπορειτε να μου στειλετε ενα e mail στο kathrinz8@yahoo.gr να συννενοηθουμε απο εκει

Αγαπητή Κατερίνα,
Ευχαριστώ γιά την άμεση απάντηση. Σου στέλνω άμεσα το τηλέφωνο μου στο e-mail σου.
Φιλικά,
Λεωνίδας

Το έστειλα και περιμένω μόλις μπορέσεις να με πάρεις.
Ευχαριστώ,
Λεωνίδας

δεν εχει ερθει κατι στο e mail.το εγραψες με μικρα κ αγγλικα?

Έκανα κλικ στο λίνκ που παρέθεσες, δεν το ξαναπληκτρολόγησα... Τσεκάρισε σε παρακαλώ πάλι και εάν δεν ήλθε να το στείλω πάλι ή να στο δώσω από εδώ...

Το ξαναέστειλα από άλλο e-mail στην hotmail. Το προηγούμενο το έστειλα από το προσωπικό μου την otenet.

1)πρεπει να το στειλετε απο το δικο σας προσωπικο e mail βγαινοντας εντελως απο αυτην την ιστοσελιδα η
2) μπορει να γινει κ απο εδω,εαν θελετε πατε στο προφιλ μου κανοντας κλικ στο ονομα μου που εχω εδω κζ8 κ απο εκει μπορειτε να μου στειλετε προσωπικο μηνυμα που θα το δω μονο εγω,πατωντας αποστολη προσωπικου μηνυματος

Καλησπέρα. Τελικά στείρωσες τις γατούλες σου; Μην το σκέφτεσαι σαν κάτι κακό , έτσι κι αλλιώς ο οργανισμός της γάτας εξασθενεί μετά από πολλές γέννες. Γι'αυτό κιόλας οι αδέσποτες και αστείρωτες γάτες έχουν μικρό προσδόκιμο ζωής. Εύχομαι την καλύτερη τύχη για τα μωράκια - γατάκια. Με συγχωρείς που ρωτάω αλλά τι εννοείς κίτρινα γατάκια; Μήπως πορτοκαλάκια; :) Θα σου πρότεινα να βάλεις φωτογραφίες των μωρών... Πόσα σου έχουν μείνει πλέον;

ναι πορτοκαλακια..εμεις εδω τα λεμε κιτρινακια:D...ναι τις στειρωσαμε.κ εμεινε μια, μολις αρχισουν κ τρωνε τα μικρα.;)

Καλή τύχη τόσο στη στείρωση όσο και στην υιοθεσία.:) Πόσα γατάκια για υιοθεσία υπάρχουν ;

δεν υπαρχουν:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back