Γατάκια!! Χαρίζονται βέβαια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
fphf8.jpg

να τη και η αγαπη μου στο καινουργιο της σπιτακι!
Φοβερή είναι!!!! Καλή συγατοίκηση σας εύχομαι!!!!!:):):)
Όλα τα γατάκια σε αυτή την αγγελία είναι ονειρεμένα!!!
Και τα πορτοκαλούλια που είναι all time classic!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ομορφια!τι κουκλι.καλη συγκατοικηση,πολλα παιχνιδια και πολες αγκαλιες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μαμα μου εχει πολλα ψαρια,αλα δεν με αφηνει να τα φαω......

Συνημμένα

• 012.jpg
    012.jpg
    355 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 013.jpg
    013.jpg
    365,2 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 019.jpg
    019.jpg
    350,2 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 016.jpg
    016.jpg
    415,5 KB · Εμφανίσεις: 55
Κουκλα η Ελισαβετ:clapup:
Αλλα επαθα πλακα και με το ενυδρειο σας:eek: φαινεται υπεροχο!
Μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα για να γραφεις ή να μας δειχνεις φωτογραφιες της Ελισαβετ εδω.

Καλά, η τελευταία φωτο που νιαουρίζει το νιαούρι, είναι φοβερή!!!!:clapup:
Τί σέλει μωλέ να πει το ζουζούνι αυτό και ζεν το catαλαβαίνουμε;;;;

αχου το όλη μέρα δεν έπιασε ψαράκι και νύχτωσε και παραπονιέται...
η τελευταία φωτο έχει πολληηη πλάκα!! :lol:

Τι απιστευτο φατσακι ειναι αυτο....:):)...Καλα στην τελευταια φωτο,πρεπει να ριχνει πολλα μπινελικια στο τζαμι ,που δεν το αφηνει να πιασει το ψαρι.:hehe::hehe:

Τι απιστευτο φατσακι ειναι αυτο....:):)...Καλα στην τελευταια φωτο,πρεπει να ριχνει πολλα μπινελικια στο τζαμι ,που δεν το αφηνει να πιασει το ψαρι.:hehe::hehe:
:mpinelik::mpinelik::mpinelik:
έχεις δίκιο! Μπινελικώνει το μωό το όμορφο!
Χώνει στη μαμά και στο κακό το τζάμι που του στέκονται εμπόδιο σε μια πιο.... άμεση επαφή με τα ψαράκια!
:P

Καλέ, τι μωρό είναι αυτό; Και οι φωτογραφίες για αφίσες!!!

Ευχαριστω για όμορφα λογια και κομπλιμέντα!!!!!!!
Θα ανοιξουμε οπωσδηποτε με την Ελισαβετ ενα θεμα στο "Οι γάτες μου"!!!!!
Εβαζα εδω τις φωτογραφιες, για να μας δει η πρωην μαμα η k@lypso.....

την βλέπω την Ελισάβετ και την καμαρώνω!!
και την βλέπουν και τα αδερφάκια της και ζηλεύουυυν ;-)
στην helene έχω στειλει pm το τηλ μου αλλά δεν έχει κάνει login να το δει :-(

τζα!

Συνημμένα

• xantoulia.jpg
    xantoulia.jpg
    500,7 KB · Εμφανίσεις: 48
Ωχ τί ωραία φατσάκια μου λένε σήμερα καλημέρα!!!!:clapup:
Είναι πανέμορφα!!! Σύντομα θα βρουν και αυτά το δικό τους σπιτάκι!!:)

1.jpg

2.jpg

γεια σας και παλι! εχουμε μεγαλωσει πολυ πολυ και παιζουμε οοοολη τη ωρα! βγηκαμε και στο μπαλκονι - παντα βεβαια με την επιβλεψη της μαμας - και ειμαστε πανευτυχεις...ασε που ευχομαστε και τα καλυτερα στα 2 τα κοκκινα αδερφακια μας που εχουν μεινει μοναχουλια!
:)

Πω πω μια κούκλα!!

Fouko αν την βλεπεις τωρα ομορφη ενα σου λεω!
Οταν μεγαλωσει θα γινει μια ΘΕΑ!!!
Χνουδωτη φουντωτη με υπεροχη ουρα και ματια που θα σε κοιτανε σαν ανθρωπινα:redface:

σας ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια! μας εχει κλεψει την καρδια μας!:inlove::inlove::inlove:
νικολινα μου η taru μου ειναι σαν αδερφουλα με το Μουρο σου! αρα κατι ξερεις εσυ παραπανω οτι θα γινει θεα!

τι φατσούλες είναι αυτές μωλέ;

σας ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια! μας εχει κλεψει την καρδια μας!:inlove::inlove::inlove:
νικολινα μου η taru μου ειναι σαν αδερφουλα με το Μουρο σου! αρα κατι ξερεις εσυ παραπανω οτι θα γινει θεα!
Το Μουρο ομως μικρο ωραιο αντικειμενικα δεν το ελεγες, ηταν σαν νυχτεριδα:redface:
Η Ταρου που απο τωρα εχει ομορφα χαρακτηριστικα νομιζω μεγαλωνοντας θα αστραψει!

ζήτω τα ταρταρουγάκιααα!!!
η taru μας είναι πολύ ιδιαίτερο γατάκι είναι πολυυυ φουντωτό και έχει και πλακουτσωτή μουρίτσαα αμέ! ;)
αλλά και τα αδερφάκια της έχουν πυκνό και βελούδινο τρίχωμααα:P
και αυτή την κουκλίτσα ποιός θα την προλάβει???

Συνημμένα

• tartarougitsa.jpg
    tartarougitsa.jpg
    650,4 KB · Εμφανίσεις: 40
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back