markos33
Νεοφερμένο μέλος
Θα ήθελα την βοήθειά σας αν ξέρετε
Δυστυχώς εδώ και 2 μέρες κάποιος μου πέταξε μέσα στον κήπο μου
ένα γατάκι.
Μήπως ξέρει κάποιος τι φαρμακευτική αγωγή να ακολουθήσω;
Κάθε βοήθεια δεκτή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα το τι εχει..δεν ξερω..ισως να του λειπουν βιταμινες..καλυτερα μην περιμενεις απαντησεις..παρτο και πηγαινε το στο γιατρο.αυτος θα σου πει σιγουρα τι εχει και τι να κανεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
markos33
Νεοφερμένο μέλος
Αποτι καταλαβα δεν ειχαι φαει για πολεσ ημερες.
moukelis
Επιφανές μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

markos33
Νεοφερμένο μέλος
Θα ξερουμε σιγουρα το Σαββατο
Πιθανοτα ειναι μυκητας
Προς το παρον καναμε μπανιο και ακολουθουμε υπια φαραμακευτικι αγωγη συν μια κρεμα
Το παρηγορο ειναι οτι εχει φοβερη ενεργεια και δεν χορταινει με τιποτα.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οντως φαινεται για μυκητες.Λογικα θα του πηρε δειγμα ο γιατρος για καλλιεργεια?
Παντως απο τη στιγμη που νοιαζεσαι και το προσεχεις,πιστευω οτι θα το ξεπερασει

Να μας ενημερωνεις για την πορεια του!
Α! και καλωσηρθες

markos33
Νεοφερμένο μέλος
αλλα μαλον 99% οπως το ειδε ειναι μυκητας
δυστιχως το πεταξαν μεσα στο κηπο μου και εγω δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα .
Αυτο δεν ειναι το πρωτο πρην ενα περιπου χρονο αφησαν στην γειτονια (ειναι λιγο απομακρισμενη και τους βολευει)ενα πανεμορφο ημιαιμο λαμπραντορ μικρο 6-8 μηνων .
οποτε καταλαβαινεις εμβολια αμπουλες χαπακια για παρασιτα κλπ
Τι να κανω.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι πηρε δειγμα για καλιεργεια
αλλα μαλον 99% οπως το ειδε ειναι μυκητας
δυστιχως το πεταξαν μεσα στο κηπο μου και εγω δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα .
Αυτο δεν ειναι το πρωτο πρην ενα περιπου χρονο αφησαν στην γειτονια (ειναι λιγο απομακρισμενη και τους βολευει)ενα πανεμορφο ημιαιμο λαμπραντορ μικρο 6-8 μηνων .
οποτε καταλαβαινεις εμβολια αμπουλες χαπακια για παρασιτα κλπ
Τι να κανω.
Ε καλα κλασσικοι μ$^*(##ς!
Εγω λεω παλι καλα που αυτα τα ζωακια πεφτουν σε φιλοζωα χερια,και εχουν ελπιδα για να κανουν μια ομορφη ζωη,αλλιως θα τα βρισκαμε σε σφραγισμενες σακουλες οπως κανουν ορισμενα τερατα.Τελοσπαντων.
Απ'οτι βλεπω το λαμπραντορακι(που πλεον θα ειναι λαμπραντορας και οχι -ακι)θα αποκτησει μια τετραποδη συντροφια....

markos33
Νεοφερμένο μέλος
Δεν σου κρυβω οτι αυτη γαυγιζε συνεχεια και ετσι ανακαλυψα το γατακι
Την Λιζα την εχω ελευθερη δεν τη δενω ποτε ,
Θα ανεβασω φωτο με την εξελιξη της υγεια του μικρου
σημερα εβγαλα φωτο μετα το μπανειο αλλα καταλαβεις ειναι αυτο που λεμε ''βρεγμενη γατα'' και δεν θελω νατην ανεβασω.
moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
aθεια man!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

markos33
Νεοφερμένο μέλος
Οσο για το γατακι θα κανω οτι μπορω.
Και παλι ευχαριστω
kounelaki
Περιβόητο μέλος
markos33
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπον καταχην το γατακι ειναι ζωηρο υπεκινιτικο και φαγανο τρωει τα παντα.
Δεν εχει μονο μυκητες αλλα και Ωτοδεικτικι (καπος ετσι) ψωρα.
Αν και ο κτηνιατρος δεν με φοβισε
χρειαζεται εντατικη θεραπεια (με σαμπουαν ενεση λιγο αργοτερα κρεμες κλπ)
την εχουμε βεβαια αρχιση ελπιζω να πανε ολα καλα αλλα θελει υπομονη
πολουσ χεραιτισμους
Μαρκος
ιβανα
Επιφανές μέλος
θα το κανεις περδικιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Labrini
Νεοφερμένο μέλος

κατά 99% υποφέρει από μύκητες και ψώρα. Τα σημάδια στο κορμάκι του και τα αυτάκια του μοιάζουν πολύ με αυτά που είχε το δικό μου γατάκι, σε πολύ χειρότερη μορφή όμως. Ποιος ξέρει που ήταν τον καημένο και αναπτύχθηκαν τόσο πολύ ... η υγρασία και η αποβιταμίνωση σίγουρα επιδίνωσαν την κατάσταση. Ευτυχώς υπάρχει θεραπεία, με υπομονή και φροντίδα θα γίνει καλά. Ελπίζω να μας γράψεις σύντομα νέα.
***Διόρθωση***
Δεν είχα δει την δεύτερη σελίδα
Χαίρομαι που όλα πάνε καλά! Υπομονή!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool