Γατάκι με μύκητες και ψώρα

markos33

Νεοφερμένο μέλος

Ο markos33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα
Θα ήθελα την βοήθειά σας αν ξέρετε
Δυστυχώς εδώ και 2 μέρες κάποιος μου πέταξε μέσα στον κήπο μου
ένα γατάκι.
1.jpg
ΔΥΣΤΙΧΩΣ Σε όλο του το σώμα έχει πέσει το τρίχωμά του ενώ πρέπει να έχει και κνησμό.
Μήπως ξέρει κάποιος τι φαρμακευτική αγωγή να ακολουθήσω;
4.jpg

3.jpg

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι να πω...να ποιοι ειναι τα πραγματικα...ζωα!!!!αυτοι που κανουν τετοια πραγματα!!!

τωρα το τι εχει..δεν ξερω..ισως να του λειπουν βιταμινες..καλυτερα μην περιμενεις απαντησεις..παρτο και πηγαινε το στο γιατρο.αυτος θα σου πει σιγουρα τι εχει και τι να κανεις!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ισως να ειναι και αυτο
Αποτι καταλαβα δεν ειχαι φαει για πολεσ ημερες.

Ισως ειναι μυκητες,αυτος που ειναι αρμοδιος να σου συστησει φαρμακευτικη αγωγη ειναι ο κτηνιατρος,οποτε πηγαινε το αμεσα.

Μπορει να ειναι μυκητες ή ψωρα θα πρεπει να τον πας σε κτηνιατρο να το εξετασει και να σου δωσει την καταληλη αγωγη:hmm:

πω πω...το γατακι ειναι σε αθλια κατασταση...τελικα πηγατε γιατρο? τι εγινε?:(:(:(

Ναι το πηγα
Θα ξερουμε σιγουρα το Σαββατο
Πιθανοτα ειναι μυκητας
Προς το παρον καναμε μπανιο και ακολουθουμε υπια φαραμακευτικι αγωγη συν μια κρεμα
Το παρηγορο ειναι οτι εχει φοβερη ενεργεια και δεν χορταινει με τιποτα.

Mπραβο παντως που το φροντιζεις το γατακι.Οχι σαν καποιους αλλους που τα πετανε,λες και ειναι ελλατωματικα!:down:
Οντως φαινεται για μυκητες.Λογικα θα του πηρε δειγμα ο γιατρος για καλλιεργεια?
Παντως απο τη στιγμη που νοιαζεσαι και το προσεχεις,πιστευω οτι θα το ξεπερασει:)
Να μας ενημερωνεις για την πορεια του!
Α! και καλωσηρθες:)

Ναι πηρε δειγμα για καλιεργεια
αλλα μαλον 99% οπως το ειδε ειναι μυκητας
δυστιχως το πεταξαν μεσα στο κηπο μου και εγω δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα .
Αυτο δεν ειναι το πρωτο πρην ενα περιπου χρονο αφησαν στην γειτονια (ειναι λιγο απομακρισμενη και τους βολευει)ενα πανεμορφο ημιαιμο λαμπραντορ μικρο 6-8 μηνων .
οποτε καταλαβαινεις εμβολια αμπουλες χαπακια για παρασιτα κλπ
Τι να κανω.

Ναι πηρε δειγμα για καλιεργεια
αλλα μαλον 99% οπως το ειδε ειναι μυκητας
δυστιχως το πεταξαν μεσα στο κηπο μου και εγω δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα .
Αυτο δεν ειναι το πρωτο πρην ενα περιπου χρονο αφησαν στην γειτονια (ειναι λιγο απομακρισμενη και τους βολευει)ενα πανεμορφο ημιαιμο λαμπραντορ μικρο 6-8 μηνων .
οποτε καταλαβαινεις εμβολια αμπουλες χαπακια για παρασιτα κλπ
Τι να κανω.

Ε καλα κλασσικοι μ$^*(##ς!:down::down::down:
Εγω λεω παλι καλα που αυτα τα ζωακια πεφτουν σε φιλοζωα χερια,και εχουν ελπιδα για να κανουν μια ομορφη ζωη,αλλιως θα τα βρισκαμε σε σφραγισμενες σακουλες οπως κανουν ορισμενα τερατα.Τελοσπαντων.
Απ'οτι βλεπω το λαμπραντορακι(που πλεον θα ειναι λαμπραντορας και οχι -ακι)θα αποκτησει μια τετραποδη συντροφια....:):):):)

Το Λαμρατορ ειναι Θυλικο πανεμορφο και πανεξυπνο
Δεν σου κρυβω οτι αυτη γαυγιζε συνεχεια και ετσι ανακαλυψα το γατακι
Την Λιζα την εχω ελευθερη δεν τη δενω ποτε ,
Θα ανεβασω φωτο με την εξελιξη της υγεια του μικρου
σημερα εβγαλα φωτο μετα το μπανειο αλλα καταλαβεις ειναι αυτο που λεμε ''βρεγμενη γατα'' και δεν θελω νατην ανεβασω.

Περαστικα του,δεν ειναι τιποτα οι μυκητες,απλα θελουν λιγο υπομονη και επιμονη με τη θεραπεια.Να χαιρεστε το νεο συγκατοικο!

μπραβο για την προσπ;)aθεια man!!

Περαστικουλια του και να το χαιρεστε! Θα το λατρεψετε το γατουνι φαινεται πανεμορφο και πολυ γλυκο και γουργουρακι!:inlove::inlove::inlove:

Παιδια ευχαριστω για τα καλα λογια.
Οσο για το γατακι θα κανω οτι μπορω.
Και παλι ευχαριστω

Ιντα 'γινε με το γατακι συντοπιτη?

παιδια καλησπερα
Λοιπον καταχην το γατακι ειναι ζωηρο υπεκινιτικο και φαγανο τρωει τα παντα.
Δεν εχει μονο μυκητες αλλα και Ωτοδεικτικι (καπος ετσι) ψωρα.
Αν και ο κτηνιατρος δεν με φοβισε
χρειαζεται εντατικη θεραπεια (με σαμπουαν ενεση λιγο αργοτερα κρεμες κλπ)
την εχουμε βεβαια αρχιση ελπιζω να πανε ολα καλα αλλα θελει υπομονη
πολουσ χεραιτισμους
Μαρκος

και τα 2 αυτα που εχει φευγουν, αλλα θελει υπομονη γιατι η θεραπεια ειναι μακροχρονια..μην τα παρατησεις ! μπραβο σου ! :) θα το κανεις περδικι

Καημένο γατάκι :(
κατά 99% υποφέρει από μύκητες και ψώρα. Τα σημάδια στο κορμάκι του και τα αυτάκια του μοιάζουν πολύ με αυτά που είχε το δικό μου γατάκι, σε πολύ χειρότερη μορφή όμως. Ποιος ξέρει που ήταν τον καημένο και αναπτύχθηκαν τόσο πολύ ... η υγρασία και η αποβιταμίνωση σίγουρα επιδίνωσαν την κατάσταση. Ευτυχώς υπάρχει θεραπεία, με υπομονή και φροντίδα θα γίνει καλά. Ελπίζω να μας γράψεις σύντομα νέα.

***Διόρθωση***
Δεν είχα δει την δεύτερη σελίδα :redface: Χαίρομαι που όλα πάνε καλά! Υπομονή!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back